Search

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι ενθουσιασμός, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθεί τέλος στις στάσιμες συνεργασίες και να γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν δημιουργικό και άμεσο αποτέλεσμα.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές. Διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να δοθεί τέλος στη στασιμότητα και να γίνει μία καινούργια αρχή. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρχει διάθεση για φλερτ, για διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, οι παρορμητικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να βγουν από τα δεδομένα, να κάνουν την υπέρβαση και να απεγκλωβιστούν από δεσμευτικές καταστάσεις που προκαλούν δυσανασχέτηση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες.

Οι εκκεντρικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, απαραίτητη θα είναι η σύνεση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι προσγειωμένες. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση που αποζητάς και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους οποίους φόβους σου.

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις πιθανές αλλαγές στην οικονομική διαχείριση καθώς νιώθεις ότι καταπιέζεσαι. Δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρεις ρίσκα στα οποία θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός μέσα στην ημέρα. Είναι προτιμότερο να συζητήσεις με ψυχραιμία με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε γιατί έτσι θα βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Η όμορφη διάθεση που δείχνεις θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις αμφιβολίες και φοβίες που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Η τρυφερότητα κυριαρχεί και δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με τη ρομαντική διάθεση που εκπέμπει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκη σου σε όλα τα επίπεδα. Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες θολώνουν τη σκέψη και μπορεί να δημιουργήσουν παρανοήσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον επαγγελματικό χώρο καθώς μέσα από την ομάδα σου πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις ψευδαισθήσεις που θα σε οδηγήσουν να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Καλά θα κάνεις να απολαύσεις το πάθος και να αφήσεις για άλλη στιγμή σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς οι εξιδανικεύσεις δεν αφήνουν περιθώρια για αντικειμενική προσέγγιση στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε απογειώσει συναισθηματικά, όμως είναι αμφίβολο αν θα είναι ειλικρινής μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις παρέες σου. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου καθώς η πνευματικότητα και οι φιλοσοφικές σου αναζητήσεις πρωταγωνιστούν.

Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη καθώς εκδηλώνεις με αμεσότητα αυτό που επιδιώκεις. Αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έτσι θα υπάρξει η μέγιστη συνεννόηση και συνεργασία για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Η διασκέδαση και τα έντονα συναισθήματα απογειώνουν τη σχέση και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Νέα μελλοντικά σχέδια δρομολογούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δημιουργεί ένα ξέφρενο σκηνικό διασκέδασης που θέλεις να συμμετάσχεις. Προσοχή όμως σε υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν στην αμετροέπεια και να μην απολαύσεις τις όμορφες στιγμές που μπορείς να έχεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος.

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου θέτοντας πρακτικούς και ρεαλιστικούς στόχους στο επαγγελματικό πεδίο. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους με ιδανικές προτάσεις, μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη γιατί υποκρύπτονται λεπτομέρειες που δεν ξέρεις.

Το πάθος και η επιθυμία για περιπέτεια κατακλύζει τη σχέση και δεν αφήνει περιθώρια για κάτι λιγότερο. Είναι σημαντικό όμως να πατάς γερά στα πόδια σου γιατί οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, φρόντισε να μην το εξιδανικεύεις γιατί οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αυτό που σε απασχολεί κυρίως είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ισορροπία, όμως δεν αποκλείονται αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σου χαλάσουν το κέφι και θα προκαλέσουν εντάσεις.

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις συμφωνίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη και εκκρεμούν εδώ και καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα καθώς ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

Σου δίνεται η δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν με το ταίρι σου και να αποβάλλεις από τη σχέση όλα αυτά που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να επιστρέψει και να θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις με ευκολία ζητήματα σε καθημερινό επίπεδο. Αφήνεις το άγχος στην άκρη και βρίσκεις πρωτότυπες και ρεαλιστικές ιδέες που μπορούν να σε βοηθήσουν να κλείσεις θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό.

Η αποφασιστικότητα, ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα βοηθούν να κλείσεις οριστικά ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Οι συνάδελφοι και οι ανώτεροι σου αναγνωρίζουν τις ικανότητές σου και δημιουργούν ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης ως προς το πρόσωπό σου.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που έχεις για να συζητήσεις λεπτομέρειες που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να δώσεις οριστικές λύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή με την ευστροφία και τη σοβαρότητα της.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η καχυποψία κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώριο για να επικρατήσει ηρεμία σε οικογενειακό επίπεδο. Οι αμφιβολίες που εκδηλώνονται δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα πραγματικά ενδιαφέρονται για εσένα και ποια είναι αυτά που πρέπει να προσέξεις λόγω της περίεργης συμπεριφοράς τους.

Διαφωνίες και καχυποψία κατακλύζουν τις οικονομικές συζητήσεις στις οποίες συμμετέχεις καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε πιθανές προτάσεις που δεν είναι συμφέρουσες για εσένα. Ο εγωκεντρισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι καλύτερες κινήσεις που θα βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Οι αμφιβολίες γεννούν ζήλια που εκδηλώνεται με απότομο και κυριαρχικό τρόπο επηρεάζοντας αρνητικά την προσωπική σου ζωή και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα προκαλέσει καρδιοχτύπι, όμως επί της ουσίας δεν είσαι έτοιμος για να επικεντρωθείς σε μία νέα προσπάθεια στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα και απωθημένα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν από παλιά ξεπερνώντας δυσκολίες που μπορεί να έχουν προβληματίσει τις σχέσεις σου.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Θα βρεις τη στήριξη που αποζητάς και αυτό θα είναι αρκετό για να πάρεις δυναμικές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και εναρμονίζονται με το πάθος. Απίστευτες στιγμές μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα σου δώσουν την αίσθηση της σταθερότητας που είναι σημαντική για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν καιρό. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για αυτό μη χάσεις την ευκαιρία.

Η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα σε βοηθήσει να ελιχθείς και να ξεπεράσεις πιθανές ανατροπές που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και που μπορούν να αποβούν προσοδοφόρες σε οικονομικό επίπεδο για εσένα.

Η καλή επικοινωνία στη σχέση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να λύσετε πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που σας προβληματίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μία επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε βοηθά να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Επικεντρώνεσαι καθημερινά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις καθώς σου δημιουργούν εκνευρισμό. Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες σε προβληματίζουν.

Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχεις γρήγορη αντίληψη και το ένστικτό σου σε βοηθά να κατευθυνθείς προς την ιδανική λύση για εσένα. Αξιοποίησε τις οποίες συγκυρίες προκύψουν καθώς θα είναι ιδιαίτερα θετικές.

Μπορείς να συζητήσεις ζητήματα που αναστατώνουν την καθημερινότητά σου με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να βρεις λύσεις που σε ικανοποιούν και λειτουργούν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και ψευδαισθήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το μέτρο.

Οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανόν να σε προβληματίσουν και να θέλεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι κυριαρχούν, θα πρέπει όμως να λειτουργήσεις ρεαλιστικά για να μπορέσεις να έχεις εξελίξεις που θα είναι ικανοποιητικές για εσένα. Διαφορετικά οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

Αφοσιώσου στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και μείνε μακριά από συζητήσεις που μπορεί να είναι σε λάθος βάση και να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει αναγεννησιακό ρόλο στη ζωή σου, όμως είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός για να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα όμως θέλεις να απολαύσεις μικρά πράγματα που σε ικανοποιούν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες και έξοδα. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Η απολυτότητα και η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσουν για να λύσεις τα οποία ζητήματα μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου, απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου που θα σας χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να κυριαρχήσει και να σε εμποδίσει με εκδηλώσεις συναισθήματα που τρέφεις για νέο πρόσωπο.

Μοιραστείτε το