Search

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Ο Άρης θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, είναι μία δύσκολη όψη πού θα φέρει συγκρούσεις. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, προσοχή στους εκνευρισμούς και στις εντάσεις. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποδεχτούν και να προσαρμοστούν, θα έχουν την τάση να εναντιώνονται και να αντιδρούν αρνητικά. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, για συμφωνίες, για νέες συνεργασίες.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να ακολουθηθεί η πεπατημένη οδός, χωρίς ρίσκα και αβέβαιες ενέργειες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις, τις σκηνές ζηλοτυπίας και τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος για βιαστικές και παρορμητικές επιλογές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, μυστικοπάθεια, καχυποψία, στρατηγικός τρόπος σκέψης, διαίσθηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης σωστό θα είναι το ένστικτο, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί και με την λογική, οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να στηριχτούν μόνο στο προαίσθημα. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια μνησικακίες, θα υπάρξει παρασκήνιο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, εσωτερική πειθαρχία, ισορροπημένη διάθεση. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, φεύγουν τα εμπόδια κυρίως σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καλή ψυχολογία σε συντροφεύει και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείχνεις σταθερότητα στις απόψεις σου και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους γύρω σου. Προσοχή σε θολές σκέψεις λόγω συναισθηματισμού που επηρεάζουν την κρίση σου.

Το εμπόριο σου δίνει την ευκαιρία για να κάνεις συνεργασίες που θα ευοδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει σημαντικό ρόλο για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Καταστάσεις που εκκρεμούν θέλουν προσοχή καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη κρίση.

Θέλεις να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει δεν είναι κάτι επιπόλαιο στη ζωή σου. Η έκφραση των συναισθημάτων γίνεται με την λογική και την ευαισθησία σε πλήρη αρμονία. Ο αδέσμευτος θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σε κεντρίζει την προσοχή καθώς σου δημιουργεί έντονα το αίσθημα της ασφάλειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να κάνεις μία νέα αρχή που θα δομήσει μία νέα εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η αποφασιστικότητα και η ωριμότητα σου ξεχωρίζουν.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε νέες συμφωνίες οικονομικής φύσεως που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα χωρίς όμως να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το αν σε συμφέρει η εξέλιξή τους ή όχι. Αξιοποίησε την ημέρα για να θεμελιώσεις μία νέα οικονομική πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς υποσχέσεις και συζητήσεις που δεν θα έχουν ρεαλιστικό υπόβαθρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να επανεμφανιστούν πρόσωπα που θα δονήσουν για τα καλά την ψυχή σου φρόντισε να πάρεις αποστάσεις για να δεις αντικειμενικά τι μπορούν να σου προσφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δώσει χαρές και όμορφες στιγμές, καθώς η επικοινωνία με πρόσωπα μέσα από αυτό σε ανανεώνει. Δείχνεις να ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς από την ζωή σου και αυτό δημιουργεί στέρεες βάσεις στις σχέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν φαίνεται να έχεις αντικειμενικό κριτήριο στα πράγματα. Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε ανέφικτα σχέδια που αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσουν και θα σου προκαλέσουν απογοήτευση.

Επιδιώκεις να δώσεις την αίσθηση στο ταίρι σου της σταθερότητας, καθώς ξέρεις τι ζητάς από την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, η ξεκάθαρη στάση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι σχέσεις με τους άλλους είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και μπορεί να νιώθεις ότι προσπαθούν να σε καταπιέσουν και να σε φέρουν στα μέτρα τους. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό που νιώθεις, διαφορετικά αυτός θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις.

Οι συνεργασίες μπορεί να αποδώσουν σημαντικά κέρδη αρκεί να καταφέρεις να ισορροπήσεις πιθανά αρνητικά συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν προβλήματα. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για εσένα χωρίς να έρθει σε σύγκρουση.

Το πάθος και η καχυποψία κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Φρόντισε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα νεύρα σου για να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον λόγω της διάθεσης να επιβάλει τα θέλω του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις και να δείξεις ότι πραγματικά περιμένεις από τους γύρω σου. Είναι σημαντικό βέβαια να χαλιναγωγήσεις τον παρορμητισμό και την διάθεση να μονοπωλήσεις την προσοχή που πιθανά να κουράσει το περιβάλλον σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα σταθεροποιήσουν καταστάσεις στις συνεργασίες σου και θα αποδώσουν οφέλη, αρκεί να καταβάλεις την απαιτούμενη προσπάθεια. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς αποκρύπτονται πολλά και αργότερα θα απογοητευτείς.

Κάνεις τα πάντα για να είσαι το κεντρικό πρόσωπο στη σχέση σου, αυτό όμως δεν αποκλείεται να κουράσει και προκαλέσει ένταση με το ταίρι σου που καλύτερα να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον εγωισμό που θα δυσαρεστήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ευαισθησίες σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σήμερα καθώς δείχνεις να θολώνεις από αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που σε στιγματίζουν. Η ψυχική δύναμη που έχεις έρχεται στην επιφάνεια και σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι μπορεί να βαραίνει τη διάθεσή σου και σου χαλάει το κέφι.

