Search

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία όψη που θα φέρει επαγγελματικά ανοίγματα, θα υπάρχει δυνατότητα για προαγωγή, βελτίωση και άνοδο. Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικές δοσοληψίες, αγοροπωλησίες, συμβόλαια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διαπραγματεύσεις και τακτοποιήσεις.

Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο, απαραίτητο θα είναι να οργανώσουν και να εντείνουν τις προσπάθειες τους. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρχει δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους, όσο πιο μεθοδικές και οργανωμένες θα είναι οι επιδιώξεις, τόσο πιο ικανοποιητικό και άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εξασφάλιση, στην ισορροπία και στη σταθεροποίηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για αγοραπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν υλικό αγαθό που από καιρό έχουν κατά νου. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να περάσουν ευχάριστα, θα υπάρχει διάθεση για ισορροπία, συνεννόηση, ξεκούραση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, ίσως να βγουν στην επιφάνεια μνησικακίες, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Δία λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημιουργικές συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεση να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου είναι έντονη και μπορείς να στραφείς σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου για να συζητήσεις θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Είναι σημαντικό καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να έχεις εξαιρετική διάθεση.

Οι συζητήσεις σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να πρωταγωνιστήσουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις γρήγορη αντίληψη στα πράγματα. Παίρνοντας πρωτοβουλίες και εκφράζοντας με δυναμισμό τις απόψεις σου θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επιδιώξεών σου.

Μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου δείχνοντας καλή διάθεση και να είσαι βέβαιος ότι θα αντιληφθεί άμεσα τις ανάγκες και τα θέλω σου. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να καταφέρεις να δείξεις σε νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μερα σε καλεί να δείξεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να ξεφύγεις από παρωπίδες και εγωκεντρισμό που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αντικειμενικά κριτήρια. Δείξε καλή διάθεση και κατανόηση και δεν θα χάσεις.

Σε απασχολούν έντονα τα οικονομικά σου όμως είναι πολύ πιθανό να μην κάνεις προσεκτική διαχείριση και αυτό να έχει κόστος στον προϋπολογισμό σου. Νέες ευκαιρίες για συνεργασίες μπορεί να σου δοθούν που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις μακριά από την διάθεση να επιβάλλεις τις δικές σου ιδέες.

Η τάση του να επιμένεις με δυναμισμό στις απόψεις σου μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να προκαλέσει προστριβές στην αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντική νέα γνωριμία, μην επιτρέψεις στον υποκειμενισμό και την εύκολη διάθεση για παρεξηγήσεις να επικρατήσουν δημιουργώντας εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η εσωστρέφεια είναι έντονη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Φρόντισε να δώσεις την κατάλληλη προσοχή σε καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και την προσωπική σου πορεία.

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βρεις την συγκέντρωση σου και να ξεφύγεις από πιθανές ευαισθησίες και αναμνήσεις που ταλαιπωρούν το μυαλό σου και δεν επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά τις επόμενες κινήσεις σου.

Το ταίρι σου είναι όαση μέσα στις δυσκολίες που πιθανά αντιμετωπίζεις καθώς η παρουσία του αποτελεί σταθερή αναφορά και βάσεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες για να έρθεις κοντά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεπεράσεις ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν. Νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και αυτό τελικά σε βοηθάει να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο επικοινωνούν αιφνιδιαστικά με σένα ανεβάζοντας την διάθεσή σου.

Τα επαγγελματικά σχέδια είναι πολλά και δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις θέτοντας στόχους που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Φρόντισε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να προσηλωθείς σε αυτό που μπορείς να καταφέρεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορείς να δημιουργήσεις ιδανικό κλίμα για εσένα και το ταίρι σου καθώς ο ρομαντισμός εκτοξεύει τα συναισθήματα στα ύψη. Νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που σε γεμίζει χαρά με την επιστροφή του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι φιλικές σχέσεις είναι πιθανό να σε προβληματίσουν καθώς μπορεί να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Θα πρέπει να αναλογιστείς αν αυτά που ζητάς είναι ρεαλιστικά και να πάρεις τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα είναι αυτά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ότι σε ικανοποιεί.

Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίσει καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να προβείς σε σπατάλες που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Σκέψου πως μπορείς να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς να ξεπεράσεις τον προϋπολογισμό σου.

Οι ανασφάλειές εντείνονται και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις με εσφαλμένο τρόπο τον δικό σου χώρο στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που σε αναστατώνει, όμως οι ανασφάλειες είναι πολλές και θολώνουν την σκέψη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Οι διαφωνίες θα είναι έντονες αν αφεθείς στον υποκειμενισμό και στο να διεκδικείς με φανατισμό το δίκαιο των απόψεών σου.

