Search

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για επιδιώξεις και διεκδικήσεις. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι ηγετικοί χαρακτήρες θα μπορέσουν να βγάλουν στην επιφάνεια τις διοικητικές τους ικανότητες. Προσοχή στις υπερβολές, η εριστική συμπεριφορά και η προσπάθεια για κυριαρχία ή εξουσία δεν αποκλείεται να ανοίξουν πεδίο αντιπαραθέσεων.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική αλλαγή και βελτίωση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και όχι παρορμητικές. Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση και συλλογική δράση. Αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις, η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για δικτύωση.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, ανοίγματα θα υπάρξουν για επιδιώξεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν θα λείψουν οι νέες ευκαιρίες. Ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποφασίσουν για να δώσουν οριστικές απαντήσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιας γνωριμίες, οι συναναστροφές θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει αισιοδοξία, οι διαθέσεις θα είναι θετικές, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Έκταση θα έχει η φαντασία, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα φέρνει έντονα συναισθήματα, θα υπάρξει πάθος και έλξη. Τα ζευγάρια θα έχουν την δυνατότητα να αναθερμάνουν τα αισθήματα τους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την καχυποψία και την ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις για να μην υπάρξουν αδικίες και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Στην προσωπική σου ζωή το πάθος κυριαρχεί και τα έντονα συναισθήματα βάζουν φωτιά στη σχέση σου.

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς οι ανώτεροι και οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν την προσφορά, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές οικονομικές συζητήσεις.

Πιθανή ασυνεννοησία με το ταίρι σου να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε ότι εκφράζεις για να μην υπάρξουν ζητήματα. Ο αδέσμευτος, πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανά να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, μην είσαι αρνητικός και απομακρύνεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ευκολία απόψεις και ανάγκες που έχεις. Παράλληλα όμως δεν σε διακρίνει η διάθεση να καταλάβεις τι πραγματικά ικανοποιεί και τους άλλους κάτι που θα δημιουργήσει δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις πραγματικότητα τις ιδέες σου σε σχέση με την καριέρα. Η διάθεση να αποδεχθείς και να αξιοποιήσεις νέες προτάσεις θα αποβεί ιδανική καθώς θα σε βοηθήσει να δεις σφαιρικά τι μπορεί να σε εξέλιξη επαγγελματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι σημαντικό να δείξεις διάθεση για κατανόηση στο ταίρι σου καθώς το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν θα βοηθήσει στην θετική εξέλιξη της σχέσης. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, σημαντικό είναι να είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις που μπορεί να μην σου είναι οικείες και να σε ξενίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς να προσφέρεις στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από τον ευρύτερο περίγυρο δείχνουν την εκτίμησή τους και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με δυναμισμό σε πιθανά σχέδια που έχει στην επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε μόνο να μην επηρεαστείς από κόλακες που μπορεί να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα. Εξιδανικεύοντας τους πρόσωπα και καταστάσεις οι λάθος επιλογές είναι πιθανές.

Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου μακριά από πιθανές ευθύνες που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε αγχώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε μαγνητίσει και θα σου κεντρίσει έντονα την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις ρίξει όλο σου το βάρος στο να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αυτό όμως και οργή στο να γκρινιάζεις και να επικρίνεις τους γύρω σου με μεγάλη ευκολία κάτι που ενοχλεί σημαντικά και επηρεάζει τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Οι καθημερινές υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές και μπορεί να ετοιμάζεσαι για να δραστηριοποιηθείς και να δώσεις λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς όλη την ημέρα με ότι έχεις αναλάβει γιατί ο κορεσμός αυξάνεται και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί από τις απαιτήσεις την έντονη δράση.

Δεν αποκλείεται το ταίρι σου να νιώσει αδικημένος από τη συμπεριφορά σου καθώς φαίνεται να ασκείς κριτική με το παραμικρό και αυτό να δημιουργεί εντάσεις. Ιδιαίτερα το βράδυ φαίνεται να χάνεις το μέτρο και δεν αποκλείεται να του χρεώσεις πράγματα λανθασμένα δημιουργώντας ένταση και διάθεση για συγκρουσιακές καταστάσεις που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα είναι ιδανική για να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να είναι ανακουφιστικές και να σου δώσουν σημαντικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες και θα επιδιώξεις να τις αξιοποιήσεις.

Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μην εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς εγκλωβίζεσαι στις δικές σου πεποιθήσεις και απόψεις και δεν είσαι δεκτικός σε πιθανές νέες προτάσεις που μπορεί να σε εξελίξουν. Μόνο με ανοιχτό πνεύμα θα καταφέρεις να δεις πραγματικά τι μπορεί να σε βοηθήσει για να φτάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις και θα δημιουργήσει το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας που χρειάζεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και θετική σκέψη, κάτι που σε βοηθά να δεις την προσωπική σου ζωή με αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Οι διαφωνίες θα είναι έντονες αν αφεθείς στον υποκειμενισμό και στο να διεκδικείς με φανατισμό το δίκαιο των απόψεών σου.

