Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις οικογενειακές σχέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία, στις προσωπικές επαφές. Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα τα χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να επανασυνδεθούν, θα γίνουν συζητήσεις πάνω σε μία νέα βάση που θα ανοίξει προοπτική επανένωσης.

Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να μην υπάρξει διάθεση για ρίσκα, διστακτικότητα εμφανιστεί στο θέμα των πρωτοβουλιών ή των νέων συνεργασιών. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονισμένες θα πρέπει να είναι οι ενέργειες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποίηση, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες οι σκέψεις και οι επιθυμίες. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση και στην αβεβαιότητα.

Προσοχή σε σκηνές ζηλοτυπίας, οι εκρηκτικοί και κτητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματική σύγχυση, αναποφασιστικότητα, παρόρμηση, ελλοχεύει κίνδυνος για ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις. Τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, στις προβληματικές περιπτώσεις απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, οι πιέσεις δεν θα βγουν σε καλό.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει ώθηση ώστε να στραφείς στις φιλικές παρέες και σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έντονα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις αντιδράσεις σου καθώς με ευκολία μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός, κάτι που θα ενοχλήσει τους γύρω σου.

Οι ομαδικές προσπάθειες σε συγκινούν ιδιαίτερα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λειτουργήσεις μέσα από αυτές σε ένα κοινό σκοπό που θα σε βοηθήσει περισσότερο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς είναι σημαντικό να έχεις την διάθεση να ακούσεις την διαφορετική άποψη.

Η ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, διεκδίκησε τον προσωπικό σου χώρο χωρίς εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται νέα πρόσωπα που σε εντυπωσιάζουν με την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική καταξίωση καθώς μπορεί να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες. Το απόγευμα σου δίνει ώθηση για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς με ρεαλισμό και αυτοπεποίθηση. Κλείσε πιθανές εκκρεμότητες που ακόμα σε προβληματίζουν καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς από όποιο άγχος και πίεση που μπορεί να σου δημιουργούν.

Η αποφασιστικότητα που δείχνει θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να απασχολούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από την επαγγελματική σου ζωή που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αφοσιώνεται σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου.

Είναι γεγονός ότι δείχνεις τις ικανότητές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα να δουλέψει σκληρά ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να υπάρχει και το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς, καλά θα κάνεις να το έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αξιοποίησε την διάθεση να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που μπορεί να σου δώσουν χαρά. Πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περίγυρο που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε προσπάθειες και σχέδια που έχεις.

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε καταλυτικές συνεργασίες για τη ζωή σου. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπα θα δείξουν θέληση σε στηρίξουν για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Εντυπωσιάζει στο ταίρι σου με τις πρωτότυπες ιδέες που έχεις και είναι βέβαιο ότι αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για την σχέση και την πορεία της. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα εκτοξεύσουν το ρομαντισμό στα ύψη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς μπορείς με ευκολία να εκφράσεις απόψεις, προσοχή στον παρορμητισμό. Το πρωί αυξάνει τον εκνευρισμό καθώς άγχη και ανασφάλειες που δημιουργούνται από οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια.

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που του δίνονται σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου και μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις, φρόντισε να αποφύγεις κάθε σύγκρουση που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονες νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου καθώς απογειώνουν το καρδιοχτύπι και δημιουργούν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, υπάρχει από το πρωί έντονη αναστάτωση λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους καθώς η ένταση που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και σχετίζονται με τρίτους. Δεν θα διστάσεις να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα στις προσωπικές σου διεκδικήσεις ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Άκουσε το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά.

Είναι σημαντικό να αφήσεις την ζήλεια στο περιθώριο καθώς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου χωρίς επί της ουσίας να υπάρχουν λόγοι. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια που σε διακατέχει δύσκολα θα σου επιτρέψει να αφεθεί σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί επικεντρώνει όλο σου το ενδιαφέρον σε επαγγελματικά θέματα και υποθέσεις της καθημερινότητας. Από το απόγευμα και μετά έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να αφήσεις πίσω σου κάθε άγχος και υποχρέωση που σε πιέζει.

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να κλείσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες, καθώς βρίσκεις τις απαραίτητες λύσεις. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και τίποτα δεν μπορεί να σε αγχώσει μπαίνοντας εμπόδιο στις επαγγελματικές σου προβλέψεις.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε πιθανές εξόδους με την παρέα σας και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρό κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και φόβους στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς η ένταση είναι αυξημένη και νιώθεις ότι οι ανασφάλειές κυριαρχούν. Η καχυποψία και οι αμφιβολίες δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα ποιους μπορείς να εμπιστευτείς και ποιους όχι.

Μπορείς να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς το δαιμόνιο που σε διακατέχει μπορεί να σε οδηγήσει θετικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου για να μπορέσεις να κατασταλάξεις για κινήσεις που θα είναι σημαντικές για την εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Μην επιτρέψεις σε απωθημένα και ενοχές να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, εκτόνωσε όλη σου την ενέργεια στο πάθος που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η καχυποψία δεν αφήνει περιθώρια για να δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αποκλείεται να εντείνει το άγχος και τις ανασφάλειες μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα στο γιορτινό πνεύμα που επικρατεί σημαντικές συζητήσεις οικονομικής φύσεως που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να αξιολογήσει ποιες είναι οι συμφέρουσες προτάσεις για εσένα και να προχωρήσεις σύμμαχο το έντονο ένστικτό σου.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις πιθανές αμφιβολίες και προκαταλήψεις που έχεις καθώς αυτές μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν θα αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μία μοναδική συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σε ενδιαφέρει να ισορροπήσεις τις οποίες καταστάσεις έχουν προκύψει με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να πάρεις τις απαιτούμενες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο.

Έχεις τη δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο στις συνεργασίες σου και θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πιθανούς στόχους που έχεις. Μπορείς να εναρμονίσεις με τη συμπεριφορά σου τις όποιες αντιθέσεις και να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις για να προχωρήσεις με δυναμισμό.

Η συντροφικότητα παίζει κυρίαρχο ρόλο στη σχέση σου και το πάθος μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγάπη και να σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να αλλάξεις τα δεδομένα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά με οικογενειακά πρόσωπα καθώς αυτό θα βοηθήσει να ξεφύγεις από το άγχος.

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσει σημαντικά σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει με βάση την διαίσθηση και την δημιουργικότητά σου. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που σε ενδιαφέρουν, αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να της επανεξέτασης.

Η επαγγελματική σου ζωή δεν αφήνει χρόνο για να αξιοποιήσεις με το ταίρι σου, όμως είναι απαραίτητο να βρεις χώρο στη ζωή σου καθώς αυτό θα ικανοποιήσει και εσένα δίνοντάς σου σπουδαίες ανάσες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει την τρυφερότητα και το ρομαντισμό στα ύψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που αυξάνονται συνεχώς. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες, προσπάθησε όμως να αποφεύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Η απολυτότητα και η ακαμψία που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να επικεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις και να αναδειχθείς στο περιβάλλον που κινείσαι.

Μην παραμελείς το ταίρι σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς αυτό θα έχει κόστος στη θέση σου, δώσ’ του τον απαιτούμενο χρόνο που του αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πολλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Μοιραστείτε το