Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές σχέσεις, στα περιουσιακά στοιχεία. Οριοθετημένο θα πρέπει να είναι το άγχος, προσοχή στην έντονη εσωτερική ανησυχία και στη συναισθηματική προσκόλληση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα για ρίσκα και νέες πρωτοβουλίες.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταχτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η καθυστέρηση. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για επανασυνδέσεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα και να βρουν λύσεις. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί χαλαρότητα, η πίεση θα φέρει αντιδράσεις και αμυντικές συμπεριφορές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, οι αντιδραστικοί και παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσουν τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στην ισορροπία των σχέσεων, δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε υπερβολές.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι προσεγγίσεις θα πρέπει να είναι μεθοδικές, ελλοχεύει κίνδυνος για σπασμωδικές και ανυπόμονες ενέργειες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει αισιοδοξία και ζωτικότητα, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανεξάρτητες και αυτόβουλες ενέργειες, οι πιέσεις θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Η νευρικότητα που σε διακατέχει είναι αυτή που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να έρθεις στην αντιπαράθεση. Προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς φαίνεται ότι εντείνονται οι ανασφάλειές σου και αυτό επιφορτίζει την ψυχολογία σου.

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι σημαντικές και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Στην προσπάθειά σου να πείσεις τους γύρω σου για τις απόψεις σου μπορεί να γίνεις επιβλητικός και απόλυτος. Αυτό θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη της επαγγελματικής του πορείας. Πάρε αποφάσεις όπου χρειαστεί με γνώμονα τη λογική αλλά και την διαίσθηση.

Απέφυγε τα ξεσπάσματα στο ταίρι σου καθώς το μόνο που θα προκαλέσουν είναι προβλήματα και διαμάχες. Φρόντισε να το έχεις δίπλα σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς. Αυτό θα ανακουφίσει την ψυχολογία σου. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις την προσοχή των γύρω σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες από τον επαγγελματικό περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η καλή διάθεση είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς η κοινωνικότητα είναι έντονη και δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλειες. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πιθανές γι’ αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα.

Οι συνεργασίες σου μπορεί να δουν σημαντική άνθηση καθώς φαίνεται να  δραστηριοποιήσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό ότι η δημιουργικότητα και φαντασία μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ιδεατό. Εκμεταλλεύσου πιθανές γνωριμίες που έρχονται για να δώσουν σημαντικά κίνητρα και μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Το ταίρι σου είναι το επίκεντρο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να το ικανοποιήσεις. Η αισιοδοξία και το πάθος που χαρακτηρίζουν τη σχέση σήμερα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές και έντονη συντροφικότητα. Ο αδέσμευτος, πρωταγωνιστείς σε όποιο κοινωνικό περιβάλλον κι αν βρεθείς είναι βέβαιο ότι μαγνητίζεις με την παρουσία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η νευρικότητα είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις γιατί τελικά είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στις συναναστροφές σου. Καλά θα κάνεις να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές.

Είναι γεγονός ότι το ένστικτό σου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιλογές που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις φαίνεται να σε απασχολούν και να είσαι διατεθειμένος να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις κάνοντας καταλυτικές κινήσεις που θα κλείσουν τις οποίες εκκρεμότητες.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκδηλώσεις τις έντονες ευαισθησίες και τα συναισθήματα που νιώθεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου αποφεύγοντας να γίνεις καχύποπτος και απολαμβάνοντας κάθε λεπτό μαζί του. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα του παρελθόντος με άκρως αισιόδοξο και θετικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς δείχνεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη σου βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, όμως δεν θα διστάσεις να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας.

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσει σε συνεργασίες που μπορεί να θεωρείς ότι είναι ιδανικές για εσένα. Προσοχή καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, είναι σημαντικό να ακούσεις το ένστικτό σου.

