Search

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 16 Μαϊου

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν καλύτερα τα πλάνα, είτε αυτά έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με αισθηματικές υποθέσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις και τακτοποιήσεις, έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα οικονομικής φύσης. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο προγραμματισμός, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο άμεσο και δημιουργικό θα είναι το αποτέλεσμα.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν το άνοιγμα να συζητήσουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, οι βλέψεις θα είναι σταθερές και σοβαρές. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η αυστηρότητα, οι απαιτητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν με χαλαρότητα και συγκαταβατική διάθεση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν άγχος και προβληματισμό. Ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός, αντικειμενικός και ευρηματικός, οι συζητήσεις θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα.

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις, φεύγει η αδιαλλαξία, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και δημιουργικό αποτέλεσμα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια και σαφήνεια, θα τηρηθούν οι υποσχέσεις που θα δοθούν.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το μεσημέρι σε βοηθάει να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες που θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μπορείς να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποίησε προτάσεις που έρχονται για να σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις νέους ορίζοντες στην καριέρα σου και να δρομολογήσεις τις σημαντικές συνεργασίες για εσένα.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί πια στη σχέση και η ανάγκη για σταθερότητα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου. Μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνικότητα θα σε φέρει κοντά με νέα πρόσωπα που θέλουν να βρεθούν δίπλα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η η μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για οικονομικά ζητήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις για τα οικονομικά σου.

Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, όμως είναι προτιμότερο να μην βιαστείς και να μην απαιτείς σε ωραία λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να σε ικανοποιήσουν. Είναι απαραίτητο να δείξεις επιμονή και υπομονή για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για εσένα.

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στο στη ζωή σου που θα σε φέρει αντιμέτωπο με φόβους και ανασφάλειες που πρέπει να ξεπεράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανή απογοήτευση και συναισθηματισμό, η αυτοπεποίθηση κυριαρχεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε επιλογές που πρέπει να κάνεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι εύκολο να τρέφεις αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Αργότερα με ευκολία μπορείς να αντιληφθείς ποιες είναι οι ιδανικές αποφάσεις για εσένα.

Μπορείς να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που πιθανά έχεις με το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε από κοινού σε μία νέα βάση που σας ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια σχέδια σου σε ικανοποιούν απόλυτα και ταιριάζουν σε μία νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή μέσα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Το απόγευμα σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που σε απασχολούν.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που έρχονται από το πουθενά για να σε βοηθήσουν κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις όσο γίνεται καλύτερα ώστε να πάρεις σημαντικές ανάσες σε σχέση με το εισόδημά σου.

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες όπου θα εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου ανανεώνοντας με θετικό τρόπο την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά σε όσα σχέδια και στόχους έχεις στο μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ανησυχία και εντάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σε χαλαρώσουν.

Λειτουργείς με ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι σημαντικό για τα επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου αρκεί να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που έχεις. Θα ανακαλύψεις ότι πολλοί θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σου.

Οι κοινοί στόχοι που έχεις με το ταίρι σου μπορούν να σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε σαν ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω των παρόμοιων απόψεων σε κοινωνικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα δημιουργεί ένα σταθερό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Το απόγευμα επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο.

Ξέρεις τι ζητάς και πως θέλεις να προχωρήσεις στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι εμφανές. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε αναστατώσουν. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις καθώς μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να παρευρεθείς, είναι σημαντικό να είναι το ταίρι σου δίπλα από εσένα για να χαρείτε μαζί όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Το μεσημέρι δημιουργεί προϋποθέσεις για σφοδρές συγκρούσεις που θα δονήσουν για τα καλά τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα.

Φρόντισε να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι για αυτά με έντονο τρόπο. Οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Μην χαλάσεις την τρυφερή ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει στη σχέση σου λόγω ανταγωνιστικών διαθέσεων και εγωκεντρισμού που επηρεάζουν αρνητικά την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, οι ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα εκδηλώσει θα σε ενοχλήσουν και θα σε απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυριαρχεί και αυτό εκδηλώνεται με κάθε τρόπο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Η ευχάριστη διάθεση που δημιουργείται δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις, αντίθετα δίνει το έναυσμα για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σου δώσουν ιδέες για επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους και λύσεις που απαιτούνται ώστε οι επόμενες κινήσεις σου να είναι άκρως επιτυχημένες.

Η καλή επικοινωνία που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή βοηθά να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει η νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το χιούμορ και την επικοινωνιακή της δεινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στην εμφάνισή σου και σε πιθανές αλλαγές που πρέπει να κάνεις για να νιώσεις πιο όμορφα. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει την ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα που έχεις από παλιότερες καταστάσεις.

Οι συνεργασίες σου αναθεωρούνται και μπορεί να υπάρξουν σπουδαία συμπεράσματα που θα επηρεάσουν την κρίση σου. Δραστηριοποιήσου σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς είναι ευκαιρία να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει.

Οι αναθεωρήσεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να ταρακουνήσουν για τα καλά την σχέση σου, μην βιαστείς να πραγματοποιήσεις συζητήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που έχει σηματοδοτήσει για εσένα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω φόβων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανές αμφιβολίες για το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα σε οδηγήσουν σε αναστάτωση και θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Μπορείς να ξεπεράσεις τις οποίες διαφωνίες δείχνοντας κατανόηση και γενναιοδωρία καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Είναι σημαντικό να αφήσεις την υποψία στην άκρη και να αφεθείς με αισιοδοξία στην χαρά και το κέφι που μπορεί να σου δώσει η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να αμφιβάλλεις για νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, φρόντισε να ξεπεράσεις ότι σε εμποδίζει και να χαρείς όμορφες στιγμές μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να ισορροπήσει σχέσεις που έχουν διαταραχθεί στον εργασιακό χώρο. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα καθώς έχεις την γρήγορη αντίληψη και τα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις σημαντικές νέες συνεργασίες που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Η ανάγκη για επικοινωνία θα σε οδηγήσει σε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και ζητήματα που έχουν προκύψει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοντινές παρέες μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα σε εντυπωσιάσουν με την γρήγορη αντίληψη και το χιούμορ τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις την οποία αναστάτωση και να αφήσεις πίσω δυσάρεστες στιγμές που δεν σου κάνουν.

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορούν να έχουν επιτυχημένη έκβαση αρκεί να ξεπεράσεις την ανάγκη να επικρίνεις τους γύρω σου. Είναι απαραίτητο να δείξεις θετικό πνεύμα καθώς αυτό θα βοηθήσει και τους άλλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι το ταίρι σου καθώς η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ηρεμία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, είναι σημαντικό να αφήσεις τις λεπτομέρειες στο περιθώριο και να δεις την ουσία των πραγμάτων.

Μοιραστείτε το