Search

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη, στρατηγικός και μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και ώριμες, οι ενέργειες που θα γίνουν θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, οι απόψεις που θα ακουστούν θα είναι βάσιμες, θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιηθούν. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, οξυδέρκεια, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αρμονική συνύπαρξη, στη συναισθηματική ισορροπία και στην αμοιβαιότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις. Ευχάριστες συναναστροφές θα προκύψουν, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Η κρίση ενδεχομένως να είναι θολή, η διαίσθηση απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τον ορθολογισμό και τον αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, ίσως να βρουν διαφυγή σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα υπάρξουν ανοίγματα αισθηματικής φύσης, οι προσεγγίσεις θα είναι ανανεωτικές, ωστόσο προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, ενδεχομένως οι βλέψεις να είναι μπερδεμένες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ερμή τολμηρές θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν, θα ακουστούν αλήθειες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το πρωί μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορείς να αξιοποιήσεις. Η ώρα να φλερτάρεις και να περάσεις υπέροχα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να είναι άκρως κερδοφόρες για εσένα. Προσπάθησε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παίρνοντας τα απαιτούμενα ριχτά.

Προσπάθησε να δείξεις άμεσα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, μείνε όμως μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις τους πάντες με την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε απογειώσουν συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, περνάς στην εσωστρέφεια και οι μνήμες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ορμή προκαλώντας μελαγχολία. Μην βιαστείς στο επόμενο διάστημα να πάρεις αποφάσεις καθώς ο συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και ώριμα.

Είναι η κατάλληλη ημέρα για να αξιοποιήσεις όσον αφορά τα οικονομικά σου καθώς έχεις τον δυναμισμό να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η αποφασιστικότητά σου θα παίξει ρόλο και σε επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Είναι αυτοί που θα σου χαρίσουν αναγνώριση και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου.

Το πάθος κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου δημιουργώντας το απόλυτο σκηνικό μακριά από ζήλια και καχυποψία. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπο που δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα και έχει τις προϋποθέσεις για να προσφέρει πολλά στην αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στροφή τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες κάνεις μετά το μεσημέρι καθώς είναι σημαντικό για εσένα για να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στο περιβάλλον που κινείσαι. Δείξε προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις άκαμπτος και αυτό να δημιουργήσει ένταση και προστριβές.

Οι οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις σήμερα σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται ότι θέλεις να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε αγχώνουν. Σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν και να δώσουν νέα προοπτική που θα σε ανακουφίσει και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Απόλαυσε το πάθος που υπάρχει στη σχέση σου και μην επιτρέψεις σε φόβους και ανασφάλειες να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα σε οδηγήσει στο να αλλάξεις ριζικά την κοσμοθεωρία σου και να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, από το μεσημέρι και μετά βγαίνεις από την κατήφεια και την εσωστρέφεια και αυτό βοηθά να γίνεις περισσότερο κοινωνικός, να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ο υποκειμενισμός μπορεί να σε επηρεάσει και να δημιουργήσει παρεξηγήσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και απόλυτος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις σε επιχειρηματικό επίπεδο. Τα πρόσωπα που καλείσαι να συνεργαστείς και να συμφωνήσεις θα δούμε έναν δύσκολο διαπραγματευτή απέναντί τους που δεν θα διστάσει να σηκώσει ανάστημα και να διεκδικήσει το καλύτερο για αυτόν.

Οι ανασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να κυριαρχήσουν καθώς νιώθεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο της σχέσης σου και αυτός επηρεάζει αρνητικά. Ο αδέσμευτος δεν φαίνεται να είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του καθώς οι φοβίες σου σε εμποδίζουν να σκεφτείς ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου και αυτό αργά ή γρήγορα να το ανακαλύψεις. Η απογοήτευση μπορεί να είναι μεγάλη γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις μικρό καλάθι σε λόγια και υποσχέσεις.

Σήμερα είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία περίοδο όπου δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ανταγωνιστικές διαθέσεις στις συνεργασίες σου που θα σε προβληματίσουν. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις αποφάσεις για στόχους και φιλοδοξίες καθώς είναι πιθανό να κάνεις λάθη λόγω των έντονων ψευδαισθήσεων.

Δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι θέλεις από τη σχέση σου και το πιθανότερο είναι να απομακρυνθείς από το ταίρι σου κάτι που θα προκαλέσει έκπληξη και στεναχώρια. Ο αδέσμευτος φρόντισε να σκεφτείς καλά αν το πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα ανταποκρίνεται πραγματικά σε αυτά που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και οδηγεί σε συναισθηματικά ξεσπάσματα θα προβληματίσουν το περιβάλλον σου.

Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς στην καθημερινότητα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν στα σχέδιά σου που θα σε απογοητεύσουν, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις ώριμα και ρεαλιστικά πώς πρέπει να προσεγγίσεις τα πράγματα.

Αηδιαστικά γεγονότα θα είναι αρκετά έντονα και θα αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή χαλώντας είναι έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου, προσπάθησε να μην λύσεις πιθανές διαφορές μαζί του καθώς ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που μπορούν να αντιληφθούν απόψεις και σκέψεις που έχεις. Το πρωί δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σε αγχώνουν. Επικεντρώσου στο να βρεις τις κατάλληλες δυνατές λύσεις καθώς το μυαλό σου τρέχει γρήγορα και μπορεί να βρει τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Το άγχος που σε διακατέχει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προτιμάς να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την δύσκολη μέρα για αυτό και δύσκολα θα αφοσιωθείς στο φλερτ και σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ψυχολογία σου είναι στα ύψη, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός μετά το μεσημέρι καθώς οι εμμονές και η νευρικότητα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και τα επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο περιβάλλον που κινείσαι.

Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν και να μη σου επιτρέπουν να χαρείς τη μέρα σου όπως τα ήθελες. Επεδίωξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και καθημερινά ζητήματα ώστε να απελευθερωθείς από ψυχολογικά βαριά και άγχος που θα επηρεάσουν οι συνάδελφοι σχέσεις.

Μην επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια και προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία στη σχέση σου. Έτσι θα βοηθήσεις να ξεπεραστούν ήταν η νευρικότητα και αναστάτωση που θα επηρεάσει αρνητικά. Ο αδέσμευτος είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη συγκρουόμενες συμπεριφορές με πρόσωπα που επικοινωνείς γιατί μόνο εμπόδια θα βάλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να αναστατώσει σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου από αποκαλύψεις πως θα σε απασχολήσουν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε έντονο προβληματισμό για τα οικονομικά σου.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητα δεν εμπνέει σταθερότητα αφού το πρόγραμμά σου αλλάζει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχεις και αυτό δεν σε βοηθά να έχεις ήρεμη ψυχολογία.

Οι προσωπικές ανασφάλειες κυριαρχούν τις απογευματινές ώρες και δημιουργούν σημαντικά ζητήματα στη σχέση, μην απογοητεύεσαι γιατί επηρεάζεις την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δημιουργήσουν ένα πλαίσιο ασφαλείας, κάτι πολύ σημαντικό για εσένα αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την επικοινωνία. Αισθάνεσαι την ανάγκη να εκδηλώσεις όλα αυτά που θέλεις ώστε να γίνουν αποδεκτά από τους γύρω σου.

Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη να επιβληθείς επιδιώκοντας να δρομολογήσεις τα πράγματα όπως εσένα σε ικανοποιεί. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός δεν θα βοηθήσουν στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και διαλλακτικός με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς οι συζητήσεις μπορεί να βάλουν φωτιά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, όμως η συμπεριφορά σου μπορεί να μπει εμπόδιο σε οποιαδήποτε πορεία από δω και στο εξής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτος ενοχλώντας τα πρόσωπα και το περιβάλλον του κινείσαι. Ο εγωισμός και η αδιαλλαξία δεν είναι καλοί σύμβουλοι και θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου γι’ αυτό προσπάθησε να τα μετριάσεις.

Μία αποφασιστικότητα που δείχνεις στις συνεργασίες σου μπορεί να εκδηλωθεί με δημιουργικό τρόπο κάνοντας αργά και σταθερά βήματα προς μία κατεύθυνση που τα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο παρορμητισμός και η διάθεση να επιβληθείς θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω της επιθυμίας να επιβληθείς μόνο αρνητικές προεκτάσεις θα έχουν στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να δείξεις κατανόηση. Ο αδέσμευτος μπορεί να αποτρέψεις νέο πρόσωπο από το να εκδηλώσει τα συναισθήματά του γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώσω σαν τις τελευταίες μέρες. Το μεσημέρι αλλάζει την διάθεσή σου και επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα.

Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σου στόχους και φιλοδοξίες που έχει σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς από κοινού με πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα σε οδηγήσουν στην αλαζονεία, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα.

Μία συζήτηση για στόχους που έχετε από κοινού με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα σας δραστηριοποιήσει ώστε να τους πετύχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον εκδηλώνουν έντονα τα συναισθήματά τους, κάτι που μπορεί να αιφνιδιάσει.

Μοιραστείτε το