Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να δημιουργήσουν για να προχωρήσουν τα έργα τους. Τα χαρακτηριστικά θα είναι φαντασία, διαίσθηση, συμπόνια, ενσυναίσθηση, βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές φιλικές και επαγγελματικές. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις.

Με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, θα υπάρξουν συναντήσεις τονωτικές, ευχάριστες θα είναι συζητήσεις που θα γίνουν. Στις περιπτώσεις που προκύπτουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις γρήγορες εξιδανικεύσεις.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες συνετές και μεθοδικές. Θα υπάρξει δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και ώριμος τρόπος σκέψης.

Σε εργασιακά ζητήματα για να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν καλύτερα τα πλάνα και οι βλέψεις, ίσως χρειαστεί να συντονιστούν οι προσπάθειες. Στον οικονομικό τομέα τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και όχι βιαστικά ή παρορμητικά. Οι επιπόλαιες ενέργειες και οι βιαστικές αποφάσεις δεν θα βγουν σε καλό, τα βήματα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ώθηση να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που αγαπάς. Το απόγευμα σε βοηθά να απολαύσεις τις επαφές κατά την διάρκεια της ημέρας και να χαρείς τις στιγμές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που θα σε απογειώσουν.

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις την κατανόηση και την διάθεση να ικανοποιήσεις τους γύρω σου. Η διαχείριση σου θα οδηγήσει σε εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για το εισόδημά σου.

Η διασκέδαση θα βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου, μία κοντινή απόδραση θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση και τα συναισθήματά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που είναι κοντά σου για να συζητήσει διάφορα θέματα.

Κλείσε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Έχεις την ευκαιρία να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να επηρεάσουν η δράση σου.

Η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσεις έντονα συναισθήματα και να λήξεις θέματα που απασχολούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περίγυρο, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η μοναδική εγκεφαλική επικοινωνία που έχετε μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα μπροστά σε πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Μην αφήνεις έκθετο τον εαυτό σου σε αυτούς που μπορεί να χρησιμοποιήσουν την περίεργη ψυχολογία σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επαγγελματικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη καθώς έχεις την ανάγκη να βάλεις υψηλούς στόχους. Φρόντισε να είναι ρεαλιστικοί και να αποφύγεις σημαντικά βήματα που μπορεί να οδηγήσουν στο να εκτεθείς και τελικά να απογοητευτείς.

Το άγχος από την επαγγελματική σου ζωή κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η επιθυμία να εξιδανικεύσεις αυτό το πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος. Είναι γεγονός ότι ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να έχεις. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο αν αναγνωρίσεις το ψυχικό δυναμικό που κρύβεις μέσα σου.

Σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε προβληματίζουν. Η επιρροή τους και σε οικονομικό επίπεδο είναι έντονη όμως υπάρχει διάθεση για συνεννόηση με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες ανησυχίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο ρομαντισμός εναρμονίζεται με τον πόθο και μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει τη σχέση σου και θα κάνει εντονότερα από ποτέ τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα και την ανάγκη να γίνεις ένα μαζί της.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Η ειλικρίνεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να ξεπεραστούν πιθανές ανησυχίες και αμφιβολίες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν έντονα.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάζουν εδώ και καιρό. Τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι φαίνεται να αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης και τις πραγματικές σου επιδιώξεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Μία ερωτική εξομολόγηση μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου και να γεμίσει την προσωπική σου ζωή με πάθος και έντονα συναισθήματα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον με έντονο τρόπο και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορείς να εμπιστευτείς. Η καλή διάθεση που έχεις θα σε προδώσει αν δεν εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Παράλληλα καλά θα κάνεις και εσύ να είσαι ειλικρινής.

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα και απογοητεύσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρο κριτήριο στα πράγματα. Προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν θα δείχνουν εξαιρετικές, όμως το πιθανότερο είναι να μην είναι και να κάνεις λάθη.

