Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα. Δεν θα λείψουν τα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για επαφές, συζητήσεις, κοινωνικές δραστηριότητες, έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές. Δύσκολο θα είναι να αντιμετωπιστούν καταστάσεις ρουτίνας, θα υπάρχει επιθυμία για ανανέωση, για νέες περιπέτειες, για εξορμήσεις και για ταξίδια.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, προσοχή στη βιασύνη και στις αυθόρμητες επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης και των υποσχέσεων.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός. Απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική, προσοχή στις βιασύνες και στις επιπολαιότητες. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογητικά λόγια, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει άνεση και οικειότητα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στην άρνηση, στην εμμονή και στον απογοητευτικό τρόπο σκέψης.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα γιατί απολαμβάνοντας μικρά καθημερινά πράγματα θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή καθώς οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και φροντίζουν να σε μπερδεύουν και να ρίχνουν την ψυχολογία σου.

Η μέρα είναι ιδανική για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν καθώς εργάζεσαι σκληρά και νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανταμειφθείς στο ακέραιο. Προσοχή σε επικοινωνιακά λάθη λόγω συναισθηματικής φόρτισης που μπορεί να σου στοιχίσουν σημαντικά.

Το πάθος απογειώνεται σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργεί μοναδικές στιγμές που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία που θα δώσει εχέγγυα για σταθερότητα και έντονο συναισθηματισμό στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι ανασφάλειες γίνονται εντονότερες από ποτέ τις πρωινές ώρες καθώς πιθανά να μην είναι εύκολο να ελέγξεις αυτά που νιώθεις και να βγάζεις συμπεράσματα που αδικούν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Μετά το μεσημέρι μπορείς να ισορροπήσεις και να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

Οι σκέψεις σε ότι αφορά εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Όμως είναι γεγονός ότι δεν αφήνεις την ευαισθησία να κυριαρχήσει και μπορείς με λογική να δρομολογήσεις τα επόμενα σου βήματα σχεδιάζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ο έντονος συναισθηματισμός και η επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου πρωταγωνιστούν και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές στη σχέση. Ο αδέσμευτος επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, η κατανόηση και η συναισθηματική ένταση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στροφή στο φιλικό περιβάλλον και στα πρόσωπα που σου δίνουν χαρά και ευχαρίστηση πραγματοποιείς σήμερα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα μαζί τους και να συζητήσεις χαλαρώνοντας θέματα που σε ενδιαφέρουν. Η ωριμότητα που δείχνεις βοηθά να υπάρξουν ρεαλιστικές ιδέες και προτάσεις.

Οι ομαδικές δράσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοούνται και έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα δώσουν θετικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα όποια εμπόδια υπάρχουν καθώς αυτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις για τον δυναμισμό σου.

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα αισιόδοξα καθώς δείχνεις ώριμη σκέψη και προσέγγιση στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να έχει μακροχρόνια πορεία και αυτό σε ενθουσιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, πιθανό είναι να έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Φρόντισε να αφεθείς γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα και θα ξεχωρίσεις για την αισιοδοξία και το κέφι σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές που θα σε βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα.

Μέσα από τις κοινωνικές επαφές μπορεί να υπάρξουν γνωριμίες που θα έχουν ιδιαίτερα ευνοϊκές προτάσεις για εσένα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες και να προχωρήσεις σε συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι αυτές που θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση στην καριέρα σου.

Υπάρχει περίσσεια χαρά και αισιοδοξία στη σχέση σου και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις θέματα με το ταίρι σου με μεγαλύτερη ευκολία. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η συναισθηματική ένταση και οι ανασφάλειες μπορεί να ρίξουν την ψυχολογία σου και να θολώσουν την σκέψη. Προσοχή σε λανθασμένα συμπεράσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα και θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή.

Οι οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν δεν έχουν ξεκάθαρη πορεία καθώς δεν ξέρεις πως να τις διαχειριστείς. Προσοχή σε προτάσεις που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως δεν αφήνουν περιθώρια εξέλιξης, καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται έχουν άλλες προθέσεις.

Μην επιτρέψεις σε πιθανές αμφιβολίες να κυριαρχήσουν καθώς θα δυναμιτίσουν τη σχέση χωρίς να είσαι βέβαιος για αυτό που υποψιάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που υπάρχουν και δείχνουν ενδιαφέρον καθώς οι φόβοι μπορεί να κυριαρχήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι στιγμές με το οικογενειακό περιβάλλον είναι πολύτιμες και δεν υπάρχει τίποτα που θα επιτρέψει να χαλάσει η όμορφη ατμόσφαιρα. Βαθύτερα συναισθήματα και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια αποκαθιστώντας έτσι παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις γίνονται εντονότερες από ποτέ.

Ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις τις ευαισθησίες στην άκρη. Η σκληρή προσπάθεια και η αποτελεσματικότητά σου αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ο ρομαντισμός παίζει κυρίαρχο ρόλο σήμερα για τη σχέση σου καθώς θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζει ψυχική δύναμη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καθημερινά ζητήματα με μεγαλύτερη ευκολία και να αφήσεις πίσω ότι σου προκαλεί ένταση. Μετά το απόγευμα θα νιώσεις καλύτερα και θα επιδιώξεις να μιλήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις ανησυχίες σου και να περάσεις όμορφα.

Εποικοδομητικές θα είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα που μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Οι συνεργασίες σου μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα δείξουν την ώριμη σκέψη και την διάθεση για προσπάθεια που σε διακατέχει.

Το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό πλαίσιο για να αφήσεις πίσω σου ότι σε επηρεάζει και να επικεντρωθείς με χαρά στη σχέση σας που λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που θα σε φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καλή διάθεση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς δίνεις χαρά και κέφι στους γύρω σου. Προσοχή από το απόγευμα και μετά καθώς έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα καθημερινής φύσεως, αλλά δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς το άγχος σου και αυτό θα σε καταβάλει.

Οι υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν, έχεις όμως την ευκαιρία να προχωρήσεις με αυτές και να υπάρξουν θετικές αλλαγές που θα δώσουν άλλη ώθηση στους στόχους σου. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεις επικριτικός γιατί αυτό θα εναντιώσει τους συναδέλφους και θα δυσκολέψει τις διαδικασίες.

Είναι ιδανική ευκαιρία να επικεντρωθείς στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα σκηνικό πάθους που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει εξαιρετικά ευνοϊκή γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μην επιτρέψεις στο άγχος της ημέρας να σε κυριεύσει και να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Εν μέσω πολλών υποχρεώσεων μπορείς να περάσεις όμορφα και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

Το ένστικτό σου σε βοηθά να πάρεις τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις καθώς ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές και μπορεί να υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε οικονομικούς στόχους που έχεις.

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση και αυτό είναι αρκετό για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους φόβους και την σκληρότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου για να δημιουργήσει πληθώρα συναισθημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Προσοχή σε συζητήσεις και λανθασμένες υποθέσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Καλά θα κάνεις να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που μπορεί να δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν αλλά δεν ξέρεις πραγματικά αν αυτό που επιδιώκουν είναι να σε εξαπατήσουν.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να μην αφήσεις περιθώρια για παρερμηνείες. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από ότι μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να δείχνει πολλά υποσχόμενο, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οικονομικά ζητήματα μπορεί να ενισχύσουν την ανασφάλεια που εκδηλώνεται σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου. Αφοσιώσου στο να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς εντάσεις και αντιδικίες που δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές.

Η ανάγκη να εξασφαλίσει σε ένα καλύτερο εισόδημα μπορεί να σε οδηγήσει και συζητήσεις που είναι ατέρμονες και δεν θα φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αντίθετα θα δημιουργήσουν κόντρες με απρόβλεπτες συνέπειες. Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν αφήνοντας τα τρέχοντα θέματα για αύριο.

Μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες και φρόντισε να αιφνιδιάσεις θετικά το ταίρι σου ανανεώνοντας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια και οι φόβοι μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου με νέα γνωριμία δημιουργώντας εμπόδια στην εξέλιξή της.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με την παρέα σου όπου θα διασκεδάσεις και θα ξεφύγεις από πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και θα σε βοηθήσει να δείξεις κατανόηση στους άλλους, λύνοντας με αυτό τον τρόπο πιθανές παρεξηγήσεις.

Ο δυναμισμός που δείχνεις σε επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσιάζει και καλείσαι να αξιοποιήσεις την διαίσθησή σου για να πάρεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Να θυμάσαι πάντα πως ότι φαίνεται ιδανικό μπορεί να κρύβει λεπτομέρειες που μπορεί να σε παγιδέψουν.

Απόλαυσε το πάθος και την τρυφερότητα που κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μην αφήνεις περιθώριο για αμφιβολίες θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει τα συναισθήματα και θα νιώσεις μοναδικά μαζί της. Προσοχή όμως γιατί τα φαινόμενα απατούν και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

Μοιραστείτε το