Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι εσωτερική πειθαρχία, συγκέντρωση, συναισθηματική ωριμότητα. Ο αντικειμενικός τρόπος σκέψης θα δώσει την ώθηση να δοθούν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα, στις συζητήσεις οι υποσχέσεις που θα ακουστούν θα τηρηθούν. Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, συμβόλαια.

Ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση και προαγωγή, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Η μεθοδικότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, τα συμβάντα θα φέρουν ανοίγματα που αν αξιοποιηθούν με συντονισμό και πρόγραμμα το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, συμπόνια, κατανόηση, αποδοχή. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, θα υπάρχει δυνατότητα για συνεννόηση. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση, τα προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πάνω σε μία νέα βάση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Προσοχή στην έντονη ονειροπόληση, οι ευάλωτοι χαρακτήρες δεν θα πρέπει να ξεφύγουν από την πραγματικότητα.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο οι συντονισμένες προσπάθειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, απαραίτητη θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, ευχάριστες θα είναι οι συζητήσεις, λύσεις θα βρεθούν σε προβληματικές υποθέσεις

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και έντονο υποκειμενισμό σε οικογενειακά ζητήματα που διαχειρίζεσαι. Το απόγευμα, δεν αποκλείεται να φέρει ανατροπές που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς οι ανασφάλειες εκτοξεύονται στα ύψη.

Ξαφνικές αλλαγές σε πλάνα οικονομικής φύσεως και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφεθείς στην έντονη διαίσθηση που είναι βέβαιο ότι θα σου σε καθοδηγήσει με ιδανικό τρόπο.

Προσπάθησε να μην χάσεις το πάθος που υπάρχει στη σχέση δημιουργώντας αντιπαραθέσεις που θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα τρυφερότητας και οικειότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κάποιοι βάζουν εμπόδια στις επιδιώξεις σου και αυτό αρχικά να σε απογοητεύσει, όμως μπορείς να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες σε πιθανές ευκαιρίες που μπορούν να συνδεθούν.

Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν και αυτό θα είναι αρκετό για να σου προκαλέσει απογοήτευση και απαισιοδοξία. Η προσπάθεια από την πλευρά σου θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να πετύχεις τους στόχους σου.

Είναι σημαντικό να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση αυτό που νιώθεις στη σχέση σου ώστε να αποφύγεις την απόσταση από το ταίρι σου που θα σου κοστίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα κρατεί αμείωτο το κέφι και το ενδιαφέρον για τη διασκέδαση και την καλοπέραση. Το απόγευμα επηρεάζουν την διάθεσή σου καθώς γίνεσαι καχύποπτος και αυτό γίνεται έντονα αντιληπτό στο περιβάλλον και στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις μπορεί να αντικατασταθεί λόγω τις εντάσεις και των φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις κινήσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις καθώς μπορεί να προκληθούν έντονες προστριβές και διαμάχες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις το έντονο δυναμικό που κρύβεις μέσα σου στο πάθος και τον ερωτισμό, παρά σε συγκρούσεις και υπερβολικές αντιδράσεις που θα αποκαρδιώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, φρόντισε να διαχειριστείς φόβους και ανασφάλειες για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός, ο παρορμητισμός και η νευρικότητα μπορεί να ενοχλήσουν και να προκαλέσουν εντάσεις.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις οριστικά ζητήματα το παρελθόντος και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο μέλλον. Κλείσε συμφωνίες που θεωρείς ότι είναι ικανοποιητικές για εσένα και μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Μην διστάσεις να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι για την σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, οφείλεις όμως να δώσεις χώρο για να ακούσεις και τις δικές του ανησυχίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και δημιουργούν έντονα την ανάγκη να επιλύσεις τις όποιες διαφορές μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά επιμορφωτικά ζητήματα, νομικά θέματα και ταξίδια που σε ενδιαφέρουν σημαντικά. Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση κυριαρχούν και δεν αφήνουν την απογοήτευση να επηρεάσει την σκέψη σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εμπορικά ζητήματα και συμφωνίες που σου κεντρίζουν την προσοχή επαγγελματικά καθώς το απόγευμα μπορεί να φέρει μπροστά σου εκκρεμότητες και εμπόδια από το παρελθόν που θα επηρεάσουν αρνητικά την εξέλιξη τους.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές υπερχειλίσεις και ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την σχέση σου φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δείξει έντονα συναισθήματα για εσένα, οι φόβοι σου όμως δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ξεκάθαρη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που έχεις. Το απόγευμα εκτοξεύει την διάθεσή σου στα ύψη, μην χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τις παρέες σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας το φλερτ.

Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Νιώθεις έντονα δημιουργικός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.

Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρξουν γκρίνιες χαλώντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό είναι αρκετό για να τραβήξεις τα βλέμματα και να κατακτήσεις πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί μπορεί να φέρει αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο ή με φιλικά πρόσωπα που έχεις κοντά σου. Η ένταση είναι δεδομένη, προσοχή στην επιθετική σου διάθεση που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο φιλικό περιβάλλον.

Αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν επαγγελματικούς στόχους που έχεις και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στις συνεργασίες σου. Η ένταση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καβγάδες και αναστατώσεις που θα επηρεάσουν την πορεία της δουλειάς και των σχέσεων σου μέσα σε αυτήν.

Αλλάζουν αιφνιδιαστικά στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει νευρικότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε προβληματίσει με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα σε ικανοποιήσουν έντονα. Αργότερα το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να εκκρεμούσαν επηρεάζοντας τη σχέση σας.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν μέσα από το φιλικό περίγυρό και θα ζητήσουν να συνεργαστούν μαζί σου σε πρωτότυπες ιδέες σου που έχουν εντυπωσιάσει. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες και φρόντισε να κλείσεις όποιες υποθέσεις εκκρεμούν που μπορεί να σε εμποδίσουν στα μελλοντικά σου σχέδια.

Δρομολογώντας κοινά σχέδια με το ταίρι σου δημιουργείται έντονα η ανάγκη να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί σχεδιάζοντας τα όνειρά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται αιφνιδιαστικά ανατρέποντας ριζικά τα δεδομένα στην αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθάει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις στα σημεία που δεν σε ικανοποιούν. Η έντονη κοινωνικότητα σε βοηθά να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου.

Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό σε βοηθά να ισορροπήσεις ζητήματα με τους συνεργάτες σου καθώς η αρμονία είναι απαραίτητη για εσένα αυτήν την περίοδο. Οι ισορροπίες που θα κρατήσεις θα βοηθήσουν και σε οικονομικά ζητήματα καθώς φαίνεται ότι ξεπερνάς τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις.

Η ανάγκη της συντροφικότητας είναι έντονη και η αισιοδοξία που σε διακατέχει δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία, το κέφι και το πάθος σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η κατανόηση και η ανάγκη για αρμόνια οδηγεί σε διπλωματικές λύσεις.

Συνεργασίες που εκκρεμούν φαίνεται να βρίσκουν την πορεία τους καθώς έχει στην διάθεση να ισορροπήσεις τις οποίες διαφωνίες ή ενστάσεις υπάρχουν. Μπορείς να αξιολογήσεις ποια πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά σε μία συνεργασία και ποια όχι και καθαρίζοντας τι θέλεις πραγματικά στην επαγγελματική σου ζωή.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να είναι ανακουφιστική καθώς έχεις την ευκαιρία να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνιση του και πάλι για να σου θυμίσει ότι δεν έχεις κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα οδηγεί σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα ασχολούμενος με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα.

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς το μυαλό τρέχει. Θέλεις να περάσεις όμορφα και αυτό δεν σου επιτρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Προσπάθησε να είσαι επικεντρωμένος καθώς τα λάθη είναι πιθανά και οι κόντρες που θα προκύψουν θα σε ενοχλήσουν.

Οι ευαισθησίες απογειώνονται και δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ότι δεν είναι ρεαλιστικές και επίτευξη μέσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει, καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Φρόντισε να κλείσεις πληγές του παρελθόντος που όταν συζητηθούν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν και να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία.

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία και πιθανά εκκρεμούν από το παρελθόν προβληματίζοντας σε. Η θετική προσέγγιση που έχει στα πράγματα και η κατανόηση θα έχουν ανταπόκριση και οι εξελίξεις θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός απογειώνει τις σχέσεις σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα υπέροχο βράδυ για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο πού έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου δημιουργώντας έντονη αναστάτωση και κυκλοθυμία.

Μοιραστείτε το