Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 8 Μαϊου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις περιπέτειες, στις εξορμήσεις, στις κοινωνικές δραστηριότητες και στις γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, άνοιγμα θα σημειωθεί για βελτίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση, οι προσεγγίσεις θα έχουν θετική εξέλιξη.

Σε κοινωνικό επίπεδο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση, οι γνωριμίες και οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά. Προσοχή στην ανυπομονησία, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και ο συντονισμός. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δυναμικές, θα υπάρχει χιούμορ, ίσως να γίνουν σχέσεις αισθηματικής φύσης μέσα από φιλικές επαφές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, η διαίσθηση θα είναι παραπλανητική, το προαίσθημα απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί με τη λογική. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να σταθεροποιηθούν και να πάρουν αποφάσεις, δεν θα λείψουν οι διχασμοί, θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης και σύγκρουσης. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις, θα πρέπει να αποφευχθούν τα βιαστικά συμπεράσματα οι ωραιοποιήσεις και οι εξιδανικεύσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και γενικότερα για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα. Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε ενέργειες με μελλοντικό αντίκτυπο.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις. Το απόγευμα σε ενισχύει με ψυχικό σθένος και αισιοδοξία ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς οι ανώτεροι και οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν την προσφορά, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές οικονομικές συζητήσεις.

Η καθημερινότητα δεν μπαίνει εμπόδιο στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να αφήσεις στην άκρη την ένταση και το άγχος που σου δημιουργεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο κάνουν την εμφάνισή τους και διεκδικούν μία θέση στη ζωή τους, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο εκνευρισμός και η απολυτότητα που επιδεικνύεις θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να επιδείξεις ψυχραιμία και να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Η ένταση κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να ξεπεράσεις την εσωστρέφεια και να κατασταλάξεις στις καλύτερες δυνατές κινήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Νιώθεις ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το ταίρι σου πραγματικά τι είναι αυτό που επιδιώκεις από μία σχέση και αυτό θα οδηγήσει σε ρήξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επικοινωνία σου με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που επανέρχεται για να περάσεις όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες από το παρελθόν που καλείσαι να διαχειριστείς καθώς θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Η φαντασία, η διαίσθηση και ο δυναμισμός σου ξεχωρίζουν στο εργασιακό περιβάλλον και σου δίνουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις διεκπεραιώνοντας ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο που θα σε ευνοήσουν.

Μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό καθώς ο ρομαντισμός θα κατατροπώσει τη ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα και θα εντείνουν το καρδιοχτύπι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το απόγευμα δημιουργεί έντονη εξωστρέφεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για εξόδους που οφείλεις να αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφα.

Το εμπόριο, το διαδίκτυο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής καθώς ανοίγουν μπροστά σου νέους δρόμους για συνεργασίες που μπορεί να είναι πολύ επικερδείς για εσένα.

Η επικοινωνιακή σου διάθεση ανεβάζει κατακόρυφα το πάθος στη σχέση και σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη άνεση αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό σου περίγυρο έρχεται νέο πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής και θα σε αναγεννήσει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά κοινωνικές υποχρεώσεις. Μην δυσανασχετείς γιατί μπορεί να περάσεις υπέροχα. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε αναστατώνουν σε δικά σου πρόσωπα.

Πιθανό είναι να προκύψουν επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως ικανοποιητικές, φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε καλύψουν και σε οικονομικό επίπεδο. Το περιβάλλον που κινείσαι στην καριέρα σου σε βοηθά να νιώσεις σταθερότητα δείχνοντας την εκτίμηση που υπάρχει ως προς το πρόσωπό σου.

