Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 14 Μαϊου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα. Οι χαρακτήρες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να κατακτούν θα νιώσουν έντονη την ανάγκη να προβάλλουν την προσωπικότητά τους, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Φεύγει η διστακτικότητα, θα υπάρχει διάθεση για προσεγγίσεις, για δράση και για εξέλιξη.

Οι ηγετικοί και δυναμικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν την υπεραισιοδοξία, προσοχή στα επικίνδυνα ρίσκα, τα βήματα θα πρέπει να είναι συνετά. Οι διεκδικήσεις θα έχουν θετική κατάληξη αρκεί οι ενέργειες να είναι σκεπτόμενες και συντονισμένες. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι γενναιόδωρες κινήσεις, οι προσεγγίσεις θα έχουν δυναμισμό, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη ενισχύεται ο δυναμισμός, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για δυναμικές επιδιώξεις, θα δοθεί η δυνατότητα για διεκδικήσεις, διεκπεραιώσεις και οριστικές συμφωνίες. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αποφάσεις, ξεκαθαρίσματα και ρίσκα οικονομικής φύσης.

Η ρεαλιστική σκέψη θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση, θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση. Τόσο σε κοινωνικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα γίνουν με τρόπο αυθόρμητο, τολμηρό και άμεσο.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε βοηθά να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ως προς την επίτευξη των στόχων σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αφιερώνεις χρόνο στη διασκέδαση καθώς απολαμβάνεις καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις.

Σκέψη και πράξη βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία και μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά σε μεγαλεπήβολα σχέδια που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε υποκειμενικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τους γύρω σου καθώς οι υπερβολές δεν θα αρέσουν.

Το κέφι εκτοξεύεται και το πάθος ενισχύει σημαντικά τα συναισθήματα, αξιοποίησε την ευκαιρία για να περάσεις μοναδικά σε μία έξοδο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή σου με τον τρόπο που θα σε διεκδικήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο θέματα επιμόρφωσης και ταξιδιών που μπορεί να είχες αφήσει στην άκρη.

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν που μπορεί να δημιουργούν άγχος και αμφιβολίες. Αξιοποίησε την έντονη διαίσθηση και τη διορατικότητα που έχεις καθώς θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις ποια είναι η καλύτερη δυνατή λύση για εσένα.

Η μέρα αυξάνει κατακόρυφα το πάθος, προσοχή σε απωθημένο του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και συναισθηματισμό, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανά ξεσπάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί η αρμονία και ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς η ανασφάλεια της μοναξιάς παίζει αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

Οι συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα αρκεί να διεκδικήσεις αυτά που νιώθεις και θα καλύψουν τις προσωπικές σου ανάγκες. Η δεκτικότητα και η κατανόηση που δείχνεις θα οδηγήσουν σε νέα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή όπου νέες προτάσεις μπορεί να έρθουν το προσκύνημα και να είναι άκρως ενδιαφέρον.

Καλό είναι να μην είσαι υποχωρητικός σε ανάγκες που έχεις στην προσωπική σου ζωή καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις που δεν της εξέφρασες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη διάθεση για φλερτ θα οδηγήσει σε μοναδικές νέες γνωριμίες που θα επιδιώξουν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να νιώσεις σταθερότητα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι και συναναστρέφεσαι. Να θυμάσαι ότι η αδιαλλαξία και η καχυποψία δεν βοηθούν για να επικρατήσει η αρμονία και να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου.

Τα οικονομικά θέματα που σε προβληματίζουν σου δημιουργούν άγχος και αναστάτωση όμως θα πρέπει να είσαι βέβαιος για τις κινήσεις σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, αυτό δεν θα βοηθήσει να ξεφύγεις από τον περιορισμό και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να δημιουργήσουν ψυχρότητα στην προσωπική σου ζωή. Δώσε την ευκαιρία στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να σε αγκαλιάσει και να νιώσεις σιγουριά. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, η δική σου διαχείριση θα είναι αυτή που θα επιτρέψει μία θετική εξέλιξη ή όχι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εντείνει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να ξαναβρεθείς και με πρόσωπα από τα παλιά όπου θα θυμηθείς ωραίες στιγμές μαζί τους και θα περάσεις υπέροχα.

Φρόντισε να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα ώστε να αποδώσει πιθανή ομαδική δουλειά που συμμετέχεις. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

Οι αναθεωρήσεις σε κοινούς στόχους που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τη σχέση. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει συναισθηματική απόσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό είναι πιθανό να υπάρξει επιστροφή που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα καθώς πιθανότατα να ταυτίζονται έντονα οι ιδεολογίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεωρήσεις ζητήματα και σχέσεις που αφορούν το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η ασυνεννοησία πρωταγωνιστεί και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο φιλικό περίγυρο.

Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να εντοπίσεις τι πρέπει να διορθώσεις ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Άλλωστε το θετικό είναι ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες δεν χάνεις την καλή σου διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά.

Δεν χάνεις το κέφι σου και αυτό δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και χαράς με το πρόσωπο που έχεις επιλέξει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει ψυχολογικά και πνευματικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες μπροστά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα εντείνει την αισιοδοξία και την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις αμελής στις υποχρεώσεις σου, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη και θα εκτεθείς. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος εκεί που πρέπει για να απολαύσεις τις ελεύθερες ώρες σου.

Έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή σε επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού που μπορεί να έχουν νέες προτάσεις για εσένα. Αξιολόγησέ ρεαλιστικά ποιες είναι αυτές που μπορεί να σε γνωρίσουν και άδραξε την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και μονοπάτια στη ζωή σου.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι μοναδική και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συζητήσεις για την κοινή σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθει νέα γνωριμία στη ζωή σου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς υπάρχουν προϋποθέσεις για να είναι μακροχρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος τριβελίζουν το μυαλό σου και μπορεί να επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις τα νεύρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η ένταση είναι πιθανό να υπάρξει σε επαγγελματικό επίπεδο, καλείσαι όμως να τις διαχειριστείς με ήρεμο πνεύμα. Διαφορετικά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές και έντονες προστριβές που μπορεί να δημιουργήσουν τετελεσμένο σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο πώς συμπεριφέρεσαι στο ταίρι σου καθώς η ένταση είναι διάχυτη και μπορεί να οδηγήσει σε ανατρεπτικές καταστάσεις στη σχέση. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και να σε απομακρύνει από πρόσωπο που δείχνει την προσοχή του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την ισορροπία του. Το απόγευμα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα λόγω της έντασης και της νευρικότητας που σε διακρίνει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι και οι συνεργάτες σου. Προσπάθησε να εκφράσεις με αμεσότητα αυτά που πιστεύεις αποφεύγοντας να καταπιέσεις τον εαυτό σου σε πράγματα που δεν χρειάζεται.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου ώστε να αποφύγει τις σκηνές ζήλιας και κόντρες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η ένταση και καρδιοχτύπι μπορεί να προκαλέσει νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα ελληνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να φλερτάρεις και να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα.

Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Είναι σημαντικό να δείξεις την αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται και να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς για να είσαι επωφελούμενος από όποια συμφωνία.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση σου, φρόντισε να μην δημιουργήσεις ένταση με την κυκλοθυμική σου διάθεση που δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα ενισχύσει τις ευαισθησίες και την τρυφερότητα που έχεις ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ένταση με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορεί να χαλάσει το κέφι σου το πρωί και να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσεις και να δεις τα θετικά της επικοινωνίας και της επαφής που έχεις μαζί τους. Από το απόγευμα και μετά η οικογένεια πρωταγωνιστεί.

Οι εντάσεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες δεν αποκλείεται να υπάρχουν το πρωί και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να μην συμπεριφερθείς με τρόπο που θα προκαλέσει επιπλέον προβλήματα. Φαίνεται να υπάρχουν θέματα που μπαίνουν εμπόδιο στην εξέλιξη τους, σκέψου καλά τι σε κρατά και δεν σου επιτρέπει να απελευθερωθείς και να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις.

Οι όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσουν να κρατήσεις την ψυχολογία σου στα ύψη και να αφήσεις στην άκρη μνήμες και τραύματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν. Ο αδέσμευτος δίνεις την προσοχή σου σε ανθρώπους που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για εσένα και σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργά το απόγευμα μπορεί να φέρει πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που θα ανανεώσουν τις σχέσεις σου.

Πιθανές νέες γνωριμίες έρχονται σε επίπεδο επαγγελματικό για να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου πορεία για να δώσουν περισσότερα από ότι μπορείς να φανταστείς. Μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που σε εκπλήσσουν ευχάριστα και ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου.

Αλλαγές και εκπλήξεις μπορούν να ανανεώσουν τη σχέση σου. Τα συναισθήματα εκτοξεύονται και απογειώνουν το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά νέα πρόσωπα έρχονται και σε αιφνιδιάζουν με το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν για εσένα. Ήρθε η ώρα να το απολαύσεις στο έπακρο.

Μοιραστείτε το