Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνική δικτύωση, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε σε φιλικό ή προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις.

Όσο πιο οργανωμένα θα είναι τα πλάνα, και όσο πιο μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες, τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συναναστροφές θα φέρουν συναισθηματική τόνωση. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και δυναμικές.

Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις, συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορέσουν να συζητήσουν ανοιχτά, θα υπάρχει η δυνατότητα για αποδοχή και συνεννόηση.

Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια, φεύγει η αμφιβολία, τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν θα τονώσουν την εμπιστοσύνη και θα αναθερμάνουν τα συναισθήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες, άνετες, ελκυστικές. Όσοι αναζητούν νέα σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την προσωπική τους ζωή, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σκέψου καλά πριν εκφράσεις αντιρρήσεις ή λειτουργήσεις σπασμωδικά στο φιλικό περιβάλλον καθώς αυτό θα έχει σημαντικό κόστος. Οι ανατροπές σε ότι αφορά τους στόχους σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, πρέπει όμως να επιδείξεις την απαιτούμενη ψυχραιμία και ωριμότητα για να μπορέσεις να διαχειριστείς με επιτυχία την κάθε κατάσταση.

Ρίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να μην μπορείς να ανεχτείς ότι μπορεί να σε περιορίζει. Προσπάθησε βέβαια να μην χρησιμοποιήσεις διπλωματικά τα όπλα που διαθέτεις για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα κοστίζουν και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα.

Η ανάγκη να περάσεις έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να ανεχθεί καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα πού έρχονται αιφνιδιαστικά στο δρόμο σου και το ξέρουν τη νευρικότητα κατακόρυφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε δουλειές που θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι γεγονός όμως ότι η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την δράση σου και να μην αφήσει περιθώρια για ψύχραιμες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα οποία ζητήματα θέλεις να επιλύσεις με ψύχραιμο τρόπο.

Η παρούσα κατάσταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε προβληματίζει έντονα καθώς φαίνεται να αντιδράς σε πιθανές πρωτοβουλίες που παίρνουν οι ανώτεροι σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου γιατί είναι αυτή που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει στην απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα.

Η συγκρουσιακή διάθεση που σε διακατέχει θα πρέπει να περιοριστεί και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου που θα κοστίσουν. Ο αδέσμευτος δύσκολα μπορείς να περιορίσεις τα νεύρα σου για αυτό το πιθανότερο είναι να μην μπεις σε διαδικασία επικοινωνίας με νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις ότι έχεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο περιβάλλον που κινείσαι παρ’ όλες τις ανατροπές σε μελλοντικά σχέδια που βλέπεις να προκύπτουν. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσεις καλά και μην επιτρέψεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου.

Είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς ιδιαίτερα με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η διάθεσή σου είναι άκρως ανέμελη. Φρόντισε να δρομολογήσεις με σταθερότητα πιθανά βήματα που θέλεις για μελλοντικά σχέδια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που καλούν να αλλάξει συμπεριφορά.

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο ιδιαίτερα θετική που καλείσαι να αξιοποιήσεις για να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με νέα πρόσωπα που απογειώνουν τη διάθεση για φλερτ και εξάπτουν τη φαντασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που εξιτάρουν το ενδιαφέρον σου και δίνουν νέες προοπτικές και διεξόδους. Το να χαρείς απλές καθημερινές στιγμές που θα ανακουφίσουν και θα σε χαροποιήσουν είναι αυτό που κυρίως θα επιδιώξεις με τους γύρω σου.

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα, όμως θα πρέπει να είσαι εγκρατής με έξοδα και πιθανές σπατάλες που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Βάλε τις απαιτούμενες προτεραιότητες για να μην σου δημιουργούνται ανασφάλειες που επηρεάζουν και την ψυχολογία σου.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν την σχέση εδώ και καιρό, δίνοντας οριστικές λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εντοπίσεις μέσα σου αυτά που θέλεις από μία νέα γνωριμία να σου δώσει για να νιώσεις ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι διάχυτη και κάνεις τα πάντα για να συζητήσεις μαζί τους ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως γιατί η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε διαπληκτισμούς και προστριβές που τελικά δεν θα βοηθήσουν στο να βγάλεις τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές κυριαρχούν στις συνεργασίες σου και μπορεί να λειτουργήσουν απογοητεύτηκα για την πορεία τους από δω και στο εξής. Αιφνιδιαστικά γεγονότα έρχονται για να δείξουν τις αντιθέσεις που υπάρχουν και να φέρουν στην επιφάνεια εγωκεντρικές διαθέσεις που σε ενοχλούν.

Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια ταλαιπωρούν τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσει η συμπεριφορά του/ης συντρόφου σου λόγω της έντασης που εκδηλώνει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε απομακρύνουν από νέο πρόσωπο λόγω της διάχυτης νευρικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που δείχνεις εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να συγκρατήσεις την ορμή σου και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων χάνοντας το νόημα της επικοινωνίας και της πραγματικής επαφής μαζί τους.

