Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε βελτίωση. Η μεθοδικότητα και η συγκέντρωση στους στόχους θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι επιδιώξεις τόσο πιο άμεση θα είναι η κατάληξη.

Σε κοινωνικό επίπεδο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να κοινωνικοποιηθούν. Ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο προσοχή στις εξάρσεις και στις αντιπαραθέσεις. Οι ανήσυχοι για ανεξάρτητοι χαρακτήρες ενδεχομένως να νιώσουν πίεση και αγανάκτηση, δύσκολο θα είναι να πλαισιωθούν σε καταστάσεις ρουτίνας ή σε συντηρητικές απόψεις. Ανάγκη τους θα είναι να βγουν από το κατεστημένο, ωστόσο ενδεχομένως να μη βρουν τις συνθήκες ευνοϊκές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει αισιοδοξία και εσωτερική ανανέωση, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, θα γίνουν ευχάριστες επαφές. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι τονωτικές. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξουν ανοίγματα για προσεγγίσεις και άμεσες επιδιώξεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί αυταπάτες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί να σου δίνουν λάθος εντύπωση. Παράλληλα δεν πρέπει να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρήσεις.

Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να προχωρήσεις σε συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στην πραγματικότητα δεν αποκλείεται να υπάρχουν κρυφές επιδιώξεις που αργότερα θα σε στεναχωρήσουν.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, προσοχή καθώς τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική όμως έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις καθώς δείχνεις σταθερότητα και δυναμισμό σε όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Ευχάριστα μπορείς να κλείσεις την ημέρα σου απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με λίγους και καλούς φίλους που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Η εργατικότητα σου είναι παροιμιώδης και δημιουργεί προϋποθέσεις σημαντικής εξέλιξης για εσένα στη δουλειά. Παράλληλα μπορείς να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα καθώς έχεις την ευκαιρία να επαναφέρεις πιθανές προτάσεις που έχεις καταθέσει στο παρελθόν και να ικανοποιηθούν.

Η ρουτίνα δεν μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς φροντίζεις να ξεπεράσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τις όποιες δυσκολίες σας δημιουργεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το περιβάλλον της δουλειάς που να επανέλθει με μία πρόταση που θα είναι άκρως ελκυστική για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δεν σου επιτρέπει να είσαι ρεαλιστής. Προσοχή καθώς ο εγωκεντρισμός μπορεί να ξεφύγει από τα όρια και να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αυτά θα επηρεάσουν έντονα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Οι πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι λανθασμένες καθώς είσαι υπεραισιόδοξος για την επαγγελματική σου πορεία. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τη μέρα να περάσει για να έχεις τη δυνατότητα αργότερα να σκεφτείς με ξεκάθαρους όρους τι θέλεις πραγματικά να κάνεις.

Δεν ξέρεις πραγματικά τι έχεις ανάγκη από τη σχέση σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση το ταίρι σου. Απέφυγε τις εντάσεις και τις σημαντικές συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να σου υποσχεθεί πολλά όμως καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση και υπόγειες κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να μην πληγώσεις κανέναν με τη συμπεριφορά σου, παράλληλα όμως δεν πρέπει να ανεχτείς εξουσιαστικές συμπεριφορές που δεν σε καλύπτουν.

Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις σε ομαδικό επίπεδο και να προωθήσεις στόχους και όνειρα που έχεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές κόντρες με συνεργάτες καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν να επιβάλλουν τα θέλω τους αδιαφορώντας για αυτά που πραγματικά σε εκφράζουν.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου θέλει να σε ελέγχει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες δείχνοντας τα πραγματικά σου συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται τον έρωτα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα σε προβληματίζει καθώς ανεβάζεις ρυθμούς προσπαθώντας να ανταποκριθείς στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε βέβαια να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που κάνεις καθώς το μυαλό ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και δεν βοηθά να είσαι πρακτικός και ρεαλιστής.

Ξαφνικές προτάσεις μπορεί να σε διευκολύνουν στην πορεία όλων αυτών που έχεις αναλάβει καθώς σου δίνονται ιδέες που μπορούν να σε οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις. Προσοχή δείξε σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος που θα σου στοιχίσουν καθώς θα σε απογοητεύσουν.

