Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 17 Απριλίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή και στον εντυπωσιασμό. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και τολμηρές, θα υπάρχει αυτοπεποίθηση και δυναμισμός. Στον επαγγελματικό τομέα οι τολμηροί χαρακτήρες θα καταφέρουν να προχωρήσουν σε διεκδικήσεις, φεύγουν τα εμπόδια.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις επαγγελματικές συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, οι ηγετικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια το πείσμα και την ανάγκη για κυριαρχία. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστα ανοίγματα θα προκύψουν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, για φλερτ και για προσεγγίσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή λύσεις θα βρεθούν σε παρελθοντικά ζητήματα. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πάνω σε ένα πιο σοβαρό και βάσιμο επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Συζητήσεις γύρω από θέματα οικονομικά θα έχουν θετική κατάληξη.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ίσως να φέρει ένα είδος ψυχολογικής και συναισθηματικής σύγχυσης. Προσοχή στην ανυπομονησία, στην απογοήτευση ή στις βιαστικές αποφάσεις. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες και γενικότερα όσοι νιώθουν καταπίεση, θα πρέπει να προσέξουν τις κινήσεις τους. Οι καταστάσεις θα χρειαστούν προσαρμοστικότητα, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες επιδιώκοντας την κάλυψη σου σε όλα τα επίπεδα. Το πρωί δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που την απολαμβάνεις στο έπακρο.

Οι οποίοι σε πιθανές ευκαιρίες οικονομικής φύσεως που σου δίνονται ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η καλή συνεννόηση και η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος σε όποια οικονομική συμφωνία σε ενδιαφέρει.

Ρομαντισμός και πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση και να λειτουργήσουν σαν αέρας φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία η τρυφερότητα που αποπνέεις εντυπωσιάζουν και λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τον τρόπο. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που απαιτείται για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει.

Είναι γεγονός ότι σήμερα δεν πρόκειται να παραιτηθείς παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου.

Γεγονός είναι ότι μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου έχοντας κατανόηση και πίστη ότι μπορείς εσύ και το ταίρι σου να τα καταφέρεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που να σου δώσει την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να κινηθείς με δυναμισμό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Το μεσημέρι ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία για πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν με υπόγειους τρόπους για να φρενάρουν την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου που μπορεί να σε προστατεύσει από παγίδες. Η ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου αδιαφορώντας για τη δική του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι έντονες προσωπικές ανασφάλειες μπορεί να λειτουργήσουν σαν εμπόδιο στην εξέλιξη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αξιοποίησε την διάθεση να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που μπορεί να σου δώσουν χαρά. Πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περίγυρο που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε προσπάθειες και σχέδια που έχεις.

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε καταλυτικές συνεργασίες για τη ζωή σου. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπα θα δείξουν θέληση σε στηρίξουν για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Εντυπωσιάζει στο ταίρι σου με τις πρωτότυπες ιδέες που έχεις και είναι βέβαιο ότι αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για την σχέση και την πορεία της. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα εκτοξεύσουν το ρομαντισμό στα ύψη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, εσένα σε ενδιαφέρει να ισορροπήσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Προσοχή καθώς έχεις την τάση να ικανοποιείς τους άλλους αφήνοντας τις προσωπικές σου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Είναι απαραίτητο για εσένα να κλείσεις υποθέσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς η ηρεμία και η αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων του. Να θυμάσαι ότι πρέπει να είσαι ευχαριστημένος για τις επαγγελματικές επιλογές.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς μπορείς να περάσεις όμορφα μαζί του τονίζοντας πραγματικά αυτά που σε καλύπτουν απόλυτα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα κάνει έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους. Το μεσημέρι ενισχύει τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες πού μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις σηκώνομαι και συμφωνιών.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συμμετέχουν. Κλείσε συμφωνίες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για εσένα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

Προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμό με το ταίρι σου και μείνε μακριά από την έντονη καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να έρθουν και να σου δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί σε ότι αφορά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις εκνευρισμό που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος. Προετοιμάσουν και για ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σας στενοχωρήσουν.

Σκέψου καλά πως δρας στις συνεργασίες σου γιατί θα παίξει κομβικό ρόλο στην πορεία τους από δω και στο εξής. Δεν θα δεχτεί κανένα υπόγειες συμπεριφορές και χτυπήματα, καλά θα κάνεις να τα αποφύγεις. Το απόγευμα τα οικονομικά σου κυριαρχούν και μπορεί να σου φέρουν απογοήτευση που θα ξεπεράσεις γρήγορα.

Οι κόντρες δεν θα βοηθήσουν στο να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου για αυτό καλά θα κάνεις να δώσεις χώρο και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές ανάλογες με τη δική σου. Ο αδέσμευτος δεν επιδιώκεις νέες γνωριμίες καθώς το κέφι σου δεν είναι το απαιτούμενο. Η ένταση δεν αφήνει περιθώρια για εξωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε καλεί να ξεκαθαρίσει ζητήματα που αφορούν το κοντινό περιβάλλον και μπορεί να σε έχουν απασχολήσει έντονα. Σκέψου ώριμα ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για εσένα και ποια είναι τα πρόσωπα που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου.

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως ή λογαριασμούς που μπορεί να σε έχουν προγραμματίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, απέφυγε μέσα στην ημέρα πιθανές σπατάλες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου καθώς αργότερα θα τις μετανιώσεις.

Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις με το ταίρι σου ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή καθώς σου εμπνέει σταθερότητα και σοβαρότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί εκτοξεύει την ψυχολογία σου στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Το απόγευμα σε βοηθά να εντοπίσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που έχεις και να τα ξεπεράσεις.

Μπορείς να κινηθείς σε οικονομικό επίπεδο έχοντας στο μυαλό σου ότι είναι προτιμότερο να δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Προσπάθησε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου καθώς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη.

Μην επιτρέπεις στην καχυποψία να κυριαρχήσει σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, μπορείς να αφεθείς στο συναίσθημα πού θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δημιουργούν έντονη αναστάτωση καθώς φέρουν στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σε ενδιαφέρει να ισορροπήσεις τις οποίες καταστάσεις έχουν προκύψει με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να πάρεις τις απαιτούμενες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο.

Έχεις τη δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο στις συνεργασίες σου και θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πιθανούς στόχους που έχεις. Μπορείς να εναρμονίσεις με τη συμπεριφορά σου τις όποιες αντιθέσεις και να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις για να προχωρήσεις με δυναμισμό.

Η συντροφικότητα παίζει κυρίαρχο ρόλο στη σχέση σου και το πάθος μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγάπη και να σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν σαν στόχο την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πρωί στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Είναι καθοριστικό να τακτοποιήσει τις οικονομικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς αυτό θα σε βγάλει από την ανασφάλεια που σου δημιουργούν. Παράλληλα καλό είναι να προσέξεις περιττά έξοδα ή σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Το πάθος θα καθοδηγήσει σε μοναδικά μονοπάτια της σχέσης σου αρκεί να αφεθείς στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα έχει σαν βάση της ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που αυξάνονται συνεχώς. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες, προσπάθησε όμως να αποφεύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Η απολυτότητα και η ακαμψία που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να επικεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις και να αναδειχθείς στο περιβάλλον που κινείσαι.

Μην παραμελείς το ταίρι σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς αυτό θα έχει κόστος στη θέση σου, δώσ’ του τον απαιτούμενο χρόνο που του αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πολλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Μοιραστείτε το