Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ο Ερμής κάνει την εμφάνισή του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 3 Απριλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικές σκέψεις, αισιοδοξία, έμφαση στην ομιλία, διαύγεια, ευστροφία. Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική περίοδος είναι ευνοϊκή για να ειπωθούν και να συζητηθούν νέες προτάσεις. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να μιλήσουν αυτοσυγκράτηση, προσοχή στην έντονη έμφαση και στην παρατραβηγμένη μαχητικότητα. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, άνετες, άμεσες, θα προκύψουν γνωριμίες που δεν αποκλείεται να είναι συναρπαστικές.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα διεισδυτικό θα κάνει τον τρόπο σκέψης, θα υπάρξει η διάθεση να αναλυθούν τα ζητήματα και να μη μείνουν μόνο στην επιφάνεια. Οι πληροφορίες θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά για να είναι σωστές οι αποφάσεις που θα παρθούν.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι έντονος συναισθηματισμός, κατανόηση, συμπόνια, συμπαράσταση, διαίσθηση. Δυνατό θα είναι το ένστικτο, θα πρέπει να συνδυαστεί οπωσδήποτε με τον ορθολογισμό, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική. Εποικοδομητικές θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που προκάλεσαν παρεξηγήσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανένωση. Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να ολοκληρώσουν τα έργα τους.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις που θα γίνουν, οι γνωριμίες αισθηματικής φύσης πολύ γρήγορα θα προχωρήσουν και θα καταλήξουν σε θετικό αποτέλεσμα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει στο συντονισμό, μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες, θα υπάρξει δυνατότητα για επαγγελματική βελτίωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η επικοινωνιακή σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς του δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και να κερδίσεις με την θετική σου προσέγγιση. Η διασκέδαση και οι όμορφες στιγμές με την παρέα σου θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με δυναμισμό σε συνεργασίες που έχουν σχέση με το εμπόριο καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Άλλωστε έχεις την ευκαιρία να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου και θα δημιουργήσουν ένα άκρως θετικό πλαίσιο εξέλιξης.

Οι όμορφες στιγμές που μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου είναι αυτές που λειτουργούν αναζωογονητικά στην ψυχολογία σου και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο ή πιθανή επιστροφή από το παρελθόν που θα σε απασχολήσει έντονα με την παρουσία της στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει τις αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που πιθανά νιώθεις. Είναι σημαντικό να αφήσεις στην άκρη τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου καθώς αυτές θα είναι καθοριστικές.

Οι συγκρούσεις για οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό σε αποσυντονίσουν από το στόχο σου και να ανατρέψουν τα δεδομένα στην οικονομική σου ζωή. Προσοχή σε εμπλοκή φιλικών προσώπων που δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται ποιες είναι οι ανάγκες σου και η δράση τους δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εμπόδια.

Η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού του/ης συντρόφου σου μπορεί να σε καθοδηγήσει λανθασμένα και να προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, οι αμφιβολίες και η καχυποψία δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα πρέπει την προσοχή σου στις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Το άγχος και η επιθετική διάθεση που δείχνεις δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονία και ισορροπία. Πρόσεξε γιατί μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με σοβαρές κρίσεις.

Οι συνεργασίες σου κλονίζονται για τα καλά καθώς υπάρχει καχυποψία και διάθεση να επιβάλεις με απότομο τρόπο τις απόψεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση και τις αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος καθώς το πιθανότερο είναι αν ξεφύγεις να οδηγηθείς σε οριστικές ρήξεις.

Η ένταση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα ή οριστικές ρήξεις την σχέση σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς θα σε οδηγήσουν σε καθοριστικά λάθη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα ή επιστροφές από το παρελθόν που θα σε προβληματίσουν, όμως δεν έχεις κατασταλάξει πραγματικά τι έχεις ανάγκη στην προσωπική σου ζωή και αυτό εκδηλώνεται απότομα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και οι εντάσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσουν.

Η ένταση στη δουλειά κυριαρχεί καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και ασκήσεις έντονη κριτική στο συναδελφικό περιβάλλον. Η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για ισορροπημένες και ρεαλιστικές λύσεις, φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.

Μην επιτρέπεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας να προκαλέσουν ρήγματα στη σχέση σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να ανατρέψεις αργότερα την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται όμως οι εμμονές και οι προκαταλήψεις σου δεν αφήνουν περιθώριο για να νιώσεις οικειότητα και να αφεθείς.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καχυποψία κυριαρχεί στις φιλικές σχέσεις και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα σε θορυβήσουν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις για υποθετικά σενάρια που έχεις στο μυαλό σου. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και εκτόνωσε δημιουργικά την ενέργεια που διαθέτεις.

Μπορείς να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται στη δουλειά καθώς είναι ιδανικό το περιβάλλον για να κλείσεις υποθέσεις. Εμπόδια μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά στόχους που έχεις, πρόσεχε τις κόντρες με πρόσωπα που εμπλέκονται καθώς θα είναι μετωπικές και θα σε επηρεάσουν.

