Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής αναζήτησης, οι σκέψεις θα είναι πιο βάσιμες. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα επαγγελματικά, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων. Στον εργασιακό τομέα έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, ο συντονισμός θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες, όσοι κινήθηκαν συντονισμένα κατά την προηγούμενη περίοδο τώρα θα λάβουν θετικά αποτελέσματα. Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να μην λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους συμπλέγματα που θα επηρεάσουν τις συμπεριφορές. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση, απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί το συναίσθημα με τον ρεαλισμό.

Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης. Ανοίγματα θα υπάρξουν για ουσιαστικές συζητήσεις, για ξεκαθαρίσματα και για υποσχέσεις, ωστόσο καλό θα είναι να υπάρχει χαλαρότητα και όχι πιεστική διάθεση. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσουν θετικά καταλήγοντας σε έναρξη σχέσης.

Σοβαρές και ώριμες θα είναι οι βλέψεις, οι ενέργειες θα είναι σκεπτόμενες, δεν αποκλείεται κάποιες προσεγγίσεις να είναι πολύ καλά μελετημένες και όχι παρορμητικές. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και οικογενειακές, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν αβεβαιότητα. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι σοβαρές και θα έχουν τη δυνατότητα να τηρηθούν κατά γράμμα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεσή σου είναι σημαντικός παράγοντας καθώς φαίνεται να απολαμβάνεις την παρέα με τα κοντινά σου πρόσωπα και να νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα και να αφήσεις πίσω τυχόν ανασφάλειες που πιθανά σε ταλαιπωρούν ή ξεσπάσματα που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Οικονομικές συναλλαγές μπορεί να εξελιχθούν θετικά αρκεί να καταφέρεις να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να κερδίσεις τα μέγιστα. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, η επικοινωνία σου κεντρίζουν την προσοχή και μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετικές συμφωνίες που θα αποδώσουν σημαντικά και στην αυτοπεποίθησή σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα αποδώσει σημαντικά οφέλη στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε γνωριμίες που εντείνουν τον αισθησιασμό και σε βοηθούν να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια, βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και επιδιώκεις να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε προσοχή σε παρορμητικές διαθέσεις που θα προκαλέσουν προστριβές.

Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι θέσεις ως στόχο και αυτό λειτουργεί ευεργετικά στις επιδιώξεις σου. Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να σκέφτεσαι κινήσεις που μπορούν να έχουν σημαντική απόδοση, πρόσεχε όμως γιατί χρήζουν εξαιρετικού σχεδιασμού και όχι παρορμητισμού.

Οι κοινοί στόχοι που θέτεις με το ταίρι σου απογειώνουν την φαντασία σου και εκτοξεύουν τον ρομαντισμό στη σχέση. Είναι ιδανικό για εσένα το γεγονός ότι μπορείτε να λειτουργήσετε εξαιρετικά σε ομαδικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος μην χάσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από τα παλιά που ανακινεί έντονα ένστικτα και πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι φίλοι πρωταγωνιστούν και δίνουν διεξόδους καθώς ερχόμενος σε επαφή μαζί τους γεμίζεις χαρά και γαλήνη. Είναι αυτοί που με τις ιδέες τους μπορούν να σε βοηθήσουν να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Οι στόχοι που μπορεί να θέσεις βρίσκουν ανταπόκριση και θετική διάθεση.

Αν εργαστείς σε ομαδικό επίπεδο είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τα κατάλληλα βήματα για να έρθεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Το περιβάλλον που στηρίζεσαι είναι αυτό που θα βοηθήσει στην επίτευξη στόχων που έχεις θέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημείωσε όμως ότι πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά.

Θέλεις τον προσωπικό σου χώρο σχέση χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες της και αυτό είναι κάτι που θα διεκδικήσεις από τον/η σύντροφό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου και δημιουργεί πλαίσιο σταθερότητας στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να εγείρει καχυποψία και ανασφάλειες που θα κλονίσουν για τα καλά τις φιλικές σου σχέσεις. Φρόντισε να δείξεις ωριμότητα στην συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται οι αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσεις να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Τα επαγγελματικά σου σχέδια φαίνεται να βρίσκουν εμπόδια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει οικονομική εμπλοκή που δεν βοηθά στην εξέλιξη τους. Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και σε απασχολούν καθώς αυτά θα δώσουν την ώθηση που απαιτείται για να δείξεις πραγματικά τις δυνατότητες που έχεις.

Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις και βοηθάει με την τρυφερότητα και το ρομαντισμό να ανακουφίσει την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και φαίνεται ιδανικό για να γίνει ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η αισιοδοξία έρχεται και σε συνδυασμό με την ωριμότητα σου δίνει την ευκαιρία να δεις πως μπορείς να κινηθείς μελλοντικά έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα στηρίξουν τις οποίες επιδιώξεις σου.

Ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σου και σε αυτό βοηθούν και οι συνεργασίες που έχεις. Είσαι διατεθειμένος να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχεις το μέγιστο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει εσένα και τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου.

Το ταίρι σου δημιουργεί πλαίσιο σταθερότητας στη σχέση και αυτό λειτουργεί άκρως ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς σε γεμίζει χαρά και θετική διάθεση για το μέλλον. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή μακροπρόθεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κυριαρχούν καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα. Η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου λειτουργεί αναζωογονητικά και δίνει την ευκαιρία για να ειπωθούν σκέψεις και απόψεις που θα εξελίξουν τις σχέσεις.

