Search

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία, είναι μία όψη που από τη μία πλευρά θα τονώσει την αισιοδοξία και την ζωτικότητα, θα δώσει την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο από την άλλη πλευρά, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, ίσως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητές τους και να οδηγηθούν σε ανέφικτες προσδοκίες.

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή, οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Όσο πιο συντονισμένες και ώριμες είναι οι ενέργειες, τόσο πιο ανοιχτή θα είναι η προοπτική για θετικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν ανοίγματα για να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο ορθολογισμός και η ωριμότητα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη τον Ερμή και τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, θα δώσει την ώθηση για δυναμικές ενέργειες. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές, στις συζητήσεις θα ακουστούν αλήθειες και εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, φεύγει η αμφιβολία και η ανασφάλεια.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό θετικές εξελίξεις θα προκύψουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, τολμηρή διάθεση, απελευθερωμένες ενέργειες, θα προκύψουν ανοίγματα για φλερτ, γνωριμίες, αλλά και επανασυνδέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθεί με ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Το απόγευμα ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Προσπάθησε να αποφύγει συγκρούσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις προκύψουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ώστε να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για επαγγελματικά σχέδια χωρίς να θίξεις τις συνεργασίες σου.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει προβλήματα. Φρόντισε να ξεφύγεις από την ένταση για να προστατεύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το πρωί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες σε εμπορικό επίπεδο που έρχονται αιφνιδιαστικά και μπορούν να λειτουργήσουν εξαιρετικά ευνοϊκά. Το πιθανότερο είναι να επωφεληθείς σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό σκέψου καλά τις κινήσεις σου.

Είναι σημαντικό να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να αντιληφθεί το ταίρι σου ότι βρίσκεσαι δίπλα του και θέλεις να του παρέχεις ασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ριζικά στην προσωπική σου ζωή και να σε οδηγήσουν στην προσωπική σου επανάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα επικεντρώνεσαι το επόμενο χρονικό διάστημα σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα μπορεί να ανεβάσει τη νευρικότητα σημαντικά επηρεάζοντας τη σχέση σου.

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξή τους. Είναι απαραίτητο να σκεφτείς ψύχραιμα κάθε κίνησή σου αφού μπορείς με ευκολία να αφεθείς στην αδιαλλαξία και να καθυστερήσεις την επίλυση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν.

Προσπάθησε να περιορίσεις ανασφάλειες και πείσμα που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο στη σχέση σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες, όμως εσώτερες συγκρούσεις δεν σου επιτρέπουν να τις απολαύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου, όμως αυτό μπορεί να γίνει με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να αφήσεις τα σημαντικά ζητήματα για άλλη μέρα καθώς δεν φαίνεται να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Επαγγελματικά ζητήματα σου δημιουργούν ένταση και καλά θα κάνεις να δείξεις ψύχραιμη και λογική σκέψη καθώς δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σου να επηρεάσουν αρνητικά τις όποιες εξελίξεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως θέλεις να κινηθείς αφού δεν αποκλείεται να μην έχεις κατασταλάξει στο πως θέλεις να διαχειριστείς επαγγελματικά ζητήματα.

Η νευρικότητα επηρεάζει την σχέση σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις κάπως δείχνεις να ξεσπάς προσωπικά απωθημένα στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος οφείλεις να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλεις από πιθανή νέα γνωριμία ή επικοινωνία που μπορεί να σε εξιτάρει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου και να κλείσεις οριστικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση. Το απόγευμα αυξάνει τις καθημερινές υποχρεώσεις και δημιουργώντας ένα πιο απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα.

