Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για συναισθηματική ανανέωση. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στην κοινωνικοποίηση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δικτύωση. Όσοι θέλουν να δώσουν μία καινούργια ώθηση στην προσωπική τους ζωή θα έχουν την ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, οικείες, θα υπάρχει άνεση και συναισθηματισμός.

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να φύγει η στασιμότητα, οι συναναστροφές θα είναι ιδιαιτέρως ανανεωτικές. Τα χωρισμένα ζευγάρια ευνοϊκές θα βρουν τις συνθήκες για επανασύνδεση, θα γίνουν συζητήσεις πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν αβεβαιότητα.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, τυχερά συμβάντα θα δώσουν την ώθηση για προσεγγίσεις και επιδιώξεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ο ενθουσιασμός θα ενισχύσει τη δυναμικότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προαγωγή, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ίσως να υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, που θα ενισχύσει τη ζωτικότητα, καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ριζική αλλαγή. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, δεν αποκλείεται κάποιοι να προβούν σε ασυνήθιστες επιλογές ή σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις. Φρόντισε να μετριάσεις τα νεύρα σου επιδιώκοντας ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες να απολαύσεις τις στιγμές με τα πρόσωπα μπορούν να σε αποφορτίσουν και να περάσεις καλά.

Οι υπερβολικές αντιδράσεις που μπορεί να υπάρχουν στα επαγγελματικά φαίνεται να ενοχλούν. Η αλαζονεία και η ανάγκη ελέγχου δεν σε βοηθήσουν στο να αναλογιστείς πραγματικά πως καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις που είναι δύσκολες. Μετρίασε τις αντιδράσεις και τον παρορμητισμό σου για να αποφύγεις τις προστριβές.

Τα χειριστικά παιχνίδια δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ηρεμία η στάση σου, για αυτό άφησε τις ανασφάλειες στην άκρη και επεδίωξε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και πίστη για τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα πονέσουν. Νιώθεις ότι μπορείς να επικεντρωθείς σε πνευματικές αναζητήσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές συζητήσεις σε σχέση με το εμπόριο, είναι σημαντικό όμως να αντιληφθείς ότι το να κοντραριστείς με τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Προσπάθησε διαισθητικά να καταλάβεις τι θέλουν από σένα και να αποφύγεις πιθανές παγίδες.

Μην επιδιώξει σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου και προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές μαζί του που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από περίεργες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, μην αφήνεις πιθανές αμφιβολίες να χαλάσουν την θετική διάθεση πού έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, συναισθηματικά μπορεί να αισθάνεσαι ανασφαλής καθώς έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και απωθημένα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Φρόντισε να μην συγκρουστείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου λόγω της έντασης που νιώθεις. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε προβληματίζουν.

Στη διάρκεια της ημέρας καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε οικονομικές συναλλαγές που σε αφορούν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε αδικήσουν. Μην χάσεις όμως ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος καθώς αυτά ευνοούνται ιδιαίτερα.

Δεν νιώθεις βέβαιος για τον εαυτό σου και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Πιθανές συμπεριφορές που εκδηλώνει το ταίρι σου μπορεί να σε ενοχλήσουν σφόδρα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να μην αφήσεις τον εαυτό σου σε πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του καθώς η καχυποψία επηρεάζει την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Το μεσημέρι ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς γίνεται περισσότερο κοινωνικός/η και επικοινωνιακός/η από ποτέ.

Επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονία στις συνεργασίες σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπομείνεις καταστάσεις που δεν του ταιριάζουν. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Η υποχωρητικότητα είναι κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις.

Είναι απαραίτητο να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες μέσα από τη σχέση για αυτό μην διστάσεις να διεκδικήσεις ότι νιώθεις ότι σου κάνει καλό και βοηθάει στην αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην ζωή σου, φρόντισε να μην υποχωρήσεις θέτοντας πρώτες τις ανάγκες των άλλων.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Αυτό δεν σε βοηθά να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και μπορεί να οδηγήσει σε κατήφεια και κυκλοθυμία που πρέπει να ελέγξεις. Βρες την ισορροπία της ψυχής σου μέσα από την τέχνη.

Κόντρες και σκληρές συμπεριφορές μπορεί να υπάρξουν σήμερα με τους συνεργάτες σου καθώς η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Δείξε προσοχή και εγκράτεια σε πιθανούς ανταγωνισμούς και απολυτότητα αν θέλεις πραγματικά να συνεχίσεις επαγγελματικά με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που κάνουν δυναμική επανεμφάνιση στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα θέλοντας να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει όμως μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το βράδυ η διάθεση σου αλλάζει και δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον για να περάσεις όμορφα.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να προχωρήσεις σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, όμως η καχυποψία δεν επιτρέπει να απεμπλακείς από τις ανασφάλειές σου. Η ένταση με πρόσωπα στην ομάδα που δουλεύεις δεν θα ωφελήσει τις κοινές επιδιώξεις, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να εντοπίσεις τι πραγματικά δεν σε ικανοποιεί.