Είναι πιθανό να υπάρξουν επαφές μέσα στην ημέρα με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα δρομολογήσουν σημαντικές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα. Μην χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες σου καθώς είναι πιθανότατο να γίνουν πλήρως αποδεκτές.

Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα και όμορφες στιγμές μπορεί να σε οδηγήσει σε όμορφες εκπλήξεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει με τις διαθέσεις του για εσένα και θα σε γεμίζει αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η καλή ψυχολογία σου μπορεί να επηρεαστεί από τον έντονο συναισθηματισμό και τους φόβους που σε διακατέχουν και να δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Σήμερα η επιθυμία σου για έντονο φλερτ είναι διάχυτη.

Είναι γεγονός ότι αυτό που θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να αφήσεις πίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και συνεπής καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά λόγω της αμέλειας που σε διακατέχει και είναι αυτά που τελικά θα σε εκθέσουν.

Λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλουν ή πιθανές φιλοδοξίες που είναι ανέφικτες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου και να προκαλέσουν τριγμούς. Ο αδέσμευτος επιχείρησε να δεις πραγματικά τι θέλεις από μία νέα σχέση καθώς φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη αντίληψη για το τι ζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάγκη να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον είναι έντονη καθώς νιώθεις ότι μέσα από τους φίλους σου μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Είναι απαραίτητο όμως να αποδεχτείς τις διαφορετικές απόψεις καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα.

Οι δυναμικές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ευνοούνται σημαντικά αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να πιστέψεις στις δυνατότητές που έχεις. Μην αντιδικείς με πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν μαζί σου, όμως οι προτάσεις τους μπορεί να ευσταθούν για αυτό φρόντισε να τις ακούσεις.

Οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου δεν θα βοηθήσουν στο να κρατήσετε την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση, φρόντισε να αποδεχτείς τις ιδέες και την άποψή του με θετικό τρόπο. Ο αδέσμευτος μπορεί να κληθείς να διαχειριστείς πιθανή ένταση με νέο πρόσωπο που δείχνουν το ενδιαφέρον του για σένα καθώς φαίνεται να μην συμφωνείτε αρκετά και αυτό να σε επηρεάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο εγωισμός είναι υπέρμετρος και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις καθώς δεν θα διστάσεις να απαιτήσεις υπακοή από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Αυτό θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και οι σφοδρές αντιπαραθέσεις είναι προ των πυλών.

Οι υπερβολές που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος μου. Αυτό όμως δεν αποκλείεται να είναι αποκύημα του μυαλού σου και τελικά να δημιουργήσεις αρνητικές καταστάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τον εγωκεντρισμό και την διάθεση ελέγχου προς το ταίρι σου, διαφορετικά οι προστριβές θα είναι έντονες επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, μην προσπαθήσεις να το κατευθύνεις καθώς η αντίδραση θα είναι έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς σου φτιάχνουν τη διάθεση. Φρόντισε βέβαια να αποδέχεσαι τις διαφορετικές απόψεις και να μην φανατίζεσαι με τα πιστεύω σου γιατί αυτό θα οδηγήσει σε ένταση.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται να μπαίνεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δημιουργούν πρόβλημα στην εξέλιξη των συνεργασιών σου. Η αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με την διαίσθηση μπορούν να σε βγάλουν σε θετικό μονοπάτι.

Η εξαιρετική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή σου δίνει την ευκαιρία να δεις το μέλλον από τη θετική του σκοπιά. Προσοχή σε προστριβές που δεν θα προσφέρουν τίποτα. Ο αδέσμευτος μπορείς να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και θετική διάθεση για τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος με έντονο τρόπο. Σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα ότι σε έχει πληγώσει και να αποβάλλεις από τη ζωή σου απωθημένα και ενοχές που λειτουργούσαν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Οι εξαιρετικές ιδέες που έχεις μπορεί να σε βοηθήσουν στο να χειριστείς με μοναδικό τρόπο οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους δίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η ευφυΐα σου πρωταγωνιστεί και σε επιχειρηματικές δράσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη αρκεί να εμπιστευτείς τις ιδέες σου.

Τα συναισθήματα είναι έντονα και σε οδηγούν στο να γίνεις σε ένα με το ταίρι σου. Δημιουργώντας τις απαιτούμενες προϋποθέσεις θα απογειώσεις την προσωπική σου ζωή ο αδέσμευτος μπορεί να αιφνιδιαστείς από νέο πρόσωπο που έχετε στη ζωή σου για να σου γνωρίσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και να εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι άκρως ικανοποιητική και σε βοηθά να ξεφύγεις από σκοτεινές σκέψεις και πιθανές τάσεις απαισιοδοξίας. Οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς σε βοηθούν να ανοίξεις πνευματικούς ορίζοντες που σε εντυπωσιάζουν.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε πιθανές επιλογές σου καθώς θα είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου που μπορείς να αξιοποιήσεις με άκρως θετικά αποτελέσματα.

Η χαρά και το κέφι στην προσωπική σου ζωή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου και να γεμίσεις με αισιοδοξία, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες δυσκολίες. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα εκφράσει άμεσα τα συναισθήματά του για εσένα.

Μοιραστείτε το