Search

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις θα ακουστούν, θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα αρνητικά ή στάσιμα δεδομένα και να φέρουν μία ουσιαστική αλλαγή. Στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, φεύγει η διστακτικότητα, οι επιδιώξεις θα είναι άμεσες και αρκετά τολμηρές.

Σε θέματα αισθηματικής φύσης οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, το αποτέλεσμα θα φέρει ενθουσιασμούς και εκπλήξεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, οι επιλογές δεν αποκλείεται να είναι κάπως ασυνήθιστες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, συναισθηματισμός, διπλωματία, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα και αμοιβαιότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που παγώνουν τις σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά, στις συζητήσεις θα δοθούν εξηγήσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη ενδεχομένως να μην λείψουν οι εκρηκτικές αντιδράσεις, θα υπάρξει συναισθηματική ένταση που θα δώσει την ώθηση για προσεγγίσεις και αλλαγές. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές και τις εξάρσεις, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες. Θα υπάρχει διάθεση για επιδιώξεις διεκδικήσεις και προσεγγίσεις, ωστόσο, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και αυτό σε βοηθά να προωθήσεις τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου. Η σύγχυση που πιθανά θα υπάρξει μετά το μεσημέρι θα προκαλέσει έντονη φλυαρία και περιττές αντιδικίες με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Άσε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή.

Ξαφνικές ευκαιρίες ή ιδέες αλλάζουν την ροή των πραγμάτων σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και σου δίνουν την ευχέρεια να κινηθείς με μεγάλη ευκολία. Η δημοφιλία στο επαγγελματικό περιβάλλον απογειώνεται καθώς εντυπωσιάζεις με τις ευρηματικές προτάσεις σου που μπορούν να αποδώσουν πολλά.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις που αφορούν στη σχέση σου. Απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου και μην επιδιώξεις κουβέντες που δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό τομέα που θα δείξει ενδιαφέρον, μην μπεις σε αντιδικίες και φρόντισε να χαρείς την παρέα του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Οι συζητήσεις και οι χαλαρές στιγμές πρωταγωνιστούν στην ημέρα και σε βοηθούν να λήξεις υποθέσεις που εκκρεμούν και πιθανά σε ταλαιπωρούσαν.

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται για να κλείσεις υποθέσεις εμπορικού και επικοινωνιακού χαρακτήρα που σε απασχολούν επαγγελματικά εδώ και καιρό. Μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματά σου και να εντυπωσιάσεις με την γρήγορη αντίληψη και ευελιξία που έχεις.

Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς φαίνεται να έχεις τη διάθεση να δώσεις λύσεις αξιοποιώντας την καλή διάθεση που υπάρχει μεταξύ εσού και του/της συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από τις κοντινές σου παρέες επανεμφανίζεται και κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει κόντρες και ασυνεννοησία για ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα σε αναστατώσουν. Η απόγευμα σε βοηθάει να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να χαρείς στιγμές με παρέες που η διασκέδαση θα πρωταγωνιστήσει.

Οικονομικές συζητήσεις και σχέδια μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες, καθώς η ένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες και παρερμηνείες. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες σε σχέση με το εμπόριο, τη διαφήμιση, την επικοινωνία που ανοίγουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

Απέφυγε να εκδηλώσεις φόβους και αμφιβολίες στο ταίρι σου καθώς θα προκαλέσουν εντάσεις. Προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ζητήματα αυτοπεποίθησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικής φύσεως. Η ψυχολογική πίεση που υφίστασαι δεν αποκλείεται να επηρεάσει προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

Μην προσπαθείς να επιβάλεις αυτά που θεωρείς εσύ ότι πρέπει να γίνουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς τόσο με συνεργάτες όσο και ανωτέρους σου. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες και να μείνεις μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Φρόντισε να ξεπεράσεις όλα αυτά που λειτουργούν πιεστικά στη σχέση σου και μπορεί να σε απογοητεύουν, δείξεις στο ταίρι σου τι νιώθεις και τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες, η περίεργη διάθεση σου δεν αφήνει περιθώρια για εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί έντονο άγχος για ζητήματα της καθημερινότητας που σε πιέζουν. Από το μεσημέρι και μετά η εξωστρέφεια αυξάνεται κατακόρυφα καθώς επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που μπορεί να σου δοθούν καθώς έχεις την ευκολία να αντιληφθείς γρήγορα ποιες είναι αυτές που σε συμφέρουν. Παράλληλα μπορείς να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα κυριαρχεί στην ημέρα και σε οδηγεί να δημιουργήσεις το καλύτερο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και ήρθε για να αφήσει το στίγμα της στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στην προσωπική ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν αιφνιδιαστικές γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην αγάπη και θα σε αναστατώσουν.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τη συνεργασία με τα πρόσωπα στον επαγγελματικό περίγυρο καθώς φαίνεται να προκύπτουν νέα δεδομένα που πρέπει να διαχειριστείς. Πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες θα βοηθήσουν να προχωρήσεις ακάθεκτος σε νέους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να θέσεις.