Δεν θα διστάσεις να κάνεις βήματα που θεωρείς ότι μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη επαγγελματικό επίπεδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις συνεργασίες σου ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς οι διαφωνίες μπορεί να είναι έντονες και να οδηγήσουν σε εκνευρισμό και συγκρούσεις. Φρόντισε να ξεφύγεις από τη νευρικότητα που δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα.

Η αισιοδοξία και το πάθος που σε γεμίζει το ταίρι σου είναι αυτή που οδηγεί στο να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφα μαζί. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις νέο πρόσωπο με την αυτοπεποίθηση και την ενεργητικότητά σου και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξει να έρθει κοντά σου πρωταγωνιστώντας στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και τα λάθη είναι πιθανά. Προσοχή γιατί αντιδράσεις από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα είναι έντονες.

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στην εργασιακή καθημερινότητα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραλείψεις και λάθη. Πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες στον χειρισμό ζητημάτων που προκύπτουν στη δουλειά με συναδέλφους. Αυτό δεν θα οδηγήσει σε θετικές λύσεις παρά μόνο σε ένταση που θα περιπλέξει τα πράγματα.

Η τρυφερότητα κυριαρχεί και οδηγεί στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς βιώνεις πρωτόγνωρα συναισθήματα σε ένταση και πάθος. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικεντρωθείς σε επιστροφές του παρελθόντος που έρχονται για να δώσουν το στίγμα τους και να σε ξεσηκώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, εντείνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό από το πρωί. Φρόντισε να διαχειριστείς τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου διαφορετικά οι γύρω σου θα υποστούν τις συνέπειες. Η ανάγκη για ισορροπίες θα παίξει σημαντικό ρόλο για να εξομαλυνθούν οι οποίες παρεξηγήσεις.

Οι συνεργάτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποδώσουν τα επαγγελματικά σας βήματα, κάτι που σε ικανοποιεί απεριόριστα. Το εμπόριο και η επικοινωνία πιθανά να απασχολήσουν τις επαγγελματικές σου βλέψεις καθώς φαίνεται να υπόσχονται σημαντικά οφέλη.

Το ταίρι σου κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να είναι ικανοποιημένο δίπλα σου. Ο αδέσμευτος αφέσου στον πάθος που υπόσχεται νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι στο συγκεκριμένο τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις την ανάγκη να εξισορροπήσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν απασχολήσει τον περίγυρό σου και να επικρατήσει η απαιτούμενη αρμονία. Η αποδοχή των άλλων είναι σημαντική και θα κάνεις τα πάντα για να την κερδίσεις, αρκεί βέβαια να μην χάσεις τον εαυτό σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα της δουλειάς που μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα καθώς φαίνεται αυτό να σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η πίστη στον εαυτό σου σε οδηγεί στο να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους και δεν αποκλείεται να το πετύχεις.

Τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου σε οδηγούν στο να πάρεις πρωτοβουλίες για να περάσετε όμορφα μαζί καθώς η συντροφικότητα είναι το πρώτο σου μέλημα. Ο αδέσμευτος επικοινώνησε με πρόσωπο που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο καθώς σε ικανοποιεί η παρουσία του στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είμαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, όμως δεν αποκλείεται το πείσμα και η αδιαλλαξία να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν τον διάλογο. Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι βάση της λογικής και όχι των ανασφαλειών σου.

Είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία καθώς φαίνεται να ανατρέπονται στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις ή να βρίσκεις εμπόδια θυμώνουν. Καλά θα κάνεις να μην συγκρουστείς με πρόσωπα που συντονίζεσαι σε ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις καθώς θα επηρεάσει την εξέλιξη των εργασιών.

Η ανεξάρτητη φύση σου κάνει την εμφάνισή της και επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σου καθώς διεκδικείς την ελευθερία σου, παράλληλα όμως θέλεις τον έλεγχο το συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος περιόρισε τις σπασμωδικές κινήσεις που θα λειτουργήσουν αρνητικά στην επικοινωνία με πρόσωπα που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να φέρει υπερένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα σε οδηγεί στο να απομακρυνθείς από όλους και όλα για να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις ότι θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ξεφύγεις από ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία και τη συμπεριφορά σου.

Η συγκρουσιακή σου διάθεση θα παίξει αρνητικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να προστατεύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη αλλαγών στα αισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται με βία στο μυαλό σου. Το απόγευμα σε βοηθάει να ξεφύγεις από τη μελαγχολία και να πατήσεις γερά στα πόδια σου βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος καθώς βρίσκεις την υπομονή και την επιμονή που χρειάζονται για να δώσεις λύσεις. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και να λειτουργήσεις απόλυτα ρεαλιστικά ώστε να έχεις το ανάλογο κέρδος που σου αξίζει.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις πίσω ότι σε πονάει και μπορεί να πληγώνει τη σχέση σου, απόλαυσε στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα σε ηρεμήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να σε επηρεάσουν αρχικά, όμως θα βρεις τον εαυτό σου και θα διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα.

Μοιραστείτε το