Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξει ανάγκη για ανανέωση και ψυχολογική τόνωση. Στις σχέσεις θα υπάρξει πάθος, οι εκδηλώσεις θα είναι ουσιαστικές και άμεσες, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι κόντρες με συναδέλφους ή με ανωτέρους.

Οι προσπάθειες και οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες, προσοχή στην έντονη παρόρμηση. Στις περιπτώσεις που πρέπει να γίνουν διεκδικήσεις καλό θα είναι ο τρόπος σκέψης να είναι μεθοδικός και στρατηγικός. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, έντονη θα είναι η διάθεση για φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη είναι μία θετική όψη, φέρνει ευκολίες στις επαφές και στις συνεργασίες. Στις προσωπικές σχέσεις θα υπάρξει ανάγκη για ισορροπία και αρμονία, τα ζευγάρια θα είναι σε θέση να συνεννοηθούν. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, οι καταστάσεις θα μπορούν να τακτοποιηθούν και να βρεθούν λύσεις.

Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές και προσωπικές γνωριμίες, δεν αποκλείεται κάποιοι να ερωτευτούν και να προβούν σε ασυνήθιστες επιλογές. Θέματα οικονομικής φύσης θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν και να ολοκληρωθούν. Στον επαγγελματικό τομέα θα δοθεί η δυνατότητα για βελτίωση, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις. Αναγκαίο θα είναι να υπάρξει συντονισμός και οργάνωση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το απόγευμα μπορεί οδηγήσει σε συγκρουσιακές διαθέσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις συζητώντας με κοντινά σου πρόσωπα.

Η διάθεση να επιβληθείς στις συνεργασίες σου είναι χαρακτηριστική και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές και υπόγειες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν νεύρα και έντονες συγκρούσεις. Εκφράζοντας τις σκέψεις σου μπορεί να ανακαλύψεις τις κοινές ανησυχίες των συνεργατών σου.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις την καχυποψία στο περιθώριο και να εκφράσεις ανοιχτά τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, οι φόβοι σου θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για την οποία εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος που θα σε γεμίσουν χαρά. Η εξωστρέφεια είναι χαρακτηριστικό σου και τραβάει την προσοχή των προσώπων που σε περιβάλλουν.

Αξιοποίησε πιθανές νέες ευκαιρίες που έρχονται σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Οι επαναστατικές ιδέες σου θα γίνουν αποδεκτές από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις νέους δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο που αλλάζουν τα δεδομένα της καριέρας σου.

Είναι δεδομένου ότι θέλεις να νιώσεις μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς με το ταίρι σου, σήμερα μπορείς να το επιτυχείς και να απολαύσεις τον χρόνο που έχεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για έντονο πάθος στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα είναι πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρό δημιουργώντας ένταση και συγκρούσεις. Το απόγευμα σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και την καχυποψία που επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

Είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία σε ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες καθώς έρχονται στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που αλλάζουν τα δεδομένα. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε βαρύνουν ψυχολογικά και να επηρεάσουν τις κινήσεις σου.

Είναι απαραίτητο να μην απογοητευτείς από συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε πληγώνουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι η ψυχολογία σου είναι αυτή που σε επηρεάζει και όχι το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς η κατήφεια και η εσωστρέφεια κυριαρχούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η ένταση είναι αρκετοί για αυτό και θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου ώστε να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τι μπορείς να πετύχεις καθώς έχεις υπεύθυνη και μεθοδική στάση σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει. Παράλληλα όμως θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους γιατί η ένταση μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου δημιουργώντας προβλήματα σε ότι αφορά την εξέλιξή σου.

Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες είσαι προσκεκλημένος έχοντας στο πλευρό σου το ταίρι σου και αφήνοντας στην άκρη το άγχος της καριέρας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η ένταση που νιώθεις λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητα. Φροντίζεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που πιέζουν το πρόγραμμά σου.

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν στον εργασιακό χώρο έχοντας πάντα απόλυτη συναίσθηση και αυτοσυγκέντρωση σε ότι κάνεις. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές με συναδέλφους που δεν θα διστάσουν να σε πληγώσουν με τη συμπεριφορά τους.

