Search

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, ανοίγματα θα υπάρξουν για φιλικές συναντήσεις, για οικογενειακές επαφές, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, στις φιλικές σχέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση, θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις που αγχώνουν και δημιουργούν ανασφάλεια.

Οι αγχωτικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις αρνητικές σκέψεις, αν συντονίσουν τις ενέργειές τους θα καταφέρουν να βάλουν σε τάξη ζητήματα που τους δημιουργούν στρες και αβεβαιότητα. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν την προοπτική να προχωρήσουν σταθερά καταλήγοντας σε σχέση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο για τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση για προσεγγίσεις και άμεσες επιδιώξεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοσυγκράτηση, εσωτερική πειθαρχία. Θετικός και συγκροτημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι προσδοκίες θα είναι εφικτές, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποίηση ανοικτών λογαριασμών.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, εργασιακές, φιλικές, ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές που θα προκύψουν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες και για κοινωνική δικτύωση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για να βρεθείς με τα φιλικά πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις και να σε θέματα που σας απασχολούν. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να φτάσεις όσο πιο καλά γίνεται στο να επιτύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις στην προσωπική σου ζωή και σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θέλουν να σε στηρίξουν. Αξιοποίησε την ημέρα για να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Πάρε πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να βάλετε καινούργιους στόχους που θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε ιδανικά σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σε κινητοποιήσει και θα σε απογειώσει σε ότι αφορά προσωπικές επιδιώξεις και φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια διεκδικώντας περισσότερη προσοχή από τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Το πρωί σε βοηθά να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το κοντινό σου περιβάλλον που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα έχουν ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα που μπορείς να δεις και οικονομικά οφέλη από αυτές που θα είναι ικανοποιητικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η θετική σκέψη και η κατανόηση που δείχνεις στις ανάγκες των άλλων.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς με ευκολία μπορείς να εκφράσει συναισθήματα και ανάγκες και θα γίνουν κατανοητές από το τεστ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που μπορούν να καλύψουν τη διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να κινηθείς με δυναμισμό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Το μεσημέρι ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία για πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν με υπόγειους τρόπους για να φρενάρουν την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου που μπορεί να σε προστατεύσει από παγίδες. Η ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου αδιαφορώντας για τη δική του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι έντονες προσωπικές ανασφάλειες μπορεί να λειτουργήσουν σαν εμπόδιο στην εξέλιξη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια ή συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα επικοινωνίας και διαφήμισης που λειτουργούν εξαιρετικά ευνοϊκά αυτή την περίοδο για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Πρόσωπα από το εξωτερικό έρχονται με προτάσεις άκρως ενδιαφέρουσες που καλά θα κάνεις να αξιολογήσεις με ηρεμία.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις την διασκέδαση με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου, μην χάσεις την ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις που θα σας ανανεώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σημαντικές μελλοντικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις καθώς η αισιοδοξία είναι κυρίαρχο στοιχείο στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και να συζητήσετε για διάφορα πνευματικά θέματα που σας φέρνουν πιο κοντά.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά ζητήματα διαφήμισης και εμπορίου ή επικοινωνίας. Οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σου είναι σημαντικοί και μπορεί να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικά όνειρα που έχεις.

Μην χάσεις την ευκαιρία για μία απόδραση στην ύπαιθρο με το ταίρι σου μπορεί να ανανεώσει ριζικά τη σχέση σας και να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα έντονα συναισθήματα σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου για να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία σου στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να φέρει κομβικές αλλαγές σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια ξαφνικά παρασκήνιο εις βάρος σου που θα επηρεάσει σημαντικά την κρίση σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα έρχεται στην επιφάνεια καθώς έρχεται στην επιφάνεια παρασκήνιο κυρίως στον εργασιακό χώρο τους επηρεάζει. Προσοχή καθώς οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που δεν θα σε βοηθήσουν να χειριστείς σωστά τις υποθέσεις σου.

Φρόντισε να μην ξεσπάσει στο ταίρι σου όλα αυτά που σε επηρεάζουν την καθημερινότητα δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η κούραση και η γκρίνια δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρητική στάση για αυτό είναι απαραίτητο να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν.

Οι συνεργασίες σου είναι σημαντικές για αυτό και έρχονται στο προσκήνιο με έντονο τρόπο. Είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να θυμάσαι ότι το να είσαι υποχωρητικός δεν θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Μπορείς να δημιουργήσεις ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία και αρμονία στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επιδιώκεις να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα της οικογένειας λόγω καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και να πάρεις πρωτοβουλίες για την επίλυση όσων σε απασχολούν.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η αποφασιστικότητα που δείχνει δεν σου επιτρέπει να λυγίσεις μπροστά σε δυσκολίες και εμπόδια που θα βρεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα τα ξεπεράσεις με μεγάλη ευκολία.

Το πάθος και ο ρομαντισμός εναρμονίζονται και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον έρχεται μία γνωριμία που θα ενισχύσει την ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να δημιουργήσει φοβίες για να σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία. Στη διάρκεια της ημέρας βρίσκεις ισορροπίες και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά τόσο στην ψυχολογία σου όσο και σε προβλήματα που πιθανά σε απασχολούν και θέλεις να δώσεις λύσεις.

Παρ’ όλη την συναισθηματική φόρτιση βρίσκεις την διάθεση να αντιμετωπίσουν ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου με ρεαλιστικούς και αποφασιστικούς όρους. Η σιγουριά με την οποία  κινείσαι θα βοηθήσει να δώσεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το άγχος που πιθανά είχες.

Αυτό που είναι πιθανό να επιδιώξεις σήμερα είναι να βρεθείς με το ταίρι σου μακριά από όλους απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του που θα σε γεμίσει τρυφερότητα και ζεστασιά. Ο αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που έρχονται για να τονίσουν την παρουσία τους και να σου θυμίσουν ότι έχετε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό από ποτέ καθώς είσαι βέβαιος για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορεί να δώσεις στους άλλους. Το πρωί σε βοηθάει να λειτουργήσεις με αρμονία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Η γενναιοδωρία σε χαρακτηρίζει και θα παίξει σημαντικό ρόλο σε συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξεις για αυτό δείχνεις απόλυτη κατανόηση στα αιτήματα των γύρω σου καθώς είσαι έτοιμος να καλύψεις κάθε τους αμφιβολία.

Εξαιρετική ιδέα για τη σχέση σου καθώς επικεντρώνεται στο να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και να απολαύσεις το πάθος και το ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις τους πάντες και αυτό είναι βέβαιο ότι θα φέρει νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν σαν στόχο την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πρωί στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Είναι καθοριστικό να τακτοποιήσει τις οικονομικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς αυτό θα σε βγάλει από την ανασφάλεια που σου δημιουργούν. Παράλληλα καλό είναι να προσέξεις περιττά έξοδα ή σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Το πάθος θα καθοδηγήσει σε μοναδικά μονοπάτια της σχέσης σου αρκεί να αφεθείς στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα έχει σαν βάση της ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή λόγω απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά.

Μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή, αρκεί να περιορίσεις την ανάγκη να επιβληθείς ή να προβληθείς καθώς αυτά θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η μετριοπάθεια θα λειτουργήσει ευεργετικά σε συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις.

Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσει σημαντικά το ταίρι σου και θα δημιουργήσει κόντρες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσωπό σου κεντρίσει την προσοχή, οι υπερβολές σου θα σταθούν εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις.

Μοιραστείτε το