Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της ζωτικότητας, οι συναναστροφές και οι επαφές θα είναι ιδιαιτέρως τονωτικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, έμπνευση, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί.

Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό και θα έχει έκταση. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες, θα υπάρχει άνεση και δεκτικότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει δημιουργικά επαγγελματικά ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να αλλάξουν οι δυσάρεστες καταστάσεις και να φύγει η στασιμότητα. Ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός, ώριμος και δημιουργικός, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι συνεργασίες θα εξελιχθούν ομαλά χωρίς αντιξοότητες και προβλήματα, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις που θα είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητικές. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα πρέπει να συντονίσουν τις προσπάθειές τους, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι ανάλογο με τις δυνατότητες και τα προσόντα τους.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να σε προβληματίζουν. Το εξάγωνο απόγευμα σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία σου για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και πληγές βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν, φρόντισε βέβαια να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μην υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Το απόγευμα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που έρχονται από το παρελθόν και επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εσένα.

Μπορείς να ξεπεράσεις θέματα του παρελθόντος καθώς η αισιοδοξία σε βοηθά να δεις τα θετικά σημεία του συντρόφου σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε στεναχωρεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που ήρθε η στιγμή να δεις με μεγαλύτερη θετικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ένταση που εκδηλώνεις γίνεται άμεσα εμφανής στο ευρύτερο περιβάλλον σου και μπορεί να γίνεις αγενής με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να δώσεις το απαραίτητο περιθώριο για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται χωρίς να επηρεάζονται από τη συμπεριφορά σου.

Κόντρες με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξουν σήμερα καθώς έρχονται στην επιφάνεια διαφωνίες για τον τρόπο χειρισμού των υποθέσεων που σας ενδιαφέρει. Η αυτοσυγκράτηση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για να αποφευχθούν οι εντάσεις καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα.

Ο αυθορμητισμός γίνεται επιθετικότητα και επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να ρίξεις ευθύνες στο ταίρι σου ενώ δεν πρέπει. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με νέο πρόσωπο που μπορεί να δείχνει ενδιαφέρον καθώς ο εκνευρισμός σου είναι έντονος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το απόγευμα σου χαρίζει δυναμισμό και την ανάγκη να πάρεις πρωτοβουλίες για να περάσεις όμορφα με αυτούς που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον που κινείσαι.

Οι συνεργασίες σου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς θέλεις να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις των συνεργατών σου χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στις δικές σου ανάγκες. Η κινητικότητα που δείχνεις θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Μπορείς να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις στον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή να κλείσεις υποθέσεις που θα φέρουν την αρμονία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς στα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν με συνεργάτες ή με το ταίρι σου. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προσπαθήσεις για να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σκληρές κουβέντες και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεται καθώς θα δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες, όμως μη βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις πραγματικά.

Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ηρεμία και ισορροπία στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι θέλουν να επιβληθούν και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στην επικοινωνία μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα δεν θα διστάσεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ώστε να απολαύσεις την παρέα και την συζήτηση μαζί τους.

Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που έχεις χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς σε ότι αφορά το εμπόριο καθώς επαγγελματικά μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη για εσένα.

Μπορείς να εκφράσεις με ευκολία πιθανά παράπονα που έχεις στο ταίρι σου, προσοχή σε νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, τα κοινά ενδιαφέροντα και η ευχάριστη προσέγγιση στη ζωή θα σε ενθουσιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τις δεις τον εαυτό σου και να αναθεωρήσεις αποφάσεις ή απόψεις που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το πρωί στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία και ηρεμία.

Φρόντισε να δείξεις στους συνεργάτες σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί καθώς δεν αποκλείεται να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου. Είναι απαραίτητο να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις καθώς καταπιέζοντας τες αργότερα θα δημιουργηθούν προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις από τώρα.

