Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 11 Ιουνίου

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για κυριαρχία, εξουσία και έλεγχο. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, αισθηματικές, ίσως να υπάρξουν ανταγωνισμοί που θα πυροδοτήσουν το κλίμα με αρνητικότητα και αντίδραση. Όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο εγωκεντρικό ή αυταρχικό θα βρεθούν αντιμέτωποι με εναντιώσεις και αρνητικές αντιδράσεις.

Στον επαγγελματικό χώρο δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ανταγωνιστικές διαθέσεις, προσοχή στις μνησικακίες, στο παρασκήνιο, στον αθέμιτο ανταγωνισμό. Οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις, θα δημιουργήσουν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να λυθούν. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στα ρίσκα και σε ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες, συναναστροφές, κοινωνικές επαφές. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, λύσεις θα βρεθούν, θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, φεύγει η αδιαλλαξία.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα και τα καθέκαστα. Προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική ανησυχία, οι αλλαγές θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και ορθολογισμό. Όσοι αισθάνονται καταπιεσμένοι θα πρέπει να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το κέφι σου είναι χαρακτηριστικό και φωτίζει τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Είναι ξεκάθαρο ότι κεντρίζει την προσοχή όλων με την χαρά και την παιδικότητα που εκφράζεσαι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα καθώς η ένταση αυξάνεται και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με φιλικά πρόσωπα.

Πιθανές αλλαγές σε οικονομικά σχέδια και δράσεις μπορεί να σε οδηγήσουν στο να υιοθετήσεις νέες συμπεριφορές και τρόπους διαχείρισης του εισοδήματός σου. Απέφυγε τις ρήξεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα που μπορεί τελικά να σε γνωρίσουν.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου, μετουσίωσε τον σε πάθος που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει έντονο αισθησιασμό με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με νέο πρόσωπο που απογειώνει τον πόθο, απέφυγε τις εντάσεις για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, καλείσαι να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις να αναλάβεις την επαγγελματική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Άγχος και νευρικότητα μπορεί να στο περιβάλλον του κινείσαι επαγγελματικά καθώς έχεις αναλάβει πολλά και αυτό σου δημιουργεί ένταση. Προσπάθησε να μην είσαι αδιάλλακτος καθώς αυτό θα ενοχλήσει τους ανωτέρους σου και θα σε βάλει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που μόνο εμπόδια θα βάλουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Προσπάθησε να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στην ένταση από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να επηρεάσουν την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που έρχεται για να αλλάξει ριζικά την προσωπική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, έχεις την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον κάτι που το έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Το μεσημέρι μπορεί να απογειώσει την συναισθηματική φόρτιση και να οδηγήσει σε ξεσπάσματα επηρεάζοντας τις οικογενειακές σχέσεις.

Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα υποσχεθούν το καλύτερο για σένα, όμως τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα είναι απογοητευτικές. Απέφυγε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα θέλεις.

Η κυκλοθυμία και οι έντονες ευαισθησίες που εκδηλώνεις δεν σου επιτρέπουν να νιώθεις ασφάλεια με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δρομολογήσει προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέο πρόσωπο μέσα από το οικείο περιβάλλον που υπόσχεται σταθερότητα και ζεστασιά, όμως δεν είναι διατεθειμένο να τα δώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα και το βράδυ μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε προβληματίσουν και θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια.

Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο, όμως είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δεις ρεαλιστικά πως μπορείς να διαχειριστείς την όποια κατάσταση σε προβληματίζει. Προσοχή σε περιττά έξοδα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σου.

Προσπάθησε να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικό γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατροπές μπορεί να σε φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα που σε αναστατώνουν και σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, αυτό όμως που κυρίως επιδιώκεις είναι να ασχοληθούν μαζί σου. Η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αποφύγεις προστριβές που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν σε σφοδρές διαμάχες.

Οι συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο ανατρέπουν τα δεδομένα και καλείσαι να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις που δοκιμάζουν την ανάγκη σου για σταθερότητα. Μην αντιδρά σπασμωδικά σε ότι σου προτείνουν και σκέψου μεθοδικά να βρεις τα θετικά σημεία που μπορείς να εξελίξεις στον εαυτό σου.

Μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στις επιθυμίες σου και δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από την σχέση σας. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, όμως ανταγωνιστικές διαθέσεις έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν δυσαρέσκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να είσαι το κεντρικό πρόσωπο και μπορείς να εκπλήξεις ευχάριστα με τη συμπεριφορά σου και την αισιοδοξία σου τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η χαρά και η θετική σου διάθεση εμπνέουν.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν τις συνεργασίες σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να δεις μελλοντικά ποιες κινήσεις μπορούν να τις ευνοήσουν σημαντικά. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ρίσκα καθώς μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και διαφορετικές για τα μέχρι τώρα επαγγελματικά σου δεδομένα.

Θέλεις το ταίρι σου να σε ευχαριστήσει όμως και εσύ με τη σειρά σου θα φροντίσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα της σχέσης με ευχάριστο τρόπο γεμίζοντας τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από πρόσωπο που θα επικοινωνήσει μαζί σου για να δείξει το θαυμασμό του και τα έντονα συναισθήματά του για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για απομόνωση κυριαρχεί και σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει στη μελαγχολία. Επικεντρώσου σε ότι αφορά την τέχνη και αντικείμενα που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την κατήφεια καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η ψυχολογική ισορροπία.

Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να χειριστείς καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο. Φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα μακριά από ότι σε προβληματίζει καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να πάρεις αποφάσεις.

Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική σύγχυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σου δίνουν χαρά όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περιβάλλον που θα εγείρουν καχυποψία με την συμπεριφορά τους. Καλά θα κάνεις να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα γύρω σου καθώς αυτό θα σε οδηγήσει πιθανά στο να πληγωθείς από την συμπεριφορά τους.

Δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ανάγκη να πετύχεις για να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και στην εμπλοκή σου με πρόσωπα που πιθανά θα σε οδηγήσουν σε οικονομικές επιλογές που δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα.

Το πάθος είναι έντονα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο επιδιώκοντας να ελέγξεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος σε αναστατώνει νέο πρόσωπο που έρχεται σε επαφή μαζί σου και αυτό δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά θέλει από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα καθώς μέσα από αυτά θα μπορέσεις να αντιληφθείς ποιοι είναι οι στόχοι που πραγματικά θέλεις να επιτυχείς στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Νιώθεις ότι έχεις απόλυτη αντίληψη σε εργασιακό επίπεδο και ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις στη δουλειά που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονικές συμπεριφορές που δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονική συνεργασία με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

Η συμπόρευση με το ταίρι σου σε κοινά σχέδια που έχετε δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συντεταγμένη δράση. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό φιλικό πρόσωπο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα, η ωριμότητα και η σταθερότητα που αποπνέει σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλειστείς στον εαυτό σου. Το απόγευμα σε οδηγεί σε σπασμωδικές συμπεριφορές και απότομες εκφράσεις που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου.

Προσπάθησε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να προκύψουν και αφορούν εργασιακές υποχρεώσεις που είναι απαραίτητο να κλείσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχει υπερένταση με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον που θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Ο έντονος συναισθηματισμός και ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να δημιουργήσει έντονη αναστάτωση, οι συγκρούσεις σε φραστικό επίπεδο θα είναι έντονες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους στόχους σου καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα το απόγευμα επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό και σε ταλαιπωρούν.

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς δείχνεις να είσαι αποφασισμένος για σημαντικές κινήσεις που θα αποδώσουν πολλά. Η έντονη δράση σου θα εντυπωσιάσει και θα βοηθήσει να πείσεις για τα κίνητρα σου.

Στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, νιώθεις τον εκνευρισμό να αυξάνεται καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις την πραγματική σου αξία ξεπερνώντας τις όποιες αμφιβολίες.

Πιθανό είναι να προκύψουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσεις. Η διαίσθηση και η γρήγορη αντίληψη που σε χαρακτηρίζουν θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα μην επιτρέποντας στα νεύρα και το άγχος να πρωταγωνιστήσουν.

Μπορείς να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και λεπτομέρειες οι σχέσεις που δημιουργούν ένταση αφήνοντας πίσω ότι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα ενισχύσει το πάθος και τον αισθησιασμό της ζωής σου αλλάζοντας τα δεδομένα της ρουτίνας και της καθημερινότητας.

Μοιραστείτε το