Search

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση για μία νέα αρχή τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές υποθέσεις, όσο και σε ζητήματα της προσωπικής ζωής. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, ανάγκη για κυριαρχία, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ελκυστικές και αποφασιστικές.

Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η οργάνωση, όσο πιο μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο γρήγορο θα είναι το αποτέλεσμα. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, θα υπάρχει αισιοδοξία και ζωτικότητα. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις, προσοχή στην αντιδραστικότητα.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις δεν αποκλείεται να ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό, ωστόσο προσοχή στις έντονες ονειροπολήσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις συναισθηματικής φύσης, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα διώξουν την αμφιβολία.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα και λήψη σωστών αποφάσεων. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε αποπροσανατολίζει! Δεν αποκλείεται να έχεις υψηλές προσδοκίες για πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις.

Είναι σημαντικό να μην προβείς σε σημαντικές συμφωνίες ή συναλλαγές που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σου δώσουν λανθασμένη εικόνα της οποίας κατάσταση σε ενδιαφέρει, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς τα λεγόμενα και οι υποσχέσεις δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση και αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται άκρως επικοινωνιακή όμως δεν έχεις ευθυκρισία για να διακρίνεις πιθανά χαρακτηριστικά που δεν θα σου ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφαλής και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Η κατήφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Πίστεψε στις δυνατότητές σου και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα απογοητεύσεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους γύρω σου.

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις έντονα τα συναισθήματά σου και αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις που θα ευνοήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία πού θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κινηθείς με βάση τους στόχους και τις φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις. Οι ομαδικές προσπάθειες σε εκφράζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε έναν κοινό σκοπό.

Η ανάγκη να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο επαγγελματικό πεδίο είναι έντονη, όμως το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ζητήματα αυτοεκτίμησης. Προσπάθησε να μην εκτονωθείς σε συνεργάτες και ανωτέρους σου δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εξέλιξή σου.

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να γίνεις απότομος και εριστικός με το ταίρι σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να σας απομακρύνει. Αν είσαι  αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η επιθετική συμπεριφορά σου όμως δεν θα ευνοήσει την όποια εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το απόγευμα δημιουργεί έντονη εξωστρέφεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για εξόδους που οφείλεις να αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφα.

Το εμπόριο, το διαδίκτυο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής καθώς ανοίγουν μπροστά σου νέους δρόμους για συνεργασίες που μπορεί να είναι πολύ επικερδείς για εσένα.

Η επικοινωνιακή σου διάθεση ανεβάζει κατακόρυφα το πάθος στη σχέση και σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη άνεση αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό σου περίγυρο έρχεται νέο πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής και θα σε αναγεννήσει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά κοινωνικές υποχρεώσεις. Μην δυσανασχετείς γιατί μπορεί να περάσεις υπέροχα. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε αναστατώνουν σε δικά σου πρόσωπα.

Πιθανό είναι να προκύψουν επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως ικανοποιητικές, φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε καλύψουν και σε οικονομικό επίπεδο. Το περιβάλλον που κινείσαι στην καριέρα σου σε βοηθά να νιώσεις σταθερότητα δείχνοντας την εκτίμηση που υπάρχει ως προς το πρόσωπό σου.

Μπορείς να δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει έντονα συναισθήματα και φόβους που πιθανά έχεις δημιουργώντας ένα σταθερό πλαίσιο στη σχέση που θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει απογειώνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για να ζήσεις το απόλυτο παραμύθι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πιθανές αλλαγές και αναθεωρήσεις στη δημόσια εικόνα και στην επαγγελματική σου ζωή. Μην χάσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν για να περάσεις όμορφα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε αναδείξουν.

Σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει στην επαγγελματική σου ζωή και να πάρεις αποφάσεις ή να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξή σου. Στο πλευρό σου θα έχεις και πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που πιστεύουν στις ικανότητές σου.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου απολαμβάνοντας τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου, σκέψου καλά αν μπορούν να καλύψουν τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Το απόγευμα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν υπερένταση.

Καλά θα κάνεις να κλείσεις θέματα μπορεί να αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς έχεις την αισιοδοξία να δεις πραγματικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά λάθη λόγω της αμέλειας που μπορεί να σε εκθέσουν έντονα.

Προσοχή καθώς πιθανό είναι η νευρικότητα να επηρεάσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει εντάσεις που είναι περιττές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα ενισχύει την αισιοδοξία και τη διαίσθησή σου βοηθώντας σε να στηρίξεις φιλικά πρόσωπα σε δύσκολες στιγμές τους με τον καλύτερο τρόπο.

Στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά αρκεί να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες με αισιοδοξία και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν συμφωνίες που έχουν πολλά να σου δώσουν και σε οικονομικό επίπεδο.

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου φαίνεται να δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό λειτουργεί άκρως ανανεωτικά και ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον φιλικό περίγυρο υπάρχουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν με πάθος το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές που έχεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στο οικονομικό πεδίο που μπορεί να σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια.

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ανθίσουν, καθώς δεν φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες και να πάρεις πρωτοβουλίες για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες σε οικονομικές συζητήσεις γιατί αυτή η στάση σου θα οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα για εσένα.

Το βράδυ επικεντρώνει την προσοχή σου στη σχέση και στο να αξιοποιήσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο δυναμισμός και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για αυτό κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Αργότερα το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου λύνοντας πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις να παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν εδώ και καιρό με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο. Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις εμπόδια στις συνεργασίες σου βλέποντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων και δημιουργώντας ένα ιδανικό πλαίσιο συνεργατικότητας.

Μη διστάσεις να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει εδώ και καιρό στο ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες αμφιβολίες και να δεις το μέλλον σου μαζί του με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να πρωταγωνιστήσει στην αγάπη εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου, να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σε προβληματίζουν.

Πιθανές εκκρεμότητες οικονομικού χαρακτήρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και εμπιστευόμενος την διαίσθηση σου που δεν θα σε απογοητεύσει. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες γιατί μπορεί να πετύχεις τις ιδανικότερες συμφωνίες για εσένα.

Φρόντισε να αφήσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου και συγκεντρώσου σε μοναδικές στιγμές όπου ο ερωτισμός θα πρωταγωνιστήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και σε πιθανά επιμορφωτικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου σε συζητήσεις στις οποίες συμμετέχεις καθώς η ένταση δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει.

Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένοι χειρισμοί από την πλευρά σου που θα έχουν κόστος. Προσπάθησε να λειτουργείς με ρεαλιστικούς όρους για να αποφύγεις την εξαπάτηση.

Απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο δημιουργώντας ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό και άφησε για αργότερα σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, φρόντισε να μην κολλάς σε λεπτομέρειες καθώς δεν θα σε αφήσουν να δεις την πραγματικότητα και τι μπορεί να σου προσφέρει.

Μοιραστείτε το