Προσπάθησε να απολαύσεις τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα πόσο δίνει ο σύντροφός σου και άφησε ανασφάλειες που δημιουργούν προβλήματα στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις και να φέρεις κοντά σου νέα πρόσωπα που θα παίξουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στην προσωπική σου ζωή καθώς αποκαλύπτονται πιθανά μυστικά που θα επηρεάζουν σημαντικά. Προσοχή καθώς η ένταση που μπορεί να επικρατήσει θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου

Ανατροπές μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τα σχέδια που μπορεί να έχεις την επαγγελματική σου ζωή. Καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία και να διαχειριστεί με απόλυτη σύνδεση όποια ζητήματα έρθουν μπροστά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς δεν διστάσεις να ξεσπάσεις σε αυτά.

Αναστάτωση θα επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία για να αποφύγεις εντάσεις που θα οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία έρχεται και σε αναστατώνει, φρόντισε να μην επενδύσεις συναισθηματικά καθώς δεν υπάρχει η αίσθηση της σιγουριάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το απόγευμα απογειώνει την ανάγκη για εξωστρέφεια και ξεφάντωμα και δημιουργεί συνθήκες για κεραυνοβόλους έρωτες. Σε απασχολούν έντονα επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που πρέπει να λύσει.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις από πρόσωπα που εξωτερικού για συνεργασίες άκρως ανατρεπτικές και πρωτότυπες. Με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα μπορείς να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει δείχνοντας πραγματικά τις ικανότητες που έχεις.

Η εξωστρέφεια και η έντονη κοινωνικότητα θα βοηθήσουν τη σχέση σου να ξεφύγει από πιθανές εντάσεις που δημιουργούνται λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές αναθεωρήσεις προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα λόγω ασυνεννοησίας. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις στα πόδια σου και με αυτοπεποίθηση να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Είναι σημαντικό μέσα στην ημέρα να μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αφορούν εργασιακές υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε να ξεπεράσεις την αναστάτωση που μπορεί οι άλλοι να σου προκαλούν και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές για εσένα.

Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου για ζητήματα καθημερινότητας, με καλή διάθεση θα καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο καθώς η νευρικότητα και το άγχος μπορεί να σε κατακλύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να ξεκαθαρίσεις τελικά πως θέλεις να κινηθείς από δω και στο εξής στη ζωή σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις αυστηρός και σκληρός ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που θα έχει κόστος.

Φρόντισε να κινηθείς ρεαλιστικά και μεθοδικά σε σχέση με επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί. Προσοχή σε λάθη και υπερβολικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα χαρακτηρίζουν τη σχέση σου καθώς η μέρα σε οδηγεί σε στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που σε αναστατώνουν και έχει οδηγούν σε συναισθηματικές υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις σε φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σε καταλάβουν. Το απόγευμα θα σε βοηθήσει να κινητοποιηθείς με ιδανικό τρόπο και να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς επιστρέφονται το ένστικτό σου και τις πρωτότυπες ιδέες σου.

Προσπάθησε να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσετε μαζί καθώς το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι θέλει να σε στηρίξει σε όλα αυτά που σχεδιάζεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, η αισιοδοξία είναι κάτι που μπορεί σήμερα να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου καθώς φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να ξεπερνάς εμπόδια σκεπτόμενος θετικά. Αν εγκλωβιστείς στον συναισθηματισμό και στην διάθεση να επιβληθείς στους γύρω σου είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το στόχο και τελικά και το μέτρο.

Πάρε τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται και δείξε την αποφασιστικότητα που απαιτείται καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πολύ κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να πρωταγωνιστήσουν καθώς φαίνεται να στέκονται αρωγοί στις προσωπικές σου προσπάθειες και να πιστεύουν στο ένστικτό σου.

Ο εγωκεντρισμός δεν θα σε βοηθήσει στο να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων και σχεδίασε μαζί του καταστάσεις που σας εκφράζουν από κοινού. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να δείξουν το ενδιαφέρον τους νέα πρόσωπα για εσένα, φρόντισε βέβαια να εμπλακείς από υποκειμενικές διάθεσης που θα ενοχλήσουν σφόδρα.

Μοιραστείτε το