Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 31 Οκτωβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, ανάγκη θα εκδηλωθεί για περιπέτειες και νέες εμπειρίες, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια, κοινωνικότητα. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να δεσμευτούν και να περιοριστούν σε υποσχέσεις, ανάγκη τους θα είναι να βγουν από τις πιεστικές καταστάσεις.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο οι επαφές θα είναι χαλαρές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητος θα είναι ο συντονισμός, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση. Θα υπάρξουν ανοίγματα για τακτοποιήσεις, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μία θετική και αισιόδοξη όψη, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση και αυθορμητισμό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα ανανεώσουν την ψυχολογία. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για άμεση αλλαγή, απρόσμενα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές προσεγγίσεις.

Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως τονωτικές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη καινούργιων σχέσεων. Σε θέματα οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για νέα πηγή εσόδων, ανεβαίνουν τα κέρδη, θα υπάρξουν εισπράξεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες επιδιώκοντας την κάλυψη σου σε όλα τα επίπεδα. Το πρωί δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που την απολαμβάνεις στο έπακρο.

Οι οποίοι σε πιθανές ευκαιρίες οικονομικής φύσεως που σου δίνονται ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η καλή συνεννόηση και η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος σε όποια οικονομική συμφωνία σε ενδιαφέρει.

Ρομαντισμός και πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση και να λειτουργήσουν σαν αέρας φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία η τρυφερότητα που αποπνέεις εντυπωσιάζουν και λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δημιουργεί έντονη αναστάτωση στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις πιθανές ανατροπές δείχνοντας ψυχραιμία διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει οι συγκρούσεις είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα σε όλα τα επίπεδα.

Είναι γεγονός ότι θα αντιδράσεις απέναντι στο ότι θεωρείς ότι δεν σε καλύψει και λειτουργεί καταπιεστικά στην ψυχολογία σου. Αυτό θα το καταλάβουν άμεσα η ανώτερη σου καθώς δεν θα διστάσει να δείξεις με έντονο τρόπο τις διαφωνίες σου. Προσοχή καθώς οι συγκρούσεις δύσκολα θα βοηθήσουν να επικρατήσει η ισορροπία.

Ένταση που επικρατεί λόγω των γεγονότων στα επαγγελματικά σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική γνωριμία μπορεί να έρθει μέσα από δημοκρατικό χώρο και να σε βοηθήσει να πετάξουν από πάνω σου οποίες και προκαταλήψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, εσύ επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να συνεννοηθείς πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και μπορείς να συζητήσεις μαζί τους διάφορα πραγματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και προέρχονται πιθανά από πρόσωπα στο εξωτερικό που σου δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Φαίνεται να ανοίγονται νέα μονοπάτια μπροστά σου, προσπάθησε να ξεπεράσεις φανατικές αντιλήψεις που μπορεί να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου.

Η αισιοδοξία και το κέφι θα λειτουργήσουν ιδανικά στη σχέση σου καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις με το ταίρι σου πιθανές εντάσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναστάτωση λόγω ανασφαλειών που θα επηρεάσει τις φιλικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το βράδυ σε βοηθά να βρεις την θετική διάθεση και την κατανόηση απέναντι στους άλλους για να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις.

Κόντρες μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο καθώς νιώθεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά σκέφτεσαι και πώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε στην άκρη τις οποίες διαφωνίες και επικεντρώσου έχοντας αισιοδοξία στα θετικά σημεία των συνεργατών σου.

Καλά θα κάνεις να προσέξεις καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθηση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις δεν χρειάζονται στη σχέση σου, απελευθερώσου από ότι σε φοβίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο, οι αρχικές ανασφάλειες μπορούν να ξεπεραστούν με ευκολία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, εσένα σε ενδιαφέρει να ισορροπήσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Προσοχή καθώς έχεις την τάση να ικανοποιείς τους άλλους αφήνοντας τις προσωπικές σου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Είναι απαραίτητο για εσένα να κλείσεις υποθέσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς η ηρεμία και η αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων του. Να θυμάσαι ότι πρέπει να είσαι ευχαριστημένος για τις επαγγελματικές επιλογές.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς μπορείς να περάσεις όμορφα μαζί του τονίζοντας πραγματικά αυτά που σε καλύπτουν απόλυτα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα κάνει έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους. Το μεσημέρι ενισχύει τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες πού μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις σηκώνομαι και συμφωνιών.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συμμετέχουν. Κλείσε συμφωνίες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για εσένα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

Προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμό με το ταίρι σου και μείνε μακριά από την έντονη καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να έρθουν και να σου δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί σε ότι αφορά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις εκνευρισμό που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος. Προετοιμάσουν και για ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σας στενοχωρήσουν.