Η καλή διάθεση από την πλευρά σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης καθώς δείχνεις στο ταίρι σου κατανόηση και την ανάγκη να είσαι κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς το πρόγραμμά σου είναι πιεστικό και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανό είναι το άγχος να κυριεύσει την διάθεση σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στο περιβάλλον σου αφού γίνεσαι επικριτικός και απότομος.

Δραστηριοποιείσαι έντονα στη δουλειά καθώς είναι η ιδανική ημέρα για να δώσεις λύσεις και να ολοκληρώσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η νευρικότητα που σε διέπει θα δημιουργήσει ένταση και αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να την ελέγξεις. Να θυμάσαι ότι προσπαθώντας να επιβάλεις την άποψή σου μπορεί να ξεσηκώσεις θύελλα αντιδράσεων, απέφυγε το.

Δεν αποκλείεται να καταβάλεις προσπάθειες για την επίλυση λεπτομερειών και ζητημάτων που ενοχλούν στη σχέση σου. Το ότι προσπαθείς να επιβληθείς είναι αυτό που θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει κόντρες. Ο αδέσμευτος έχεις πολλά που πρέπει να διευθετήσεις και σήμερα αφήνεις την προσωπική σου ζωή στην άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι θέλεις να αφήσεις ότι σε βαραίνει και δημιουργεί ρουτίνα στη ζωή σου στην άκρη και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Ιδιαίτερα το βράδυ η ανάγκη για διασκέδαση και κέφι απογειώνεται και δεν σε κρατάει τίποτα να βρεθείς με την παρέα σου και να περάσεις μοναδικά.

Γεγονός είναι ότι θα προτιμούσες να μην ασχοληθείς με τίποτα που αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς η διάθεσή σου για αμέλεια και ξενοιασιά κυριαρχεί. Φρόντισε βέβαια να τακτοποιήσεις υποθέσεις νομικής φύσεως καθώς φαίνεται ότι μπορεί να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και εσένα. Η διαφήμιση και η επικοινωνία σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Ο έντονος πόθος και η ανάγκη πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις μοναδικά μέσα στη σχέση σου και να προσφέρεις υπέροχες στιγμές στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος, η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και είναι βέβαιο ότι νέα πρόσωπα θα δείξουν την έντονη επιρροή που έχεις πάνω τους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε καλεί να στραφείς στην οικογένεια και να πάρεις την πρωτοβουλία με δυναμισμό να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οικεία πρόσωπα. Παράλληλα όμως αυξάνεται και η νευρικότητα και αυτό τελικά μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες εντάσεις που πρέπει να αποφύγεις.

Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ιδιαίτερη προσοχή. Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με αυτούς που θεωρείς ότι δεν έχουν δίκιο, φρόντισε βέβαια να είσαι αντικειμενικός και σωστός τα πράγματα. Δυσκολίες σε κληρονομικά θέματα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά και να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η κυκλοθυμία που μπορεί να βιώνεις βρίσκει ισορροπία μέσα από την προσωπική σου ζώνη και αυτό είναι το θετικό μήνυμα της ημέρας. Εκτόνωσε την ένταση με πάθος και απέφυγε την καχυποψία που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Ο αδέσμευτος απολαμβάνει την προσοχή πολλών όμως οι ανασφάλειες σου μπορεί να μην σου επιτρέψουν να αφεθείς ολοκληρωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι αντιδράσεις σου θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς μπορείς να γίνεις εξαιρετικά απότομος και συγκρουσιακός. Καλά θα κάνεις να είσαι διαλλακτικός και πρόθυμος να ακούσει τις διαφορετικές απόψεις καθώς αυτό θα είναι το κλειδί για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις αφού δείχνεις ότι δεν έχεις διάθεση να δεχτείς διαφορετικές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου και δείξε διάθεση για συνεννόηση για να αποφύγεις σφοδρές κόντρες.

