Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συζητήσεις και στις συνεργασίες. Ο τρόπος σκέψης ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένος, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες και οι βιαστικές αποφάσεις. Καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα κυρίως σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με διαφωνίες, με νέες συνεργασίες, με διακανονισμούς. Οι προτάσεις που θα ειπωθούν θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στην ανυπομονησία και στην εσωτερική ένταση.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ίσως θα πρέπει να καθυστερήσουν οι υπογραφές συμβολαίων, για την ώρα θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην οργάνωση των πλάνων και όχι τόσο στην υλοποίηση. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικότητα και ώριμες αποφάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή, ενδεχομένως να υπάρξει άγχος και εσωτερική πίεση, ίσως ο τρόπος σκέψης να είναι αρνητικός και απογοητευτικός.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών ωστόσο ο ενθουσιασμός θα πρέπει να είναι οριοθετημένος. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, οι συντονισμένες προσπάθειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για προσεγγίσεις, φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα που δημιουργούσαν άγχος και ανασφάλεια. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ευχάριστα, να συνεννοηθούν, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ενισχύει την μελαγχολία και δεν αφήνει περιθώρια για να ξεφύγεις από συναισθηματικές αναταραχές και ξεσπάσματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην συμπεριφορά σου σε καθημερινό επίπεδο καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς.

Πολλά μπορεί να είναι τα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και σε προβληματίζουν, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής στις κινήσεις σου. Δεν είναι μέρα για σημαντικές αποφάσεις για αυτό προσπάθησε να ακούσεις την διαίσθησή σου και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζεις.

Δημιούργησε ένα ρομαντικό σκηνικό όπου μπορείς να αφιερωθείς στο ταίρι σου και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη στιγμή καθώς το μυαλό δεν είναι ξεκάθαρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου και θα διεκδικήσουν να σε κατακτήσουν δείχνοντας έντονα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Φρόντισε να μην επαναστατείς χωρίς λόγους δυσχεραίνοντας την εξομάλυνση της ατμόσφαιρας.

Ανατροπές και αλλαγές που έρχονται ξαφνικά μπορεί να σου προκαλέσουν έντονη νευρικότητα που θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να δεις με ψύχραιμους όρους πώς μπορείς να διαχειριστείς πιθανές δυσκολίες ή αιφνιδιαστικές καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις την ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων στην άκρη καθώς μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου και να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει ξαφνική νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει συγκρουόμενα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η διάθεσή σου απογειώνεται. Δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει τις στιγμές και να αφήσει πίσω πιθανούς φόβους που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο.

Έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που θα δημιουργήσουν νευρικότητα. Πιθανές ευκαιρίες από το παρελθόν επανέρχονται και δρομολογούν νέες σημαντικές συνεργασίες, άκρως προσοδοφόρες για εσένα.

Απωθημένα από το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση και να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή και να σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Το μεσημέρι ενισχύει την ανασφάλεια και τους φόβους που μπορεί να εκδηλωθούν ως ένταση και θυμός στους γύρω σου.

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν από το μεσημέρι και μετά καθώς σου δημιουργούν έντονη ανησυχία και ανασφάλεια. Θα πρέπει να αφήσεις την καχυποψία στην άκρη και να προσπαθήσεις να συνδιαλλάσσεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με αυτούς που θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί.

Αφιέρωσε στιγμές για δύο με το ταίρι σου όπου το πάθος και ο αισθησιασμός θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, βοηθώντας έτσι να εκτονωθεί πιθανή ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και την ανάγκη να γίνεις ένα μαζί της.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον σου που μπορεί να τα πληγώσεις. Προσοχή γιατί οι υπερβολές δεν αφήνουν περιθώριο για ηρεμία και ισορροπία σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου και αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε απογοητεύσουν. Σκέψου όμως ότι και η δική σου συμπεριφορά δεν αποκλείεται να μην είναι η πρέπουσα για αυτό φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες.

Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στο ταίρι σου χωρίς να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου καθώς αυτό είναι που θα οδηγήσει σε κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέψεις σε νέα γνωριμία να μπει στη ζωή σου αφού η διάθεσή σου δεν είναι η κατάλληλη για να ανταλλάξεις απόψεις και να απολαύσετε στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να αποφύγεις επιθέσεις που πρόκειται να δεχτείς με ψυχραιμία, διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και οι ρήξεις οριστικές.

Αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν με συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε καθοριστικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δείξεις λογική προσέγγιση στα πράγματα. Προσοχή γιατί οι ρήξεις είναι πιθανές λόγω της έντασης και πιθανών επιθέσεων που δέχεσαι.