Είναι σημαντικό να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες με την διάθεση να οριοθετηθείς απέναντι στο ταίρι σου καθώς δείχνεις να μην μπορείς να τα συμβιβαστείς μέσα σου επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα έρθεις σε επικοινωνία με νέα πρόσωπα αφού δεν είσαι βέβαιος για τις πραγματικές σου επιδιώξεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντική ένταση με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος λόγω ξαφνικών γεγονότων που έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα είναι πιθανό να δημιουργήσει η κατήφεια με θέματα που σε απασχολούν στην οικογένεια.

Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις σημαντικές ανατροπές σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Όμως θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να αφήσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Η έντονη κατήφεια και απογοήτευση που υπάρχει θα επηρεάσει άμεσα την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να ξεφύγεις από ότι λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία σου και επηρεάζει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο για εσένα να απαιτεί είσαι νέο πρόσωπο καθώς η εσωστρέφεια κυριαρχεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι σκέψεις γίνονται πιο έντονες από ποτέ και μπορεί να εγείρονται ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Η σημερινή μέρα σε καλεί να δεις κατάματα τι είναι αυτό που σε φοβίζει και μπορεί να επηρεάζει τις σχέσεις με τους γύρω σου, καθώς δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να δείξει εμπιστοσύνη.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε προβληματίζουν έντονα, όμως έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και θα δώσει την ευκαιρία να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ικανότητες που μπορεί να μην έβλεπες. Παράλληλα, η εκτίμηση των γύρω σου σε ικανοποιεί απόλυτα.

Έντονα είναι τα συναισθήματα και η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου, όμως μπορεί να παρεκτραπείς στον μέγιστο βαθμό καθώς δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τους φόβους σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα για πρόσωπο με το οποίο έρχεσαι σε επαφή και σε εξιτάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος όπου θα συζητήσεις και θα περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το απόγευμα σε οδηγεί σε πρωτοβουλίες όπως διασκέδαση πρωταγωνιστεί και η καλοπέραση ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Δεν θα διστάσεις να πρωταγωνιστήσεις σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς θα κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να κλείσεις σημαντικές συνεργασίες για εσένα. Αυτό θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα δημιουργήσει συνθήκες εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας.

Ο τρόπος που επικοινωνείς με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες στη σχέση και να βιώσεις το απόλυτο πάθος μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο να έρθει στην προσωπική σου ζωή για να εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ανάγκη να αρέσεις και να είσαι αποδεκτός μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέζεις αυτά που νιώθεις και θέλεις. Φρόντισε να περιορίσεις την ανασφάλεια που πιθανά να κάνει την εμφάνισή της και να βρεις την θετική διάθεση που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Άλλωστε δεν συνηθίζεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου.

Μπαίνεις σε σκληρές διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται να μην είσαι διατεθειμένος να παραχωρήσεις ότι θεωρείς ότι δεν πρέπει. Κλείσε λογαριασμούς και εκκρεμότητες καθώς η αποφασιστικότητα στον συγκεκριμένο τομέα θα σε βοηθήσει να πατήσεις και πάλι σταθερά στα πόδια σου.

Δώσε τον απαιτούμενο χρόνο στο ταίρι σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις διάθεση και να βρεις πραγματικά τον εαυτό σου μέσα από την σχέση. Ο αδέσμευτος η ανάγκη να έχεις ένα σύντροφο δίπλα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα πρόσωπα που δεν καλύπτουν απόλυτα αυτό που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που σε γεμίζουν χαρά. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφράζεις τις απόψεις σου όμως θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός σε πιθανές διαφωνίες ή ενστάσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Λειτουργείς σε ομαδικό πνεύμα καθώς θέλει να προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς σε ένα κοινό σκοπό. Αυτό είναι κάτι που θα αναγνωριστεί στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσπάθησε μόνο να μην συγκρούεσαι με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αλαζονικός.

Οι κοινές δράσεις με το ταίρι σου θα σας φέρουν πιο κοντά καθώς θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε ιδανικά σαν ομάδα, κάτι που θα απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα αιφνιδιάζοντας με τα συναισθήματά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Το απόγευμα θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις κινήσεις ως προς την επίτευξη τους.

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που έχεις θα φανούν ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι γεγονός ότι θέλεις να προχωρήσεις με γρήγορα και αποφασιστικά βήματα. Η επιτυχία των επαγγελματικών επιλογών είναι βέβαιη καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες όταν χρειάζεται.

Είναι σημαντικό να είσαι θετικός με το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε στόχους που μπορεί να έχετε από κοινού. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν καθώς εντυπωσιάζονται από τη γοητεία και την αισιοδοξία σου.

Μοιραστείτε το