Search

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις, στις επιδιώξεις θα υπάρξει μεθοδικότητα, ωστόσο προσοχή στην αντίδραση και στην ανάγκη για εναντίωση. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα πρέπει να ελέγξουν τις έμφυτες τους τάσεις, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Οι ευέξαπτοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις και τους καβγάδες, οι εκνευρισμοί θα οδηγήσουν σε λάθη και θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, συλλογικό θα είναι το πνεύμα, δεν θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για κοινωνική δικτύωση, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε σε ένα πιο προσωπικό ή φιλικό επίπεδο.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο τον Άρη και τον Ποσειδώνα τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, εσωτερική δύναμη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αυθόρμητες και απελευθερωμένες προσεγγίσεις. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι εξομολογήσεις θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι οριοθετημένες.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις απόψεις και τις επιθυμίες. Δεν αποκλείεται να βγουν στο φως κρυμμένες καταστάσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στις σχέσεις. Η δυναμικότητα θα δώσει την ώθηση για ουσιαστικές προσεγγίσεις, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και θετικές αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σφοδρές αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό πεδίο. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται.

Είναι σημαντικό για εσένα να καταξιωθείς και αυτό θα προσπαθήσεις να τον μέγιστο τρόπο. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει και μην μπει σε διαδικασία συζητήσεων που θα έχουν δυσάρεστη εξέλιξη για την καριέρα σου.

Προσοχή σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή με το ταίρι σου καθώς η κυκλοθυμία θα οδηγήσει τα σκληρά λόγια. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν περιθώριο για να ασχοληθείς με νέα γνωριμία που μπορεί να σε προσεγγίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής και αυτό το σύνθημα δίνεις και στο περιβάλλον που κινείσαι. Το καλό φαγητό, ένα ποτήρι κρασί και μία ευχάριστη συζήτηση με τους δικούς σου ανθρώπους θα γεμίσει τις στιγμές και θα ενισχύσει σημαντικά την ψυχολογία σου. Θα σε βοηθήσει να αφήσει στην άκρη πιθανά αρχή που έχεις.

Επικεντρώνεσαι πια σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και είναι βέβαιο ότι προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις σου για να νιώσεις ασφάλεια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τα έξοδα καθώς οι σπατάλες είναι πιθανές και μπορεί τελικά να βγάλουν τον προϋπολογισμό σου εκτός ορίων.

Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο και φροντίζει να απαλύνει τη νευρικότητα με την παρουσία του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε γεμίζει ευχαρίστηση με το ενδιαφέρον που σου δείχνει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε καλούν να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και επιδιώξεις που μπορεί να είχες για το μέλλον.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να είχες και να μην έχουν πάρει το δρόμο που πραγματικά ήθελες. Οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν σε βοηθούν να κλείσεις κεφάλαια δεν αφήνουν όμως ανεπηρέαστες τις σχέσεις με την ομάδα στην οποία συμμετείχες.

Άφησε τον εαυτό σου να περάσει όμορφα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει δημιουργώντας εντάσεις που θα κοστίσουν σημαντικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να σε αιφνιδιάσει με το ενδιαφέρον του πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου, κάτι που θα δημιουργήσει η νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις. Οι δονήσεις είναι έντονες και μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Η καριέρα σου έρχεται στο προσκήνιο και καλείται να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάζουν άμεσα. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να εμπιστευτείς το έντονα ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει στο να πάρεις άκρως θετικές αποφάσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα αρνητικά δεδομένα.

Μην αφήσεις τα απωθημένα να κατακλύσουν τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι αυτό να οδηγήσει στην απομάκρυνση του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο για εσένα να αποβάλεις τις ανασφάλειες και την κυκλοθυμία και αυτό δεν θα σε αφήσει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε αιφνιδιάζουν και εκτοξεύουν τον εκνευρισμό στα ύψη.

Η ένταση είναι πιθανό να ταλανίσει τις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που ανεβάζουν την διάθεση για συγκρούσεις και ανταγωνισμό. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί ψύχραιμα καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις χωρίς να υπάρξουν ρήξεις.

Οι κόντρες που εκδηλώνονται με το ταίρι σου σε επηρεάζουν έντονα και δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς ξεκάθαρα συντηρώντας έτσι ένα δυσάρεστο κλίμα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να αιφνιδιαστείς από πρόσωπο που επικοινωνεί για να δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, όμως μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα επιθετικός δυσκολεύοντας τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και αυτό σε οδηγεί να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που σου δίνουν ασφάλεια και σταθερότητα. Προσοχή στην αδιαλλαξία και σε εμμονές που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην εξέλιξη των σχέσεων σου.