Η ανάγκη να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν ή στο να θέσεις στόχους που είναι ανέφικτοι. Φρόντισε να λειτουργείς ρεαλιστικά και μην επιτρέπεις σε πρόσωπα που έρχονται δίπλα σου να σε επηρεάζουν κατευθύνοντας σε λανθασμένα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία με το ταίρι σου λύνοντας πιθανά προβλήματα που επηρεάζουν τη σχέση, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις εκτός τη νευρικότητα και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που θα ενοχλήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή στην ένταση που θα προκαλέσει αναταραχές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η νευρικότητα στην οικογένεια μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις. Ήρθε η στιγμή να δεις ρεαλιστικά ότι κάποιες συμπεριφορές σου πρέπει να μείνουν στο παρελθόν γιατί μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε γενικότερο πλαίσιο στη ζωή σου. Ο αρνητισμός δεν θα σε βοηθήσει.

Οι συνεργασίες μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Επέλεξε να συνθέσεις ιδέες που μπορεί να είναι διαφορετικές από το να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι οι εξουσιαστικές διαθέσεις δεν εξασφαλίζουν τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Μην προσπαθείς να εξουσιάσει στο ταίρι σου καθώς αυτό που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις ένταση και να έρθεις σε ρήξη. Τότε η απογοήτευση θα είναι μεγάλη. Ο αδέσμευτος φρόντισε να αποφύγεις να δώσεις κατευθύνσεις κατά το δοκούν σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου για να σου χαρίσει χαρά και γαλήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, τα έντονα συναισθήματα και οι αναμνήσεις κυριαρχούν σήμερα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις την οποία καχυποψία και αρνητική διάθεση και να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει πληγώσει. Ήρθε η ώρα να ζήσεις το παρόν απαλλαγμένος από ψυχολογικά βαρίδια που σε έχουν επηρεάσει παλιότερα.

Οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τις διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο για εσένα. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις παρούσες συγκυρίες για να έχεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει.

Ο συναισθηματισμός και το πάθος δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που απογειώνει τον αισθησιασμό με την παρουσία του στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η καλή σου διάθεση σε ωθεί να παίξεις σημαντικό ρόλο στο κοντινό περιβάλλον καθώς γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία τους γύρω σου. Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε πιθανές επιδιώξεις θα μπορεί να έχεις και αφορούν την εκπαίδευση.

Έχεις την άμεση αντίληψη στα πράγματα και την πειθώ με τα κατάλληλα επιχειρήματα ώστε να δείξεις αποφασιστικότητα σε προτάσεις και σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Οι εμπορικές συναλλαγές εξελίσσονται ιδανικά καθώς δίνεις μεγάλες υποσχέσεις με τις κινήσεις και την αποτελεσματικότητα που σε βλέπει.

Νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου το πρόσωπο που μπορείς να επικοινωνήσεις και να αντιληφθείς στον απόλυτο βαθμό τη θέλεις από την προσωπική σου ζωή και την αγάπη. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξει νευρικότητα μεταξύ σας που θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές και να αφήσεις την ένταση στην άκρη που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα.

Η καθημερινότητα κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να αφεθείς και να δεις με αισιοδοξία τους μελλοντικούς του στόχους. Μην εγκλωβιστείς σε αντιδικίες και προσπάθησε να συγκρατήσει στη νευρικότητα που σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις και οι καθυστερήσεις που μπορεί να προκύπτουν κενά σε εμποδίζουν την ολοκλήρωση των προτεραιοτήτων σου.

Τα έντονα συναισθήματά σου για το ταίρι που έχεις δίπλα σου μπορεί να επηρεάζονται από το άγχος και την επικριτική σου διάθεση, φρόντισε να διαχειριστείς αυτή σου την ψυχολογία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, όμως δεν είναι εύκολο να αφεθείς γιατί επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές και απολυτότητα. Οι υπερβολές δεν θα ευνοήσουν το κλίμα για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διασώσεις τις κοντινές σου σχέσεις.

Δυσκολίες πιθανά να αντιμετωπίσεις σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό ότι πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι μπορεί να προσπαθήσουν να κερδίσουν περισσότερα από ότι είσαι διατεθειμένος να δώσεις με υπόγειο τρόπο. Άκουσε το ένστικτό σου και μην οδηγείς την κατάσταση στα άκρα.

Η επικοινωνία και ο τρόπος που εκφράζεσαι θα παίξουν χαρακτηριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απότομος και απόλυτος δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να καταφέρεις να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο με το οποίο έρχεσαι σε επαφή καθώς η υποψία και οι ανασφάλειες κυριαρχούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ισορροπία με τα πρόσωπα που αγαπάς. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τα όριά σου αλλάζοντας ριζικά νοοτροπία και τρόπο σκέψης, κάτι που θα βοηθήσει στο να έχεις ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις.

Αιφνιδιαστικές προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι πρωτότυπες ιδέες σου καθώς είναι σημαντικό το γεγονός ότι δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και τι είναι αυτό που θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αιφνιδιαστικές συζητήσεις μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα της σχέσης σου και να βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να εξομαλύνετε πιθανές διαφωνίες που μπορεί να είχατε. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου καθώς κεντρίζει το μυαλό σου με την ευφυΐα και την αισιοδοξία του.

Μοιραστείτε το