Δεν υπάρχει διάθεση συνεννόησης με το ταίρι σου και αυτό οδηγεί τη σχέση σε αδιέξοδο. Φρόντισε να μην συζητήσεις σημαντικά θέματα σήμερα καθώς οι καυγάδες είναι πιθανοί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να διαχειριστείς τη νευρικότητα που σε διακατέχει για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι προσωπικές σου ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης έρχονται στην επιφάνεια καθώς φαίνεται να γίνεσαι υπερβολικός και να αντιδράς με πείσμα σε ότι σου εκθέτουν οι γύρω σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και δες τα βαθύτερα αίτια για τα έντονα συναισθήματα και τους φόβους που μπορεί να νιώθεις.

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προχωρήσεις σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να σταθείς γερά στα πόδια σου. Οι υπερβολές στη σπατάλη ή τη συντήρηση μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματική αστάθεια και εντάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Κλείσε πιθανές οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

Η αδιαλλαξία δεν βοηθάει στο να προχωρήσει θετικά η σχέση σου δημιουργώντας ιδιαίτερη ένταση με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Εκτόνωσε την περίεργη ψυχολογία σου μέσω του πάθους που θα δώσει άλλη διάσταση στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος να θυμάσαι ότι οι ανασφάλειές σου θα μπουν εμπόδιο σε πιθανή νέα γνωριμία, καθώς το έλλειμμα πίστης στον εαυτό σου αποτρέπει την οποία εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να το είχες και την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου και αυτό είναι κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στους γύρω σου. Η χαρά, η αισιοδοξία και η παιδικότητα που εκπέμπεις σε καθιστούν πόλο έλξης για πρόσωπα που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου και να περνάνε όμορφα.

Η αποφασιστικότητα που έχεις και η θετική ματιά στα πράγματα βοηθούν στο να επιτύχει στις καλύτερες δυνατές οικονομικές συνεργασίες που θα μπορούσες ποτέ. Γίνεσαι πιο δημιουργικός στη δουλειά σου και αυτό αποδίδει καλύτερα καθώς ευχαριστείς τους γύρω σου αλλά κυρίως τον εαυτό σου.

Θέλεις να περάσεις μοναδικά στην σχέση σου χωρίς να παρακάμπτεις τις ανάγκες του/ηε συντρόφου σου ή τις δικές σου. Εναρμονίζεις πιθανές δυσκολίες και δείχνεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος ξεχωρίζεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις νέες γνωριμίες που μπορούν να τους προσφέρουν πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μερα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τα πρόσωπα σου κοντινού του περιβάλλοντος. Είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και διάθεση να επικοινωνήσεις ξεχνώντας πληγές του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

Η ανάγκη για να απομακρυνθείς στο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να εντυπωσιάσει, όμως είναι γεγονός ότι εσένα αυτήν την περίοδο δεν σε ενδιαφέρει η κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση. Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε οικονομικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για νέες εμπορικές συμφωνίες που θα είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα.

Ο έντονος ρομαντισμός και ο συναισθηματισμός που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δημιουργηθεί μοναδική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Απόλαυσε τις στιγμές και δείξε τον καλύτερό σου εαυτό. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις ότι καλύπτει είναι ανάγκη για χαρά και διασκέδαση που έχεις στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, η άκρως χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες χωρίς να σε γνωρίσουν. Οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι πολλές.

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε βοηθά να πετύχεις στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο με μεγάλη ευκολία, κάτι που δημιουργεί έντονη ικανοποίηση και χαρά. Ήρθε η ώρα να λάμψεις στο περιβάλλον που κινείσαι καθώς φαίνεται να βρίσκεις άμεσα λύσεις και να δραστηριοποιείσαι με τέτοιο τρόπο πού εντυπωσιάζεις και δημιουργείς στους γύρω σου αίσθημα εμπιστοσύνης.

Η θετικότητα και η παιδικότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να απολαύσεις το χρόνο που θα περάσεις με το ταίρι σου. Τα συναισθήματα κυριαρχούν και απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος, κεντρίζεις τα βλέμματα με το χιούμορ για την αισιοδοξία σου και πολλές μπορεί να είναι οι νέες κατακτήσεις που θα σε διεκδικήσουν.

Μοιραστείτε το