Search

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ελευθερία απόψεων, ίσως να υπάρξει αντιδραστικότητα. Στις συζητήσεις στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφορετικές ή αντικρουόμενες απόψεις θα πρέπει ο χειρισμός να είναι χαλαρός. Δεν θα λείψουν οι ενέργειες αλληλεγγύης, οι κοινωνικοί και δοτικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να οργανώσουν συλλογικές προσπάθειες κοινωνικής προσφοράς.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για διαφοροποιήσεις, κάποιοι θα καταφέρουν να βγουν από τις ασφυκτικές συνθήκες και να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για δυναμικές διεκδικήσεις, ωστόσο η σκέψη θα πρέπει να είναι συνετή και οι βλέψεις εφικτές.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει ο δρόμος για φλερτ και προσεγγίσεις. Για όσους διατηρούν σταθερή σχέση ίσως να παρθούν δεσμευτικές αποφάσεις. Για τους ελεύθερους στην περίπτωση που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες το έδαφος θα είναι ευνοϊκό για να γίνει σταθερή σχέση. Οι συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό αντιδραστικές θα είναι οι συμπεριφορές, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα, θα υπάρξουν δυσκολίες που θα φέρουν ξεσπάσματα. Οι καταπιεσμένοι θα έχουν την ανάγκη να αλλάξουν τις ασφυκτικές συνθήκες, ωστόσο το έδαφος δεν θα είναι πρόσφορο για άμεσες διαφοροποιήσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ίσως να εμφανιστούν δυσκολίες και εμπόδια, θα χρειαστεί υπομονή και αυτοσυγκράτηση

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε ωθεί να αλλάξεις σημαντικά τον τρόπο διαχείρισης και σκέψης σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει δημιουργώντας δυσκολίες στο περιβάλλον σου.

Αιφνιδιαστικές ανατροπές στα οικονομικά επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και μπορεί να οδηγήσουν στο να αντιδράσεις έντονα τις εξελίξεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στο να επιτυχείς τους στόχους σου, να ξέρεις ότι για να έρθεις κοντά στην επίτευξη τους θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Η έντονη επαναστατικότητα επηρεάζουν τη σχέση σου και είναι πιθανό να γίνει σκληρός και εριστικός με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις αιφνιδιαστικά σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα, προσοχή στις ανασφάλειες που μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνεις σκληρός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, εκδηλώνεις άμεσα και δυναμικά τα συναισθήματά σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με ένταση θεωρώντας ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως θα ήθελες.

Είναι πιθανό να μην εξελίσσονται τα επαγγελματικά ζητήματα όπως θα ήθελες καθώς νιώθεις το βάρος των ευθυνών να σε πνίγει και να σου δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα κοστίσουν στην επαγγελματική σου πορεία.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου άδικα. Δείξε ψύχραιμη στάση και αυτό θα σε ανταμείψει αφού μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος η έντονη ανησυχία που έχεις δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία σου με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα αν δεν καταφέρεις να την διαχειριστείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να αντιληφθείς αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τι σχέσεις με τους γύρω σου καθώς οι απαιτήσεις σου μπορεί να είναι εξωπραγματικές και μία επιτεύξιμες.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και τις συνεργασίες σου καθώς η λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε δεσμεύσεις που δεν είναι κερδοφόρες για εσένα. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις για να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κοιμηθείς.

Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες με λανθασμένο τρόπο και αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία της προσωπικής του ζωής. Ο αδέσμευτος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε νέα πρόσωπα που εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν σκοπιμότητες που δεν είναι εμφανείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που σε βοηθούν να ξεπεράσεις όλες τις ανασφάλειές σου και σε γεμίζουν συναισθήματα. Είναι σημαντικό ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος και να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που αγαπάς αφήνοντας πίσω ότι σε έχει πληγώσει.

Οικονομικά θέματα από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν και αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να τα διαχειριστείς ώστε να βγεις κερδισμένος. Πιθανές συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν εξαιρετικά και να σε ικανοποιήσουν με το τελικό αποτέλεσμα.

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα απογειώσει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει μοναδικά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα είναι ιδανική για να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να είναι ανακουφιστικές και να σου δώσουν σημαντικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες και θα επιδιώξεις να τις αξιοποιήσεις.

Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μην εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς εγκλωβίζεσαι στις δικές σου πεποιθήσεις και απόψεις και δεν είσαι δεκτικός σε πιθανές νέες προτάσεις που μπορεί να σε εξελίξουν. Μόνο με ανοιχτό πνεύμα θα καταφέρεις να δεις πραγματικά τι μπορεί να σε βοηθήσει για να φτάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις και θα δημιουργήσει το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας που χρειάζεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και θετική σκέψη, κάτι που σε βοηθά να δεις την προσωπική σου ζωή με αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε φιλοσοφικά ζητήματα και επιμορφωτικά θέματα που θέλεις να ασχοληθείς. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες.

Οικονομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στην ημέρα. Έχεις την ευκαιρία να τα διαχειριστείς με ωριμότητα και αποφασιστικότητα καθώς δείχνεις έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες για το εισόδημά σου. Σε αυτό συμβάλλει και το εργασιακό περιβάλλον σου.

Η ευχάριστη διάθεση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή σε βοηθά να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα σου φτιάξει το κέφι και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου με τον έντονο αισθησιασμό που αποπνέει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να περάσεις όμορφα και να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να σε προβληματίζουν όμως οφείλεις να παραδεχθείς ότι η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί στις σωστές κινήσεις και αποφάσεις. Πιθανές ανατροπές να εντείνουν τον εκνευρισμό και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Η ένταση κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες και η ζήλια δεν επιτρέπουν να ξεφύγεις από τη νευρικότητα. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα κοστίσουν για αυτό να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά από την δουλειά για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν δείχνεις να έχεις την διάθεση να αντιληφθείς πραγματικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα προκαλέσει εκνευρισμό και κόντρες.

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις εντάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου επιδιώξεών. Παράλληλα καλό είναι να απεγκλωβιστείς από παγιωμένες αντιλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις την ουσία σε νέες προτάσεις που μπορεί να έχεις.

Μην αφεθείς σε σκέψεις που εντείνουν το συναισθηματισμό και δεν σου επιτρέπουν να δεις ευδιάκριτα τι προσφέρει το ταίρι σου με την παρουσία τους στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που θα δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση και θα οδηγήσει στην εσωστρέφεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι ανασφάλειες που σου δημιουργούνται λόγω ελλείμματος αυτοπεποίθησης μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως πεισματική και αδιάλλακτη διάθεση. Αυτό δεν θα βοηθήσει στο να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να χειριστείς τις σχέσεις με τους γύρω σου και θα εγείρει έντονες αντιδράσεις.

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα και δεν σου αφήνουν το περιθώριο να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς. Η ένταση που προσπαθείς να κρύψεις έρχεται στην επιφάνεια με ορμή και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς σε κατακλύζει η καχυποψία.

Επικεντρώσου στο να απολαύσεις τις στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου και άφησε τους φόβους που σε ταλαιπωρούν στην άκρη γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να προσπαθήσεις να διασφαλίσεις την πορεία νέας γνωριμίας, θέτοντας τους δικούς σου όρους μπορεί να δημιουργήσεις συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να εξουσιάσεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Αυτό δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητο χωρίς να υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις καθώς θα είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους.

Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να ελέγχεις την πορεία των επαγγελματικών σου καθώς είναι άκρως σημαντική για εσένα. Εκδηλώνοντας ελεγκτικές διαθέσεις δημιουργήσει αρνητική ατμόσφαιρα στους συνεργάτες σου και αυτό θα έχει το ανάλογο κόστος. Μπες σε διαδικασία διαλόγου και θα ανακαλύψεις τις θετικές διαθέσεις που υπάρχουν στο περιβάλλον πού κινείσαι.

Νιώθεις την ανάγκη να κατευθύνεις το ταίρι σου όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό χωρίς να υπάρξει προστριβή. Δείξε κατανόηση και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να διακατέχεσαι από έντονη καχυποψία και ανασφάλεια που δεν αφήνουν περιθώρια να δεις αντικειμενικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικοινωνείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και σε βοηθά να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που έχεις. Δεν αποκλείεται οι κινήσεις σου να σε φέρουν πιο κοντά σε ομαδικές προσπάθειες και συλλόγους που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να πραγματώσεις ότι αποτελεί φιλοδοξία σου. Μην διστάσεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα σε εξελίξουν καθώς δείχνεις μέσα από αυτά την σοβαρότητα και την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την καριέρα σου.

Η ρεαλιστική προσέγγιση που έχετε με το ταίρι σου για τα σχέδιά σας βοηθά να συντονιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα για περαιτέρω δράση. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από τον φιλικό περίγυρο που επιδιώκει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς κυριαρχεί για εσένα η ανάγκη να υπάρχει αρμονία και ισορροπία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όμως με κάθε κόστος καθώς με την τάση σου να εξιδανικεύεις τους άλλους μπορεί να οδηγηθείς σε κινήσεις και συμπεριφορές που δεν είναι ενδεδειγμένες.

Απέφυγε να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε σχέση με οικονομικές συνεργασίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να διακρίνεις ποια επιλογή θα είναι κερδοφόρα για εσένα και ποια όχι. Είναι σημαντικό να πάρεις αποστάσεις και να σκεφτείς πολύ καλά τις επόμενες σου κινήσεις.

Είναι σημαντικό να κατασταλάξεις στο τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου καθώς η θολή εικόνα που έχεις για τις ανάγκες σου δεν βοηθά στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής και αντικειμενικός απέναντί του καθώς οι εξιδανικεύσεις θα κοστίσουν.

Μοιραστείτε το