Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 15 Μαϊου

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 3 Ιουνίου, συζητήσεις θα γίνουν γύρω από οικονομικά ζητήματα, οι απόψεις θα είναι σταθερές, ο τρόπος σκέψης θα είναι πρακτικός. Μεθοδικές θα είναι οι επιδιώξεις, για να γίνουν διεκδικήσεις θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση. Ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, για να παρθούν αποφάσεις θα χρειαστεί χρόνος.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για σύσφιξη σχέσεων, θα υπάρξει δυνατότητα να σταθεροποιηθούν οι επαφές. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, στις προσεγγίσεις τα βήματα θα είναι σταδιακά, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες και συνειδητοποιημένες.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, τάξη, οργάνωση. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης ανοίγματα θα προκύψουν για άμεσες τακτοποιήσεις, οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις καθυστερήσεις. Έμφαση θα δοθεί στις λεπτομέρειες, προσοχή στην τελειομανία, θα πρέπει να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση και η αυστηρότητα. Οι κλειστοί χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να κοινωνικοποιηθούν και να αποφύγουν την εσωστρέφεια.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ουρανό, δυσκολίες θα υπάρξουν στις σχέσεις. Προσοχή στους εκνευρισμούς, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην άρνηση και στην αντιδραστικότητα, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί ευκαιρίες για να ανατρέψεις τη ρουτίνα που δεν σου επιτρέπει να ανανεωθείς και σε κουράζει. Το απόγευμα μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον περνώντας όμορφες στιγμές μαζί τους.

Μπορείς να λειτουργήσεις με άκρως θετικό τρόπο σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς βρίσκεις πρωτότυπες λύσεις που σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς και να αποβάλεις το άγχος. Η κατανόηση που δείχνεις σε ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν θα δημιουργήσει αρμονική επικοινωνία σε συναδελφικό επίπεδο.

Αξιοποίησε πρωτότυπες ιδέες για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητά της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα σου ξυπνήσει γνώριμα οικεία συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, καλείσαι να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα που έχεις καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη να επιβληθείς στο περιβάλλον που κινείσαι, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει στο εργασιακό περιβάλλον οδηγούν σε συμπεριφορές εκτός μέτρου και ισορροπίας. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου και να ξεπεράσεις οποίες ανασφάλειες προκαλούνται και σε ωθούν να γίνεις απόλυτος και υπερβολικός στις απόψεις σου.

Η γκρίνια πολλαπλασιάζεται, η ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου εντείνεται και πιθανά ζητήματα εμφανίζονται στη σχέση σου που περιπλέκουν την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι προτιμότερο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς από το δύσκολο πρόγραμμα που έχεις καθώς δεν μπορείς να ανταποκριθείς ευχάριστα σε νέα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε φιλικές παρέες που σου εξιτάρουν τη σκέψη και σε εμπνέουν να έχεις νέες ιδέες άκρως πρωτοποριακές. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ότι αφορά όνειρα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να έχεις. Να είσαι βέβαιος ότι εκφράζοντας τις απόψεις σου θα βρει δίπλα σου πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Άλλωστε εσύ ότι η ομαδική προσπάθεια είναι ο δρόμος που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία.

Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ότι θέλεις να λειτουργείτε από κοινού για στόχους και φιλοδοξίες που μπορούν να σας απογειώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από τον φιλικό περίγυρο, η εναλλακτική στάση στη ζωή είναι αυτή που σε εντυπωσιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η ένταση είναι αρκετοί για αυτό και θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου ώστε να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τι μπορείς να πετύχεις καθώς έχεις υπεύθυνη και μεθοδική στάση σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει. Παράλληλα όμως θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους γιατί η ένταση μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου δημιουργώντας προβλήματα σε ότι αφορά την εξέλιξή σου.

Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες είσαι προσκεκλημένος έχοντας στο πλευρό σου το ταίρι σου και αφήνοντας στην άκρη το άγχος της καριέρας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η ένταση που νιώθεις λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα αυτές τις ημέρες. Το απόγευμα λειτουργεί βοηθητικά ώστε να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται για να δώσεις λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να δείξεις κατανόηση και διαλλακτικότητα καθώς είναι βέβαιο ότι η δική σου συμπεριφορά θα καθορίσει την πορεία των συμφωνιών που σε ενδιαφέρουν.