Μοναδικά μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία στερεή βάση για την σχέση σου. Η ασφάλεια θα απογειώσει το συναίσθημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που σου δημιουργεί αίσθημα σταθερότητας και σιγουριάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να αποφύγεις επιθέσεις που πρόκειται να δεχτείς με ψυχραιμία, διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και οι ρήξεις οριστικές.

Αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν με συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε καθοριστικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δείξεις λογική προσέγγιση στα πράγματα. Προσοχή γιατί οι ρήξεις είναι πιθανές λόγω της έντασης και πιθανών επιθέσεων που δέχεσαι.

Ο εκνευρισμός και η ανταγωνιστική διάθεση του/ης συντρόφου σου αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στη σχέση. Δείξε ωριμότητα και ψυχραιμία για να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει και να υπόσχεται πολλά, η αβεβαιότητα που έχεις δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς με την αισιοδοξία και την χαρά που αποπνέεις δημιουργείς ένα όμορφο περιβάλλον γύρω σου. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές διασκέδασης που σου προσφέρονται από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που χαίρονται ιδιαίτερα να σε έχουν στην παρέα τους.

Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από τους συνεργάτες σου καθώς δείχνεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σε διακατέχει. Η θετική εξέλιξη των πραγμάτων θα φέρει ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές που θα χαροποιήσουν τους πάντες.

Συναισθήματα και ανάγκες μπορεί να εκφραστούν με μοναδικό τρόπο, να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου έχει διάθεση να σε κατανοήσει και να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία και τον αισθησιασμό ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η ανασφάλεια και ο εγωισμός θα ταλαιπωρήσουν αρχικά εσένα και μετά έπειτα τους γύρω σου καθώς εκδηλώνεσαι με απότομο και εριστικό τρόπο.

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα καθώς προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε ότι σου δημιουργεί άγχος. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στις προσωπικές σου ανάγκες καθώς αυτό θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις.

Νιώθεις την ανάγκη να έχεις σιγουριά και σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή όμως η εγωκεντρική συμπεριφορά σου θα ενοχλήσει σημαντικά το ταίρι σου και θα έχει αρνητικές συνέπειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η προσωπική σου φόβοι όμως δεν σου επιτρέπουν να την απολαύσεις και ο εκνευρισμός κυριαρχεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είναι σημαντικό να προχωρήσεις με δυναμισμό σε συνεργασίες που έχουν σχέση με το εμπόριο καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Άλλωστε έχεις την ευκαιρία να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου και θα δημιουργήσουν ένα άκρως θετικό πλαίσιο εξέλιξης.

Οι όμορφες στιγμές που μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου είναι αυτές που λειτουργούν αναζωογονητικά στην ψυχολογία σου και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο ή πιθανή επιστροφή από το παρελθόν που θα σε απασχολήσει έντονα με την παρουσία της στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να αφουγκραστείς ότι έχεις κρυμμένο μέσα σου και μπορεί ακόμα να βαραίνει την ψυχολογία σου. Η ένταση και τα σκαμπανεβάσματα είναι εμφανή, φρόντισε να μην εκτονωθείς σε πρόσωπα που θα πληγώσεις με τη συμπεριφορά σου.

Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο καθώς έρχεσαι σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Τα εμπόδια που μπορεί να βρεις στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεων σου θα σε εκνευρίσουν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο συναδελφικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα που αργότερα θα είναι δύσκολο να επιλύσεις.

Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν παρεξηγήσεις που δεν θα είναι εύκολο αργότερα να επιλύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία  από την δουλειά, που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως σπασμωδικές κινήσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι ανασφάλειές κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις ευθέως αφήνοντας στην άκρη τις όποιες καχυποψίες μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου.

Μπορείς να πραγματοποιήσει σημαντικά επαγγελματικά βήματα καθώς είναι δεδομένο ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου και τους ανώτερους στο πλευρό σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις εκκρεμούσες υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν με θετικό πρόσημο για εσένα.

Οι κοινοί στόχοι που θέτεις με το ταίρι σου σε βοηθούν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στη σχέση και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά που θα σας φέρει πιο κοντά η κοινή αντίληψη για την ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προσπαθώντας να επιβάλεις απόψεις και επιθυμίες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και θα σου στοιχίσουν.

Η προσπάθεια να πάρεις πρωτοβουλίες και να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα και καυγάδες καθώς η επιθετική σου στάση δεν θα αρέσει σε κανέναν. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στους επαγγελματικούς στόχους που έχεις και όχι στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι

Υπάρχει έντονη εσωτερική σύγκρουση για την προσωπική σου ζωή καθώς δεν είναι εύκολο να κατασταλάξεις τι ακριβώς θέλεις από το ταίρι σου και τι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, όμως καλά θα κάνεις να μην γίνεσαι επιθετικός και εριστικός γιατί αυτό θα ενοχλήσει έντονα.

 

 

Μοιραστείτε το