Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αυτόβουλες και απελευθερωμένες ενέργειες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στις αυθόρμητες και παρορμητικές επιλογές.

Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και αυτοσυγκράτηση, μεθοδικές θα πρέπει να είναι οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές, οι διαθέσεις θα είναι πρόσχαρες. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, οι συζητήσεις πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και ελκυστικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει ευχάριστες και τονωτικές συναντήσεις. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις, οι φιλοφρονήσεις θα δώσουν ώθηση στις επαφές.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, τα προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια θα καταφέρουν να μιλήσουν με συγκαταβατική διάθεση, να βρουν λύσεις και να καταλήξουν σε επανένωση. Ανοίγματα θα υπάρξουν και σε θέματα οικονομικής φύσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να τακτοποιηθούν οι ανοιχτοί λογαριασμοί. Φεύγουν τα εμπόδια σε αγοραπωλησίες και σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να κλονιστεί  καθώς νιώθεις ότι βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη των στόχων σου. Είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς και να πιστέψεις στον εαυτό σου δημιουργώντας με δυναμισμό τις προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα που θα σε φέρουν κοντά στα όνειρά σου.

Ανακατατάξεις μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε επηρεάζουν σημαντικά τόσο ψυχολογικά όσο και σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Είναι πιθανό να σου ζητηθεί να δουλέψεις σκληρότερα για να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να αμφισβητήσεις τι πραγματικά αξίζεις.

Η εξαιρετική διάθεση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες προσωπικές αμφιβολίες. Το ταίρι σου είναι εδώ για να σε στηρίξει και να φτιάξει τη διάθεση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά καθώς τα παιχνίδια του μυαλού σε βοηθούν να βρεις το κέφι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έχεις την διάθεση να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα, σχέδια και απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να κερδίσεις τα πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να αξιολογήσει τις πιθανές ιδέες που θα σου προσφέρουν καθώς θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στα μελλοντικά σου σχέδια.

Προσεκτικές κινήσεις θα πρέπει να πραγματοποιήσεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που σκόπιμα θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα ή εσύ είσαι αυτός που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει. Οφείλεις να αποστασιοποιηθείς για να δεις με αντικειμενικούς όρους πως πρέπει να κινηθείς.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου έχουν ευχάριστη κατάληξη καθώς διέπονται από ειλικρίνεια και εκφράζονται άμεσα τα βαθύτατα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο που σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον, εντυπωσιάζεις με τον ουσιαστικό και ξεκάθαρο λόγο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανάγκη αποδοχής από τους γύρω σου είναι έντονη για αυτό και δεν θα διστάσεις να συμβιβαστείς με καταστάσεις που μπορεί να μη σε εκφράζουν πραγματικά. Η χαρά και η παιδικότητα που εκδηλώνεις έχει άμεσο αντίκτυπο στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσετε όμορφα.

Οι συνεργασίες σου μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα καθώς δείχνεις να έχεις την απαιτούμενη κατανόηση που χρειάζεται στις ανάγκες των άλλων. Παράλληλα δεν χάνεις το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό βοηθά στο να δείξεις αποφασιστικότητα όταν απαιτείται λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Το πάθος και η αισιοδοξία δεν λείπουν από τη σχέση σου. Είναι τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις την ευκαιρία με νέο πρόσωπο που μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και οι εντάσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσουν.

Η ένταση στη δουλειά κυριαρχεί καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και ασκήσεις έντονη κριτική στο συναδελφικό περιβάλλον. Η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για ισορροπημένες και ρεαλιστικές λύσεις, φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.

Μην επιτρέπεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας να προκαλέσουν ρήγματα στη σχέση σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να ανατρέψεις αργότερα την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται όμως οι εμμονές και οι προκαταλήψεις σου δεν αφήνουν περιθώριο για να νιώσεις οικειότητα και να αφεθείς.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα φτιάξουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά. Το κέφι και η χαρά θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από όλα τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να απολαύσεις τις στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Η μέρα μπορεί να έχει ευχάριστες επαφές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς οι προτάσεις μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και να έχουν σημαντική εξέλιξη για εσένα. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε αυτό που σε εκφράζει περισσότερο.

Υπάρχει αισιοδοξία στη σχέση σου και αυτό βοηθά να υπάρξει ωριμότητα στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να έχουν προκύψει στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα έχουν προϋποθέσεις για να είναι σταθερές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς επιδιώκεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν δημιουργήσει δυσαρμονία. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και ήρεμος σε αυτά που έχεις να πεις.

