Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσοι αναζητούν χορηγούς θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τα κατάλληλα πρόσωπα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και συντονισμένες, προσοχή στις επιπολαιότητες.

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις. Σε ένα αρχικό στάδιο οι σχέσεις και οι επαφές ενδεχομένως να είναι χαλαρές, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, οι χαρακτήρες που διχάζονται δεν θα μπορέσουν εύκολα να κατασταλάξουν.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιόδοξα και δημιουργικά ανοίγματα τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική εξέλιξη, όσο και σε ζητήματα της αισθηματικής ζωής. Οι επαφές θα είναι ευχάριστες, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα και να δοθεί μία θετική ώθηση στις σχέσεις.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, οι επαφές οι συζητήσεις και οι συναναστροφές θα βοηθήσουν στην εσωτερική ανανέωση. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, οικονομικές συναλλαγές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοροπωλησίες, συμφωνίες και διακανονισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το πρωί στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και θέματα κοινωνικής καταξίωσης. Το απόγευμα σου δημιουργεί ένταση που δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που θα βρεθούν γύρω σου κυρίως το μεσημέρι.

Η ένταση κυριαρχεί ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες καθώς βλέπεις να μην προχωρούν τα σχέδια που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο όπως θα ήθελες. Προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου λόγω έντασης μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με ανώτερους σου που θα έχουν αρνητικές συνέπειες για εσένα.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς η νευρικότητα που νιώθεις μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση και να υπάρξουν κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να είσαι χαλαρός και να απολαύσεις την παρέα και πιθανά τις όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε,η μέρα σε βοηθάει να επικοινωνήσεις πιθανές ιδέες που έχεις με φιλικά πρόσωπα. Η διασκέδαση και οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν στην ημέρα και σου δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της εποχής.

Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι εξαιρετικά ευοίωνες καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με άμεσο τρόπο. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς θα σε βοηθήσουν σε πιθανές επιδιώξεις και όνειρα που έχεις.

Εκφράζοντας σχέδια που μπορεί να έχεις το ταίρι σου δεν αποκλείεται να βρεις το ιδανικό πρόσωπο για μία κοινή πορεία που θα σας ικανοποιήσει και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σας φέρει πιο κοντά ο κοινός τρόπος αντίληψης και η ιδεολογία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ένταση χωρίς να είναι εύκολο να ελεγχθεί για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποθέσεις και αυτό μπορεί να έχει κόστος στον εργασιακό χώρο. Προσοχή σε λάθη και παραλείψεις λόγω πραγματικών κινήσεων μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον συναδελφικό χώρο.

Μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα της καθημερινότητα δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα εκπλήξει το ταίρι σου ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά και πάλι μπροστά σου για να σου τονίσουν ότι έχεις ανοιχτά κεφάλαια που πρέπει να αφήσεις πίσω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις τη δυνατότητα να αφοσιωθείς σε φιλικά πρόσωπα. Οι παρέες του να παίξουν σημαντικό ρόλο εντός της ημέρας. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα φτιάξουν το κέφι σου.

Η ομαδική προσπάθεια για σένα είναι σημαντική και αυτό φαίνεται το περιβάλλον που κινείσαι καθώς θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό με στόχους και φιλοδοξίες που υπάρχουν στον επαγγελματικό περίγυρο. Πιθανές ανατροπές μπορεί να σε βγάλουν από τα νερά σου, φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες.

Ξαφνικές εκπλήξεις για εξόδους με φίλους θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση καθώς ήρθε η ώρα να ανανεωθείς έχοντας δίπλα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα μέσα από τον φιλικό περίγυρο για να ανοίξει μπροστά σου νέα πρωτοποριακά δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, από νωρίς το πρωί στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στην καθημερινότητα και το πρόγραμμα που πρέπει να διεκπεραιώσεις και είναι δύσκολο. Το μεσημέρι αυξάνει το άγχος κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές από την πλευρά σου που θα ενοχλήσουν.

Οι αυξημένες ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι στο πεδίο της εργασίας. Φρόντισε να αποφύγεις την δημιουργία νέων προβλημάτων.

