Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα υπάρχει συγκαταβατική διάθεση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δοτικότητα, ενσυναίσθηση, φαντασία, έμπνευση. Στον αισθηματικό τομέα θετικά ανοίγματα θα προκύψουν τόσο στο θέμα της καινούργιας γνωριμίας, όσο και σε ζητήματα επανασύνδεσης.

Στις επαφές θα υπάρξουν εξακριβώσεις, οι εξηγήσεις που θα δοθούν θα ξεκαθαρίσουν τις μπερδεμένες καταστάσεις, φεύγουν οι αμφίδρομες σκέψεις. Στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη για φλερτ, για συναναστροφές και για συναισθηματικές εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συναλλαγές και εισπράξεις.

Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ως τις 23 Μαρτίου, θα υπάρξει διάθεση για ριζοσπαστικές αλλαγές, το πνεύμα θα είναι δυναμικό και ανεξάρτητο. Τολμηρές αποφάσεις θα παρθούν, στόχος θα είναι να αλλάξουν τα ανιαρά ή στάσιμα δεδομένα και να δοθεί θετική εξέλιξη. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες και οι συνεργασίες πού θα οδηγήσουν σε επαγγελματική άνοδο.

Οι δυναμικοί και μαχητικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να δώσουν μια ουσιαστική ώθηση στις υποθέσεις τους. Στον αισθηματικό τομέα οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες ενδεχομένως να δώσουν έμφαση στις εφήμερες ή περιστασιακές σχέσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή οι συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη, λύσεις θα δοθούν σε επίμαχα ζητήματα που προβληματίζουν και προκαλούν αβεβαιότητα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε πλησιάσουν και να έχουν ιδανικές προτάσεις για εσένα. Προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι ειλικρινής μαζί σου και τελικά να βρεθείς εμπλεκόμενος σε καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν.

Οι οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα θα έχουν ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα καθώς πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται ότι αναγνωρίζουν στο πρόσωπό σου την προσπάθεια που έχεις καταβάλει και την πραγματική σου άξια.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και τι είναι αυτό που πραγματικά σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα σε μία σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη όμως υπάρχουν σημεία τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, από το βράδυ βγαίνεις από την εσωστρέφεια και δείχνεις με δυναμισμό τι νιώθεις εκφράζοντας συναισθήματα και απόψεις. Προσοχή γιατί μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορείς να γίνεις επιθετικός και εριστικός θέλοντας να υπερασπιστείς τα δικά σου πιστεύω.

Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν και σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις πραγματικά τις ικανότητές σου. Ήρθε η στιγμή να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε ταλανίζουν. Αυτό απαιτεί λογική και ενσυναίσθηση για να πετύχεις τους στόχους σου και να είναι ικανοποιημένοι και οι άλλοι με το αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε προσωπικές απόψεις που μπορεί να μην εκφράζουν το ταίρι σου και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που δεν θα ωφελήσουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση σκέψεις και ανάγκες σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, από σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που μπορεί να σε βοηθήσει στους βασικούς τομείς που σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την ωριμότητα και τη ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα ώστε να δομήσεις ένα καλύτερο μέλλον και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς θα είναι εύκολο να παραπλανηθείς και να πραγματοποιήσεις συμφωνίες που τελικά δεν είναι συμφέρουσες για σένα. Αφουγκράσου τη διαίσθηση σου και αν μπορείς απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις.

Συναισθηματικά δεν είσαι ξεκάθαρος τι θέλεις από το ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αντίληψη των καταστάσεων που σε απασχολούν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιστρέψουν για να σου τονίσουν ότι λείπουν πράγματα που σε ευχαριστούν στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, απολαμβάνεις μετά το μεσημέρι την παρέα των κοντινών σου προσώπων που σου φτιάχνουν το κέφι και σε βοηθούν να εκφράσεις ότι νιώθεις. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να σταθείς με σιγουριά στα πόδια σου και να πραγματοποιήσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου.

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και λογαριασμούς μέχρι το μεσημέρι, καθώς είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει άγχος. Δώσε χρόνο σε εμπορικές υποθέσεις που σου προκαλούν το ενδιαφέρον και μπορούν να σου χαρίσουν πολλά, αρκεί να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου.

Οι ευχάριστες στιγμές που υπάρχουν βοηθούν να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να δεις την σχέση σου από την θετική της πλευρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για εσένα και θα απολαύσεις την επικοινωνία μαζί του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αναρωτιέσαι αν το φιλικό σου περιβάλλον αντιλαμβάνεται πραγματικά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί, όμως είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι και εσύ δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές και να αποφύγεις πιθανές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Η διαίσθησή σε καθοδηγεί σε πιθανές επαγγελματικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις καθώς οφείλεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις σου. Το άγχος δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς για αυτό φρόντισε να το ελέγξεις.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία ανταλλαγής απόψεων που θα προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περιβάλλον επιστρέφει δυναμικά πρόσωπο από το παρελθόν που σε αναστατώνει και θολώνει τη σκέψη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθείς πώς πρέπει να διαχειριστείς το κομμάτι της αυτοπροβολής που σε απασχολεί έντονα. Προσοχή σε λανθασμένες επιλογές προσώπων που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στο τέλος το πιθανότερο είναι να σε εκθέσουν.

