Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις. Η δυσανασχέτηση που θα προκύψει από την εσωτερική πίεση θα πυροδοτήσει το κλίμα με αρνητισμό, στις συζητήσεις θα είναι δύσκολη η συνεννόηση. Εγωιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι επιθυμίες θα είναι επικεντρωμένες στα προσωπικά συμφέροντα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στον εγωκεντρισμό.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, θα υπάρξει αδιαλλαξία, η διάθεση για εναντίωση δεν θα βοηθήσει στην ισορροπία των σχέσεων και των συζητήσεων. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν την ένταση, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην απαιτητικότητα και στην εναντίωση. Οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να επιβληθούν, ανάμεσα στα ζευγάρια θα εκδηλωθούν ανταγωνιστικές διαθέσεις.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό, θα βοηθήσει στην εσωτερική ισορροπία, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ομαλότητα, στη συντροφικότητα και στα αμοιβαία αισθήματα. Βελτιώνονται οι σχέσεις οικογενειακές, φιλικές, αισθηματικές, οι διαθέσεις θα γίνουν συγκαταβατικές ίσως και πιο συμβιβαστικές. Λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν άγχος και αρνητισμό, εφικτή θα είναι η συνεννόηση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της δυναμικότητας, οι προσεγγίσεις θα είναι τολμηρές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα οι καταπιεσμένοι και ευάλωτοι χαρακτήρες ενδεχομένως να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα βρίσκοντας καταφύγιο σε νοητούς κόσμους.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς η παρέα τους σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Το απόγευμα δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και μπορεί να υπάρξουν αντιδικίες χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό ή σε σχέση με θέματα που αφορούν την επικοινωνία και το εμπόριο. Προσπάθησε να συγκρατήσει τη νευρικότητα που σε διακατέχει καθώς δεν αποκλείεται να ειπωθούν πράγματα που θα είναι ενάντια στις επιδιώξεις σου.

Προσοχή καθώς η υπερένταση εκδηλώνεις μπορεί να οδηγήσει σε εκφράσεις που θα πληγώσουν το ταίρι σου, είναι προτιμότερο να μην υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία όμως έχεις την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον ώστε να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Το απόγευμα σου δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό και καλείσαι να αξιοποιήσεις αφού θα σε εξελίξουν.

Ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου καθώς προκύπτουν ξαφνικές ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως που φαίνεται να σε ενδιαφέρουν έντονα. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να αφήσεις την αμέλεια στην άκρη καθώς δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην απαρχή ενός νέου επαγγελματικού δρόμου.

Προσπάθησε να περάσεις μοναδικά αιφνιδιάζοντας ευχάριστα το ταίρι σου καθώς αυτό θα απογειώσει το πάθος και τα συναισθήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχονται νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις από πάνω σου ότι συντηρητικός σε καταπιέζει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Αργότερα το απόγευμα, νιώθεις έντονα την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου λόγω της νευρικότητας που αυξάνεται.

Με δυναμισμό μπορείς να προχωρήσεις σχέδια που έχει σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις φιλοδοξίες σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου καθώς είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν στον απόλυτο βαθμό.

Προσπάθησε να μην εκφράσεις άμεσα αμφιβολίες στη σχέση σου καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η φρόντισε να απολαύσεις το πάθος το νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου, μακριά από ανασφάλειες και καχυποψία που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας πού σου δημιουργούν ιδιαίτερη υπερένταση. Αργότερα το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Είναι γεγονός ότι θα δείξεις απόλυτη αποφασιστικότητα σε καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Κάνε στροφή στις συνεργασίες σου καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Η συντροφικότητα είναι σημαντική για εσένα για αυτό προσπάθησε να ισορροπήσει τις οποίες διαφωνίες μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθεί με αυτά που απολαμβάνεις και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το απόγευμα σε ωθεί στην αδιαλλαξία και τη νευρικότητα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς εκδηλώνεσαι με απόλυτο εγώ εγωισμό στα πρόσωπα προβλέπονται. Προσπάθησε να ξεφύγει από πιθανές ανασφάλειες που σε οδηγούν σε λανθασμένες συμπεριφορές.

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και αμφιβολίες να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να αντιδράσεις απότομα και να υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα όμως δεν μπορείς να το αντιληφθείς λόγω των φόβων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μου με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά σε συζητήσεις γυναικεία πρόσωπα.

