Search

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διπλωματία, κοινωνικότητα. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα και αμοιβαιότητα, στα ζευγάρια ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, στόχος θα είναι η αρμονική συνύπαρξη, η ισορροπία και η συναισθηματική ασφάλεια.

Προσοχή στην αναποφασιστικότητα, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πάρουν αποφάσεις, θα χρειαστούν χρόνο για να κατασταλάξουν και να προχωρήσουν σε οριστικές ενέργειες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει άνεση, δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες σχέσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα, αν αξιοποιηθούν με αμεσότητα το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό. Τα χαρακτηριστικά θα είναι εσωτερική πειθαρχία, ώριμος τρόπος σκέψης, αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχος. Βελτιώνονται οι σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, οι προσεγγίσεις θα είναι σκεπτόμενες, φεύγει η αντίδραση και η ανάγκη για εναντίωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, δεν θα υπάρχει αδιαλλαξία. Σε θέματα αισθηματικής φύσης τα ξεκαθαρίσματα θα είναι ουσιαστικά θα καταφέρουν να διώξουν την αμφιβολία και την αβεβαιότητα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα είναι κατάλληλη για να αφήσεις πίσω ότι σε προβληματίζει και να προσπαθήσεις να χαρείς τις στιγμές. Έλα σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θέλεις να δεις και φρόντισε να απολαύσεις στιγμές πνευματικών αναζητήσεων που μπορεί να σε χαλαρώσουν στον απόλυτο βαθμό.

Αξιοποίησε την ημέρα για να προωθήσεις θέματα διαφήμισης και επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει και να χαράξεις την μελλοντική πορεία που σου ταιριάζει. Ιδανική είναι η μέρα και για επίλυση νομικών ζητημάτων που μπορεί να λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου καθώς τα αφήνεις πίσω σου.

Αφήνεις πίσω τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σε ταλαιπωρεί σε αυτές τις μέρες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου για να περάσετε μοναδικά βλέποντας το κοινό σας μέλλον με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον και να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αφιέρωσε την ημέρα σε πνευματικές αναζητήσεις που πιθανά σε καλύπτουν και ανοίγουν μπροστά σου νέα μονοπάτια γνώσης. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον έρχονται με αιφνιδιαστικές προτάσεις για εξόδους, φρόντισε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες σε συζητήσεις που θα βρεθείς.

Μπορείς να δρομολογήσεις με γνώμονα το μέλλον πιθανά επαγγελματικά βήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που θα εντυπωσιάσουν. Φρόντισε όμως να είσαι ανοιχτός στη διαφορετική σκέψη και άποψη καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις φραστικές αντιπαραθέσεις και να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα πράγματα.

Η καλή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο να ξεφύγετε εσύ και το ταίρι σου από πιθανές εντάσεις. Μία ευχάριστη έκπληξη ή θα ανανεώσει τη σχέση σας για αυτό φρόντισε να τη δημιουργήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει, προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανασφάλεια αυξάνεται καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια χαλώντας στη διάθεσή σου. Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να σε βάλουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου, πρόσεχε γιατί οι συγκρούσεις θα φέρουν στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες.

Αξιοποίησε αιφνιδιαστικές προτάσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς μπορούν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα. Να θυμάσαι ότι οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να είσαι επικεντρωμένος στο στόχο σου για αυτό είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις.

Απόλαυσε ένα βράδυ έντονο πάθος και ρομαντισμού με το ταίρι σου μακριά από αντιπαραθέσεις και προστριβές που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα και νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις στο φιλικό σου περιβάλλον με ευκολία όλα αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Εντυπωσιάζεις με τις απόψεις σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε πιθανά σχέδια που έχεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια και οι φιλοδοξίες που έχεις στον επαγγελματικό τομέα καθώς εντυπωσιάζεις τους πάντες με τις ιδέες σου. Αυτό είναι αρκετό για να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν μαζί σου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό και να σε οδηγήσουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Εκφράζεις την ανάγκη για ανεξαρτησία χωρίς να δημιουργείς ανασφάλειες στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην πορεία της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον κεντρικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με τις πρωτοποριακές σκέψεις σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εκτοξεύει την ψυχολογία και το κέφι σου στα ύψη. Προτάσεις από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πιθανές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα.

Μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται για εξαιρετική επικοινωνία και έκφραση αυτών που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στις συνεργασίες σου καθώς θα διαπιστώσεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι έχουν διάθεση να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν.

Η επικοινωνία και η σύμπνοια κυριαρχεί στη σχέση σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να αντιληφθείς τι ζητάει το ταίρι σου από σένα, όπως με ευκολία συμβαίνει και το αντίστροφο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς φαίνεται να σου κεντρίζει την προσοχή με τις πρωτότυπες σκέψεις και αντιλήψεις της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αφιέρωσε χρόνο με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικός και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

Αξιοποίησε την ημέρα για να επαναπροσδιορίσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να δρομολογήσεις με διαφορετικό τρόπο πιθανά δεδομένα που δεν σου κάνουν. Η ενσυναίσθηση και η διαίσθηση θα λειτουργήσουν υπέρ σου για αυτό άφησε την κυκλοθυμία στην άκρη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις που μπορεί να έχουν προβληματίσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θα αγγίξει με τα συναισθήματά του.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Οι συζητήσεις για φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά ζητήματα απογειώνουν τη διάθεσή σου.

Είναι πιθανό να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που να σε γεμίσουν χαρά και να ανοίγουν μπροστά σου νέους ορίζοντες. Τα πρόσωπα αυτά επανέρχονται με τις προτάσεις τους και φαίνεται να έχουν τη διάθεση να ικανοποιήσουν ανάγκες και απαιτήσεις που έχεις.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί και κατακλύζει τη σχέση σου δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν ταλαιπωρήσει εσένα και το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι την χαρά, τη θετική διάθεση και την περιπέτεια στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έντονα συναισθήματα και αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα μονοπωλούν την ημέρα. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκδηλώσεις ότι νιώθει σε βαθύτερο επίπεδο και να αλλάξεις ριζικά σχέσεις που μπορεί να σε είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα.

Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακές συμφωνίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς το ένστικτό σου παραμένει αλάνθαστος κριτής και σου δείχνει το δρόμο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις και οικονομικά τις οποίες συνεργασίες καθώς η περίσταση σε ευνοεί.

Εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ευαισθησίες το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξει ειλικρίνεια και τρυφερότητα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου αλλάζοντας τα δεδομένα με δραματικό τρόπο. Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου, φρόντισε να μην είσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου.

Θέλεις να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα όμως πιθανό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αποφύγεις πιθανές συμφωνίες και συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Ο αισθησιασμός λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου εκφράζοντας έντονα συναισθήματα και ανησυχίες που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία από την δουλειά που θα σε αναστατώσει και θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικές συμπεριφορές και υπερβολές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου. Πρόσεξε την διάθεσή σου σε δημόσιους χώρους καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει.

Τα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τους ανώτερους σου καθώς φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις σε επιμέρους θέματα. Άφησε τις υπερβολές και την επιθετικότητα στην άκρη γιατί χάνεις το δίκιο σου.

Η περίεργη συμπεριφορά σου θα προβληματίσει έντονα το ταίρι σου και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε πρόσωπο που έρχεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον καθώς νιώθεις απογοήτευση και ανασφάλεια για τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς και να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Οι χαλαρές στιγμές μαζί τους θα σε γεμίσουν ξενοιασιά και θα αναδείξουν το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο στο μέγιστο βαθμό.

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δείχνεις ευελιξία και αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς για να αποφύγεις δυσκολίες και εμπόδια. Κοντινά επαγγελματικά ταξίδια δεν αποκλείονται που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκφράσεις στο ταίρι σου σκέψεις και απόψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σου κάνει εντύπωση λόγω της θετικής διάθεσης και της γρήγορης αντίληψης που δείχνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δημιουργεί την ανάγκη για να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Στρέφεσαι μέσα σου για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν και να επηρεάζουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν καθώς έχεις την διαίσθηση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται. Δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν οικεία πρόσωπα στις επιδιώξεις σου δίνοντας στήριξη όπου απαιτείται για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες και εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σου.

Σου δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να κλείσεις τις όποιες υποθέσεις αναστατώνουν τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα εντείνουν το ρομαντισμό και το πάθος.

Μοιραστείτε το