Μπορείς να δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει έντονα συναισθήματα και φόβους που πιθανά έχεις δημιουργώντας ένα σταθερό πλαίσιο στη σχέση που θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει απογειώνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για να ζήσεις το απόλυτο παραμύθι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα ενισχύει τον εγωισμό και το πείσμα και μπορεί να γίνεις υπερβολικά επιβλητικός με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς σε απασχολούν έντονα. Είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα που έχεις συναλλαγές, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου γιατί οι υπερβολές και οι φόβοι σου οδηγούν σε συμπεριφορές που δεν θα γίνουν ανεκτές.

Φρόντισε να βρεις την αυτοκυριαρχία και την αυτοεκτίμησή σου και μείνε μακριά από διαλεχτές και σκληρές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τι μπορεί να σου προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Το απόγευμα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν υπερένταση.

Καλά θα κάνεις να κλείσεις θέματα μπορεί να αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς έχεις την αισιοδοξία να δεις πραγματικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά λάθη λόγω της αμέλειας που μπορεί να σε εκθέσουν έντονα.

Προσοχή καθώς πιθανό είναι η νευρικότητα να επηρεάσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει εντάσεις που είναι περιττές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στους δικούς σου ανθρώπους ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να κρύβεις μέσα σου και να σε ταλαιπωρούν. Δείξε εμπιστοσύνη καθώς οι αμφιβολίες που γεννιούνται μέσα σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη μέρα για να προχωρήσεις σε υποθέσεις οικονομικής φύσεως. Σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει σε αυτά που αξίζεις από το επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς υπάρχει η αναγνώριση ως προς το πρόσωπό σου λόγω της υπευθυνότητας και της εργατικότητας που δείχνεις.

Το πάθος και ο έντονος αισθησιασμός που διακατέχει στη σχέση θα βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια ένταση αποφεύγοντας να δυναμιτίσει στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται και σε αναστατώνει καθώς προκαλεί έντονα συναισθήματα και ανασύρει παλιότερους φόβους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από ανασφάλειες και άγχος αφήνοντας στην άκρη ότι σε ανησυχεί και σε προβληματίζει. Το απόγευμα και μετά αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση, πνευματικές συζητήσεις και μοναδικές παρέες.

Μην διστάσεις να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις το πρωί που σε αναστατώνουν καθώς δείχνεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να δώσεις λύσεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο αρκεί να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς στην κατεύθυνση που σου υποδεικνύει.

Αξιοποίησε πιθανές προσκλήσεις για να βγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή ο ένας δίπλα στον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανοίγει νέα μονοπάτια αισιοδοξίας και χαράς σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την δράση και τις επιθυμίες σου σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο καταπιεσμένη οργή και θυμός από ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και είναι πιθανό να προκαλέσουν έντονα προβλήματα με οικεία πρόσωπα.

Η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς το απόγευμα δυσκολεύει την επικοινωνία και μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στις επαγγελματικές επιδιώξεις. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για συζητήσεις και αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για αυτό απέφυγε το.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό που είναι πιθανό να εκδηλώσεις και στο ταίρι σου. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η εσωτερική αναστάτωση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να είσαι ήρεμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου, να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σε προβληματίζουν.

Πιθανές εκκρεμότητες οικονομικού χαρακτήρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και εμπιστευόμενος την διαίσθηση σου που δεν θα σε απογοητεύσει. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες γιατί μπορεί να πετύχεις τις ιδανικότερες συμφωνίες για εσένα.

Φρόντισε να αφήσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου και συγκεντρώσου σε μοναδικές στιγμές όπου ο ερωτισμός θα πρωταγωνιστήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, την διασκέδαση, την δημιουργικότητά σου. Προσοχή σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις που θα ενοχλήσουν σημαντικά το περιβάλλον σου.

Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο πρωταγωνιστούν αυτές τις ημέρες στο επαγγελματικό πεδίο και μπορούν να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες. Καλά θα κάνεις να τις αξιοποιήσεις καθώς είναι ευνοϊκές για εσένα και μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

Αξιοποίησε τη μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται και σε προβληματίζει έντονα με τις διαθέσεις που έχει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου.

Μοιραστείτε το