Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι συγκαταβατικότητα, ενσυναίσθηση, συμπόνια, κατανόηση. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δίοδος για αποκαλύψεις και εξομολογήσεις, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση. Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει προοπτική για σταθερές επαφές, έντονα θα είναι τα συναισθήματα, οι διαθέσεις θα είναι ρομαντικές. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συνεννοηθούν, να περάσουν ευχάριστα και ανανεωτικά.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, φέρνει άμεσα επαγγελματικά ανοίγματα που θα οδηγήσουν σε βελτίωση και θετική αλλαγή. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία, οι ευκαιρίες θα αξιοποιηθούν με τρόπο άμεσο χωρίς δισταγμούς και αναστολές. Σε θέματα οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ταχτοποιήσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, ίσως κάποιοι να νιώσουν πως δεν μπορούν να τους κατανοήσουν και να τους αφουγκραστούν. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για επαγγελματικές συζητήσεις, για συμφωνίες και για διακανονισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να πάρω διάσταση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα. Ο συναισθηματισμός μετά το μεσημέρι κάνει την εμφάνιση του και στρέφεται στην οικογένεια για να βρεις θαλπωρή και ασφάλεια.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις συνεργασίες σου και στο περιβάλλον που κινείσαι επαγγελματικά καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς για ότι θεωρείς ότι μπορεί να σε οδηγήσει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Να θυμάσαι ότι η ευελιξία θα σε βοηθήσει να βρεις ευκολότερους δρόμους.

Η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσει να πετύχετε τους κοινούς στόχους με το ταίρι σου, άφησε τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος νεύρα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν επιτρέπουν να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου και να δεις πως θα προσελκύσεις το κατάλληλο άτομο για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να νιώσεις τις ανασφάλειες να σε κατακλύζουν. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως να χειριστείς την όποια κατάσταση με τους γύρω σου και η απογοήτευση μπορεί να κυριαρχήσει.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να υπάρξουν καθώς φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και πιθανά να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις. Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Η ανάγκη για να βρίσκεσαι με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και αναθεωρήσεις όταν σου υπόσχεται πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις την κατήφεια καθώς σε περιορίζει και κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το να πάρεις πρωτοβουλίες σήμερα είναι κάτι σημαντικό για εσένα για αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θεωρείς κοντά σου. Διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου και αυτό μπορεί να γίνει με έντονο τρόπο διχάζοντας με την συμπεριφορά σου και τους χειρισμούς που επιλέγεις.

Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να κάνεις σημαντικές κινήσεις που μπορεί να ωφελήσουν καθοριστικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να πετύχεις τους στόχους σου και να οδηγήσεις τις συνεργασίες σου σε θετικότερο δρόμο. Οικονομικές συναλλαγές από το παρελθόν κλείνουν με αισιόδοξο τρόπο.

Τα συναισθήματα είναι πιο έντονα από ποτέ και μπορεί να δημιουργούν πρωτοφανή εσωτερική θύελλα, επικεντρώσου στον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος στρέφεις την προσοχή σου στις ανάγκες σου, είναι σημαντικό να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για να τις καλύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα αλλάζει η διάθεσή σου. Το κέφι και η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστούν και βοηθούν να ανέβεις ψυχολογικά.

Οφείλεις να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν και εκκρεμούν εδώ και καιρό καθώς φαίνεται να σου δημιουργούν ένα άγχος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε λάθη και παραλείψεις λόγω απερισκεψίας ή ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που θα έχουν κόστος στην εργασία στη δική σου πορεία.

Έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι στο ταίρι σου ευελπιστώντας να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίζουν την προσοχή και θα σε βοηθήσουν να απογειωθείς σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι ανασφάλειές εντείνονται ιδιαίτερα στο μέσο της ημέρας καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που εκδηλώνουν καχυποψία υποψία απέναντί σου. Αυτό θα σε ενοχλήσει ιδιαίτερα όμως φρόντισε να το προσπεράσεις καθώς φαίνεται ότι το απόγευμα η ψυχολογία σου ισορροπεί και μπορείς να δεις τα πράγματα με θετικό πρόσημο.

Τα οικονομικά σου φαίνεται ότι σε απασχολούν έντονα για αυτό και δεν θα διστάσεις να πραγματοποιήσεις συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Το αποτέλεσμα τους μπορεί να είναι άκρως θετικό αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων θέλοντας να επιβάλεις αποκλειστικά και μόνο την δική σου άποψη.

