Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 15 Αυγούστου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα και στην αυτοπροβολή. Σε επαγγελματικά ζητήματα ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, ευνοούνται οι αποφασιστικές ενέργειες. Θα υπάρξει ανάγκη για επιβολή και κυριαρχία, οι αντιδραστικοί και ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές.

Σε προσωπικά ζητήματα στις συζητήσεις ο συναισθηματισμός σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια θα μπορέσουν να δώσουν φως στα μελανά σημεία. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να ανανεώσουν τον δεσμό τους, το κλίμα θα είναι θερμό και αισθησιακό. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες και για σύσφιξη σχέσεων.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες. Σε ζητήματα οικονομικών ρίσκων θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές, οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι βιαστικές ή παρορμητικές. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, για συμφωνίες και για διακανονισμούς.

Προσοχή στα έξοδα, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σπατάλες και η ανάγκη για υπερκατανάλωση. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες ή αλλαγές στο εργασιακό πρόγραμμα απαραίτητο θα είναι να γίνει προσπάθεια για προσαρμογή, οι εκνευρισμοί και οι αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων και των συνεργασιών.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς καθώς οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Φρόντισε να περιορίσεις εκρηκτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα το φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα για να μπορέσεις να διατηρήσεις την ομαλότητα στις φιλικές σχέσεις.

Οικονομικές συμφωνίες και θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με τράπεζες έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς έξυπνα και αποδοτικά για εσένα. Η συγκρουσιακή διάθεση δεν θα βοηθήσει στο να είσαι αποτελεσματικός και να κατακτήσεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Προσοχή γιατί θα ανατρέψεις όλες σου τις προσπάθειες.

Η ανάγκη για απόλυτο έλεγχο στη σχέση σου έρχεται σε κόντρα με την επιθυμία για ελευθερία κινήσεων επηρεάζοντας σημαντικά τη συμπεριφορά και την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα πρόσωπα που μπορεί να επικοινωνήσουν, καθώς δεν μπορείς να κατασταλάξεις τι πραγματικά θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς αυξάνεται το άγχος. Το απόγευμα μπορεί να προκαλέσουν υπερβολικές αντιδράσεις λόγω ανταγωνιστικών διαθέσεων που έρχονται στην επιφάνεια και σε προβληματίζουν.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και λειτουργούν πιεστικά αυξάνοντας τον εκνευρισμό σου. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις πιθανές αμφιβολίες και ανασφάλειες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο συναδελφικό περίγυρο.

Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι εμμονικά σε λεπτομέρειες τη σχέση σου καθώς αυτό θα κουράσει το ταίρι σου και θα οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε κάτι καινούργιο αφού η κούραση και η ένταση καταβάλουν την διάθεσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι εμμονές να τακτοποιήσεις δουλειές της καθημερινότητας εμφανίζονται με δυναμισμό και κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει η άσκηση. Ασκώντας το σώμα βοηθάς το πνεύμα να πάρει ανάσα και την ψυχολογία σου να ανέβει.

Η ένταση στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να σε αποδιοργανώσει, καθώς είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις άλλες κινήσεις από αυτές που σκεφτόσουν. Οι συγκρούσεις με συναδέλφους δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να εκτονωθεί η ένταση και να διεκπεραιωθούν τα απαιτούμενα από εσένα.

Επιμένεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη σχέση σου, ενώ αρνείσαι να δεις το δάσος και την προσφορά του συντρόφου που έχεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις τον εαυτό σου χαλαρό για να απολαύσει την επικοινωνία με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου βρίσκουν διέξοδο και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το κέφι σου. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό καθώς είσαι το σημείο αναφοράς το περιβάλλον σου και πολλοί στηρίζονται στην δική σου ψυχολογία που τους δίνει κουράγιο για να δουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φροντίζεις να δώσεις την δύναμη και την αισιοδοξία που απαιτείται. Η πορεία τους μπορεί να είναι άκρως θετική αφού δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες που χρειάζεται.

Το πάθος και ο πόθος απογειώνονται στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για έντονες στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που έχεις γοητεύσει ανακαλύπτοντας έτσι την επιρροή που έχεις πάνω τους.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η κυκλοθυμία κάνει έντονα την εμφάνισή της και το πιθανότερο είναι να απομονωθείς στον χώρο σου με οικεία πρόσωπα. Η κακή διάθεση μπορεί να εκτονωθεί με ευκολία στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, δείξε προσοχή και συγκράτησε τα νεύρα σου για να αποφύγεις περιττούς καβγάδες.

Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί δυσάρεστα για τις συνεργασίες σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό σου. Δεν αποκλείεται οι συνεργάτες να σε ανταγωνίζονται και αυτό να μην σου επιτρέπει να μείνεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο έλεγχος θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ψύχραιμα και να δράσεις με τον κατάλληλο τρόπο.

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές του συντρόφου σε επηρεάζουν και δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αυτό δεν επιτρέπει να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και δεν αποκλείεται να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος νιώθεις τη νευρικότητα να σε κατακλύζει, κάτι που λειτουργεί αποτρεπτικά για να ασχοληθείς με νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα δημιουργεί αυταπάτες σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και την δημόσια εικόνα σου. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές ή αποφάσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν όπως μπορεί να περίμενες.