Ανατροπές και εκπλήξεις μπορούν να λειτουργήσουν θετικά στην προσωπική σου ζωή και να οδηγήσουν σε ένα νέο αισιόδοξο κεφάλαιο με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται κεραυνοβόλα για να αλλάξουν τα μελλοντικά σου πλάνα και να γεμίσουν αισιοδοξία και χαρά της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις σχέδια επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Εκδηλώνεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Οι συνεργάτες σου φαίνεται να αντιλαμβάνονται τι θέλεις από αυτούς και εσύ έχεις την διάθεση να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις και συγκρούσεις. Με αργούς ρυθμούς μπορείς να δεις επαγγελματικά σχέδια να πραγματοποιούνται, αρκεί να έχεις υπομονή.

Η ανάγκη να έρθεις κοντά με το ταίρι σου πρωταγωνιστεί καθώς είναι αυτό που σε βοηθάει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον κεντρικό ρόλο στο παιχνίδι του φλερτ και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα λόγω της γοητείας και της εξωστρέφειας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το πρωί επικεντρώνεις την προσοχή σου στην επικοινωνία και τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το μεσημέρι ενισχύει την επικριτικότητα που θα προκαλέσει εντάσεις και αχρείαστες κόντρες.

Προσπάθησε να προχωρήσεις χωρίς εκνευρισμό σε πιθανές συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που έρχονται στην επιφάνεια και σε ενδιαφέρουν έντονα. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις στην άκρη πιθανή επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Φρόντισε να μην είσαι επιθετικός και επικριτικός με το ταίρι σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από τον κοντινό περίγυρο, η εμμονή να επικεντρώνεσαι στην λεπτομέρεια θα δημιουργήσει εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση λόγω ξαφνικών γεγονότων με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις καυγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Ανατρεπτικά γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα σε εμπορικές συνεργασίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν και αυτό είναι αρκετό για να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις την όποια νευρικότητα που θα είναι κακός σύμβουλος για σένα.

Η νευρικότητα στην επικοινωνία θα παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση, καλά θα κάνεις να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία διαχειριζόμενος την οποία ναι ένταση και πιθανές ανατροπές που δημιουργούν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περιβάλλον, ο εκνευρισμός θα λειτουργήσει αρνητικά σε όποια εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ξαφνικά έξοδα που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά δεδομένα που θα πρέπει να διαχειριστείς με ωριμότητα καθώς με ευκολία μπορούν να σε επηρεάσουν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αιφνιδιαστικά έξοδα που θα προκαλέσουν εκνευρισμό, προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις με λογική σκέψη και όχι παρορμητισμό.

Προσπάθησε να αποφύγεις την απολυτότητα λόγω γεγονότων που δημιουργούν αναταράξεις στη σχέση και δοκιμάζουν τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανασφάλειες και φοβίες έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και δεν σου επιτρέπουν να χαρείς την κοινωνική σου ζωή και πιθανές νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δείχνεις επιμονή και υπομονή με όλα αυτά που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Οι στιγμές με δικά σου πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Μπορείς να προχωρήσεις σε οικονομικές διεκδικήσεις στον εργασιακό χώρο καθώς η πίστη που δείχνεις στις δυνατότητες και στην προσφορά σου μπορεί να ανταμειφθεί. Φρόντισε βέβαια να μην επαναπαυτείς σε μεγάλα λόγια που τελικά θα ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου που θα σε βοηθήσει να κλείσεις πιθανές πληγές και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Προσοχή σε υπερβολές και αμετροεπείς εκφράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές βλέψεις και φιλοδοξίες. Καλά θα κάνεις να είσαι ρεαλιστής και να προσπαθήσεις με μετριοπαθή τρόπο να δείξεις στους άλλους τι πραγματικά θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου να λύσετε υποθέσεις που τραυματίζουν τη σχέση σας και να περάσετε μοναδικές στιγμές ανανεώνοντας τη μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζεται και σε αναστατώνει, δώσε την ευκαιρία για να σου έκφραση όλα αυτά που νιώθει.

Μοιραστείτε το