Δεν είναι η καλύτερη συγκυρία για να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν καθημερινά στη σχέση σου καθώς η ένταση που μπορεί να προκύψει θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η νευρικότητα και η κούραση δύσκολα θα επιτρέψουν να μπεις δυναμικά στο αισθηματικό παιχνίδι φλερτάροντας και απολαμβάνοντας νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η νευρικότητα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείχνουν ανταγωνιστικές διαθέσεις απέναντί σου και αυτό σε απογοητεύει και σε εκνευρίζει. Φρόντισε να αποφύγεις τις όποιες κόντρες και να εκτονώσεις την ενέργειά σου δημιουργικά.

Ένταση επικρατεί με τους συνεργάτες σου καθώς νιώθεις ότι σε ανταγωνίζονται και αυτό σε εκνευρίζει ιδιαίτερα. Φρόντισε να επικεντρωθείς στους επαγγελματικούς σου στόχους και να μην αναλώνεσαι σε καβγάδες που θα σε αποσυντονίσουν και θα προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθει στη ζωή σου νέο πρόσωπο, η νευρικότητα που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε βοηθά να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε αγχώνουν το προηγούμενο διάστημα. Η καλή επικοινωνία με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές όμως εσύ μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι κι αν μπορεί να εμποδίσει το δρόμο σου καθώς βρίσκεις άμεσες λύσεις. Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο είναι εποικοδομητικές αφού σου δίνουν την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με έξυπνο τρόπο.

Σε απασχολούν πρακτικά πράγματα στη σχέση σου και μπορείς να ασχοληθείς με αυτά άκρως αποτελεσματικά καθώς υπάρχει άμεση κατανόηση και συνεννόηση από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που δείχνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η εσωστρέφεια γεννά φόβους που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, όμως δεν πρέπει να ξεσπάσεις στους γύρω σου και είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να βρεις ψυχολογική ισορροπία χωρίς εντάσεις. Από το απόγευμα και μετά ο εγωισμός κυριαρχεί και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σου.

Οι συγκρούσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι είναι πολύ πιθανό να δονήσουν την ημέρα καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει στη νευρικότητα που σε διακατέχει και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά. Απέφυγε τις οποίες σημαντικές συζητήσεις καθώς η εξέλιξη δεν θα σε ευνοήσει.

Η κατήφεια και η απαισιοδοξία που νιώθεις δεν θα σου επιτρέψουν να βιώσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και πιθανότατα θα απομονωθείς στις σκέψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς αυτό που θέλεις είναι να μείνεις μόνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια και καχυποψία. Το βράδυ λειτουργεί ευεργετικά καθώς σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που έχεις σαν προσωπικότητα.

Αξιοποίησε την ημέρα για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα εμπιστευόμενος πάντα τη διαίσθησή σου. Εάν θεωρείς ότι δεν είσαι βέβαιος για τις κινήσεις σου απέφυγε να δεσμευτείς και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις, όμως θα είναι δύσκολο να αναθεωρήσεις.

Η εξέλιξη και ο πόθος έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σου καθώς δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που απογειώνει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος καθώς λάμπεις και μαγνητίζεις με την παρουσία σου τα βλέμματα των γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να είσαι αυτός που θα τραβήξει την προσοχή σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Γεγονός είναι όμως ότι προσπαθείς να κυριαρχήσει σε για να χειριστείς τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η συμπεριφορά σου αυτή θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις για αυτό φρόντισε να κατευνάσεις τα έντονα ένστικτα σου.

Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Παράλληλα όμως προσπαθείς να επιβάλεις σκέψεις και απόψεις και αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ο εγωισμός και η ανάγκη εξουσίας δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα.

Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για να περάσετε έντονες στιγμές μαζί και όχι για να συγκρουστείτε προσπαθώντας να επιβληθείς και να κυριαρχείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία από το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να υπάρξει στη ζωή σου που θα είναι αναγεννησιακή για εσένα σαν προσωπικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και να εκφράσεις με αμεσότητα σκέψεις και απόψεις που έχεις. Θα εντυπωσιάσεις και θα παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο με την αποφασιστικότητά σου.

Το ψυχικό σθένος και η αποφασιστικότητα σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον προσώπων που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε σχέδια επαγγελματικού χαρακτήρα. Αυτό θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση και θα ενισχύσουν τα έντονα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο αισθησιασμός πρωταγωνιστεί σε νέα γνωριμία που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

Οικονομικές διεκδικήσεις μπορεί να σε προβληματίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή για να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από το πείσμα και την αδιαλλαξία που δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και θα δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο.

Οι αμφιβολίες μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου αν δεν καταφέρεις να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφιερώσεις χρόνο ώστε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου δώσει έντονο την αίσθηση ότι ήρθε για να μείνει και να δώσει σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή.

Μοιραστείτε το