Search

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στις επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, θα υπάρχει δυνατότητα να διεκπεραιωθούν οι εργασίες και να κλείσουν οι εκκρεμότητες. Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, για να είναι ισορροπημένες οι συμπεριφορές και οι αντιδράσεις θα πρέπει να οριοθετηθεί η ανυπομονησία.

Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο, απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν οι προσπάθειες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επιδιώξεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Οι χαρακτήρες που εύκολα διχάζονται και μπερδεύονται ίσως να μπλεχτούν σε διλήμματα και να μην είναι σε θέση να πάρουν αποφάσεις. Δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην ανασφάλεια.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει να υπάρξει εσωτερική ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία. Αντικειμενικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές και όχι παρορμητικές ή σπασμωδικές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις, διαπραγματεύσεις, διεκπεραιώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα και την κοινωνική καταξίωση. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα που θα σε οδηγήσουν σε βαθιά χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Αρχίζει μία περίοδος καθοριστική για την επαγγελματική σου πορεία που καλείσαι να αξιοποιήσεις προτάσεις που μπορεί να δεχτείς. Παράλληλα δεν αποκλείεται να αλλάξεις ριζικά πορεία πλεύσης στην καριέρα σου νιώθοντας ότι υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να μας εξουσιάζουν. Προσπάθησε βέβαια να μην έχεις ανάλογες συμπεριφορές.

Η ένταση που μπορεί να επικρατεί στην καριέρα επηρεάζει και τη σχέση σου, φρόντισε να αποφύγεις υπερβολικές εξάρσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος βιώνεις έντονες στιγμές και η ψυχολογία σου πιθανά να μην επιτρέπει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και την εξέλιξή της.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες σε ότι αφορά την επιμόρφωση που θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρία.

Η φαντασία και η δημιουργικότητα σε οδηγούν στο να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να απαιτούν προσπάθεια, όμως έχουν να σου δώσουν πολλά. Η διαφήμιση, η επικοινωνία και ευκαιρίες από το εξωτερικό ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η αισιοδοξία στην σχέση σου πηγάζει από βαθύτερα συναισθήματα που σου δίνουν τη δύναμη να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο σκέψης σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με βαθύτερα συναισθήματα, φόβους και απωθημένα που σε προβληματίζουν. Νιώθεις ότι αλλάζεις καθοριστικά μέσα σου και έρχεσαι σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και τη δύναμη μπορείς να δείξεις μπροστά σε όλες τις δυσκολίες.

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται να έρχονται πρόσωπα στη ζωή σου που δίνουν εξαιρετικές εξόδους σε ζητήματα που σε απασχολούν. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για καλύτερους οικονομικούς όρους σχέση με τρίτους και εξαιρετικές επιχειρηματικές κινήσεις.

Δεν αποκλείεται να κάνεις την έκπληξη και να δημιουργήσεις όμορφη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο αιφνιδιάζοντας θετικά το ταίρι σου με το περιβάλλον που δημιουργείς. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα και σε ωθεί το να δεις πραγματικά τι θέλεις από την αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση επηρεάζεται από φόβους και εμμονές μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια για να τονίσουν την ύπαρξή τους. Το άγχος είναι κακός σύμβουλος για πιθανές επιλογές και δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένταση και συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Η διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου δεν είναι στα ύψη καθώς θα προτιμούσες να περάσεις όμορφα με την παρέα με τον άνθρωπό σου. Οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα στην ημέρα πού να σε προβληματίσουν έντονα. Προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις που θα ανατρέψουν συμφωνίες.

Τα συναισθήματα είναι έντονα και θέλεις να τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου, όμως οι ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς και αυτό θα γίνει εμφανές στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έρθει σε επαφή με το πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, καλά θα κάνεις να ελέγξεις φοβίες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι εξελίξεις σε ότι αφορά την κοινωνική σου καταξίωση θα είναι θετικές και αυτό θα είναι αρκετό για να ανέβεις κατακόρυφα σε ψυχολογικό επίπεδο και να αφήσεις το άγχος στην άκρη. Η καλή διάθεση σε βοηθά να επικεντρωθείς σε θέματα ρουτίνας που πρέπει να λύσεις.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις την πραγματική σου άξια, κάτι που να είσαι βέβαιος ότι θα έχει ανταπόκριση και θα σε φέρει σε προνομιούχα θέση απέναντι στον εργοδότη ή στους ανωτέρους σου. Οι στόχοι σου μπορούν να επιτευχθούν με επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτό δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και κινήσου με μόνο γνώμονα την θετική σκέψη.

Το ταίρι σου φαίνεται να πρωταγωνιστεί στην ημέρα καθώς είναι γεγονός ότι θέλεις να περάσεις τις στιγμές μαζί του και να ξεπεράσετε πιθανά ζητήματα που αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σου κεντρίσουν έντονα το ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη να προβληθείς στον κοινωνικό σου περίγυρο είναι έντονη και μπορεί να κυριαρχήσει. Είναι σημαντικό βέβαια να μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος ή να απογοητευτείς από συμπεριφορές άλλων.

Δεν φαίνεται να έχεις ξεκάθαρη εικόνα το πώς πρέπει να χειριστείς τις υποχρεώσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σας εκθέσουν. Φρόντισε να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους και να προσπαθήσεις να τους επιτύχεις με σκληρή δουλειά, παρά να βάλεις υπέρμετρα φιλόδοξους που δεν θα μπορέσεις να τους φτάσεις.

Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου λόγω των εντάσεων που μπορεί να επικρατήσουν στη δουλειά και να εκτονωθείς το ταίρι σου για λάθος πράγματα. Ο αδέσμευτος δείξε αυτοσυγκράτηση σε νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να φαίνεται ιδανικό για εσένα, όμως να θυμάσαι ότι τα φαινόμενα απατούν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα ενισχύει την θετική ψυχολογία σου και δημιουργεί κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στις σχέσεις. Είναι σημαντικό ότι χαίρεσαι να εκφράζεις τα συναισθήματα και την αγάπη που νιώθεις προς τα πρόσωπα που κυριαρχούν στη ζωή σου.

Οι οικονομικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου φαίνεται να έχουν θετική εξέλιξη καθώς υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση για λύσεις και θετικές πρωτοβουλίες. Ικανοποιείσαι από το αποτέλεσμα αυτών που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις καθώς βλέπεις την αποδοχή των γύρω σου.

Εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και δημιουργείται έντονα ευχάριστη και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα μεταξύ σας . Ο αδέσμευτος νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι, επεδίωξέ το και δεν θα χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να δείξεις άμεσα συναισθήματα και ανάγκες που έχεις, όμως ο τρόπος διαχείρισης θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κατακλύσει την σκέψη καθώς θα σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσεις.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Αυτές όμως θα πρέπει να είναι καλά υπολογισμένες καθώς δεν αποκλείεται να οδηγείσαι σε συγκεκριμένες κινήσεις λόγω κυκλοθυμίας και συναισθηματισμού. Σκέψου με λογική και ψυχραιμία πριν πάρεις αποφάσεις που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις.

Ο εγωισμός και η απερισκεψία μπορεί να προκαλέσει σημαντική ένταση στην προσωπική σου ζωή και να βρεθείς απολογούμενος στο ταίρι σου για πιθανές πράξεις και επιθετικές διαθέσεις. Ο αδέσμευτος η εριστική διάθεση που εκδηλώνεις δεν αφήνει περιθώρια σε νέο πρόσωπο να δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η παρέα των φίλων σου και η συναναστροφή μαζί τους σε γεμίζει χαρά για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις σου. Προσοχή με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες.

Ξαφνικές εξελίξεις που δεν τους ευχαριστήσουν είναι πιθανόν να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο, το διαδίκτυο και την επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να ανατραπούν συνεργασίες και συμφωνίες στις οποίες είχες επενδύσει καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα φαίνεται να τις επηρεάζουν και να μην εξελίσσονται όπως θα περίμενες.

Ο τρόπος που επικοινωνείς μπορεί να είναι επιθετικό κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου και θα οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις που θα κοστίσουν στη σχέση. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς για πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σε αιφνιδιάσει με τα συναισθήματά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, φρόντισε να ασχοληθείς με ζητήματα ρουτίνας που μπορεί να εκκρεμούν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι αυτά που σου δημιουργούν άγχος και μπορεί να σε οδηγήσουν, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες, στο να ξεφύγεις και να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου δημιουργώντας προβλήματα.

Οι εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά σου είναι πιθανό να σου δημιουργούν ένταση και να χάσεις το μέτρο, κάτι που θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Πιθανές προτάσεις να φαίνονται δελεαστικές, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

Οι εμμονές που κυριαρχούν σήμερα δεν επιτρέπουν να δείξεις πραγματικά τι θέλεις από το ταίρι σου και μπορεί να εγκλωβιστείς στην κακή διάθεση που θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν δείχνεις ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή καθώς η ψυχολογία σου δεν είναι η ανάλογη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, είναι γεγονός ότι θέλεις να είσαι αποδεκτός από τους γύρω σου, καθώς τροφοδοτείται η αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα, δείχνεις να ξέρεις καλά πως θέλεις να κινηθείς, ιδιαίτερα σε ότι αφορά μελλοντικά σχέδια και επιδιώξεις. Αν καταφέρεις να ξεφύγεις από φόβους και δυσάρεστες σκέψεις μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν στο να δρομολογήσεις μακροχρόνιες συνεργασίες που σου ταιριάζουν. Προσοχή σε οικονομικές αποφάσεις και έξοδα, καθώς δεν μπορείς να τα διαχειριστείς με ρεαλισμό και αντικειμενική σκέψη, κάτι που θα σου στοιχίσει αρκετά.

Δεν θα διστάσεις να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη στο ταίρι σου, κάτι που θα βοηθήσει στο να σταθεροποιηθεί η σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που θα προσπαθήσει να κεντρίσει την προσοχή σου καθώς η διάθεσή σου μαγνητίζει και εντυπωσιάζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα απογειώνει την γοητεία και την ανάγκη να φλερτάρεις καθώς εντυπωσιάζεις και αυτό φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα. Το μεσημέρι επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως μπορεί να σε απασχολούν.

Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις βήματα που θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα που μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην τσέπη σου.

Έχεις ανάγκη να βιώσεις στιγμές πάθους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες και αμφιβολίες που έχεις για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αφέσου σε νέα γνωριμία που έρχεται για να σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να πατήσεις για να τα πόδια σου.

Μοιραστείτε το