Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τη Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, ευστροφία, εσωτερική πειθαρχία, συναισθηματική ισορροπία. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν εσωτερική ένταση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σωστή επικοινωνία. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές επαγγελματικές, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Ανοίγματα θα υπάρξουν για πρωτοβουλίες και νέα εγχειρήματα, ο τρόπος σκέψης θα είναι προσγειωμένος, θα υπάρχει δυνατότητα να παρθούν σωστές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, οι τεκμηριωμένες απόψεις θα κερδίζουν το ενδιαφέρον και θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε πρακτικό επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εφαρμογή και υλοποίηση, ο συντονισμός θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει τυχερά ανοίγματα, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις και επιδιώξεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα για προσεγγίσεις, συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξει συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο ώριμο θα κάνει τον τρόπο σκέψης, στον επαγγελματικό τομέα οι βλέψεις θα είναι εφικτές, θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο. Ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με τις συντονισμένες ενέργειες θα ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση και θετική αλλαγή. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για προαγωγή, όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα μπορέσουν να βρουν κάτι αξιόλογο και προσοδοφόρο.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η υπερβολή σε χαρακτηρίζει σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσοχή στην αλαζονεία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι. Ιδιαίτερα το βράδυ φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου.

Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η υπέρμετρη φιλοδοξία μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην επίτευξη των στόχων σου. Φρόντισε να προσπαθήσεις για αυτά που θέλεις να καταφέρεις καθώς τίποτα δεν θα σου δοθεί με ευκολία. Πιθανές επαγγελματικές ευκαιρίες χρειάζονται πολλή προσπάθεια από την πλευρά σου για να είναι επιτυχημένες.

Η έντονη τάση ανεξαρτησίας σε χαρακτηρίζει και μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι απολαμβάνεις τη μοναξιά σου και σου προκαλούν νευρικότητα οι επαφές με νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, από το πρωί αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ανατρεπτικά γεγονότα προκαλούν αναστάτωση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να έχεις ψύχραιμη διαχείριση στα πράγματα.

Δεν αποκλείεται να ανατραπούν θέματα ακίνητης περιουσίας και συμφωνίες που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις με ξεκάθαρη σκέψη να διαχειριστείς τις οποίες καταστάσεις. Διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και οι αλλαγές θα σε κλονίσουν για τα καλά.

Μπορείς να απολαύσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό βράδυ με το ταίρι σου, αρκεί να αποφύγεις τον εκνευρισμό και την διάθεση να συγκρουστείς προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς εκνευρισμός και κυκλοθυμία επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες διεκδικώντας το καλύτερο για σένα. Το απόγευμα σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να χαλαρώσεις μαζί τους.

Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν από τους ανωτέρους σου. Άλλωστε έχεις δείξει το τελευταίο διάστημα επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και έχεις καταφέρει με την σκληρή δουλειά να πείσεις για τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σας απομακρύνουν, φρόντισε να τις αποφύγεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρό δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα και διεκδικούν την προσοχή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Πρόσωπα από τα παλιά μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα, φρόντισε να τις αξιολογήσεις με βάση την διαίσθηση και τη λογική σου.

Πολλές μπορεί να είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν όμως η καλή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για άγχος και συγκρούσεις. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου που αναγνωρίζουν σε σένα την προσπάθεια που καταβάλλεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς και να απολαύσεις το χρόνο που έχεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που επιστρέφει δυναμικά. Τα συναισθήματα αναζωπυρώνονται και ο ρομαντισμός κυριαρχεί.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για απομόνωση. Εκφράζοντας όλα αυτά που σε προβληματίζουν και σε φοβίζουν μπορείς να ανακουφιστείς ψυχολογικά, αρκεί να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

Οι εκκρεμότητες εργασιακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίζουν, προσοχή όμως καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να διεκπεραιώσεις τις οποίες αγγαρείες έχεις αναλάβει.

