Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 16 Αυγούστου

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να ξεκινήσουν νέα εγχειρήματα ή για να αναδιοργανωθούν τα παλιά πλάνα. Δεν θα λείψουν τα θετικά ανοίγματα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο. Στον επαγγελματικό τομέα θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρχει η δυνατότητα για νέες συνεργασίες.

Σε ψυχολογικό επίπεδο οι αισιόδοξοι και οι ορθολογικά σκεπτόμενοι θα καταφέρουν να κλείσουν τα παλιά αρνητικά κεφάλαια και να κοιτάξουν μπροστά εστιάζοντας στο μέλλον. Ζητήματα οικογενειακής φύσης θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν, στις συζητήσεις θα υπάρχει ειλικρίνεια. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, κάποιοι θα ερωτευτούν και θα έχουν τη διάθεση να δοκιμαστούν σε νέες περιπέτειες.

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης και έντασης. Οι αντικομφορμιστικοί και επαναστατικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, θα θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της αποδοχής και της προσαρμογής. Δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι πολύ δύσκολο να οριοθετηθούν σε πλαίσια και κανόνες.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φεύγει η διστακτικότητα, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές και αποφασιστικές. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημιουργικές αλλαγές, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, οι δυναμικές προσεγγίσεις θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Το απόγευμα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, κάτι που εντυπωσιάζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η κατανόηση που υπάρχει στις συνεργασίες σου είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Είναι γεγονός ότι έχεις στο πλάι σου πρόσωπα που σε εμπιστεύονται στηρίζονται στην αποφασιστικότητα που δείχνεις.

Με μεγάλη ευκολία μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προσπάθησε το. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου για να σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και να καλύψει την ανάγκη της συντροφικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η διάθεση να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη για αυτό δεν θα διστάσεις να χρησιμοποιήσεις κάθε τρόπο για να έρθει σε επαφή μαζί τους. Οι ιδέες που προκύπτουν από τις μεταξύ σας συζητήσεις μπορεί να είναι άκρως ευεργετικές και να σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

Από σήμερα, ανοίγει μπροστά σου μία περίοδος που καλείσαι να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου, να θυμάσαι όμως ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δείξεις πραγματικά τη εξηγείς μέσα από τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία που απαιτείται.

Η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι κάτι που θα προβληματίσει το ταίρι σου καθώς φαίνεται να έχει έντονη την ανάγκη να απομακρυνθείς για να δεις τα πράγματα με ρεαλιστικούς όρους. Ο αδέσμευτος εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για επικοινωνία με νέα πρόσωπα που μπορεί να δημιουργήσουν έντονες ανατροπές στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στο ταίρι σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να αυξήσουν την καχυποψία και τις ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε κόντρες με το ταίρι σου.

Σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που δεν είναι εύκολο να επιλυθούν και αυτό είναι αρκετό για να αυξήσει το άγχος. Επιδιώκοντας να δώσεις λύσεις δεν αποκλείεται να οδηγηθείς με συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς δεν θα διστάσει να επιβάλεις τα θέλω σου με απότομο και δηκτικό τρόπο.

Είμαι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθους με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου μένοντας μακριά από ότι σε ανησυχεί και σου δημιουργεί υπερένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή σε υπερβολές και διάθεση να εξουσιάσεις την όποια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μερα σε φέρνει αντιμέτωπο με την δημόσια εικόνα σου και την ανάγκη για κοινωνική καταξίωση που σε διακατέχει. Ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αυτοπεποίθηση που δεν έχεις σε αυτόν τον τομέα.

Οι κόντρες που μπορεί να υπάρχουν με συνεργάτες ή με τους ανωτέρους σου μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα πως θέλεις να κινηθείς. Να θυμάσαι ότι οι συγκρούσεις θα αποτελέσουν εμπόδιο στις προσωπικές επιδιώξεις γι’ αυτό φρόντισε να τις αποφύγεις.

Νιώθεις την ανάγκη να είσαι ελεύθερος και αυτό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να εκδηλώσεις τα θέλω σου στο ταίρι σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με το ανεξάρτητο πνεύμα που έχεις και πρόσωπα έρχονται κοντά σου που θέλουν να παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε βοηθά να αυξήσεις την κοινωνικότητα σου και στρέφεις την προσοχή σου σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία πολύ ευχάριστη μέρα σε όλα τα επίπεδα.

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της επαγγελματικής σου ζωής καθώς η μέρα μπορεί να εξελιχθεί ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Έχεις την ευκαιρία με ευκολία να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου και να πείσεις τους γύρω σου με ατράνταχτα επιχειρήματα για τις επαγγελματικές σου προθέσεις.