Η δημόσια εικόνα είναι αυτό που σε απασχολεί και μπορεί να θολώσει τη σκέψη δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που δείχνει να είναι ιδανικό για εσένα, όμως τα φαινόμενα απατούν και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στη δημόσια εικόνα σου και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να νιώσεις ικανοποίηση. Προσοχή γιατί το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα βήματά σου, είναι σημαντικό να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Νέες προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να προκύψουν που θα σε βάλουν σε μία διαδικασία αξιολόγησης των πραγματικών σου δυνατοτήτων. Μην διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που μπορεί να σε οδηγήσει σε μία επαγγελματική πορεία που σε καλύπτει.

Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς είναι απαραίτητο να εμπλακείς από επαγγελματικά ζητήματα και να προσέξεις τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου καθώς θα σε ωθήσει να αναγνωρίσεις τι πραγματικά θέλεις την αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα αυξάνει φοβίες και υπερένταση. Δεν πρέπει να κυριαρχήσει η καχυποψία που θολώνει τη σκέψη σου. Είναι απαραίτητο να ακούσεις την διαίσθησή σου που δεν θα σε προδώσει και θα σε προστατεύσει.

Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα σε οικονομικό επίπεδο. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως πιθανότατα αργότερα να σε πληγώσουν με τη συμπεριφορά τους.

Καλά θα κάνεις να αφεθείς στο πάθος και στις όμορφες στιγμές που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου χωρίς δεσμεύσεις και μεγάλα λόγια που δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν εκατέρωθεν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σε ανανεώσει, όμως είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής για να μην απογοητευτείς αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια. Αφήνεις την υποψία και την ανασφάλεια στην άκρη και ένα πολύ εποικοδομητικό πλαίσιο που μπορεί να ωφελήσει τις οικογενειακές σχέσεις.

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο συναισθηματισμό καθώς μπορεί να σε αποπροσανατολίσει, επικεντρώσου στην διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή ανανεώνοντας σημαντικά την ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή για τον έντονο συναισθηματισμό που σου δημιουργεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία και σύγχυση στην καθημερινότητα. Προσοχή με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά, όπως και οι αυταπάτες.

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στο εργασιακό περιβάλλον και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις ή προτάσεις που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως υποκρύπτουν προβλήματα που αργότερα θα σε απογοητεύσουν.

Είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα που πρέπει να διευθετήσεις με το ταίρι σου, είναι προτιμότερο όμως να το αποφύγεις σήμερα καθώς οι αποφάσεις θα είναι λανθασμένες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία που μπορεί να δείχνει ιδανική για εσένα, όμως πιθανότατα οι υποσχέσεις που ακούς να μην έχουν αντίκρισμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να βγεις με δυναμισμό στο προσκήνιο και να διεκδικήσει την προσοχή των γύρω σου. Ζητήματα από την οικογένεια μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να σου δημιουργήσουν ένταση, κράτησε χαμηλούς τόνους για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη στη διαχείριση.

Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρει πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και δημιουργικές. Είναι πιθανό να κλείσεις συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για τα οικονομικά σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα για τη σχέση σας. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις κατανόηση και θετική διάθεση από την πλευρά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιδιώκει να επιστρέψει στη ζωή σου και να απογειώσει τα συναισθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η ημέρα στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ευχάριστη και άκρως επικοινωνιακή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση. Από το απόγευμα και μετά πιθανό είναι να υπάρξουν ανησυχίες, όμως βρίσκεις τη δύναμη να τις ξεπεράσεις.

Οι συνεργασίες σου μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη καθώς έχεις την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η διπλωματία θα παίξει σημαντικό ρόλο για να κρατηθούν οι απαιτούμενες ισορροπίες και να μην υπάρξουν εντάσεις.

Το πάθος και ο αισθησιασμός δεν οδηγούν στο να χάσεις τα λογικά σου και μπορείς να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει το ταίρι σου, φροντίζοντας έτσι να αποφύγεις τα προβλήματα και τις προστριβές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα σε βοηθήσει να λύσεις θέματα από το παρελθόν που σε ταλαιπωρούν.

Μοιραστείτε το