Search

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες, ίσως να υπάρξει αναποφασιστικότητα και ανυπομονησία. Οι ανήσυχοι και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν την εσωτερική τους δίνη και την ανάγκη τους για άμεσες αλλαγές. Οι εξάρσεις και οι παρορμητικές ενέργειες θα οδηγήσουν σε λάθη που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις, αυταπάτες, ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα βιαστικά συμπεράσματα, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στις προβληματικές σχέσεις ή επαφές.

Ο Κρόνος στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Ιουνίου του 2024, θα υπάρξουν επαναξιολογήσεις και επαναπροσδιορισμοί που θα δώσουν την ώθηση για θετικές αλλαγές. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, αισθηματικές, ο ορθολογισμός θα βοηθήσει να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για αυτοπροβολή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει δυνατότητα για τακτοποίηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν με τρόπο χειριστικό ή παρασκηνιακό.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτό που σε βοηθά να χαλαρώσεις, την τέχνη και τη διασκέδαση. Το πρωί ενισχύει την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν έρχονται στην επιφάνεια.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις που πρέπει να ανταποκριθείς καθώς υπάρχουν θέματα αυτοσυγκέντρωσης και τα λάθη είναι πιθανά. Επικεντρώσου σε εκκρεμότητες που έχεις καθώς κλείνοντάς τες θα πάρεις σημαντικές ανάσες και θα αποβάλεις το άγχος.

Ζητήματα του παρελθόντος ταλαιπωρούν τη σχέση σου, είναι σημαντικό να τα αφήσεις πίσω σου και να χαρείς στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε αναστατώσουν και να δημιουργήσουν έντονο συναισθηματισμό, προσοχή σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα είδος απολογισμού, κάτι που σε οδηγεί στο να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στο μυαλό σου είναι έντονα και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Θα δυσκολευτείς να δείξεις απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να επικεντρωθεί σε ρεαλιστικά πράγματα. Προσπάθησε όμως να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα πρακτικά για να μην υπάρξουν λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Έχεις πολλά να δώσεις στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να απογειώσει τη σχέση, φρόντισε να μην είσαι όμως έμπλεος αυταπατών που δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που να δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον, δώσε χρόνο για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αρχίζει μία περίοδος για εσένα όπου η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το πρωί στρέφεσαι στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνει.

Είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς αναλαμβάνεις πολλά και πρέπει να διαχειριστείς υπεύθυνα κάθε τι που θέλεις να πετύχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω της αδιαλλαξίας και της απολυτότητας που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους.

Η πίεση που νιώθεις λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, απέφυγε το. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου και θα πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μία νέα γνωριμία που θα παιχτεί καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Η μέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που έρχονται και μπορεί να αφορούν προτάσεις από το εξωτερικό που σου κεντρίζουν την προσοχή. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία καθώς οι συνθήκες θα λειτουργήσουν πολύ θετικά για εσένα.

Η διασκέδαση θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τη συντροφιά του προσώπου που έχεις στο πλευρό σου και θα εξομαλύνει καταστάσεις μπορεί να δυσκόλεψαν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα αποτελέσει σταθμό για την προσωπική σου πορεία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, θέλεις να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι απαραίτητο για σένα να νιώσεις ασφάλεια. Το απόγευμα ανεβάζει το κέφι σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα όπου θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις τη βραδιά.

Οι συνεργασίες σου μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα αν πραγματικά αδράξεις ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Γεγονός είναι ότι η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό σου.

Προσπάθησε να χαρείς κάθε στιγμή συντροφικότητας και διασκέδασης με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να σου δείξει το έντονο ενδιαφέρον που έχει και να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, προσπαθείς να δρομολογήσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στην καθημερινότητα και σε πιέζουν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως στον εργασιακό χώρο.

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές όμως η ενέργειά σου δεν σου επιτρέπει να το δεις καθώς μπορείς να είσαι αποτελεσματικός σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα έχουν θετικά αποτελέσματα για εσένα.

