Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι ρομαντισμός, αλληλοκατανόηση, οι διαθέσεις θα είναι θετικές και πρόσχαρες. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, θα προκύψουν τυχερά ανοίγματα για συναντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, η δοτικότητα και η ανάγκη για άμεσα ξεκαθαρίσματα πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για επανένωση.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για δικτύωση, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Βελτιώνονται οι σχέσεις επαγγελματικές, οικογενειακές και προσωπικές, θα ακουστούν ειλικρινά λόγια που θα τονώσουν τις διαθέσεις.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Κριό, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά τολμηρές θα είναι οι προσεγγίσεις. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις εκρήξεις και στις απότομες αντιδράσεις, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα η αυτοπεποίθηση και η δυναμικότητα θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές ενέργειες. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να διοικήσουν σωστά και να αποφύγουν τις υπερβολές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουνε άμεσο και θετικό αποτέλεσμα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Άρη προσοχή στους θυμούς και στις εξάρσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες θα χρειαστεί αυτοέλεγχος, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρορμητικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η λανθασμένη προσέγγιση που μπορεί να έχεις σε θέματα που αφορούν τον κοντινό σου περίγυρο μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που θα σου στοιχίσουν. Προσπάθησε να απολαύσεις την επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε χαροποιούν και μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί τελικά να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

Η καθημερινότητα έχει δυσκολίες και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη να επικεντρωθείς σε ότι σε αγχώνει καθώς το μυαλό δεν είναι συγκεντρωμένο και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού χώρου καθώς τα συμπεράσματα δεν θα είναι ρεαλιστικά.

Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να μπεις σε λανθασμένα μονοπάτια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, οι υπερβολικές απαιτήσεις και υποσχέσεις θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Ο αδέσμευτος μπορείς να χαρείς τις στιγμές επικοινωνίας με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καλά θα κάνεις βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια που μπορεί να εντυπωσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ένταση και καλείσαι να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ενοχές που διαταράσσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις αναγεννησιακά και να αφήσεις στην άκρη ότι σε πληγώνει προσπαθώντας για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο ξανά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να κερδίσουν εις βάρος σου. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου καθώς οι αυταπάτες και οι ανασφάλειες κυριαρχούν.

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να δράσουν ανεξέλεγκτα στην διάθεσή σου επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση σου και την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος ταλαιπωρείσαι από έντονη εσωστρέφεια και καχυποψία που δεν αφήνουν περιθώρια να λύσεις ζητήματα με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι φοβίες δεν αφήνουν περιθώρια για να χειριστείς με ψύχραιμο τρόπο πιθανά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Μην επιτρέψεις στην συγκρουσιακή διάθεση να κυριαρχήσει και να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον.

Οι συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα για την επίτευξη κοινών στόχων που μπορεί να έχετε δρομολογήσει δεν θα βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που μπορεί να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μακριά από αρχηγικές τάσεις και εξουσιαστικές διαθέσεις.

Προσπαθώντας να χειραγωγήσεις το ταίρι σου οδηγείς τη σχέση σου στα άκρα, άλλαξε ρότα και αφέσου στο πάθος που θα γεμίσει μοναδικές στιγμές και συναισθήματα. Ο αδέσμευτος καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατώτερα συναισθήματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες και δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και να εκφράσεις πιθανά ζητήματα που σου δημιουργούν φόβους θα οδηγήσει στην σταθεροποίηση των σχέσεων και σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για νέα σχέδια και φιλοδοξίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε διαθέσεις αλαζονείας και απαξίωσης που δεν βοηθούν στην συμπόρευση όλων των εμπλεκόμενων προσώπων.

Το ταίρι σου αποτελεί σταθερό πυλώνα στη ζωή σου και με τη συμπεριφορά του σε βοηθά να ξεφύγεις από φόβους και εμμονές που μπορεί να ταλαιπωρείσαι. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σου δημιουργεί έντονα το αίσθημα της σταθερότητας. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα έρχεται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποχρεώσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και χωρίς άγχος. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με το σώμα σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης που θα σου δώσει ενέργεια και ευεξία.

Οι ανατροπές που μπορεί να έρθουν σε επαγγελματικό επίπεδο δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστες για αυτό φρόντισε να μην κολλάς σε στερεότυπα. Οι ευκαιρίες που μπορεί να δοθούν δεν αποκλείεται να εξελιχθούν εξαιρετικά θετικά για εσένα αρκεί να είσαι διατεθειμένος να δείξεις διαφορετικές πτυχές των δυνατοτήτων σου.

Φρόντισε να μην κολλάς σε λεπτομέρειες που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και δώσε θετική χροιά στη ρουτίνα για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσει με το ενδιαφέρον του για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η καχυποψία δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και βρίσκονται στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός γίνεται εντονότερος από ποτέ καθώς θέλεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις κάτι που θα εγείρει έντονες αντιδράσεις και θα σε οδηγήσει σε προστριβές.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν συμπεριφορές που να σε κάνουν ιδιαίτερα καχύποπτο. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να εμπιστευτείς απόλυτα την διαίσθηση σου που σε καθοδηγεί σε ασφαλή δρόμο για εσένα.