Η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις και παραθέσεις με το ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζει τον κόπο. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει, η αυστηρότητα που δείχνεις δεν θα βοηθήσει στην οποία εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου καθώς στρέφεσαι στη διασκέδαση και στο ερωτικό παιχνίδι.

Μετά το μεσημέρι είναι γεγονός ότι δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι θέλεις να ξεφύγεις από ότι σε περιορίζει. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστος στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η αμετροέπεια θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Το βράδυ προβλέπεται καυτό αν φροντίσεις να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου που θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται καθώς είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος λόγω της γοητείας και της μαγνητικής έλξης που αποπνέεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προβληθείς στο κοινωνικό επίπεδο καθώς για εσένα είναι σημαντική η δημόσια εικόνα σου. Επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται τα πώς γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατηθούν οι απαιτούμενες ισορροπίες. Είναι σημαντικό όμως να είσαι και εσύ καλυμμένος για αυτό δεν πρέπει να διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου, φρόντισε να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και το ταπεραμέντο σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις για πολλές νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματική ζωή. Είναι απαραίτητο να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα να δημιουργήσουν αναταράξεις στο επαγγελματικό και προσωπικό πεδίο.

Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου καθώς το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις αιφνιδιαστικά γεγονότα και ανατροπές σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους διαφορετικά οι συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου θα έχουμε δυσάρεστες συνέπειες.

Είναι απαραίτητο να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου την ένταση που νιώθεις καθώς το πιθανότερο είναι να πάρει αποστάσεις από εσένα και να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικά μπορεί να έρθουν στη ζωή σου νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης σου σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον σου γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και δημιουργεί πιθανή κατήφεια. Προσοχή σε απότομες αντιδράσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο και θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις λόγω δικών σου ξεσπασμάτων.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά το εμπόριο και πιθανές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς οι ευαισθησίες σου επηρεάζουν την κρίση και δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς επαγγελματικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη λογική και να αφήσεις το συναισθηματισμό μακριά από συνεργασίες.

Οι θολές σκέψεις λόγω συναισθηματισμού επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου και σε οδηγούν σε κινήσεις που μπορεί να απογοητεύσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο του παρελθόντος που σε αναστατώνει και ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι βέβαιο ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και να χάσεις το κέφι σου καθώς βλέπεις τη ζωή από τη θετική της σκοπιά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου το αφαιρέσει. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που διασκεδάζεις ερχόμενος σε επαφή μαζί τους.

Η καριέρα σου φαίνεται να σου δίνει τις διαβεβαιώσεις που ζητάς παρά τις δυσκολίες των καιρών. Φυσικά και εσύ δείχνεις τον δυναμισμό που απαιτείται και δεν χάνεις το κέφι και την θετική σου διάθεση, κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσοχή σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Το κέφι και η αισιοδοξία κατακλύζουν την προσωπική σου ζωή και δίνουν ώθηση στη σχέση σου, φέρνοντας σε πιο κοντά από ποτέ με τον/η σύντροφο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος η αυτοπεποίθησή που νιώθεις πρωταγωνιστεί και κεντρίζεις το ενδιαφέρον πολλών με την προσωπικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ζητήματα του παρελθόντος οικονομικής φύσεως στο προσκήνιο που φαίνεται να κλείνουν με εξαιρετικό τρόπο για εσένα.

Κλείσε οικονομικά κεφάλαια καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν χρήματα από το παρελθόν που ακόμα δεν έχεις λάβει, ήρθε η ώρα να έρθουν στα χέρια σου και να δώσουν ανάσα στον προϋπολογισμό σου.

Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο θα απογειώσει τη σχέση σου και θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις στους γύρω σου με ωριμότητα και σύνεση μελλοντικά σχέδια που έχεις. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους.

Με σοβαρότητα και σταθερότητα δρομολογείς ιδανικά εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν έντονα. Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις απόλυτη σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα ώστε να αντιληφθούν τα πρόσωπα με τα οποία συζητά την υπεύθυνη στάση που σε χαρακτηρίζει στην επαγγελματική σου ζωή.

Είναι άμεση η ανάγκη που έχεις για να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου και αυτό χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να νιώσεις έντονα συναισθήματα και θα έχεις την αίσθηση του οικείου μαζί του.

Μοιραστείτε το