Η ένταση στο εργασιακό πεδίο είναι μεγάλη καθώς δεν αποκλείεται να ανατραπούν σχέδια που μπορεί να έχεις προγραμματίσει εδώ και καιρό. Ήρθε η στιγμή να δείξεις ψυχραιμία και ωριμότητα και να διαχειριστείς έξυπνα τις οποίες καταστάσεις, διαφορετικά οι συγκρούσεις θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με τους συναδέλφους σου.

Δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου και μείνε μακριά από λεπτομέρειες που μπορεί να σε εκνευρίζουν και να χαλάνε την θετική διάθεση που επικρατεί στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώσου σε πρόσωπα που θέλουν να βάλουν σταθερές βάσεις της ζωής σου και δεν σε αιφνιδιάζουν αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι αγαπητός και αποδεκτός από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και δείξε ξεκάθαρα την συναισθηματική ωριμότητα που σε διέπει καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις τα καλύτερα στοιχεία των συνεργασιών σου καθώς αυτά θα σε βοηθήσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η σταθερότητα στον βηματισμό και στις αποφάσεις θα βοηθήσει στο να εξελίξεις οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλά και δημιουργικά.

Το ταίρι σου ζητά συναισθηματική σταθερότητα και αυτό μπορείς να το δώσεις με απόλυτο τρόπο. Είσαι διατεθειμένος να δείξεις ότι μπορείς να προσπαθήσεις για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια λόγω της ωριμότητας που δείχνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εντείνουν τον συναισθηματισμό σου. Προσοχή σε αποφάσεις που μπορεί να παρθούν χωρίς ξεκάθαρη σκέψη καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου θα επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να απομακρύνονται πρόσωπα που είχες επενδύσει. Είναι καθοριστικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αξιοποιήσεις πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Η αναστάτωση που μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου λόγω του έντονου εκνευρισμού θα οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Ο αδέσμευτος, η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν αφήνουν περιθώρια για να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το άγχος και η κατήφεια μπορεί να λειτουργήσουν περιοριστικά στον τρόπο που εκφράζεις συναισθήματα και απόψεις. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος γιατί αυτό θα επηρεάσει κυρίως τις οικογενειακές σχέσεις και θα οδηγήσει σε προστριβές που καλά θα κάνεις να αποφύγεις.

Μπορείς να διεκδικήσεις με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την θέση που θεωρείς ότι σου αξίζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό πιθανά να έχει αντίκτυπο και στο οικονομικό πεδίο καθώς οι ανώτεροι σου αποδέχονται και αναγνωρίζουν την μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακατέχει σε ότι αναλαμβάνεις.

Είναι πιθανό σήμερα να εκδηλώσεις σκέψεις για περαιτέρω εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής, καλά θα κάνεις να μην δείξεις απολύτως και να είσαι ανοιχτός στην άποψη του/ης συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο νέα πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα εντείνουν την ανάγκη για σταθερότητα και ζεστασιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το κέφι σου είναι στα ύψη και αυτό λειτουργεί θετικά στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει και να μην πέσει η ψυχολογία σου.

Οι πρωτοβουλίες που παίρνει σε ότι αφορά την καριέρα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε άκρως θετικές εξελίξεις καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι πως θέλεις να κινηθείς και τι θέλεις να κερδίσεις. Η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σου είναι γεγονός ότι αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Μπορεί να επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, είναι βέβαιο όμως ότι δίνεις τον χώρο στο ταίρι σου για να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από εσένα. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις στα προσωπικά σου καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζεις και να γοητεύεις με τη συμπεριφορά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ένταση καλά κρατεί και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα και με ψύχραιμη λογική πως θα πρέπει να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το να γίνεις σκληρός δεν θα βοηθήσει στο να σε καταλάβουν οι γύρω σου, αντίθετα θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Οι επαγγελματικές ευθύνες σε απασχολούν έντονα και σου δημιουργούν εκνευρισμό επηρεάζοντας σημαντικά την εξέλιξή τους. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου καθώς δεν θα σε βοηθήσουν να επιτυχείς αυτά που πραγματικά θέλεις, αντίθετα θα δημιουργήσουν επιπλέον εμπόδια.

Η συγκρουσιακή σου διάθεση επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου και προκαλεί εντάσεις που θα δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα δείξεις ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή και για το φλερτ καθώς οι πολλές υποχρεώσεις επηρεάζουν την διάθεσή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει έξοδα που πρέπει να τακτοποιήσεις, όμως σε αγχώνουν σημαντικά. Το μεσημέρι μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία προστριβών με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν έντονα και ορισμό. Παρασκηνιακές διεργασίες θα σε ενοχλήσουν έντονα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις και αδιαλλαξία.

Μην αφήσεις τους φόβους σου να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου καθώς η αδιαλλαξία και το πείσμα θα ενοχλήσουν σημαντικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφήσεις τον εαυτό σου σε μία νέα γνωριμία καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είσαι βέβαιος για αυτά που μπορεί να προσφέρεις.

Μοιραστείτε το