Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και οι γρήγορες εξιδανικεύσεις. Στις συζητήσεις ενδεχομένως να παραποιήσουν οι έννοιες και τα μηνύματα, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστούν οι απόψεις και θα διατυπωθούν τα σχόλια. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις, αποφάσεις και συμφωνίες, καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν ενέργειες με μεγάλα χρηματικά ποσά, είτε αυτά έχουν να κάνουν με συναλλαγές και αγοροπωλησίες, είτε με ανάληψη ρίσκων. Παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός και αντικειμενικός, το ένστικτο δεν θα είναι σωστός οδηγός.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή στην απαιτητικότητα στην ανυπομονησία και στις σπασμωδικές αντιδράσεις. Στον επαγγελματικό χώρο καλό θα είναι να προστατευτούν οι εργασιακές σχέσεις, οι αντιπαραθέσεις και οι εξάρσεις ίσως να βάλουν σε κίνδυνο τις συνεργασίες. Ενδεχομένως να υπάρξουν ενδοιασμοί και μικρό εμπόδια, η αναποφασιστικότητα θα φέρει καθυστερήσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη σε θέματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα προκύψουν κυρίως από ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και εντάσεις θα πρέπει να δώσουν χρόνο στα γεγονότα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση και στην καχυποψία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει ώθηση για να εκδηλώσεις με αμεσότητα ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο με πρόσωπα της οικογένειας που καλό είναι να αποφύγεις.

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να σου δοθούν δυνατότητες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου.

Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς πιθανότατα να εκφράσεις διαφορετικά πράγματα από αυτά που σκέφτεσαι και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες όμως ο έντονος εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπο από το φιλικό και κοντινό περιβάλλον που μπορεί να σε απασχολεί σαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Βάλε τέλος στην αναστάτωση.

Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε προβλημάτισαν σε επαγγελματικό επίπεδο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η θετική διάθεση που υπάρχει και από τους συνεργάτες σου θα βοηθήσει ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Η επικοινωνία θα βοηθήσει να επανεξετάσεις σχέδια που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις μαζί του κινήσεις κεντήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως η αβεβαιότητα που νιώθεις μπορεί να κυριαρχήσει και να προκαλέσει εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς σε φιλικές παρέες και συζητήσεις που μπορείς να απολαύσεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες λόγω εκνευρισμού και αδιαλλαξίας που μπορεί να δείξεις.

Το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καθώς επιδιώκεις να συντονιστείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση τις απογευματινές ώρες που δεν θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία.

Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από αντιδικίες με το ταίρι σου, δεν είναι η καλύτερη ημέρα για να συζητήσετε για κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον, φρόντισε να συγκρατήσεις τις ανασφάλειες σου που σε οδηγούν σε σύγκρουση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται από χθες στον Σκορπιό και είναι πολύ ερωτική για σένα. Εξακολουθείς να είσαι επικοινωνιακός, εξωστρεφής και κοινωνικός. Η ενασχόληση με τα παιδιά, αν είσαι γονιός, σε χαροποιεί και γίνεσαι μέρος της ευτυχισμένης διάθεσης.
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, ίσως δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό κομφούζιο γι’ αυτό περιόρισε τις κουβέντες με όσους δεν γνωρίζεις καλά για να μην δημιουργήσεις εσφαλμένες εντυπώσεις! Θυμήσου επίσης ότι αυτή τη μέρα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και κάποια μπερδέματα σε ότι σχεδιάζεις.
Αν είσαι δεσμευμένος, ο έρωτας για τον σύντροφο ανανεώνεται και αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον. Είσαι ευτυχισμένος και περνάς υπέροχες στιγμές με αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι γιατί είσαι τόσο ερωτεύσιμος που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Η αυξημένη γοητεία σε συνδυασμό με το απίστευτο φλερτ σε κάνει περιζήτητο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και σου δίνει τη δύναμη να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε απασχολούν έντονα από το παρελθόν. Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου και μόνο.

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν την οικονομική σου ευκαιρία. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι σε συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές για σένα, όμως το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν πράγματα και να εξαπατηθείς.