Προσπάθησε να μην γίνεις εμμονικός και επικριτικός με το ταίρι σου για λεπτομέρειες στη σχέση σας που μπορεί να μην σου αρέσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα δείξεις ιδιαίτερη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς η κούραση και η ένταση της ημέρας κυριαρχούν και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις στιγμές χαλάρωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου καθώς αυξάνεται κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον που κινείσαι. Το μεσημέρι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή λόγω της καχυποψίας που εκδηλώνεις.

Προσπάθησε να περιορίσεις την καχυποψία σε σχέση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να σε οδηγήσει σε αχρείαστους καυγάδες.

Είναι απαραίτητο να μετριάσει τις αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου λόγω αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να δυναμιτίσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, είναι απαραίτητο να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που σε ταλαιπωρούν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις ιδέες σου και να αναθεωρήσεις σχέδια για το μέλλον που είναι σημαντικά για εσένα.

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς νιώθεις αισιόδοξος για το αποτέλεσμα τους. Πιθανές είναι οι προτάσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου, φρόντισε να τους αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

Το κέφι και η αισιοδοξία κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και λειτουργούν ανανεωτικά στην σχέση σου. Απόλαυσε στιγμές χαράς και διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, απογειώνοντας την ψυχολογία και τη θετική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί αναστάτωση σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Έρχεται στην επιφάνεια ανασφάλεια χωρίς πραγματικούς λόγους που μπορεί να δυναμιτίσει τόσο οικονομικές όσο και προσωπικές σχέσεις.

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις πιθανές οικονομικές συναλλαγές καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε κατευθύνουν λανθασμένα για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Προσοχή παράλληλα και σε περιττά έξοδα καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να δημιουργήσεις πρόβλημα στην τσέπη σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αυτά που ζητάς το ταίρι σου καθώς φαίνεται να χάνεις με ευκολία το μέτρο και να απαιτείς πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς σε νέα γνωριμία καθώς η ανασφάλεια και οι φόβοι σου κυριαρχούν και σε καθορίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει σημαντικές κόντρες σε οικονομικό επίπεδο και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες χωρίς αντιδικίες και συγκρούσεις.

Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις εργασιακές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα στο οικονομικό πεδίο.

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική και να επηρεάζει τη σχέση σου, δώσε όμως την κατάλληλη προσοχή στο ταίρι σου ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που μπορεί να σας επηρεάζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να αποφύγεις την πίεση και την ανάγκη να ελέγξεις τους άλλους για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις εις βάρος σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τη βάλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να αφήσει στην άκρη εξουσιαστικές τάσεις και συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από ότι περιμένει.

Καλά θα κάνεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς να προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και νοοτροπίες που δεν ταιριάζουν στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, φρόντισε να εγκαταλείψεις όλους τους φόβους που μπορούν να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Η ανάγκη για διασκέδαση θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από πιθανές δυσκολίες και φόβους που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Φρόντισε να χαρείς κάθε στιγμή με την παρέα σου διασκεδάζοντας, αυτό θα είναι αρκετό για να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Η αποφασιστικότητά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές επιλογές επαγγελματικού χαρακτήρα, όμως θα πρέπει να έχεις μέτρο και σύνεση στις κινήσεις σου. Πιθανές υπερβολές μπορεί να ενοχλήσουν καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα και να πρωταγωνιστήσεις στην καριέρα σου.

Η σχέση σου απογειώνεται καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου και αυτό είναι αρκετό για να έλξεις νέα πρόσωπα που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή. Το απόγευμα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις για να απαλλαγείς από το άγχος.

Τακτοποίησε οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα και κλείσε εκκρεμότητες που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Αυτό θα σε βοηθήσει να ιεραρχήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά σου χωρίς σπατάλες και περιττά έξοδα.

Ο έντονος αισθησιασμός, το κέφι και το πάθος απογειώνουν τη σχέση και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε να χαρείς τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που σου δίνει την αίσθηση του ονειρικού, καλά θα κάνεις βέβαια να δώσεις χρόνο για να δεις πως θα εξελιχθεί.

Μοιραστείτε το