Η ανάγκη να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν ή στο να θέσεις στόχους που είναι ανέφικτοι. Φρόντισε να λειτουργείς ρεαλιστικά και μην επιτρέπεις σε πρόσωπα που έρχονται δίπλα σου να σε επηρεάζουν κατευθύνοντας σε λανθασμένα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία με το ταίρι σου λύνοντας πιθανά προβλήματα που επηρεάζουν τη σχέση, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις εκτός τη νευρικότητα και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που θα ενοχλήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή στην ένταση που θα προκαλέσει αναταραχές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και είναι αυτές που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα καθώς θέλεις να τις διεκπεραιώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Φρόντισε να αποκτήσεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να αποφύγεις ένταση που είναι άσκοπη. Εκμεταλλεύσου πιθανές ιδέες που θα δώσουν μοναδικές λύσεις και θα σε ηρεμήσουν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις στη δουλειά σου καθώς φαίνεται η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που έχει να βοηθάει ιδιαίτερα. Οι προτάσεις σου θα είναι ευφάνταστες και αυτό θα βοηθήσει στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, αφήνοντας το άγχος και την γκρίνια στην άκρη που μόνο προβλήματα και εμπόδια θα δημιουργήσουν.

Η ανάγκη για ανατροπή της καθημερινότητας μπορεί τώρα να κυριαρχήσει και να επηρεάσει θετικά τη σχέση σου καθώς φαίνεται να έχεις ιδέες που να αλλάξουν τα δεδομένα με αισιόδοξο τρόπο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο που σου δίνουν έντονα το ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η οικογένεια είναι αυτή που σε αφορά σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Προσοχή το πρωί γιατί δεν μπορείς να κατασταλάξει στο τι πραγματικά έχεις ανάγκη και αυτό οδηγεί σε εντάσεις.

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτείς πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς η γρήγορη αντίληψη που έχεις στα πράγματα εντυπωσιάζει τους γύρω σου και δημιουργείς αίσθημα σταθερότητας και εμπιστοσύνης.

Η σχέση σου είναι αυτή που σε ευχαριστεί και σου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκεσαι με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που μόνο προβλήματα δημιουργούν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή, ευκαιρία για έναν μίνι απολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει όποιο μέσο μπορείς για να καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Το απόγευμα η νευρικότητα λόγω ξαφνικών αλλαγών μπορεί να έρθει στο προσκήνιο με βία και να οδηγήσει σε καβγαδάκια.

Ξαφνικές αλλαγές σε εμπορικά ζητήματα έρχονται να δημιουργήσουν προβλήματα και να τεστάρουν την υπομονή σου. Φρόντισε να δείξεις λογική και ψύχραιμη σκέψη γιατί είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την οποία ανατροπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προβλήματα στην επικοινωνία επηρεάζουν τις συνεργασίες σου.

Φρόντισε να μην είσαι καυστικός με το ταίρι σου λόγω του εκνευρισμού που πιθανά νιώθεις ή των ανατροπών που κυριαρχούν στη ζωή σου. Είναι ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να διασφαλίσεις τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος επικοινωνείς τα συναισθήματά σου με ένταση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα με πιθανή νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν. Καλά θα κάνεις να ελέγξεις τη διάθεση να πληγώσεις τους γύρω σου με τα λεγόμενά σου και να δείξεις κατανόηση σε πιθανές απαιτήσεις και ανάγκες που έχουν. Διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει.

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μην επιτρέψεις στις εμμονές να κατακλύζουν τις σκέψεις σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς και θα δώσει λύσεις σε ότι έχεις αναλάβει.

Έχεις την διάθεση να γίνεις χειριστικός και επιβλητικός με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να εγκλωβιστείς στην κυκλοθυμία και τις ανασφάλειες και αυτό να μη βοηθήσει να απολαύσεις την επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το παρελθόν είναι εδώ για να το αντιμετωπίσεις όμως πια δεν σε φοβίζει και αυτό είναι το θετικό σημείο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ήρθε η ώρα να λύσεις ζητήματα με την οικογένεια που πιθανά σε απασχολούν εδώ και καιρό και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία και το νευρικό σου σύστημα.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν στα επαγγελματικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς φαίνεται να νιώθεις ιδανικά για να πάρεις πρωτοβουλίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κατανόηση και για τις ανάγκες των άλλων, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως την κατάλληλη στιγμή.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσεις άκρως ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στον άνθρωπο που θεωρείς ότι φωτίζει τη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε παλιότερες γνωριμίες που επιστρέφουν για να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία και προκαλούν μοναδικά συναισθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η ανάγκη για δημιουργικότητα καθορίζει την διάθεσή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν με την στάση τους σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανησυχίες. Το πιθανότερο είναι να το καταλάβουν αργότερα και να επανέλθουν με απόλυτη στήριξη και θέρμη.

Επιδιώκεις να κινηθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια λόγω των παρασκηνιακών διεργασιών που υπάρχουν. Μην απογοητεύεσαι γιατί οι εξελίξεις θα σε εντυπωσιάσουν, καθώς λειτουργούν υπέρ σου και αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία.

Το ταίρι σου είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε παράξενες συμπεριφορές θέλοντας να νιώσεις ασφάλεια. Μην αφήσεις τίποτα να ανατρέψει την θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και απογειώνει τον αισθησιασμό με την παρουσία του.

Μοιραστείτε το