Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 14 Νοεμβρίου

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Τοξότη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για δράση, για απόδραση, για περιπέτειες, για ταξίδια και για μετακινήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές που θα είναι ανανεωτικές, η χρονική περίοδος είναι ευνοϊκή για δικτύωση και νέες φιλίες. Οι συναναστροφές που θα προκύψουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν και σε επαγγελματικό επίπεδο, οι γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν έκταση.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης συγκεκριμένες θα πρέπει να είναι οι βλέψεις και συγκροτημένες οι ενέργειες, προσοχή στην ανυπομονησία. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε θέματα αισθηματικής φύσης θα προκύψουν ανοίγματα για ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, δεν αποκλείεται να βγουν στο φως αλήθειες που θα οδηγήσουν σε άμεσα ξεκαθαρίσματα. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές θα είναι δημιουργικές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ερμή ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της αποδοχής και της συνεννόησης. Στις περιπτώσεις που εμφανιστούν εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα μόνο αν υπάρξει εύστοχη και δυνατή επιχειρηματολογία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο εκνευρισμός είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς δεν αποκλείεται η δυσθυμία να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα οικογενειακού περίγυρου. Το βράδυ η ψυχολογία σου βελτιώνεται και μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

Η περίεργη διάθεση σου εκδηλώνεται και στις συνεργασίες σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Τα νεύρα δεν θα βοηθήσουν στο να μπορέσεις να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους επηρεάζοντας σημαντικά την επαγγελματική σου πορεία. Το ένστικτό σου μπορεί να δείξει πως πρέπει να κατευθυνθείς.

Δύσκολα θα καταφέρεις να συντονιστείς στη διάρκεια της ημέρας με το ταίρι σου κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις άνευ σημασίας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η ψυχολογία σου όμως δεν είναι η κατάλληλη για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η οικογένεια μπορεί να σου δώσει μεγάλη χαρά καθώς οι στιγμές μαζί της σε ανακουφίζουν ψυχολογικά. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα χρήζουν προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λανθασμένες υποθέσεις ή να έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις που τελικά δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα αποδώσουν οικονομικά. Η προσπάθεια και η εργατικότητά σου φαίνεται να αναγνωρίζεται και δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για διεκδικήσεις. Απέφυγε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, καθώς δεν έχεις αντικειμενική αντίληψη και πιθανά να κάνεις λάθη.

Ο ρομαντισμός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε βέβαια να ελέγξεις την κυκλοθυμία που προκαλεί ξεσπάσματα. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να απομονωθείς καθώς οι ευαισθησίες σε κατακλύζουν και δεν δίνεις την απαιτούμενη προσοχή στο φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, είναι επιτακτική ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αυτό όμως είναι πιθανό να οδηγήσει σε ένταση που καλό είναι να χαλιναγωγήσεις. Το έλλειμμα αυτοεκτίμησης κάνει την εμφάνιση του και επηρεάζει τη συμπεριφορά σου, δείξε προσοχή γιατί η νευρικότητα δεν θα γίνει αποδεκτή από τους γύρω σου.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολήσουν σήμερα καθώς φαίνεται να εκνευρίζεσαι έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις λύσεις που σε ικανοποιούν, διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ της έντονης ανάγκης για ανεξαρτησίας και της διάθεσης για απόλυτη σταθερότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές συμπεριφορές που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης επηρεάζει πιθανή νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η επαφή με φίλους και με πρόσωπα που έχεις κοινές ιδέες σε ικανοποιεί ιδιαίτερα κάτω σε φέρνει πιο κοντά στα προσωπικά σου όνειρα και στις επιδιώξεις σου. Το παρελθόν έρχεται και σε καλεί να το αντιμετωπίσεις κατάματα ενισχύοντας πιθανά απωθημένα και ενοχές από καταστάσεις που βίωσες.

Η ομαδικότητα μπορεί να αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι αυτή που πιθανά θα χαράξει έναν δρόμο άκρως κερδοφόρο για εσένα. Είναι καθοριστικό να μπορείς να δεις από απόσταση πώς πρέπει να χειριστείς την κάθε κατάσταση καθώς η αντικειμενικότητα και ο ρεαλισμός θα είναι τα εφόδια σου για σήμερα.

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου αρκεί να αντιληφθείς ότι δεν πρέπει να χαθείς στις ευαισθησίες και σε αυτά που δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς επιστροφές του παρελθόντος που σε ταλανίζουν και δημιουργούν καινούργιες προκλήσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Όλα εξαρτώνται από την δική σου ψυχολογία και πώς θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις για να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω παλαιότερες καταστάσεις.

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα που πιθανά πρέπει να τακτοποιήσεις, καθώς δεν αποκλείεται να μην σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς ρεαλιστικά και αυτό να έχει κόστος. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που δεν πρέπει να επιτρέψεις να συμβούν.

Φαίνεται να μην μπορείς να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή και μην επιτρέποντας τόσο στον εαυτό σου όσο και στο ταίρι σου να χαρεί τις όμορφες στιγμές που μπορείτε να περάσετε μαζί. Ο αδέσμευτος έρχεσαι αντιμέτωπος με πληγές του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και δεν σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς από αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σου δίνουν χαρά και ανάσα από τις δυσκολίες της περιόδου και η επικοινωνία με πρόσωπα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα λειτουργεί ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Οι πρωτότυπες ιδέες μπορεί να οδηγήσουν σε κοινά σχέδια που σε συναρπάζουν.