Οφείλεις να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να δρομολογήσεις καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει είναι πολλές. Η κούραση που υπάρχει σου αφήνει περιθώριο για να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Προσοχή στην γκρίνια και στην επικριτική διάθεση θα μπορεί να δείξει καθώς αυτά θα ενοχλήσουν σημαντικά το ταίρι σου και θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα πετύχεις σε νέα πρόσωπα που θα έρθει στη ζωή σου καθώς η κούραση και η νευρικότητα κυριαρχούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε καλεί να ξεκαθαρίσει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή. Για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι γεγονός ότι θα αναθεωρήσεις ζητήματα στη σχέση σου και θα οριοθετηθείς έναντι του/ης συντρόφου σου ή πιθανής νέας γνωριμίας.

Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα το ρομαντισμό και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα στον προσωπικό σου χώρο με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που σε αναστατώνει και εκτοξεύει τον πόθο και την έξαψη.

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς έχεις την αποφασιστικότητα και το απαιτούμενο ένστικτο για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα και την οικογένειά σου. Προσοχή σε σπατάλες που μπορεί να προκύψουν απλά και μόνο για να φτιάξεις την εικόνα σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου ή πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βρίσκεται στη ζωή σου. Το απόγευμα ενισχύει το πάθος και την ανάγκη να δρομολογήσεις σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις στις συνεργασίες σου καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε πτοήσει. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έχεις τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή διευρύνοντας τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν.

Πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα ικανοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό το ταίρι σου καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου και σε απογειώνει, είναι γεγονός ότι μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στα αισθηματικά σου από δω και στο εξής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου εκφράζοντας με σκληρότητα την άποψή σου. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις χρόνο στα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος.

Σημαντικό είναι για εσένα να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν όμως δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με αυτά άδεια τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις συζητήσεις. Οι έντονες αντιδράσεις που θα δεχτείς θα σε απογοητεύσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

Φρόντισε να απολαύσεις στιγμές χαράς με το ταίρι σου και να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν πληγές. Αν είσαι αδέσμευτος/η στον κοντινό σου περίγυρο μπορεί να υπάρχει πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, προσοχή σε απότομες αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το άγχος μπορεί να σε κυριεύσει καθώς εντείνονται οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου. Φρόντισε να βρεις τις ισορροπίες σου και να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς όλα αυτά που σε προβληματίζουν, τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα είναι κοντά σου για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την κακή σου διάθεση.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους μπορεί να σε απασχολήσουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις τη δυνατότητα να κινηθείς με δυναμισμό και να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα καθώς δείχνεις ευελιξία και πρωτότυπη σκέψη.

Αφοσιώσου με πάθος το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να δείτε τη σχέση σας με θετική διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται για να αναστατώσει αιφνιδιαστικά τη ζωή σου και να σου γνωρίσει πρωτότυπα συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις ευαισθησίες και την ανάγκη για απομόνωση. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω τον συναισθηματισμό και να δραστηριοποιηθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικεί το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή καθώς ο εγωισμός μπορεί να γίνει εντονότερος από ποτέ και να δημιουργήσει προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Διεκδικείς την κάλυψη των αναγκών σου, όμως ο υποκειμενισμός και η εριστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσουν ένταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή αν εσύ που έχεις να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που σε απασχόλησαν στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα αυξάνει το άγχος και την ένταση για ζητήματα της καθημερινότητας που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει στην επαγγελματική σου ζωής, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τον εγωκεντρισμό και τις υπερβολές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να δείξεις τον δρόμο χωρίς εντάσεις και αμετροέπεια.

Η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση μπορεί να παίξουν δυσάρεστο ρόλο στη σχέση για να δημιουργήσουν εντάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε κόντρα που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις κουρασμένος από τις καθημερινές υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Το απόγευμα είναι πιθανό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις και σχέδια που επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις.

Είναι σημαντικό για εσένα να αμειφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς νιώθεις ότι προσφέρεις πολλά στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι. Μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν καθώς νιώθεις την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό να ξεχειλίζουν.

Μην διστάσεις να έχεις στο πλευρό σου τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στην ζωή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς είναι γεγονός ότι μπορείτε να περάσετε μοναδικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου.

Μοιραστείτε το