Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική.

Προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, καλό θα είναι να οριοθετηθεί η καχυποψία, οι αποφάσεις θα πρέπει να στηρίζονται στα απτά γεγονότα και όχι στα σενάρια ή στις προσωπικές εκδοχές.

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για συνεργασίες, συμφωνίες, διεκπεραιώσεις, τα ανοίγματα θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι συναρπαστικές συναναστροφές.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, ωστόσο προσοχή στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα είδος συναισθηματικής έντασης, ίσως να υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις που με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε εξάρσεις και ξεσπάσματα.

Δύσκολο θα είναι να διαχειριστούν καταστάσεις που δημιουργούν δυσανασχέτηση και αβεβαιότητα, οι αντιδράσεις ενδεχομένως να είναι απότομες ή νευρικές, ελλοχεύει κίνδυνος για εναντιώσεις και σπασμωδικές ενέργειες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή είναι μία θετική και αισιόδοξη όψη, φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές.

Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση, βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, αισθηματικές. Ανανεωτικές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στη σύσφιξη σχέσεων, οι συναντήσεις θα είναι τονωτικές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει δεν αφήνει περιθώρια για να διαχειριστείς με ιδανικό τρόπο πιθανές καταστάσεις που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις και αυτό δεν αποκλείεται να σου στοιχίσει σε περίπτωση σημαντικών αποφάσεων.

Δεν είναι εύκολο για εσένα να προσχωρήσεις σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς οι ευαισθησίες κυριαρχούν και θολώνουν το τοπίο. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να δώσεις το καλύτερο που μπορείς σε πρακτικά ζητήματα καθώς αυτό θα σε ισορροπήσει και θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με εργασιακές υποχρεώσεις.

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε απωθημένα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν και να επηρεάσουν την σχέση σου καθώς δεν έχεις αντικειμενική εικόνα και ξεκάθαρη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει εντείνοντας τις ευαισθησίες. Προσοχή καθώς οι προθέσεις του δεν είναι ξεκάθαρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Αυτό σε βοηθά να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί σε πνευματικό επίπεδο και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά.

Οι επαγγελματικές επιδιώξεις είναι πολλές και σου δίνεται η ευκαιρία να την δρομολογήσεις με αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πρωτότυπα για εσένα αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δείξεις την επαναστατική πλευρά του εαυτού σου.

Οι εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου και θα δώσουν ώθηση για να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει με το ενδιαφέρον που δείχνει και να χαρίσει νέο νόημα στην αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η επικοινωνία και η εξωστρέφεια ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις κάθε συζήτηση και επαφή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Μετά το μεσημέρι η αυτοπεποίθηση απογειώνεται και μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στους γύρω σου καθώς πρωταγωνιστείς χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες.

Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς στις συνεργασίες σου. Το εμπόριο μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα σχέδιά σου για αυτό φρόντισε να εκφράσεις με ειλικρίνεια αυτά που επιδιώκεις να πετύχεις καθώς μπορείς να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα για να συμφωνήσεις και να προχωρήσεις σε επόμενα επαγγελματικά βήματα.

Νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου το πρόσωπο που μπορεί να αντιληφθεί άμεσα αυτά που θέλεις από μία σχέση και αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα. Ο αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με νέα πρόσωπο δείχνει να συμμερίζεται ακριβώς αυτά που θέλεις από την αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε σχέση με το παρελθόν και πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από φόβους και προκαταλήψεις πατώντας γερά στα πόδια σου και ξεπερνώντας τα όποια απωθημένα σε βουλιάζουν συναισθηματικά.

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς η δομημένη σου σκέψη σε βοηθά να κινηθείς με αποφασιστικότητα και με γνώμονα ότι θέλεις να αφήσεις πίσω σου ότι λειτουργεί πιεστικά στα επαγγελματικά σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, προσοχή σε συναισθηματικές εξάρσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο και σε αναστατώνουν οδηγώντας σε πιθανά σε ξεσπάσματα που δεν σε ευνοούν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα καθώς η ψυχολογία σου έχει εκτοξευτεί στα ύψη και αυτό σε βοηθά να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι πιθανόν να ασχοληθείς με ταλέντα και με δημιουργικές δράσεις που σου κινούν το ενδιαφέρον και ανακουφίζουν την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου.