Οι πολλές υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχει αναλάβει φαίνεται να σε κουράζουν και να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που σε διέπει δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη. Καλά θα κάνεις να δείξεις αποφασιστικότητα για να διεκπεραιώσεις ζητήματα και να μην επιτρέψεις τη διάθεσή σου να επηρεαστεί.

Η έντονη ανεξαρτησία και η ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα και προστριβές στη σχέση σου, φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να εντυπωσιαστείς από φιλικό πρόσωπο που εκδηλώνει άμεσα τα συναισθήματά του για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε ωθεί για να έρθεις σε επαφή με τις ανασφάλειές σου. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κομμάτια του εαυτού που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, όμως είναι απαραίτητο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ότι σε φοβίζει και σου προκαλεί νευρικότητα.

Είναι καθοριστικό το γεγονός ότι μπορείς να συζητήσεις και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις με τους συνεργάτες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Προσοχή σε οικονομικές αποφάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως δεν είναι αλλά δεν μπορείς να το εντοπίσεις άμεσα.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου παίζει καθοριστικό ρόλο για να περάσετε όμορφα μαζί και να απολαύσετε στιγμές χαρά που σας δένουν . Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που μπορεί να έχει τις προϋποθέσεις για να μπει με ένταση και πάθος στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καλή διάθεση σε συντροφεύει και σήμερα, πρόσεξε μόνο τις αντιδράσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που πιθανά να θεωρείς ότι προσπαθούν να σε εξουσιάζουν. Αργά το βράδυ το άγχος μπορεί να επηρεάσει τις οικογενειακές σχέσεις, φρόντισε να το αποβάλλεις.

Εμπορικά ζητήματα φαίνεται να μην εξελίσσονται όπως θα ήθελες καθώς υπάρχουν υπόγεια παιχνίδια που σε εκνευρίζουν και σε αποσυντονίζουν. Η κατήφεια για την καριέρα σου αυξάνεται μετά το απόγευμα καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην εξέλιξη της και αυτό να σε απογοητεύσει.

Μην χάνεις τη χαρά και την θετική σου διάθεση προσπαθώντας να ελέγξεις το ταίρι σου, παράλληλα φρόντισε να του δείξεις ότι το πάθος είναι αυτό που καθοδηγεί τη σχέση και όχι ο χειρισμός. Ο αδέσμευτος πιθανά να νιώσεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις κοντά με πρόσωπο που σου γεννά μοναδικά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής και είναι αυτό που σε βοηθά να μην πτοείσαι στις όποιες δυσκολίες. Η δημιουργικότητα και η ανάγκη για γνώση σε ωθεί σε νέα αντικείμενα που σε γεμίζουν χαρά και σε οδηγούν να δεις άλλες διαστάσεις σε φιλοσοφικό επίπεδο. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι ότι καλύτερο για σήμερα.

Επικεντρώνεσαι στο πως θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές από τις συνεργασίες σου. Μην διστάσεις να κάνεις προτάσεις που θεωρείς ότι μπορεί να ευδοκιμήσουν. Νέες ευκαιρίες έρχονται και σου δίνουν εναλλακτικές και διεξόδους.

Η διάθεση να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του που απογειώνει την σχέση και εντείνει τον πόθο. Ο αδέσμευτος έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σου δείχνει ένα νέο δρόμο στη ζωή σου και εντείνει τα συναισθήματα και την αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στα οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν προκαλώντας υπερένταση. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε αυτήν αυστηρές συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου.

Η αδιαλλαξία θα παίξει αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη των συνεργασιών σου για αυτό προσπάθησε να προσεγγίσει στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο με διαφορετικό τρόπο. Αναστάτωση θα δημιουργηθεί λόγω ξαφνικών γεγονότων που αλλάζουν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις.

Είναι σημαντικό να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να δείξεις στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις, οι τάσεις απομάκρυνσης που έχεις δεν θα βοηθήσουν ευχές. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, προσοχή καθώς η κατήφεια πού σε χαρακτηρίζει μπορεί να απομακρύνει κάθε πιθανότητα εξελίξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει χαρά και την ανάγκη να δεις τη ζωή από την εύθυμη πλευρά της. Οι σχέσεις με τους γύρω είναι σημαντικές για εσένα καθώς θέλεις να επιβεβαιωθείς και να νιώσεις αποδεκτός. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν είναι αρεστές… προσοχή.

Οι συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά και αυτό θα σε οδηγήσει σε άκρως αποδοτικές επαγγελματικές προοπτικές. Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις δείχνουν να είναι ένα πεδίο που μπορείς να αναπτυχθείς με εξαιρετικό τρόπο και να σε γεμίσουν ικανοποίηση τα αποτελέσματα που θα δώσουν.

Επιδιώκεις να δείξεις τον καλύτερό εαυτό σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αυτό είναι αρκετό για να λειτουργήσει αρμονικά η σχέση. Φρόντισε βέβαια να μην καταπιέζεσαι και υπομένεις ότι δεν σου αρέσει. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις κοντά με πρόσωπο που δημιουργεί εξαιρετικές προοπτικές στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και αφορούν ζητήματα που αναλαμβάνεις. Το πρωί εκδηλώνεις πια με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες επιδιώκοντας να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που θα δημιουργήσουν περιττές εντάσεις.

Προσπάθησε να εκφράσεις ότι έχεις ανάγκη από τη σχέση σου δίνοντας τον ανάλογο χώρο και το ταίρι σου να εκφράσει τις δικές του επιθυμίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς η κοινωνικότητα απογειώνεται και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Μοιραστείτε το