Το αίτημα της κοινωνικής καταξίωσης γίνεται εντονότερο από ποτέ. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι οι επόμενες κινήσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική πορεία. Έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να εξελιχθείς, μην την χάσεις.

Καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να επηρεάσουν τη σχέση σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός δίνουν διέξοδο και εκτονώνουν την κατάσταση. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα εκδηλώσουν έντονα συναισθήματα για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνία είναι αυτό που φτιάχνει την μέρα σου και δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που εκτιμάς και θέλεις να επικοινωνείς. Η καθημερινότητα μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση καθώς φαίνεται να μην μπορείς με ξεκάθαρη σκέψη να διαχειριστείς ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Υπάρχουν θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν στη δουλειά και να αυξήσουν το άγχος. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί να σε δεσμεύσουν, καθώς θα ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν ήταν οι ενδεδειγμένες και αυτό θα επηρεάσει την εξέλιξή τους.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου, επιδιώκοντας αυτή η συνθήκη να έχει διάρκεια . Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή με το χιούμορ και την ευφυΐα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα και διαισθητικά τι πραγματικά επιδιώκουν από εσένα. Η επικοινωνία μαζί τους περνάει σε άλλο επίπεδο και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Λειτουργείς μοναδικά σε ομαδικό πλαίσιο και αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα από τους συνεργάτες σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα του φιλικού περίγυρου που θα κεντρίσουν την προσοχή και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες και σημαντικές συνεργασίες στη ζωή σου.

Το γεγονός ότι συντονίζεσαι σαν ομάδα με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσετε ευχάριστες στιγμές και να επιτύχετε τους κοινούς σας στόχους. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα εκφράζοντας τα συναισθήματά του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ένταση είναι διάχυτη και δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς. Δείξε προσοχή συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς θα σε οδηγήσουν να δεις μία πλευρά του εαυτού σου που δεν σου αρέσει. Η ανάγκη ελέγχου δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξουν χαλαροί τόνοι.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με σφοδρό τρόπο με πρόσωπα που εμπλέκονται. Η διαίσθηση σε καθοδηγεί για να αντιληφθείς πιθανό παρασκήνιο και να βρεις την κατάλληλη διέξοδο για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες.

Μπορείς να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση, μένοντας μακριά από αρνητικά συναισθήματα και προκαταλήψεις που δημιουργούν προβλήματα. Ο αδέσμευτος έχεις την ανάγκη να απομονωθείς καθώς δεν νιώθεις έτοιμος να δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε πρόσωπο που σε πλησιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα που θα σε επηρεάζουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να περιορίσεις την ασφάλεια και την αδιαλλαξία που θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες.

Προσπάθησε να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με σύνεση και να μην μπει σε διαδικασία ρίσκων που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Ξαφνικά έξοδα ή ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις που έχει μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε να δείξεις ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα για να τα ξεπεράσεις.

Δεν πρέπει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς θα επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου και θα δημιουργήσει αστάθεια στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να συμπεριφερθείς με ηρεμία σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή καθώς οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου εκτοξεύονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ο εκνευρισμός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πρόγραμμά σου  και να δυσκολέψει τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι και προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί έντονη αναστάτωση. Κλείσε υποθέσεις που εκκρεμούν για να νιώσεις καλύτερα.

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν φωτιά στον εργασιακό χώρο καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που θα σε ενοχλήσει έντονα. Προσπάθησε να ελιχθείς έξυπνα και να κάνεις κινήσεις που θα οδηγήσουν στο να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει χωρίς να επιβεβαιώσεις τις επιδιώξεις των άλλων.

Η ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργεί αναστάτωση και οδηγεί σε άβολες καταστάσεις, καλά θα κάνεις να εξηγήσεις τι νιώθεις για να αποφύγεις την ψυχρότητα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να νιώσεις ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που πραγματικά θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σου φτιάχνουν το κέφι και περνάς χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το ευχάριστο είναι ότι μπορείς να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα χωρίς εγωισμούς και προκαταλήψεις.

Το επικοινωνιακό πνεύμα που σε διέπει θα βοηθήσει για να προχωρήσεις σημαντικά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορούν να έχουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Πάρε πρωτοβουλίες γιατί είναι βέβαιο ότι θα αποβούν θετικές για εσένα αρκεί να δείξεις την διάθεση για να κατανοήσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Το να περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου είναι πια στόχος που σε βοηθά να γεμίσεις χαρά και γαλήνη και να ισορροπήσεις την σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου και τονώνουν έντονα την προσωπικότητά σου.

Μοιραστείτε το