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με υπερβολικό τρόπο και να προβληματίσουν το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις με ψυχραιμία όλα αυτά που σε ανησυχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα επανεμφανίζονται ενισχύοντας τα συναισθήματά σου και την ανάγκη συζητήσεις για να ξέρεις τι πραγματικά θέλουν από τη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε υψηλές προσδοκίες σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Πρόσεξε γιατί οι επιλογές σου θα είναι λανθασμένες και τελικά θα απογοητευτείς πιθανότατα με τον εαυτό σου.

Οι επαγγελματικές σου επιλογές δεν είναι ρεαλιστικές για αυτό είναι προτιμότερο σήμερα να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να σε υπονομεύουν, περιόρισε την επιστημοσύνη που δείχνεις για να μην πληγωθείς.

Επαγγελματικά προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να μην εκτονωθεί σε αυτό δημιουργώντας επιπλέον ζητήματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, όμως μπορεί να μην είναι ειλικρινές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου δημιουργει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

Προχώρησε σε πιθανές αναθεωρήσεις που μπορεί να αφορούν επικοινωνιακές υποθέσεις και νομικά θέματα που σε απασχολούν και επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή. Βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την καριέρα σου και είσαι έτοιμος να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα την απογειώσουν.

Μέρα χαράς και διασκέδασης για εσένα και το ταίρι σου, μην χάσετε ευκαιρία να βγείτε να τους φίλους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές αφήνοντας στην άκρη την καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον εκδηλώνει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα και ανοίγει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πως εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου καθώς δεν αποκλείεται να εκτόνωσης τον εκνευρισμό με απότομο τρόπο στους γύρω σου.

Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να το εμπιστευτείς.

Απόλαυσε τον πόθο κι άφησε τις αμφιβολίες και την καχυποψία που σε διακατέχει και που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή προσώπου από το παρελθόν πού έχει παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου και δεν είναι εύκολο να το ξεχάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η οικογένεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο καθώς θέλεις να αφοσιωθείς σε αυτή και να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που σε γεμίζουν ζεστασιά και αγάπη. Προσοχή σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και κόντρες.

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που οφείλεις να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να ξεφύγεις από άγχη που έχεις. Προσοχή σε πιθανές επιλογές που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως αποκρύπτουν καταστάσεις που θα σε βάλουν σε μπερδέματα.

Η κυκλοθυμία δεν θα βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι θέλει το ταίρι σου από εσένα και μπορεί να προκαλέσει διάφορες εντάσεις μεταξύ σας που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αφοσιώνεσαι στο οικείο περιβάλλον και δύσκολα θα μπεις στο αισθηματικό παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί ενισχύει την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Το απόγευμα αυξάνει τον εκνευρισμό λόγω των ασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Η καλή επικοινωνία και η κοινή δράση με τους συνεργάτες σου θα βοηθήσουν να προχωρήσετε προσθετική κατεύθυνση σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές μετακινήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για σένα.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου για να απολαύσεις το έντονο πάθος και τα συναισθήματα που νιώθεις και μείνε μακριά από ζήλια και καχυποψία που θα δημιουργήσουν έντονες κόντρες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται και δημιουργεί συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς λόγω των φόβων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που σε προβληματίζουν σε καθημερινό επίπεδο. Προσοχή σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου και θα σου προκαλέσουν άγχος.

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που σου δίνονται στη δουλειά για να κλείσεις υποθέσεις που έχεις αναλάβει και μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που εκφράζεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους σου.

Μην εγκλωβίζεσαι στην γκρίνια και σε πιθανές εμμονές που θα αναστατώσουν τη σχέση σου, φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου ζητήσει μία νέα ευκαιρία για να βρεθεί δίπλα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος και να δεις ρεαλιστικά και αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς σε οικογενειακά θέματα.

Πιθανές κόντρες αναπτύσσονται στην επαγγελματική σου ζωή που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην έρθεις σε ρήξη. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην επιστρέψεις σε συναισθηματικά ξεσπάσματα να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές η καριέρα σου. Οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο στον προσωπικό σου χώρο έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ταίρι σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά.

Μοιραστείτε το