Ο εκνευρισμός και η ανταγωνιστική διάθεση του/ης συντρόφου σου αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στη σχέση. Δείξε ωριμότητα και ψυχραιμία για να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει και να υπόσχεται πολλά, η αβεβαιότητα που έχεις δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να πάρεις ανάσες συναναστρεφόμενος τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι οι κόντρες και οι διαφωνίες μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί στο τέλος εσύ θα απογοητευτείς.

Τα μελλοντικά σου σχέδια σε ότι αφορά την καριέρα σου είναι πολλά και φιλόδοξα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επίτευξη τους αρκεί να δουλέψει σκληρά και να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια. Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για να νιώσεις επιτυχημένος και ολοκληρωμένος στην επαγγελματική σου ζωή.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου είναι σκληρό και απόλυτο μαζί σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις μεταξύ σας. Δώσε λύσεις που θα αφήσω μακριά την ψυχρότητα ανάμεσά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε προβληματίσει με τη συμπεριφορά της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, θέλεις να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω ότι σε έχει αναστατώσει τις τελευταίες μέρες και να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής που σε ικανοποιούν. Μπορείς να επιδιώξεις να μιλήσεις με πρόσωπα που είναι κοντά σου και να χαρείς μαζί τους μια μέρα που θα σε χαλαρώσει.

Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και που σου δημιουργούν άγχος. Η λογική που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να νιώσεις σίγουρος για πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

Ο πόθος απογειώνει τη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει που δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσεις σταθερότητα και σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ατμόσφαιρα στην οικογένεια είναι ιδανική και μπορεί να σε βγάλει από περιττές έννοιες και σκοτούρες που μπορεί να είχες. Από το απόγευμα και μετά ανεβαίνεις ψυχολογικά και μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που έχεις έντονα ανάγκη για να νιώσεις όμορφα και σε αυτό θα συμβάλλουν και οι γύρω σου.

Κλείσε ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς οι ευκαιρίες που σου δίνονται είναι σημαντικές και μπορείς να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση σε εκκρεμότητες που μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως μπορούν να σου φέρουν σημαντικά κέρδη που θα σε ικανοποιήσουν.

Οι όμορφες στιγμές το βράδυ θα απογειώσουν τη σχέση και θα σου δώσουν την ευκαιρία να νιώσεις υπέροχα μακριά από κυκλοθυμία και ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι εύκολο να εντυπωσιάσεις και να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή και δεν αποκλείεται να προμηνύεται μια σημαντική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να αφουγκραστείς ότι έχεις κρυμμένο μέσα σου και μπορεί ακόμα να βαραίνει την ψυχολογία σου. Η ένταση και τα σκαμπανεβάσματα είναι εμφανή, φρόντισε να μην εκτονωθείς σε πρόσωπα που θα πληγώσεις με τη συμπεριφορά σου.

Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο καθώς έρχεσαι σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Τα εμπόδια που μπορεί να βρεις στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεων σου θα σε εκνευρίσουν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο συναδελφικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα που αργότερα θα είναι δύσκολο να επιλύσεις.

Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν παρεξηγήσεις που δεν θα είναι εύκολο αργότερα να επιλύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία  από την δουλειά, που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως σπασμωδικές κινήσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες με φιλικά πρόσωπα λόγω ανασφαλειών και απολυτότητας που μπορεί να εκδηλώσεις. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στα αιτήματα των άλλων για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Οικονομικές διαφορές μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έχεις κοινούς στόχους που θα πρέπει να επιλύσεις με ψυχραιμία, διάφορα διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι βέβαιες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία. Η αλαζονεία και η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις με τον απαιτούμενο τρόπο τις απόψεις σου.

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, όμως η προσωπική σου φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον επανέρχονται και ζητούν μία ακόμη ευκαιρία. Προσοχή καθώς δεν έχεις κατασταλάξει σε αυτό που πραγματικά σε καλύπτει και αντιδράς απότομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα αγγίζει και το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά και ώριμα και μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα με οικεία πρόσωπα. Φρόντισε να τον ελέγξεις καθώς οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες.

Οι συγκρούσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο θα είναι σφοδρές καθώς δείχνει να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και προσπαθείς να επιβάλεις απόψεις και θέλω με επιθετικό τρόπο. Καλό είναι να θυμάσαι ότι οι αντιπαραθέσεις δεν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσει στα σχέδιά σου, αντίθετα θα δημιουργήσουν επιπλέον εμπόδια.

Η επιθετική σου διάθεση επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή και δημιουργεί έντονες κόντρες με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου. Προσπάθησε να διαφυλάξεις την σχέση σου καθώς οι ρήξεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον επιστρέφει, ο παρορμητισμός και η κυκλοθυμία σου δεν σου επιτρέπουν να δεις αν πραγματικά θέλεις να μπει και πάλι στη ζωή σου.

Μοιραστείτε το