Οι συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας δεν θα εξελιχθούν όπως τα περίμενε καθώς δείχνεις επιθετική διάθεση και δεν θέλεις να αντιληφθείς διαφορετικές απόψεις που έρχονται στο τραπέζι. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη μέρα καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται λόγω του εκνευρισμού σου.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις τον έντονο εγωισμό και τον παραλογισμό στην άκρη καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς δεν αντιλαμβάνεσαι πραγματικά τι μπορεί να σου προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα καθώς σε ευχαριστεί να εκφράζει σκέψεις και απόψεις που σε προβληματίζουν. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες που θα σε στεναχωρήσουν.

Πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με χαμηλούς τόνους τις οποίες καταστάσεις καθώς μόνο έτσι θα αντιληφθείς γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε σχέδια που έχεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να λειτουργήσεις ψύχραιμα και ήρεμα για να μην υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχεται ξαφνικά νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό, παράλληλα θα εξάψει τη φαντασία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να του δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια πρόβλημα συνεννόησης με πρόσωπα που εμπλέκονται στις οικονομικές υποθέσεις.

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, όμως θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος ώστε να αντιληφθείς την διαφορετική άποψη που μπορεί να έχουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται διαφορετικά οι συγκρουσιακές καταστάσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η ανασφάλεια και ο εκνευρισμός που σε διακατέχουν δεν του επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός σε συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέα πρόσωπα κάπως είναι σημαντικό να ρίξει τους τόνους και να λειτουργήσεις μακριά από υπερένταση και αντιδικίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα τον δυναμισμό, τι είναι αυτοπεποίθηση, την γενναιοδωρία σου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθείς έντονα με δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, τα παιδιά και την προσωπική σου ζωή καθώς το πάθος κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

Δύσκολα θα προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα καθώς το απόγευμα εντείνει την καχυποψία για τους γύρω σου. Μικρές αφορμές μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι, είναι προτιμότερο να το αποφύγεις.

Η ανάγκη για ανεξαρτησία και οι φόβοι συγκρούονται μέσα σου, φρόντισε να μην εκτονωθούν στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου καθώς οι καυγάδες είναι πιθανοί. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εριστική σου διάθεση θα απομακρύνει νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να θέλει να σε προσεγγίσει συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα επικεντρώνεσαι σε δράσεις και κινήσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή αιφνιδιάζοντας σε με μία νέα γνωριμία.

Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία δεν θα λείψουν στις επαγγελματικές του κινήσεις και αυτό είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Αξιοποίησε πιθανές ιδέες που μπορούν να τους δώσουν πολλά λόγω του δυναμισμού και της επαναστατικότητας που σε χαρακτηρίζουν.

Προσπάθησε να αλλάξεις τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο και μην επικεντρώνεσαι εγωκεντρικά στον εαυτό σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατρεπτικά πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα πού μπορείς να εκφράσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου. Το απόγευμα δημιουργεί αναστάτωση λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει.

Δεν είναι εύκολο να καταλάβουν τα πρόσωπα που συνεργάζεται πιθανές απόψεις και ιδέες που έχεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των στόχων σου. Δες πραγματικά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και μείνε μακριά από τις προστριβές.

Προσπάθησε να ξεφύγεις από συμπεριφορές που μπορείς να δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις στη σχέση σου καθώς θα σου είναι εύκολο να γίνεις απαξιωτικό για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται νέα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα, οι αμφιβολίες που εκδηλώνεις θα ενοχλήσω.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε καθημερινά ζητήματα και αυτό είναι αρκετό για να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Το απόγευμα απογειώνει τις αισθήσεις στην προσωπική σου ζωή και εντείνει τα συναισθήματα με μοναδικό τρόπο.

Είναι σημαντικό να κινηθείς με θετικό τρόπο ώστε να δώσεις λύσεις στην καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον που σε απασχολεί έντονα. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή θα σε βοηθήσουν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποχρεώσεις.

Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει καθώς έχεις την διάθεση να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου ώστε να περάσετε υπέροχες στιγμές πάθους και τρυφερότητας μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή καθώς μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως πρέπει να δώσεις χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι.

Μοιραστείτε το