Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για πρωτοβουλίες, αλλαγές και αποφάσεις, ωστόσο ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι μεθοδικός και προνοητικός. Προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η ανυπομονησία και η παρορμητικότητα, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες ενέργειες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο επικοινωνίας, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να διατυπωθούν προτάσεις και απόψεις, όμως το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και μεθοδικότητα.

Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις, οι καταπιεστικές συμπεριφορές θα δημιουργήσουν αντιδράσεις που θα κάνουν δύσκολη τη συνεννόηση ή τη συνεργασία. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, θα παρθούν αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές επαφές. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναντήσεις, λύσεις θα βρεθούν σε οικογενειακά ζητήματα που δημιουργούν ένταση και προβληματισμό. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ισορροπία και εξασφάλιση, ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των ρίσκων, δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν νέα εγχειρήματα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα έχουν οικειότητα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να εξελιχθούν οι επαφές με σταθερότητα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η αμεσότητα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, ενδεχομένως οι σκέψεις και τα συναισθήματα να είναι κάπως μπερδεμένα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να συζητήσεις ζητήματα με την οικογένειά σου σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Προσοχή μόνο καθώς ο υποκειμενισμός δεν θα σε βοηθήσει κάποιες στιγμές να δεις ρεαλιστικά τι θέλουν και οι άλλοι.

Οι συζητήσεις με θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά εκκρεμούν φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους καθώς έχεις τη διάθεση να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στα θέλω σου και δείξε κατανόηση καθώς αυτό θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να κλείσεις θέματα του παρελθόντος με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που επανεμφανίζονται μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον για να τονίσουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές σπατάλες λόγω της ανάγκης να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα.

Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν καθώς θα καταφέρεις να βρεις τις απαιτούμενες ισορροπίες θα σε ικανοποιήσουν. Προσπάθησε να περιορίσεις έξοδα που δεν είναι αναγκαία καθώς αργότερα θα αντιληφθείς ότι ήταν άσκοπα. Συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να εξελιχθούν θετικότατα.

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση σου και είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Χαλάρωσε καθώς μπορείς να περάσεις υπέροχα δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει θα καλύπτει την ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εκφράσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να αναθεωρήσεις πιθανές κινήσεις ή αποφάσεις που τελικά έχεις διαπιστώσει ότι δεν σου ταιριάζουν.

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει σε επίπεδο συνεργασιών θα αποδώσουν σημαντικά καθώς υπάρχει θετική διάθεση για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα έχουν αντίκτυπο και σε οικονομικά ζητήματα, για αυτό φρόντισε να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Μπορείς να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή και τις παρέες σου με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου ανανεώνοντας τη διάθεση σου και το πάθος στη σχέση. Αν είσαι  αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να σου τραβήξουν την προσοχή καθώς απολαμβάνεις την έντονη επικοινωνία μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί έντονη επιθυμία για διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Δείξε προσοχή κυρίως το απόγευμα σε οικονομικά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην διαχείριση τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν κόντρες και αναστάτωση.

Ο πόθος για το ταίρι σου είναι έντονος, προσπάθησε μόνο να μην επιβάλλεις τα θέλω σου λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις και δεν θα διστάσεις να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή και δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το πρωί δημιουργεί έντονη αναστάτωση καθώς πιθανότατα υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν και οδηγούν σε συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή στην επιθετική διάθεση σου που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι προτιμότερο να πάρεις αποστάσεις για να μην δημιουργήσεις ζητήματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αργότερα.

Ανατροπές μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά και να σε προβληματίσουν για την προσωπική σου πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί ενισχύει την ψυχολογία σου και μπορείς να περάσεις στιγμές με φιλικά πρόσωπα ξένοιαστα και χαρούμενα. Το απόγευμα σε ωθεί στην εσωστρέφεια καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις με δυναμικό τρόπο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ισορροπήσεις στις συνεργασίες και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την καριέρα σου.

Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει τη σχέση και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από συναισθηματικά ξεσπάσματα και εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς και να σκεφτείς όλα αυτά που σε πληγώνουν από το παρελθόν. Το απόγευμα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις την ψυχολογία σου βρίσκοντας τον δυναμισμό και την αισιοδοξία να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες.

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να τα αφήσεις πίσω σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα καθώς οι συμφωνίες προμηνύονται επικερδής.

Η τρυφερότητα και το πάθος δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας στιγμές μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανόν να προκύψουν που θα δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση με την παρουσία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η διασκέδαση και η καλή διάθεση σε προδιαθέτουν για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας.

Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο από πρόσωπα του εξωτερικού καθώς είναι πιθανό να ανοίγουν νέα μονοπάτια επαγγελματικής πορείας για εσένα. Μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο νομικά ζητήματα και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν έντονα.

Ανεβάζεις κατακόρυφα τη διάθεση του/της συντρόφου σου καθώς η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα εκδηλώσει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για απαισιοδοξία και μιζέρια. Η κοινωνικότητα απογειώνεται καθώς δεν χάνεις ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις για εξόδους που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στο επίπεδο των συνεργασιών σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις με γοργά βήματα στα σχέδιά σου. Θετικό είναι το πρόσημο σε συζητήσεις με συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στο οικονομικό που μπορεί να σε απασχολεί έντονα αυτή την περίοδο.

Πάρε την πρωτοβουλία για να λύσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου εδώ και καιρό και να δώσεις τέλος σε πιθανή ανασφάλεια και αναστάτωση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει απογειώνοντας την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις πράγματα στην καθημερινότητα που δεν σε ικανοποιούν πια. Το πρόγραμμά σου μπορεί να γίνει περισσότερο αρμονικό και ξεκούραστο για εσένα έτσι ώστε να αφήσεις το άγχος που σε ταλαιπωρεί στην άκρη.

Οι οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και οι επιχειρηματικές δράσεις που σε προβληματίζουν δρομολογούνται με ιδανικό τρόπο για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε συμφωνίες και συναλλαγές άκρως ευνοϊκές χωρίς ποια εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο σου.

Λεπτομέρειες που μπορεί να σε κουράζουν στη σχέση σου βρίσκεις την ευκαιρία για να τις ξεπεράσεις και να περάσεις υπέροχα απολαμβάνοντας τη συντροφιά του προσώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται για να σου θυμίσει έντονα συναισθήματα και να ξυπνήσει το πάθος που κρύβεις μέσα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί δημιουργεί αναστάτωση και ανασφάλεια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσοχή σε εντάσεις που προκαλούνται από την οικογένεια γιατί είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χωρίς να φταίνε.

Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν σε συνεργασίες σου που θα δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε ωθήσουν να αλλάξεις τα σχέδιά σου. Προσοχή καθώς η ένταση είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και ξεσπάσματα.

Μην εκτονώνεις τον εκνευρισμό που σε διακατέχει στο ταίρι σου καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις και διαμάχες που θα προβληματίσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται κεραυνοβόλα για να σου τονίσουν ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ριζικές αλλαγές στην αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Το απόγευμα σε βοηθά να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να αφοσιωθείς σε στιγμές διασκέδασης που απολαμβάνεις στο έπακρο.

Προσοχή σε κόντρες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η έντονη κυκλοθυμία σου μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να δείξεις ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου.

Νιώθεις την ανάγκη να βιώσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου καθώς αυτό σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η απαράμιλλη γοητεία σου θα εντυπωσιάσει όπου κι αν βρεθείς και θα κεντρίσει την προσοχή πολλών προσώπων που θα θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου.

Μοιραστείτε το