Στιγμές για δύο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ξεφύγεις από πιθανούς φόβους που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε αναστατώσει, μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να θολώσουν τις σκέψεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί το τελευταίο διάστημα να σε απασχόλησαν. Η επανεξέταση στόχων και φιλοδοξιών βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικές επιλογές και στόχους που μπορεί να έχεις και σε έχουν απασχολήσει την τελευταία χρονική περίοδο. Η διπλωματικότητα και η διάθεση για ισορροπίες θα οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές λύσεις, αξιοποίησε τις συγκυρίες.

Εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις και τις δικές του απόψεις και να συμφωνήσετε από κοινού σε δράσεις που ικανοποιούν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξεφύγεις από την συναισθηματική αποστασιοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς από κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία και μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου, φρόντισε να τις απολαύσεις.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και ανοίγουν νέα μονοπάτια σε ότι αφορά στην καριέρα σου. Μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες με την θετική διάθεση σου, φρόντισε όμως να μην είσαι αμελής γιατί αυτό θα έχει κόστος.

Μία κοντινή βόλτα θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση καθώς θα απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου και θα εκφράσεις με αμεσότητα συναισθήματα και πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες στην προσωπική σου ζωή λόγω έντονης νευρικότητας. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σε αποφορτίσουν.

Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Προσοχή σε επικοινωνιακό επίπεδο στη δουλειά καθώς μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό.

Δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, όμως ο απότομος και παρορμητικός ο τρόπος μπορεί να απομακρύνει, δείξε προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεις ψυχολογική ισορροπία και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν έντονα το οικογενειακό περιβάλλον. Ξεφεύγεις από αμφιβολίες και φόβους, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα την οικογένεια.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς η υπερευαισθησία που μπορεί να εκδηλώσεις θα οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Προσπάθησε να αποφύγεις αποφάσεις που τελικά δεν θα είναι υπέρ σου γιατί αργότερα θα έρθεις αντιμέτωπος με τον εαυτό σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμό που θα σας απογειώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα απολαύσεις μαζί του έντονα συναισθήματα και θα σε βοηθήσει να νιώσεις απόλυτα ασφαλής δίπλα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα έναντι των άλλων δείχνοντας την αυστηρή σου πλευρά. Μετά το μεσημέρι, δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον για τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που έχεις.

Δεν θα διστάσεις να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από τους άλλους σε επίπεδο συνεργασίας καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και απόλυτος απέναντί τους. Παράλληλα μπορείς να θέσεις τα θεμέλια για νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς έχεις την διάθεση να προσπαθήσεις σκληρά για την επιτυχία τους.

Ένα ρομαντικό δείπνο όπου ο πόθος και ο αισθησιασμός θα πρωταγωνιστήσουν θα είναι ιδανικό για τη σχέση σου, αξιοποίησε τη συγκυρία που σου δίνεται. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου λόγω του έντονου πάθους που δημιουργεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου, κάτι που σε βοηθά να χαλαρώσεις. Το απόγευμα μπορεί να σε ωθήσει να γίνεις επικριτικός και συγκρουσιακός δημιουργώντας προβλήματα στους γύρω σου.

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς ανοίγονται μπροστά σου σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Καλά θα κάνεις ιδιαίτερα το απόγευμα να είσαι προσεκτικός καθώς η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις.

Προσοχή καθώς ο εκνευρισμός δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, φρόντισε όμως να ελέγξεις την ένταση που νιώθεις για να μην δημιουργήσεις εμπόδια στις οποίες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για σένα. Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα αξιοποιώντας πιθανές προτάσεις από κοντινά πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και αφήνοντας στην άκρη πιθανές εντάσεις λόγω της κυκλοθυμίας.

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε εμπορικές συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις και διαδικτυακές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την παρούσα συγκυρία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις πού θα σε ευνοήσουν.

Ο εγωισμός δεν θα βοηθήσει στο να εκδηλώσεις όπως θα ήθελες τις ανάγκες σου. Η ένταση καραδοκεί για να δημιουργήσει προβλήματα που θα παίξουν ρόλο στην πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με την αποφασιστικότητα που δείχνεις, προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν θα ευνοήσουν νέες γνωριμίες.

Μοιραστείτε το