Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, ορθολογισμός, δυναμικότητα, οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες και όχι παρορμητικές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι οργανωμένος. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις, τα συμβάντα θα δώσουν το άνοιγμα για υλοποίηση, οι απόψεις και οι ιδέες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο.

Στον αισθηματικό τομέα ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να βγουν από την αμφιβολία, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια που θα βοηθήσουν να ισορροπήσουν οι σχέσεις.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και για κοινωνική δικτύωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, περιέργεια, κοινωνικοποίηση. Ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν και να ισορροπήσουν συναισθηματικά, προσοχή στους διχασμούς. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, ανανεωτικές θα είναι οι επαφές, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα ώθηση θα δοθεί στις σχέσεις, οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες, τα ξεκαθαρίσματα θα διώξουν την αμφιβολία. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για επαγγελματικά εγχειρήματα, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της κατοχύρωσης.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Είναι γεγονός ότι θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα από το στενό και φιλικό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Λειτουργείς ομαδικά και αυτό σε βοηθά σε όποιους στόχους και αν έχεις θέση. Τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου σε εμπιστεύονται και νιώθουν ότι μπορούν να προσφέρουν για να πετύχετε τις κοινές φιλοδοξίες σας. Οι συζητήσεις εξελίσσονται ευνοϊκότατα και δημιουργούν ιδανικό κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Εκφράζεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και αυτό είναι αρκετό για να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να παίξει σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο και να τονίσει την ανάγκη της επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα εντείνεται η εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατά πόσο αυτό που βιώνεις σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα. Παράλληλα η μέρα και σου δίνει ώθηση για να συμμετέχεις σε φιλικές παρέες ξεφεύγοντας από τις όποιες ανησυχίες.

Οι αναποδιές που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν, αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου. Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο οδηγεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις που αλλάζουν τη συμπεριφορά και τα δεδομένα σου.

Σκέφτεσαι έντονα αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου μπορεί να καλύψει αυτά που ζητάς από μία σχέση καθώς οι φόβοι γίνονται ισχυρότερη από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, προσοχή γιατί η ανάγκη να εμπιστευτείς είναι πιθανό να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα απογειώνει τη γοητεία και την εξωστρέφεια. Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τα παλιά που μπορείς να περάσεις μοναδικά και ξένοιαστα απολαμβάνοντας την ημέρα.

Βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναθεωρήσεων των συνεργασιών σου όμως έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην γίνεις απότομος και εριστικός με τους συνεργάτες σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες ή σε υποκειμενική διάθεση από την πλευρά σου.

Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς εγωιστικά στις ανάγκες σου και δώσε το χρόνο και το χώρο στο ταίρι σου να εκφράσει όλα αυτά που σκέφτεται. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν πού να παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική σου πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο φως ανασφάλειες και αμφιβολίες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί η ψυχρότητα μπορεί να κυριαρχήσει.

Ένταση μπορεί να υπάρξει με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς νιώθεις ότι μπορεί να σε υπονομεύουν. Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανούς φόβους που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου και σε οδηγούν σε κυριαρχικές συμπεριφορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Νιώθεις την ανάγκη να έχεις προσωπικό χρόνο και χώρο και αυτό θα απασχολήσει τη σχέση σου. Προσπάθησε να εξηγήσεις αυτό που νιώθεις στο ταίρι σου χωρίς να υπάρξουν προβλήματα που θα σας απομακρύνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον για να σε βοηθήσει να αλλάξεις νοοτροπία στην αγάπη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να απαλύνουν το ψυχολογικό φορτίο.

Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε θέματα που μπορεί να εκκρεμούν στη δουλειά. Η κακή συνεννόηση και τα παιχνίδια του μυαλού δεν σε βοηθούν να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και μεθοδικά, αποφεύγοντας λανθασμένες κινήσεις λόγω παρορμητισμού και ασυνεννοησίας.

Ζητήματα του παρελθόντος απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν προβλήματα. Είναι σημαντικό να αναζητήσεις την συντροφικότητα και να μην επιτρέψεις σε πληγές και απωθημένα να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, η φορτισμένη ψυχολογία σου δεν είναι ιδανικός σύμβουλος και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα αλλάζει αιφνιδιαστικά τα δεδομένα στην καθημερινότητα. Προσοχή γιατί οι αλλαγές αυτές θα αυξήσουν το άγχος και τη νευρικότητα και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Απέφυγε τις οποίες προστριβές και αντιμετώπισε με ρεαλιστικούς όρους την κατάσταση.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις όπως θα ήθελες ότι έχεις αναλάβει.

Ανατροπές και αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν αφήνουν περιθώριο να πάρεις ανάσες με το ταίρι σου, πρόσεξε γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα αφιερώνοντας το χρόνο σου σε νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου προκαλεί έντονες σκέψεις για την δημόσια εικόνα και για θέματα κοινωνικής καταξίωσης που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να εκδηλώσεις με σκληρότητα τις απόψεις σου και αυτό να απογοητεύσει τους γύρω σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και κάποιες καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που θα σου προκαλέσουν ένταση. Φρόντισε να μην εκτονωθείς στους ανωτέρους σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην πορεία της καριέρας σου.

Το πάθος και ο ρομαντισμός δεν αφήνουν περιθώρια παρά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να νιώσεις ότι βιώνεις την απόλυτη ένωση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα με την εμφάνισή της στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν με τον κοντινό σου περίγυρο. Το μεσημέρι σε ωθεί να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ με την οικογένεια θέλοντας να εισπράξεις ζεστασιά και γαλήνη.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου με αυστηρό και κάθετο τρόπο. Αξιοποίησε την ημέρα για να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θεωρείς ότι έχουν να σου προσφέρουν πολλά.

Ο προσωπικός σου χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μοναδικές στιγμές για δύο όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, η αίσθηση του γνώριμου και της οικειότητας θα σας φέρει πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε γεμίζουν. Η παιδικότητα, η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και στις υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει εκδηλώνεται έντονα και στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Να θυμάσαι όμως ότι το κίνητρο δεν χρειάζεται να είναι η προσωπική προβολή αλλά η επίτευξη των επαγγελματικών στόχων που προέχουν.

Είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς η μέρα είναι κατάλληλη για να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και πολλοί/ες μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνει τις τη σχέση σου με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Η ανάγκη της ισορροπίας είναι έντονη και σε χαρακτηρίζει αυτή τη χρονική περίοδο.

Μπορείς να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να ανοίγουν μπροστά σου σημαντικές συνεργασίες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, είναι σημαντικό να μην μείνεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Η τρυφερή ατμόσφαιρα που επικρατεί σου δημιουργεί ασφάλεια. Το απόγευμα αυξάνει την ένταση λόγω αιφνιδιαστικών γεγονότων που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Πιθανές ανατροπές στη δουλειά δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις με τους ανωτέρους σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές κόντρες που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξή σου.

Μην επιτρέψεις στη σχέση σου να βαλτώσει, προσπάθησε να αλλάξεις τα δεδομένα κάνοντας μία έκπληξη που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα και η ανασφάλεια που νιώθεις είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει ένταση στην προσωπική σου ζωή που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Το βράδυ ενισχύει την ανάγκη σου να απομονωθείς και να χαρεί στιγμές μακριά από όλους και όλα που θα σε βοηθήσουν να ανασυνταχθείς.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε εργασιακό επίπεδο, όμως θα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς το μυαλό ταξιδεύει και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που δεν θα εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο και να δημιουργήσει ένα ονειρικό σκηνικό που θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, φρόντισε να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος στις αντιδράσεις σου για να μην οδηγηθείς σε προστριβές.

Μοιραστείτε το