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει σε σχέση με τις συνεργασίες σου μπορεί να δημιουργήσουν ένταση όμως είναι βέβαιο ότι δεν έχεις ανταγωνιστικές προθέσεις, κάτι που μπορεί να χρεωθείς. Προσοχή καθώς άλλα σκέφτεσαι και άλλα λες και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τις όποιες συνεννοήσεις.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές συζητήσεις στη σχέση σου καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις και να προκληθούν εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν την πορεία που θέλεις να χαράξεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή, καλά θα κάνεις να ελέγξεις τη νευρικότητα που δεν αφήνει περιθώρια να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς πραγματικά τι είναι αυτό που σε χαροποιεί και σε γεμίζει σε πνευματικό επίπεδο. Οι σκέψεις είναι πολλές όμως δεν είναι ξεκάθαρες για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο βρισκόμενος με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Οικονομικά ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια μπορεί να σε προβληματίσουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς είναι αυτό που θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κάνεις τις απαραίτητες επιλογές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή διασκέδασης και αισιοδοξίας με το ταίρι σου μακριά από τις όποιες σκοτούρες και θολές σκέψεις που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή πρόσωπο από το παρελθόν που θα δημιουργήσει έντονο συναισθηματισμό και ευαισθησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα καθώς για εσένα είναι σημαντικό να πρωταγωνιστήσεις στις παρέες και στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι η αμέλεια και η αυθάδεια μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

Μπορείς να λάμψεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχεις την αυτοπεποίθηση και την διάθεση για να προσπαθήσει σκληρά ώστε να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι γεγονός ότι αυτό θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε εξαιρετικές εξελίξεις, όπως η βελτίωση του εισοδήματος σου.

Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή και έχεις την ευκαιρία να αφήσεις πίσω καχυποψία και ανασφάλειες που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας έντονη συναισθηματική αναστάτωση, δώσε την ευκαιρία για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το φιλικό περιβάλλον πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις με πρόσωπα που είναι αγαπημένα και μπορούν να αντιληφθούν τις πρωτοποριακές ιδέες και τις απόψεις σου. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτή την διαδικασία να υπάρξουν μοναδικές νέες γνωριμίες που θα στιγματίσουν τη ζωή σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επαγγελματικές επιδιώξεις καθώς φαίνεται να ανοίγει ένας νέος δρόμος μπροστά σου σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που σου ταιριάζουν καθώς μπορείς να ανταποκριθείς ιδανικά σε αυτές.

Το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι σημαντικό και για τους δύο καθώς θα σας βοηθά να λειτουργήσετε σαν ομάδα και να επικεντρωθείτε στον κοινό σκοπό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα επιδιώκοντας να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είσαι ευδιάθετος και αυτό δημιουργεί ανάλογη ατμόσφαιρα και στο περιβάλλον που κινείσαι. Η διάθεση να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και εγωκεντρικές διαθέσεις που τελικά θα δυσαρεστήσουν τους γύρω σου. Φρόντισε να αποφύγεις ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου.

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι ξεκάθαρες καθώς δείχνεις τι μπορεί να καταφέρεις με την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα που σε διέπει. Είναι βέβαιο ότι η επαγγελματική σου προσφορά θα αξιολογηθεί και πιθανότατα να έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση των οικονομικών σου απολαβών καθώς το αξίζεις.

Επιδιώκεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, όμως δείχνεις να επικεντρώνεσαι στα θέλω σου και να μην αφήνεις περιθώριο για τις δικές του απόψεις. Ο αδέσμευτος δεν πρέπει να παρασυρθείς από την ανάγκη για προσοχή που έχεις καθώς αυτό θα ενοχλήσει νέο πρόσωπο που μπορεί να επικοινωνήσεις μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα απογειώνει το κέφι, την χαρά και την ανάγκη για διασκέδαση. Είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς καθώς η γενναιοδωρία και η λάμψη σου μαγνητίζουν τα βλέμματα. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και τις υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν έντονα. Είναι θετικό το γεγονός ότι έχεις υπομονή και επιμονή για να πετύχεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία έτσι ώστε να είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τις δεσμεύσεις. Προσοχή σε ανατροπές που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις.

Αξιοποίησε την ευκαιρία να ανατρέψεις τα δεδομένα στη σχέση σου και να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει κάτι που θα σε αιφνιδιάσει και θα σε οδηγήσει να επανεξετάσεις τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, μπορείς να απολαύσεις οικογενειακές στιγμές που σε γεμίζουν ζεστασιά και ασφάλεια και σου δίνουν την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που απασχολούσαν οικεία πρόσωπα. Δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα και φροντίζεις τους δικούς σου ανθρώπους αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο που έχεις μαζί τους.

Έχεις σημαντικά οικονομικά σχέδια όμως δεν αποκλείεται να είσαι υπερβολικά αισιόδοξος για την εξέλιξή τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε δεσμευτικές συμφωνίες που μπορεί να θεωρείς ότι θα ανταποκριθείς όμως στην πορεία θα έχεις δυσκολίες και δεν θα είσαι φερέγγυος.

Η τρυφερότητα κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις εξαιρετικά με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δίνει την αίσθηση του γνώριμου και δημιουργεί οικεία ατμόσφαιρα στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Μοιραστείτε το