Βάλε φωτιά στην καθημερινότητα και προσπάθησε να απαλλάξεις εσένα και το ταίρι σου από την ρουτίνα που κουράζει την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα εκτοξεύσει τον αισθησιασμό στα ύψη και θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Το μεσημέρι ενισχύει τις αμφιβολίες και αυτό είναι αρκετό για να οδηγηθείς πιθανά σε αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Η ένταση που υπάρχει στις συνεργασίες σου θα σε προβληματίσει καθώς σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και αμφιβολίες. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν υπόγειες κινήσεις που έρχονται στην επιφάνεια, προσπάθησε να τις διαχειριστείς έξυπνα και ψύχραιμα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις από το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις κρατώντας ήρεμη στάση διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εριστική διάθεση απέναντί σου θα λειτουργήσει αρνητικά ώστε να προχωρήσεις σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον, κάτι που έχεις έντονα ανάγκη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με συναισθηματικές εξάρσεις και κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις.

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις νέες συμφωνίες άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα. Διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό που μπορείς και εμπιστεύσου την διαίσθησή σου που έχει να προσφέρει.

Μοναδικές στιγμές για δύο μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου αφιερώνοντας χρόνο στη σχέση και στο πως να βελτιώσετε τις μεταξύ σας συνθήκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ενισχύσει τις ευαισθησίες και την ανάγκη για σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Το μεσημέρι είναι πιθανό να φέρει κοντά σου πρόσωπα θέλουν να δημιουργήσουν ζητήματα στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε εξιδανικεύσεις που θα έχουν κόστος.

Απέφυγε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να αφορούν επαγγελματικά σχέδια που έχεις καθώς πιθανότατα να υπάρχουν πρόσωπα όταν σε κατευθύνουν με λανθασμένο τρόπο. Ιδιαίτερα το μεσημέρι η ανάγκη να ωραιοποιήσεις συνεργάτες και ανωτέρους που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που καλό είναι να αποφύγεις.

Είναι σημαντικό να μην ξεσπάσεις το ταίρι σου το έντονο ψυχικό φορτίο που έχεις καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να έρθει νέο πρόσωπο που υπόσχεται πολλά, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, θέλεις να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον που μπορούν να σε συμβουλέψουν. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή επικοινωνίας και χαράς.

Σημαντικά βήματα μπορείς να κάνεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις γενναιοδωρία και κατανόηση στα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Έχει δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επιτυχημένες συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Έχεις τη διάθεση να γίνεται εξαιρετικά γαλαντόμος και γενναιόδωρος με το ταίρι σου καθώς μπορείτε να λύσετε πιθανά ζητήματα που σας αναστάτωσαν και αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις κοντινές σου παρέες μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την αισιοδοξία στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Προσοχή καθώς ο παρορμητισμός και η επιθετικότητα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μου.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Οι συνεργασίες σου παίζουν καθοριστικό ρόλο όμως θα πρέπει να είσαι περισσότερο εγκρατής και λιγότερο παρορμητικός σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν και τους συνεργάτες σου.

Είναι σημαντικό για εσένα εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες που έχεις στο ταίρι σου, δείξει ανάλογη διάθεση ώστε να ακούσεις τι ικανοποιεί και αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς η έντονη κοινωνικότητα και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν μαγνητίζουν τα πλήθη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Το απόγευμα σε βοηθά να γίνεις άκρως εκφραστικός και δημιουργικός φτιάχνοντας το κέφι σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό που σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς και να ανοίξεις νέους ορίζοντες στο επαγγελματικό πεδίο. Η δημιουργικότητά σου θα εντυπωσιάσει για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να την επιδείξεις σε όλες της τις εκφάνσεις.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που αισθάνεσαι για το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρει τα έντονα συναισθήματα που έχεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία, την χαρά και την γενναιοδωρία με την οποία εκφράζεται.

Μοιραστείτε το