Μπορείς να δώσεις στο ταίρι σου να αντιληφθεί τι πραγματικά νιώθεις και έχεις ανάγκη καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ομαλότητα της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να τονίσουν τον δυναμισμό και την προσωπικότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μερα φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που έχουν επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου και έχουν αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στο χαρακτήρα σου. Μην επιτρέπεις σε ανασφάλειες και φόβους να κυριαρχήσουν καθώς δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματική σου άξια.

Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τις απαιτούμενες οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε βγάλουν από πιθανό αδιέξοδο. Φρόντισε να δεις κατάματα τι είναι αυτό πραγματικά εξυπηρετεί τον σκοπό σου και ακολούθησε πιστά την διαίσθησή σου γιατί δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο. Επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να υπάρξουν που σε βοηθούν να ξεπεράσεις οικονομικά προβλήματα.

Ο πόθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει άλλη διάσταση στην σχέση σου. Πρόσεξε μόνο μην επιτρέψεις στην καχυποψία να εισβάλει στην σχέση σου γιατί είναι αυτή που τελικά θα δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έρχεσαι αντιμέτωπος με τραύματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να μην σου επιτρέπουν να αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, θέματα αυτοπεποίθησης κάνουν την εμφάνισή τους και ταλαιπωρούν την διάθεσή σου σημαντικά. Από τη μία πλευρά νιώθεις τον δυναμισμό να ξεχειλίζει, από την άλλη πλευρά δεν μπορείς να πιστέψεις πραγματικά στον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Οικονομικά θέματα σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη σχεδίων που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού καθώς θέλοντας να είσαι γενναιόδωρος με τους γύρω σου μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στον εαυτό σου.

Προσοχή σε πεισματικές συμπεριφορές που δεν σε αφήνουν να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που έχει στο ταίρι σου, καθώς επιδιώκεις να προφυλάξεις τον εαυτό σου και να μην “εκτεθείς”. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να αντιπαρατεθείς με σφοδρότητα με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έντονα αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου και να αποδεχθείς τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε επηρεάζουν. Το μεσημέρι ενισχύει τον συναισθηματισμό και δημιουργεί ξεσπάσματα που αργότερα θα μετανιώσεις.

Είναι σημαντικό να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να σου κοστίσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Όμως είναι δύσκολο να επικεντρωθείς καθώς δεν μπορείς να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή και καθημερινές υποχρεώσεις. Προσοχή καθώς ο υπερβολικός συναισθηματισμός θα οδηγήσει σε λάθη.

Υπερβολική συμπεριφορά και συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώρια να υγιής προσέγγιση και καταστάσεις που μπορεί να προβληματίσει ο δικός σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξουν να βρεθούν μαζί σου, δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι θέλουν πραγματικά από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα μπορεί να σου δώσει λανθασμένη εντύπωση για καταστάσεις που προκύπτουν σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Απέφυγε να βγάλει συμπεράσματα από τελικά δεν θα σε οδηγήσουν στα σωστά πρόσωπα.

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να μείνεις μακριά από τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

Είναι απαραίτητο να μην ωραιοποιήσει το ταίρι σου καθώς μπορεί να έχεις απαιτήσεις που δεν είναι πραγματοποιήσιμες. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου καθώς μπορεί να φαίνονται πολλά υποσχόμενες, όμως υπάρχουν κρυφά σημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν νευρικότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει στην καριέρα σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό. Μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι και αν αναλάβεις καθώς έχεις τις δυνατότητες και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται.

Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου καθώς το πάθος βρίσκεται εκεί για να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και να δημιουργήσει ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που σε γεμίζουν χαρά και μοιράζεσαι μαζί τους κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Το απόγευμα σου δίνει ώθηση για να προχωρήσει σε όνειρα που έχεις θέσει μελλοντικά ανοίγοντας νέους δρόμους μπροστά σου.

Οι συνεργασίες σου φαίνεται να εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει. Αντιμετωπίζεις τις όποιες δυσκολίες με θετική μάτια και αισιοδοξία και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις εμπόδια που μπορεί να μπουν σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς πραγματικά να το καταλάβεις.

Η συντροφικότητα και το πάθος εναρμονίζονται και μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά πρόσωπα μπορούν να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς εντυπωσιάζει με την αισιοδοξία που σε διακατέχει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, δεν θα χάσεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ομαδικό επίπεδο καθώς νιώθεις τον δυναμισμό και σου δίνονται οι αντίστοιχες ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να ξεκολλήσεις από το παρελθόν που μπορεί να σου δημιουργεί αναστάτωση και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

Οι ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο για να αναπτυχθείς  δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες καθώς είναι βέβαιο ότι μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην συζητήσεις για οικονομικά θέματα καθώς εκεί η προσωπική σου στάση δεν είναι ξεκάθαρη και τελικά είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Η έντονη ανεξαρτησία σου μπορεί να προβληματίσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για αυτό φρόντισε να τον καθησυχάσεις και να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σου δημιουργούν έντονα συγκρουσιακά συναισθήματα.

Μοιραστείτε το