Σκέψου καλά πως δρας στις συνεργασίες σου γιατί θα παίξει κομβικό ρόλο στην πορεία τους από δω και στο εξής. Δεν θα δεχτεί κανένα υπόγειες συμπεριφορές και χτυπήματα, καλά θα κάνεις να τα αποφύγεις. Το απόγευμα τα οικονομικά σου κυριαρχούν και μπορεί να σου φέρουν απογοήτευση που θα ξεπεράσεις γρήγορα.

Οι κόντρες δεν θα βοηθήσουν στο να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου για αυτό καλά θα κάνεις να δώσεις χώρο και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές ανάλογες με τη δική σου. Ο αδέσμευτος δεν επιδιώκεις νέες γνωριμίες καθώς το κέφι σου δεν είναι το απαιτούμενο. Η ένταση δεν αφήνει περιθώρια για εξωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε καλεί να ξεκαθαρίσει ζητήματα που αφορούν το κοντινό περιβάλλον και μπορεί να σε έχουν απασχολήσει έντονα. Σκέψου ώριμα ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για εσένα και ποια είναι τα πρόσωπα που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου.

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως ή λογαριασμούς που μπορεί να σε έχουν προγραμματίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, απέφυγε μέσα στην ημέρα πιθανές σπατάλες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου καθώς αργότερα θα τις μετανιώσεις.

Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις με το ταίρι σου ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή καθώς σου εμπνέει σταθερότητα και σοβαρότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί εκτοξεύει την ψυχολογία σου στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Το απόγευμα σε βοηθά να εντοπίσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που έχεις και να τα ξεπεράσεις.

Μπορείς να κινηθείς σε οικονομικό επίπεδο έχοντας στο μυαλό σου ότι είναι προτιμότερο να δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Προσπάθησε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου καθώς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη.

Μην επιτρέπεις στην καχυποψία να κυριαρχήσει σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, μπορείς να αφεθείς στο συναίσθημα πού θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δημιουργούν έντονη αναστάτωση καθώς φέρουν στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα. Απωθημένα και ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία. Ασχολήσου με την τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την ισορροπία που χρειάζεται.

Δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε εργασιακά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις που θα έχουν κόστος. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με απόλυτο ρεαλισμό σε έχεις αναλάβει ιδιαίτερα σε υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορείς να δείξεις στο ταίρι σου τα έντονα συναισθήματα που έχεις όμως δεν αποκλείεται οι αυταπάτες να οδηγήσουν σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει για να τονίσει την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα σε ταλαιπωρούν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Θέλεις να απολαύσεις την επαφή και τις συζητήσεις μαζί τους καθώς αυτό σε χαλαρώνει και σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου.

Η έντονα επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να ανοίξεις νέους διαύλους με πρόσωπα που θέλουν να πραγματοποιήσουν συμφωνίες με εσένα και σχετίζονται με το εμπόριο. Η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσουν να κινηθείς ιδανικά και να προχωρήσεις χωρίς προβλήματα σε οποίες συνεργασίες σε ενδιαφέρουν.

Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά μαζί δίνοντας ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου επιτρέψουν την προσοχή με την ευφυΐα και την γρήγορη αντίληψη που έχουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, το πρωί ενισχύει την κατήφεια και την ανασφάλεια επηρεάζοντας σημαντικά οικονομικές σχέσεις και προσωπική ζωή. Το μεσημέρι σε βοηθά να βρεις το κέφι και την αισιοδοξία σου δημιουργώντας μοναδικές προϋποθέσεις για διασκέδαση.

Μην απογοητεύεσαι με οικονομικές υποθέσεις που δεν έχουν την κατάληξη που θέλεις καθώς με ψυχραιμία μπορείς να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια. Είναι σημαντικό να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή σε επαγγελματικές προτάσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες σε όλα τα επίπεδα.

Η θετική στάση που έχεις απέναντι στο ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για να ξεπεραστούν οι όποιες αμφιβολίες σας ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η το αισθησιακό παιχνίδι θα οδηγήσει σε μοναδικές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την αισιοδοξία και το πάθος.

Μοιραστείτε το