Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 3 Απριλίου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, δεν θα λείψουν οι ενέργειες προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές και στη συλλογική δράση, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα ακουστούν καινούργιες ιδέες. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φέρνει άνοιγμα για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν αβεβαιότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και σύνοδο με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλύψεις που να δημιουργήσουν άγχος. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κρυμμένα μυστικά ή συγκαλυμμένες σχέσεις, τα συμβάντα ενδεχομένως να αλλάξουν τις επιθυμίες και τις βλέψεις. Στις συζητήσεις προσοχή στις εντάσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις, θα διορθωθούν λάθη και θα βελτιωθούν οι σχέσεις. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση και φαντασία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σταθερότητα στις απόψεις σου εντυπωσιάζει και δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς λογικά για επόμενες κινήσεις σε πιθανούς στόχους που έχεις. Προσοχή νωρίς το πρωί γιατί ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που να αδικήσουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ανασυνταχθείς σκεπτόμενος πολύ σοβαρά ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Ο δυναμισμός και οι πρωτοβουλίες συνδυάζονται με ώριμη και ψύχραιμη σκέψη και δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η κατανόηση και η υπέροχη επικοινωνία που υπάρχει στη σχέση σου σού δίνει δύναμη για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Το ταίρι σου σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό για την προσωπική σου ζωή και για ότι θέλεις στην αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Οι συζητήσεις έχουν θετική χροιά και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις χαλαρές στιγμές με ευχάριστο τρόπο.

Το εμπόριο είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί καθώς θέλεις να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις ότι θεωρείς ότι δεν πάει καλά στην καριέρα σου και να έρθεις σε συνεννόηση με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτήν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν απασχολήσει εσένα και το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το κοντινό σου περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Έχεις την δυνατότητα να ξεχωρίσεις γι’ αυτό που είσαι αρκεί να περιορίσεις τον φανατισμό στις απόψεις σου καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις.

Εμπορικές συναλλαγές και θέματα σε σχέση με την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται, μόνο προσπάθησε να μην απογοητευτείς σε εμπόδια που έρχονται για να “μετρήσουν” τις πραγματικές σου δυνάμεις.

Αφοσιώσου στο ταίρι σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στον άλλον για να επικοινωνήσετε όλα αυτά που σας προβληματίζουν με σκοπό να δώσετε λύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό θα φέρει κοντά σου πολλές νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ώθηση να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και επηρεάζει σημαντικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις.

Η ένταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την καριέρα σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη πιθανές κόντρες και διαφωνίες που δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Προσπάθησε να περιορίσεις την αυστηρότητα και τη νευρικότητα στη σχέση σου καθώς εξωγενείς παράγοντες μπορεί να σε επηρεάσουν και να ξεσπάσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφιερωθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και το άγχος δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις στιγμές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και θέλεις να ξεπεράσεις. Ο συναισθηματισμός θολώνει το τοπίο και δεν είναι εύκολο να δεις με ευκολία την δύναμη που έχει σαν προσωπικότητα για να άφησες πίσω σου ότι σε έχει στιγματίσει.

Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινή σου δραστηριότητα καθώς οι σκέψεις θολώνουν το μυαλό σου και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν κόστος. Ζητήματα οικονομικής φύσεως φαίνεται να σε απασχολούν όμως είναι σημαντικό να μην τα διαχειριστείς επηρεασμένος από ανασφάλειες και φόβους.

Δημιούργησε ένα ονειρικό πλαίσιο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις υπέροχες στιγμές μαζί του που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται που θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση, προσοχή σε πιθανά ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη για αυτοπροβολή και κοινωνική καταξίωση έχει περίοπτη θέση σήμερα καθώς είναι αυτό που σε απασχολεί εντονότερα. Φρόντισε να μην χάσεις την επαφή με τα συναισθήματά σου εκλογικεύοντας τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Αυτό θα κάνει αρνητική εντύπωση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί καθώς οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των άλλων απέναντί σου δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Οι κόντρες δεν είναι εύκολο να αποφευχθούν αν δεν προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον προσωπικό σου εκνευρισμό και να δώσεις με λογική και ωριμότητα τις όποιες λύσεις.

Αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις το χρόνο σου για να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έχει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή που σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα της οικογένειας καθώς δεν αποκλείεται να βάλουν εμπόδια σε προσωπικές επιδιώξεις που έχεις.

Οι προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και μπορεί να υπόσχονται ένα μέλλον πολύ ευοίωνο για εσένα. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσει σκληρά για να δείξεις ότι πραγματικά μπορείς να τα καταφέρεις και ότι έχεις τα απαιτούμενα προσόντα για να ανταπεξέλθεις στις οποίες προκλήσεις.

Δεν αποκλείεται να παραμελήσεις το ταίρι σου λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό να ξέρεις θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μαζί της θα χαράξεις μία νέα πορεία και σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολήσουν είναι πολλές και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να ξεφύγεις. Καλά θα κάνεις όμως να σκεφτείς αν πραγματικά αυτό εξυπηρετεί τις επιδιώξεις σου καθώς το πιθανότερο είναι η συμπεριφορά σου να απογοητεύσει κάποιους και να πάρουν αποστάσεις από εσένα.

Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά στην επαγγελματική σου ζωή, μην επιτρέψεις σε κάποια εμπόδια να σε απογοητεύσουν και να παρατήσεις τους στόχους σου. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό, αυτό άλλωστε θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς αυτό είναι που θα σε ανεβάσει και θα δημιουργήσει το πλαίσιο για να ξεφύγεις από τα οποία ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν στην καριέρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, όμως η αυστηρότητα και η ψυχρότητα δεν σε αφήνουν να αφεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν από το παρελθόν. Προσοχή μετά το απόγευμα καθώς οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώρια για λογική σκέψη και επιτρέπουν στην γκρίνια να κυριαρχήσει.

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες ούτε κεντρίζουν την προσοχή, πρόσεχε μόνο να είσαι ακριβής σε οικονομικό επίπεδο για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Η ένταση στη δουλειά δημιουργείται από την πλευρά σου καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να λύσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου από το παρελθόν και να αποκαταστήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος είναι πολύ πιθανή και αυτό είναι αρκετό για να απογειώσει την διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρότητα και την απολυτότητα που θα έχουν σημαντικό κόστος στις σχέσεις σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που σου φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες όμως είναι γεγονός ότι οι φόβοι σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο τις οποίες εξελίξεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σε εξελίξουν την καριέρα σου.

Είναι απαραίτητο να δείξεις διαλλακτικότητα με το ταίρι σου καθώς σε διαφορετική περίπτωση πιθανότατα να πάρετε αποστάσεις και να ψυχαγωγηθείτε δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που σε καλεί να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μερα εντείνει το άγχος και τον εκνευρισμό στην καθημερινότητα. Σήμερα σε απασχολεί έντονα εικόνα που έχεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, προσοχή γιατί ανατροπές μπορεί να υπάρξουν που θα σε προβληματίσουν.

Οι ανατροπές στον εργασιακό χώρο και στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Έχεις τη δυνατότητα να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, την υπομονή και την εργατικότητά που διαθέτεις για να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν.

Δύσκολα θα επικεντρωθείς στο ταίρι σου καθώς πολλά είναι τα επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν, αυτό όμως μπορεί να φέρει γκρίνια και καυγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να χαλαρώσεις στον προσωπικό σου χώρο καθώς η μέρα δεν ευνοεί πιθανές νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, το πρωί ανατρέπει το καθημερινό σου πρόγραμμα και αυξάνει κατακόρυφα το άγχος. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τους γύρω σου γιατί μπορεί να πάρουν αποστάσεις.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά που καλείσαι να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά τα προβλήματα θα είναι πολλά και θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος. Απέφυγε το στρες και επικεντρώσου με τα νέα δεδομένα στο νου σου για να προχωρήσεις στην διευθέτηση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει.

Οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στο φλερτ και το παιχνίδι με άλλα πρόσωπα αφού η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις.

Μοιραστείτε το