Το να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου είναι σημαντικό για αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα για να δημιουργήσεις το απαιτούμενο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που προκαλεί έντονα συναισθήματα καθώς το πάθος απογειώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για εσένα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πατήσεις στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε πιθανά ταλέντα που μπορεί να έχεις. Η ψυχική δύναμη που σε χαρακτηρίζει εντυπωσιάζει τους γύρω σου.

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σήμερα θα είναι πρωτοποριακές και θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να λειτουργήσει σε ομαδικό επίπεδο που θα σε φέρει πιο κοντά στους μελλοντικούς του στόχους. Τα πλάνα σου θα γίνουν δεκτά με ενθουσιασμό.

Το πάθος και η χαρά δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή που μπορείς να απολαύσεις με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει για να είναι δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο πού θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στην προσωπική σου ζωή και υπόσχεται πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που ταλαιπωρούν το μυαλό σου. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη και θα ενισχύσουν την ανάγκη να κλείσεις κεφάλαια πώς επηρεάζουν ψυχολογικά.

Προσπάθησε να μην λειτουργείς αφηρημένα σε θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να παίξουν ρόλο στην εργασιακή σου πορεία. Είναι σημαντικό να είσαι σταθερός και απόλυτος στον τρόπο που κινείσαι καθώς αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για να αποφύγεις λάθη μπορεί να σε εκθέσουν.

Μπορείς να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου δημιουργώντας ένα σκηνικό όπου το πάθος και ο ενθουσιασμός να κυριαρχήσουν και θα απογειώσουν τα έντονα συναισθήματα που υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται ξαφνικά για να τονίσει την ανάγκη για συναισθηματική ζωή και δυναμικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος τριβελίζουν το μυαλό σου και μπορεί να επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις τα νεύρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η ένταση είναι πιθανό να υπάρξει σε επαγγελματικό επίπεδο, καλείσαι όμως να τις διαχειριστείς με ήρεμο πνεύμα. Διαφορετικά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές και έντονες προστριβές που μπορεί να δημιουργήσουν τετελεσμένο σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο πώς συμπεριφέρεσαι στο ταίρι σου καθώς η ένταση είναι διάχυτη και μπορεί να οδηγήσει σε ανατρεπτικές καταστάσεις στη σχέση. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και να σε απομακρύνει από πρόσωπο που δείχνει την προσοχή του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει φαίνεται πια να μην σε απελπίζουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις που δεν θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και θα σε απαλλάξουν από άγχη που πιθανά είχες. Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στους γύρω σου.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ότι αφορά τη δουλειά σου κάτι που σήμερα φαίνεται να το καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου που μπορεί να σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό.

Τα μικρά και πιθανά σήματα θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με το ταίρι σου τώρα μπαίνουν στην άκρη και κυριαρχεί η ανάγκη για ρομαντισμό και πάθος που απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που απογειώνει την αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προτάξεις τη λογική.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να μην σε ικανοποιούν. Αξιοποίησε την καλή επικοινωνία και την αισιοδοξία που εκπέμπεις για να μπεις σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που θα σε ωφελήσουν σημαντικά σε τομείς όπως το εμπόριο και το διαδίκτυο.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στη σχέση σου που με καλή επικοινωνία μπορεί να έρθουν και να ξεπεραστούν δημιουργώντας και πάλι αισιόδοξο κλίμα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν συγκρουσιακές καταστάσεις στο συναδελφικό περιβάλλον που θα σε απογοητεύσουν.

Η καθημερινότητα και οι αυξημένες υποχρεώσεις ενισχύουν τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα στην εξέλιξη επαγγελματικών σχεδίων που έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις την επικριτικότητα και την γκρίνια που θα δημιουργήσει προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

Μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου την ένταση της καθημερινότητας και της δουλειάς δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξή της.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς σου δημιουργούνται έντονες ανασφάλειες. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε αγχώνουν καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και θα απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες που έχεις. Παράλληλα όμως μην καταφύγεις σε περιττά έξοδα που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου αρνητικά.

Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο να νιώσεις σταθερότητα δίπλα στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο αισθηματικό παιχνίδι που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις νέας γνωριμίας.

Μοιραστείτε το