Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 2 Απριλίου

Ο Ερμής γυρίζει στον Κριό σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 25 Απριλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι εγρήγορση, αποφασιστικότητα, βιασύνη, παρόρμηση και εσωτερική ένταση. Στις συζητήσεις ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις, οι παρορμητικοί χαρακτήρες αναγκαίο θα είναι να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες οι απόψεις ενδεχομένως να διατυπωθούν με στόμφο και εναντίωση.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο θα χρειαστεί μεθοδικότητα, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι σπασμωδικές. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις εντάσεις και στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, για να δοθούν λύσεις θα πρέπει να μείνει στην άκρη ο εγωισμός και να υπάρχει συγκατάβαση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ίσως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι πρακτικός. Στις συζητήσεις και στις επαφές όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν θα προκαλέσουν εναντιώσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για ρήξεις και αντιπαραθέσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μια θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, εσωτερική πειθαρχία, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, ανοίγματα θα προκύψουν για επαφές, γνωριμίες, δραστηριότητες. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα ακουστούν καινοτόμες προτάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η υπερβολή σε χαρακτηρίζει σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσοχή στην αλαζονεία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι. Ιδιαίτερα το βράδυ φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου.

Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η υπέρμετρη φιλοδοξία μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην επίτευξη των στόχων σου. Φρόντισε να προσπαθήσεις για αυτά που θέλεις να καταφέρεις καθώς τίποτα δεν θα σου δοθεί με ευκολία. Πιθανές επαγγελματικές ευκαιρίες χρειάζονται πολλή προσπάθεια από την πλευρά σου για να είναι επιτυχημένες.

Η έντονη τάση ανεξαρτησίας σε χαρακτηρίζει και μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι απολαμβάνεις τη μοναξιά σου και σου προκαλούν νευρικότητα οι επαφές με νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επηρεάζει σημαντικά την επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που επανέρχονται δημιουργώντας δονήσεις και ένταση που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Η αισιοδοξία και η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές πρωτοβουλίες στην επαγγελματική σου ζωή και κυρίως στις συνεργασίες σου. Μπορούν να αποδώσουν πολλά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό μην διστάσεις να δείξεις με δυναμισμό τις επόμενες κινήσεις σου.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει εκφράζεται άμεσα και στη σχέση σου και δημιουργεί ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι ανησυχίες δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς τις οποίες υπόθεσης μπορεί να σε προβληματίζουν και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Δύσκολα θα βγάλεις άκρη σήμερα για οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς δεν δείχνεις διάθεση για συνεννόηση. Η επικοινωνία στον εργασιακό χώρο δεν διευκολύνει την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, προσοχή γιατί τα ξεσπάσματα σου θα λειτουργήσουν αρνητικά στις οποίες υποθέσεις έχεις αναλάβει.

Η καχυποψία δημιουργεί ένταση στην προσωπική σου ζωή και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς κυριαρχούν οι αμφιβολίες και η νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς δείχνεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη σου βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, όμως δεν θα διστάσεις να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας.

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσει σε συνεργασίες που μπορεί να θεωρείς ότι είναι ιδανικές για εσένα. Προσοχή καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, είναι σημαντικό να ακούσεις το ένστικτό σου.

Η καλή διάθεση από την πλευρά σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης καθώς δείχνεις στο ταίρι σου κατανόηση και την ανάγκη να είσαι κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το πρωί δημιουργεί έντονη αναστάτωση καθώς πιθανότατα υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν και οδηγούν σε συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή στην επιθετική διάθεση σου που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι προτιμότερο να πάρεις αποστάσεις για να μην δημιουργήσεις ζητήματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αργότερα.

Ανατροπές μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά και να σε προβληματίσουν για την προσωπική σου πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί ενισχύει την ψυχολογία σου και μπορείς να περάσεις στιγμές με φιλικά πρόσωπα ξένοιαστα και χαρούμενα. Το απόγευμα σε ωθεί στην εσωστρέφεια καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις με δυναμικό τρόπο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ισορροπήσεις στις συνεργασίες και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την καριέρα σου.

Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει τη σχέση και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από συναισθηματικά ξεσπάσματα και εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου δημιουργει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

Προχώρησε σε πιθανές αναθεωρήσεις που μπορεί να αφορούν επικοινωνιακές υποθέσεις και νομικά θέματα που σε απασχολούν και επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή. Βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την καριέρα σου και είσαι έτοιμος να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα την απογειώσουν.

Μέρα χαράς και διασκέδασης για εσένα και το ταίρι σου, μην χάσετε ευκαιρία να βγείτε να τους φίλους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές αφήνοντας στην άκρη την καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον εκδηλώνει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα και ανοίγει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η διασκέδαση και η καλή διάθεση σε προδιαθέτουν για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας.

Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο από πρόσωπα του εξωτερικού καθώς είναι πιθανό να ανοίγουν νέα μονοπάτια επαγγελματικής πορείας για εσένα. Μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο νομικά ζητήματα και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν έντονα.

Ανεβάζεις κατακόρυφα τη διάθεση του/της συντρόφου σου καθώς η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα εκδηλώσει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για απαισιοδοξία και μιζέρια. Η κοινωνικότητα απογειώνεται καθώς δεν χάνεις ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις για εξόδους που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στο επίπεδο των συνεργασιών σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις με γοργά βήματα στα σχέδιά σου. Θετικό είναι το πρόσημο σε συζητήσεις με συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στο οικονομικό που μπορεί να σε απασχολεί έντονα αυτή την περίοδο.

Πάρε την πρωτοβουλία για να λύσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου εδώ και καιρό και να δώσεις τέλος σε πιθανή ανασφάλεια και αναστάτωση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει απογειώνοντας την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η καθημερινότητα είναι αυτή που σε απασχολεί έντονα καθώς υπάρχουν διάφορες υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου αφού θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη σωματική σου υγεία και σε πιθανά προγράμματα διατροφής και γυμναστικής που θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις αγγαρείες και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις τη δουλειά σου καθώς έχεις την απαιτούμενη προσήλωση για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Μην γίνεσαι συγκρουσιακός και επικριτικός με τους συναδέλφους σου καθώς αυτό θα στοιχίσει σημαντικά στη σχέση σας.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να λύσεις ζητήματα που σε ενοχλούν στην καθημερινότητά της σχέσης όμως η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και η ένταση της ημέρας δεν επιτρέπουν να ασχοληθείς με το φλερτ και να αφεθεί σε μία νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μπορείς να αφιερώσεις την μέρα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις και να υπάρξει αρμονία και ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσεχε μόνο μην καταπιέζεσαι και υπομένεις συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν.

Φρόντισε να αποφύγεις την αυστηρότητα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς μπορεί να απογοητευτούν και να απομακρυνθούν από εσένα. Παράλληλα όμως καλά θα κάνεις να βάλεις τα όριά σου και να δείξεις τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει σε επαγγελματικούς στόχους που θέλεις να πετύχεις.

Αξιοποίησε το βράδυ για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός απογειώνονται και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να προκύψει νέο πρόσωπο από την δουλειά που θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή στη ζωή σου γεμάτη αισιοδοξία και πόθο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς έχετε τη διάθεση να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ σας. Αυτό δημιουργεί νέες βάσεις για τις σχέσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι ζητούν από εσένα και μπορείς να εκφράσεις ρεαλιστικά τι πραγματικά θέλεις από αυτούς.

Οι φιλοδοξίες είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δεν αποκλείεται τα σχέδιά σου να μην έχουν ξεκάθαρη πλεύση. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν στην πορεία μη μπορώντας να ανταποκριθούν σε αυτά που έχουν δεσμευτεί.

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σήμερα με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε συνθήματα που πιθανά είχαν διαταράξει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον που με τον τρόπο συμπεριφοράς του βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό.

Μοιραστείτε το