Απέφυγε να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη του πως πρέπει να κινηθείς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα έχουν κόστος και στην τσέπη σου αλλά και στην δημόσια εικόνα σου καθώς το πιθανότερο είναι να εκτεθείς και να απογοητευτείς.

Άφησε τις σκοτούρες στην άκρη και επεδίωξε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή όπου το πάθος θα κυριαρχήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας μία ιδανική κατάσταση που μπορεί να μην είναι ρεαλιστική.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που έρχονται μετά από καιρό για να σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε καλύπτει πραγματικά.

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να λύσεις όμως είναι ανατροπές είναι πιθανές και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποια ζητήματα έρθουν στο προσκήνιο και σε προβληματίσουν.

Η απολυτότητα δεν θα βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά σε πιθανές ανατροπές που θα δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου. Σκέψου ψύχραιμα και συνετά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα εμφανίζονται αιφνιδιαστικά μπροστά σου αναστατώνοντας σε και δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα που σε αιφνιδιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες καθώς έρχονται στην επιφάνεια βαθύτεροι φόβοι που μπορεί να σου δημιουργούν την ανάγκη απομόνωσης και απομάκρυνσης από τον ευρύτερο περίγυρο σου. Η εσωτερική ένταση μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα του δημιουργήσουν προβλήματα, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που επιδιώκεις καθώς ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σου βοηθά στο να υπάρξουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες. Προσοχή σε πρόσωπα που έρχονται αιφνιδιαστικά και μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως πιθανότατα να απομακρυνθούν επαγγελματικά με τον ίδιο αιφνιδιαστικό τρόπο που ήρθαν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να ανατρέψεις τη ρουτίνα στη σχέση σου και να αιφνιδιάσει θετικά το ταίρι σου με μία έκπληξη που θα απογειώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία από την δουλειά που θα απογειώσει το συναίσθημα και θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ρεαλιστικός λόγος θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις.

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να προσπαθήσεις με ωριμότητα και λογική να δομήσεις τις νέες συνθήκες που οφείλεις να ακολουθήσεις. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στο τέλος θα είναι απογοητευτικές για εσένα.

Φρόντισε να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό περιβάλλον αποφεύγοντας σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να υπάρξουν που θα σε ανεβάσουν, όμως είναι πιθανόν να μην βλέπεις αντικειμενικά που μπορούν να καταλήξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ανεβαίνει κατακόρυφα η ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις τις παρέες και την διασκέδαση με παλιούς φίλους και γνωστούς. Οι πνευματικές σου αναζητήσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς λειτουργούν ανακουφιστικά για την ψυχολογία σου και σου δίνουν ώθηση να αναζητήσεις νέα δεδομένα στη ζωή σου.

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι για εσένα. Μπορείς να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους δρόμους μπροστά σου.

Οι παρέες και η καλή διάθεση θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η αναστάτωση που νιώθεις από το μεσημέρι και μετά μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου και να προσπαθήσεις να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις που θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς.

Οι οικονομικές σου επιλογές μπορεί να σε προβληματίζουν, έχεις όμως την δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς και να αποφύγεις τις παγίδες. Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε σημαντικά εργασιακά θέματα που πιθανά σε αγχώνουν. Αυτό θα σε απεγκλωβίσει από πιθανές εμμονές και επικριτική διάθεση που μόνο ένταση θα δημιουργήσουν στους γύρω σου.

Οι αμφιβολίες που νιώθεις μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σου, εκτός αν πάρεις την απόφαση και εκφράσεις ότι σε φοβίζει στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία από την δουλεία μπορεί να προκύψει που θα αναζωπυρώσει συναισθήματα που έχεις θαμμένα μέσα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, ο συναισθηματισμός απογειώνεται!! Η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου κυριαρχεί και σε προτρέπει να δημιουργήσεις το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και τα δικά σου πρόσωπα. Άλλωστε αυτό που θέλεις είναι να περάσετε στιγμές που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Οι εργασιακές προοπτικές μπορεί να δώσουν αισιόδοξα μηνύματα για εσένα καθώς μπορείς να επωφεληθείς των καταστάσεων. Το να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν είναι σημαντικό και δεν αποκλείεται να βρεις συμμάχους στο πρόσωπο συναδέλφων που θα σε στηρίξουν με θέρμη.

Θέλεις να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις στο ταίρι σου, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να χειριστείς με τον τρόπο σου την πορεία της σχέσης. Δείξε εμπιστοσύνη και θα ανταμειφθείς. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να βρεις τον άνθρωπο που θα σου δώσει ασφάλεια και οι πιθανότητες είναι πολλές.

Μοιραστείτε το