Η αυτοπεποίθησή που νιώθεις θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να θέσεις νέους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικούς στόχους καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αναπτυχθείς σε νέους κλάδους που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Η εξαιρετική συνεννόηση και ο έντονος συναισθηματισμός που επικρατούν στη σχέση βοηθούν στο να χάνεις το χρόνο που περνάς με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κινεί έντονα το ενδιαφέρον και απογειώνει την αισιοδοξία και τη διάθεσή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η οικογένεια παίζει πρωταρχικό ρόλο σήμερα για εσένα καθώς οι στιγμές μαζί τους είναι πολύτιμες και μπορείς να τις απολαύσεις. Η όμορφη ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει στο να λυθούν θέματα που απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο και πιθανά σου προκαλούσαν άγχος.

Ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις τις ευαισθησίες στην άκρη. Η σκληρή προσπάθεια και η αποτελεσματικότητά σου αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ο χρόνος που απολαμβάνεις με το ταίρι σου σού δίνει δύναμη να ξεπεράσεις καθημερινές δυσκολίες και στρες που μπορεί να σε προβλημάτιζαν έντονα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναθαρρήσεις βρίσκοντας το κέφι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είναι σημαντικό για εσένα να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων και σου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με μεγάλη ευκολία. Μπορεί να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες και να επικρατήσει και πάλι η αρμονία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Καθοριστικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς καθώς οι προτάσεις τους θα είναι άκρως αισιόδοξες και επικερδής για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε καλύπτει σε επαγγελματικό επίπεδο και να το κερδίσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν σε προσωπικό επίπεδο θα ευνοήσουν τη σχέση και θα δώσουν άλλη διάσταση στην αγάπη καθώς θα νιώσεις ανακούφιση και στήριξη από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει σε νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Προσοχή σε ξεσπάσματα λόγω της έντασης, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα με ψυχραιμία και ώριμη σκέψη αρκεί να μην χαθείς στις υποσχέσεις και στα μεγάλα λόγια που μπορεί να υπάρξουν. Η διαίσθησή σου δείχνει τον δρόμο που πρέπει να κατευθυνθείς για να αποφύγεις παγίδες και να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται πιθανές ευκαιρίες που θα υπάρξουν.

Το πάθος κυριαρχεί και η καχυποψία μπορεί να θολώσει το μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε στρεβλές σκέψεις να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο αισθησιασμός πρωταγωνιστεί σε επιστροφή προσώπου του παρελθόντος που θέλει να σε ταρακουνήσει για τα καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο εκνευρισμός που υπάρχει από το πρωί μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στο περιβάλλον που κίνησε. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τις φοβίες σου που υποκινούν απότομες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς καλείσαι να μπεις σε συναλλαγές και συμβιβασμούς με πρόσωπα ή οργανισμούς που μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση και να σου δώσει την ευκαιρία να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

Δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα χωρίς φόβο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες και αμφιβολίες μπορεί να σε επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η, άφησε το χρόνο να δείξει πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις για να μην απογοητευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι ευκαιρίες που σου δίνονται να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω προβληματισμούς και εμπόδια και να χαρείς την ημέρα που μπορεί να απογειώσει το κέφι σου. Προσοχή σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς σημαντικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια που οφείλεις να κλείσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στους στόχους σου. Είναι καθοριστικό να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να σε βοηθήσει σε πιθανές φιλοδοξίες που έχεις. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ.

Νιώθεις κοντά στο ταίρι σου και αυτό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εξομαλύνετε μαζί καταστάσεις που προκαλούν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από την δουλειά που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα και πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο σε ότι σε βοηθά να απολαύσεις τις στιγμές και να μην επιτρέπεις σε ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες να σε επηρεάσει. Έχεις την ευκαιρία να χαρείς τις στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς και σου δείχνουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τρέχοντα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και σου προκαλούν άγχος. Προσοχή δείξε σε περιττά έξοδα ή σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν καθώς έχεις την τάση να ξεφύγεις. Δείξε σύνεση και λογική.

Νιώσε το πάθος, τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που είναι απαραίτητος για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και μην επιτρέψεις σε φόβους να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από παρέες μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, προσοχή στις αυταπάτες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, βρίσκεις το χρόνο να δεις με πρόσωπα από την οικογένειά σου που είναι σημαντικά για εσένα. Απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου δείχνουν. Προσοχή δείξε τις πρωινές ώρες γιατί μπορεί η νευρικότητα να κυριαρχήσει και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις για ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν.

Η κυκλοθυμία σου το πρωί μπορεί να παίξει ανασταλτικό ρόλο σε πιθανά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως καθώς φαίνεται ότι δεν έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να τα διαχειριστείς. Προσοχή και σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μην έχουν την πορεία που θέλεις για να υπάρξει απογοήτευση.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να έχει το πάνω χέρι και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσεις στη σχέση σου απολαμβάνοντας στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα εντείνει την οικειότητα και την ασφάλεια.

Μοιραστείτε το