Ο συναισθηματισμός δεν θα λείψει από τη σχέση σου και θα δημιουργήσει ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό για δύο από θα απολαύσεις τη συντροφιά του ερωτικού σου συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα και απωθημένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, καλείσαι να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα αυξάνουν τους ρυθμούς κατακόρυφα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμμονές και άγχος που δεν αφήνουν περιθώριο να σκεφτείς ψύχραιμα και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις χωρίς να αφήνεις το άγχος και τη νευρικότητα να σε κυριεύσουν. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μείνε όμως μακριά από αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που θα έχουν κόστος στην ψυχολογία σου.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να ενοχλούν τη σχέση σου αποφεύγοντας την γκρίνια και τη μιζέρια που προκαλεί η ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη προσωπική ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κόσμο σε οδηγεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Θέλεις να νιώσεις αποδεκτός και επιδιώκεις να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο παραγνωρίζοντας πολλές φορές τις προσωπικές σου ανάγκες. Εξέφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις και δεν θα χάσεις.

Η γενικότερη ένταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου και να νιώθεις έντονη ανασφάλεια για το πώς θα εξελιχθούν. Καλά θα κάνεις να έχεις κατανόηση σε αυτά που εκφράζουν οι συνεργάτες σου, όμως είναι επιτακτική ανάγκη παράλληλα να δείξεις πως πραγματικά θέλεις να κινηθείς και να μην κάνεις εκπτώσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Η συντροφικότητα είναι για εσένα καταλυτική αυτήν την περίοδο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούσαν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπα που σου έχουν κεντρίσει την προσοχή θέλοντας να  δεις τις πραγματικές τους προθέσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις και να σχεδιάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Ήρθε η ώρα να λάμψεις στο περιβάλλον της καριέρας σου καθώς μπορείς να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες.

Η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου και δημιουργούν σημαντικές προϋποθέσεις για την εξέλιξη που επιθυμείς. Η παρακαταθήκη της δουλειάς σου φαίνεται στην εκτίμηση και στην αναγνώριση από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου.

Προσπάθησε να μην αγνοήσεις ή παραγκωνίσεις στο ταίρι σου λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων γιατί το πιθανότερο είναι να παραπονεθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις τον χρόνο που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και στο φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σε ευνοήσουν οικονομικά.

Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα καθώς οι συμφωνίες που καλείσαι να κλείσεις μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά για εσένα. Ιδανικές είναι οι συνθήκες και στην επαγγελματική σου ζωή παρ’ όλες τις κόντρες που μπορεί να προκύψουν με τους ανωτέρους σου, είναι γεγονός ότι θα ξεπεραστούν.

Ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται στον απόλυτο βαθμό για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε βοηθά να δείξεις με σταθερότητα και ωριμότητα τα συναισθήματα του στο ταίρι σου. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας που σε απασχολούν.

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι και να δείξεις ότι δεν θα διστάσεις να στηρίξεις με άμεσο και δυναμικό τρόπο κάθε τους ενέργεια. Πιθανό είναι να αυξηθούν οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητα, μην αφήσεις την νευρικότητα να κυριαρχήσει.

Μην εγκλωβίζεται σε λεπτομέρειες, άφησε τα συναισθήματα να θεμελιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση καθώς αυτό θα δημιουργήσει η ιδανική κατάσταση για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η κυκλοθυμία και γκρίνια δεν επιτρέπουν να αφεθείς σε νέα γνωριμία που μπορεί να κεντρίσει την προσοχή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ζητήματα του παρελθόντος οικονομικής φύσεως στο προσκήνιο που φαίνεται να κλείνουν με εξαιρετικό τρόπο για εσένα.

Κλείσε οικονομικά κεφάλαια καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν χρήματα από το παρελθόν που ακόμα δεν έχεις λάβει, ήρθε η ώρα να έρθουν στα χέρια σου και να δώσουν ανάσα στον προϋπολογισμό σου.

Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο θα απογειώσει τη σχέση σου και θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, το επόμενο χρονικό διάστημα αφοσιώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα και πλάνα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσοχή σε υπερβολές είτε σπατάλης είτε συντήρησης που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.

Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς το απόγευμα προκαλεί ασυνεννοησία και εκνευρισμό με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή στις συγκρούσεις γιατί θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τα οποία σχέδιά σου.

Η ζήλια και η καχυποψία κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τα μοναδικά συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν σου είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι φόβοι και οι προκαταλήψεις κυριαρχούν και σε εμποδίζουν να κινηθείς με γνώμονα το μέλλον.

Μοιραστείτε το