Εκτόνωσε την ένταση που νιώθεις μέσω του πάθους και δημιουργώντας ένα έντονα αισθησιακό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου, διαφορετικά η ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα εμπιστευτείς πρόσωπα που επικοινωνεί μαζί σου καθώς οι φόβοι και οι ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά από το περιβάλλον σου καθώς η ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου με χειριστικό τρόπο θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και έντονες καταστάσεις. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία των σχέσεων σου.

Προσοχή στη συνεργασία σου καθώς οι κόντρες θα είναι έντονες και μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στα άκρα λόγω των πιέσεων που δέχεσαι. Δεν πρέπει να αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω των προσωπικών αμφιβολιών που μπορεί να υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η, μην επιτρέψεις στους φόβους και στην καχυποψία να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις και να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά καθώς ανταλλάσσεις απόψεις για ότι σε απασχολεί κάτι που σου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Το πρωί ο εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω εμμονών που εκδηλώνονται άμεσα και δυναμικά.

Αιφνιδιαστικές προτάσεις για συνεργασίες μπορεί να δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις στα επαγγελματικά σου για αυτό και μη διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε νέα επιτυχημένα βήματα. Η επικοινωνία το πρωί είναι δύσκολη ιδιαίτερα με συναδέλφους καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Μην διστάσεις να ξαφνιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση και θα σας φέρει πιο κοντά. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε αιφνιδιάζει και δημιουργεί ρίγη συγκίνησης. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να πάρει εξαιρετικά αισιόδοξη τροπή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που περνάς όμορφα καθώς θέλοντας να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός. Αυτό θα είναι αρκετό για να αντιδράσουν με απότομο τρόπο και να οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα.

Ο έντονος εγωισμός και η ανάγκη επιβολής κυριαρχεί και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τα πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες αντιδικίες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση λόγω παράλογων ανασφαλειών που εκδηλώνεις.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αλλά δεν αποκλείεται να δυναμιτίσεις την υπέροχη ατμόσφαιρα λόγω της αναστάτωσης και των φόβων που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η διαχείριση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές όμως τίποτα δεν μπορεί να σε απογοητεύσει. Η καθημερινότητα είναι έντονη και καλείσαι να είσαι δραστήριος, κάτι που δεν σε φοβίζει. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου θα δώσουν το στίγμα σου και θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις οποίες απαιτήσεις υπάρχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κυριαρχείς στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς οι ιδέες σου είναι μοναδικές και μπορούν να εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα και να αλλάξεις ριζικά τις καθημερινές σου δραστηριότητες, κάτι που θα βοηθήσει να απελευθερωθείς από ευθύνες και να δώσεις προσοχή σε νέα πράγματα που θα είναι δημιουργικά για εσένα.

Η καριέρα σου είναι σημαντική και εκφράζοντας το αυτό στο ταίρι σου θα καταλάβεις άμεσα ότι έχει τη διάθεση να σε στηρίξει και να είμαι δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα αλλάξει σημαντικά τη ρουτίνα και την καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η χαρά και η αισιοδοξία σε οδηγούν και καθορίζουν την επικοινωνία σου με πρόσωπα του ευρύτερου και συγγενικού περιβάλλοντος. Έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή μαζί τους καθώς δείχνεις ωριμότητα και αποφασιστικότητα για να προχωρήσεις στα μελλοντικά σου σχέδια.

Οι αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν, όμως είναι στο χέρι σου να τις αποφύγεις καθώς μπορείς να δείξεις την απαραίτητη διάθεση που θα εξομαλύνει τις όποιες αντιθέσεις. Μην επιμένεις στο να επιβάλεις απόψεις με χειριστικό τρόπο που δεν ενδιαφέρουν τους ανωτέρους σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς παρέχεις στη σχέση σου την αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα που την απογειώνει και την ανανεώνει. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που είναι πολλά υποσχόμενο και θα σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα με την παρουσία του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει την συμπεριφορά σου και να ενοχλήσει πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η ένταση προέρχεται από ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα και να αφήσεις πίσω σου μία για πάντα.

Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις εμπορικές προτάσεις για συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο αρκεί να ξεφύγεις από προσωπικές ιδεοληψίες που δεν σου επιτρέπουν να δεις με αντικειμενικότητα ποιο είναι αυτό που πραγματικά θα αποδώσει το καλύτερο για σένα. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ζητώντας οριστική λύση.

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διάθεση για επικοινωνία που υπάρχει με το ταίρι σου ξεφεύγοντας από απόψεις που μπορεί να σε περιορίζουν και να μην σου επιτρέπουν να δεις τι πραγματικά μπορεί να ωφελήσει τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει το πνεύμα και την περιέργεια με την συμπεριφορά του.

Μοιραστείτε το