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Προσοχή μέσα στην ημέρα καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά που μπορεί να σε απογοητεύσουν, μην βιαστείς να κλείσει συμφωνίες.

Μπορεί να κάνεις μεγάλα όνειρα για το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, είναι σημαντικό όμως να δείξει ανάλογη διάθεση για να προχωρήσει η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πολλά υποσχόμενα, η πραγματικότητα όμως στην πορεία θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να σε πληγώσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανασφάλεια και η καχυποψία κυριαρχούν σε σχέση με τα φιλικά πρόσωπα και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη των σχέσεων σου. Καλά θα κάνεις να μην ξεσπάς την ένταση που νιώθεις σε φίλους που σε έχουν στηρίξει καθώς η υπομονή και η κατανόηση στερεύει.

Ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ανεβάζουν κατακόρυφα το θερμόμετρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Η εριστική στάση από την πλευρά σου δεν θα βοηθήσει στο να εξελιχθούν με ιδανικό τρόπο γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Τα συγκρουόμενα συναισθήματα σου δεν επιτρέπουν στη σχέση να ισορροπήσει καθώς από τη μία πλευρά θέλεις την ελευθερία σου, παράλληλα όμως θέλεις και τον απόλυτο έλεγχο του/ης συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να αισθανθείς ότι δεν μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς δεν έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις πραγματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον που κινείσαι βάζοντας στην άκρη τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που δεν βοηθούν στην εξέλιξη των σχέσεων σου. Η καλή ψυχολογία και η επικοινωνιακή σου διάθεση βοηθούν στο να πραγματοποιηθούν μοναδικές συζητήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου.

Τα σχέδια σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία αρκεί να καταβάλεις την προσπάθεια που χρειάζεται. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία σε ευνοούν ιδιαίτερα και πιθανά να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις καθώς μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Η δοτικότητα δεν λείπει από τη συμπεριφορά σου, κάτι που ευχαριστεί ιδιαίτερα το ταίρι σου. Τα συναισθήματα είναι έντονα και εκτοξεύουν τη σχέση στα ουράνια. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει και να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την ανεβασμένη ψυχολογία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα και να κλειστείς τις σκέψεις σου. Το απόγευμα σε βοηθά να περάσεις στους δικούς σου ανθρώπους βαθύτερα συναισθήματα και φόβους, κάτι που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος οικονομικής φύσεως με ιδανικό τρόπο για εσένα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και λειτουργεί βοηθητικά σε κάθε σου απόφαση. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις χρέη του παρελθόντος και να αποβάλλεις άγχη που σε βαραίνουν.

Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να βιώσει τα έντονα συναισθήματα και τις ευαισθησίες που ξεχειλίζουν στη σχέση σου χωρίς να βαραίνεις ψυχολογικά από αμφιβολίες και ενοχές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν δημιουργώντας ένα πλαίσιο ειλικρινούς συζήτησης που θα σε ξαφνιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, τη σημερινή μέρα μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές που αφορούν την καθημερινότητα και την σωματική σου υγεία. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές υπερβολές που θα έχουν κόστος στην ενέργεια σου.

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να μην είσαι αλαζονικός και ειρωνικός με πρόσωπα που διαφωνούν με τον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς η ένταση είναι πολύ πιθανή και ιδιαίτερα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι άμεσα.

Επικεντρώνεσαι συνεχώς σε λεπτομέρειες με λάθος τρόπο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να πληγώσει ή να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς το πιθανότερο είναι να νιώθεις απογοήτευση και έλλειμμα διάθεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις οριστικά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός που σε διέπει δεν βοηθά να συγκρατήσεις τις σκέψεις και η επιθετικότητα θα παίξει αρνητικό ρόλο.

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα είναι σημαντικές αρκεί να καταλάβεις ότι το να μπεις σε κόντρες με τους συνεργάτες σου δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη των στόχων σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις πιθανές ιδέες και ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται για να λειτουργήσουν σαν από μηχανής θεός στα επαγγελματικά σου.

Δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να διεκδικείς το καλύτερο για τον εαυτό σου, ο τρόπος όμως είναι λανθασμένος. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να πάρεις πρωτοβουλίες και να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό για να μην υπάρξουν προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα προκαλέσουν ψυχρότητα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Φρόντισε να περιορίσεις τις ανασφάλειές σου και να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει στους όποιους χειρισμούς.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να ανακουφίσουν την ψυχολογία σου καθώς ξέρεις πού πατάς και πού βαδίζεις. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα βρουν εμπόδια στην εξέλιξή τους καθώς αυτό μπορεί να σε απογοητεύσει.

Ο έντονος αισθησιασμός και ο συναισθηματισμός που επικρατούν στη σχέση θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από απαισιόδοξες σκέψεις και να απολαύσεις τις στιγμές. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι σε νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος και αυτό να ενοχλήσει.

Μοιραστείτε το